10 Beste Crypto Trading Platform for 2021

Leter du etter de beste kryptohandelsplattformene å diversifisere din Bitcoin-portefølje? Vi har gjort det harde arbeidet for deg og anmeldt over 60 kryptovaluta-børser å finne plattformene med de laveste avgiftene, er trygt og støtter din lokale fiat-valuta.

vårt valg

Beste bytte for

Nybegynnere

myntbase Besøk nettsiden

Beste bytte for

Copy-Trading

etoro Besøk nettsiden

Ansvarsfraskrivelse: Kapitalen din er i fare.

Beste bytte for

Lave avgifter

binance Besøk nettsiden

Før du går i gang, anbefaler de fleste børser å bruke en maskinvareboklokk som Ledger Nano X. Hvis du ikke har en lommebok, må du lese vår guide om de beste Bitcoin-maskinvarepungene for å holde handelsresultatet trygt og sikkert..

Beste Crypto-handelsplattform

Basert på våre vurderinger er dette de beste plattformene for handel med Bitcoin, crypto, stablecoins og DeFi-tokens:

Handelsplattform for kryptovaluta: sammenligninger

Vi har utført omfattende undersøkelser for å finne de beste kryptoplattformene for handel med altcoins basert på viktige brukerfaktorer som tilgjengelige handelspar, brukergrensesnitt, kartverktøy, avgifter, sikkerhetsfunksjoner og kundesupport.

Topp Crypto-handelsplattformer: Anmeldelser 2021

Denne sammenligningsveiledningen gir en oversikt over beste kryptobørss for å handle digitale valutaer. Hvis du ikke har Bitcoins, kan du bruke en global fiat-til-kryptotjeneste som godtar innskuddsmetoder som debet- eller kredittkort, PayPal og til og med gavekort for å skaffe Bitcoin.

1. Binance

Binance er verdens største digitale valutautvekslingstjenester som gir en plattform for handel med mer enn 200 forskjellige kryptovalutaer. Plattformen har sett en meteorisk økning siden den ble grunnlagt i 2017. Binance er den største børshandelen med kryptovaluta med 1,2 milliarder daglig volum og 1,4 millioner transaksjoner per sekund..

Binance har en mobil handelsapp for iOS og Android-enheter som er svært intuitiv, enkel å bruke, går glatt og utfører alle grunnleggende funksjoner som forventes av en handelsapp. Appen inkluderer live Bitcoin- og kryptopriser, muligheten til å utføre ordrer, administrere hver digitale eiendel, se P&L og søk handel historie.

binance

Egenskaper:

 • Ledende kryptovalutautveksling i verden
 • Over 100 kryptovalutaaktiver å handle
 • Flere handelspar mot fiat, altcoins og stablecoins
 • Konkurransegebyrer for innskudd, handel og uttak
 • Fremtid, margin og opsjoner kryptohandel tilgjengelig
 • Tjen renter på krypto med en Binance-sparekonto

Gå til siden

alt i alt

4.8 / 5

Binance anmeldelse

Brukervennlighet

Rykte

Innskuddsmetoder

Avgifter

Besøk Binance

2. Coinbase

Coinbase er allment kjent som en trygg og hederlig Bitcoin og krypto-utveksling som er klarert av tusenvis av kunder over hele verden, inkludert USA. Børsen er populær for kjøp og salg av kryptovaluta, administrering av en portefølje, tilbakevendende kjøp, mobilapp for å overvåke markedet, opptjening av krypto og en sikker lommebok for å lagre eiendeler kjøpt på plattformen..

Plattformen tilbyr en avansert og profesjonell handelsbørs kalt Coinbase Pro, som er ideell for nybegynnere og mellomliggende kryptovalutahandlere. Børsen tillater enkeltpersoner som ønsker å handle et bredt utvalg av digitale valutaer på en sikker og forsikringsstøttet plattform og støtter debetkort som betaling.

myntbase

Egenskaper:

 • Global kryptokursutveksling med flere betalingsmetoder
 • Pålitelig og sikker plattform for å konvertere fiat-penger til krypto
 • Rask ID-bekreftelsesprosess for å finansiere en konto
 • Betalingsmåter som debetkort eller bankoverføring
 • Sikkerhetsfunksjoner som tofaktorautentisering
 • Supportteamet er tilgjengelig 24/7

Gå til siden

alt i alt

4.7 / 5

Coinbase gjennomgang

Brukervennlighet

Rykte

Innskuddsmetoder

Avgifter

Besøk Coinbase

3. Bane

Bybit er en derivatutvekslingsplattform som er designet for å tilby en sømløs opplevelse for å marginhandle digitale mynter som Bitcoin, Ethereum, EOS og XRP handelspar med opptil 100 ganger gearing. Derivatbørsen tilbyr evigvarende kontrakter som følger kryptokurrencyprisen. Bybit har gitt ut USDT-avviklede evige kontrakter som kan handles på børsen med høy innflytelse.

Bybit er en populær plattform i kryptoverdenen med over 100.000 aktive brukere og telling. Det daglige handelsvolumet på børsen har hatt astronomisk vekst og er for øyeblikket rangert som 3. for derivatbørs.

bybit nettsted

Egenskaper:

 • Marginplattform for å handle krypto med opptil 100 ganger innflytelse
 • Toppmoderne matchende motor som behandler 100.000 transaksjoner per sekund
 • Avanserte verktøy for risikostyring og gjensidig forsikring
 • Angi ordrer med gevinst og stopp-tap med ett klikk
 • Garanterer å bære hele kostnaden for tapte midler på grunn av nedetid eller systemfeil

Gå til siden

alt i alt

4.7 / 5

Bybit gjennomgang

Brukervennlighet

Rykte

Innskuddsmetoder

Avgifter

Besøk Bybit

4. eToro

eToro er en global finansiell megling som gir finansiell handels- og investeringsplattform for flere markeder, inkludert Crypto, ETF, Aksjer, Indekser, Råvarer og Forex. Det passer for nybegynnere som ønsker å investere i forskjellige kryptovalutaer ved hjelp av en kraftig og brukervennlig handelsplattform. eToro gjør det enkelt å handle de beste digitale valutaene og altcoins med gearing, eller øve på å bruke en virtuell portefølje.

Å komme i gang er enkelt med et intuitivt handelsgrensesnitt som inkluderer kryptomarkedsundersøkelse i sanntid & nyheter, avanserte handelsfunksjoner og risikostyringsverktøy og en sosial nettverksfeed til copy-trade noen av de mest lønnsomme kryptohandlerne.

etoro

Egenskaper:

 • Regulert leverandør for å skaffe Bitcoin og kryptoaktiva og CFD-er på populære digitale valutaer og tradisjonelle markeder
 • Fondskonto ved hjelp av betalingsmåte, for eksempel et kredittkort eller debetkort, bankkontooverføring eller PayPal
 • Enkelt å bruke grensesnitt og intuitiv mobil handelsapp
 • Copy-trade lønnsomme kryptohandlere over hele verden
 • Invester i vellykkede kryptovalutaporteføljer av topphandlere

Gå til siden

alt i alt

4.6 / 5

eToro gjennomgang

Brukervennlighet

Rykte

Innskuddsmetoder

Avgifter

Besøk eToro

Ansvarsfraskrivelse: 67% av private investorkontoer taper penger når de handler CFD-er med denne leverandøren. Du bør vurdere om du har råd til å ta den høye risikoen for å miste pengene dine. Cryptoasset-investering er uregulert i de fleste EU-land og Storbritannia. Ingen forbrukerbeskyttelse.

5. FTX

FTX-utveksling er en kryptovalutaderivatutveksling bygget av handelsmenn for handelsmenn. Plattformen skiller seg fra konkurrentene ved å tilby en bredt utvalg av indekser og leveraged tokens som kan handles på futures- eller opsjonsmarkedet. FTX er kjent for å skape verdens første kryptovalutaindeksfutures som gjør at brukerne kan kapitalisere seg på økningen eller fallet av en bestemt indeks i form av en fremtidig kontrakt. Indeksfutures kan handles direkte fra FTX-utvekslingsplattformen.

ftx nettsted

Egenskaper:

 • Profesjonelt brukergrensesnitt for handel på stasjonær eller mobil
 • Begynn å handle uten KYC og ta ut opptil $ 2.000 USD daglig
 • Opp til 101x utnyttelse på kryptohandelspar
 • Leveraged tokens til KORT eller LANG med opptil 3X gir uten margin
 • MOVE Kontrakter som avgjør den absolutte prisendringen på en mynt over tid

Gå til siden

alt i alt

4.7 / 5

FTX gjennomgang

Brukervennlighet

Rykte

Innskuddsmetoder

Avgifter

Besøk FTX

Er du basert i USA?

SAMMENLIK DE TOPP 10 UTBYTTENE I USA

Sammenlign nå!

6. Kraken

Kraken er en Bitcoin- og kryptokursutveksling som ble grunnlagt i 2011 og er basert i USA. Plattformen er en topp 5-børs basert på trafikk, likviditet og spotvolum i følge myntmarked.

Kraken har over 70 kryptopar å kjøpe, handle og selge med nye eiendeler lagt til ofte. Kryptovaluta-utvekslingen inkluderer avanserte handelsverktøy og automatisert porteføljeovervåking for å tillate brukere å overvåke markedet og administrere sin portefølje ved hjelp av et enkelt grensesnitt.

kraken

Egenskaper:

 • USA-basert, lisensiert og regulert kryptokursutveksling
 • Kartgrensesnitt er brukervennlig og er enkelt å handle
 • Rangert som nr. 5 i verden for handelsvolum og likviditet
 • Lave og konkurransedyktige avgifter som reduseres med volum
 • Heltidsansatte som tilbyr 24/7 kundesupport

Gå til siden

alt i alt

4.6 / 5

Kraken anmeldelse

Brukervennlighet

Rykte

Innskuddsmetoder

Avgifter

Besøk Kraken

7. Crypto.com

Crypto.com er en relativt ny børs som raskt har samlet seg en stor følge med over 1 million brukere på plattformen. Kryptobørsen gir et kraftig alternativ til tradisjonelle finansielle tjenester, noe som gjør det lettere for alle å begynne å investere med Bitcoin og altcoins. Crypto.com er kjent for deres crypto-app som tilbyr muligheten til å kjøpe, selge, handle, bruke, lagre, tjene, låne kontanter og betale regninger med crypto.

crypto.com

Egenskaper:

 • Handle krypto med null avgifter de første 90 dagene
 • Lar deg kjøpe, handle og selge 50+ kryptopar
 • Kjøp Bitcoin med et kredittkort uten gebyrer
 • Avansert kartplattform, verktøy og indikatorer
 • Tjen renter på krypto opptil 12% som blir sammensatt hver måned

Gå til siden

alt i alt

4.5 / 5

Crypto.com gjennomgang

Brukervennlighet

Rykte

Innskuddsmetoder

Avgifter

Besøk Crypto.com

8. KuCoin

KuCoin er en etablert børs for handel med altcoins og er ofte referert til som People’s Exchange ‘ på grunn av sin popularitet. KuCoin ble etablert i slutten av 2017 og har vokst til å bli en premiumplattform for å utveksle kryptovalutaer som har utvidet tilbudet til å omfatte nye og spennende tjenester. KuCoin er en av de mest populære plattformene for å handle altcoin med over 400 forskjellige handelspar å velge mellom.

kucoin nettsted

KuCoin har over 5 millioner registrerte brukere fra 200+ land og regioner og populær i land som Sør-Korea, Japan, Spania, Italia, Vietnam, Tyrkia, Russland, India og andre regioner. Børsen støtter brukere fra hele verden og aksepterer 46 fiat-valutaer som USD, GBP, EUR og CNY. Ifølge Coinmarketcap.com er KuCoin-utveksling for tiden rangert som nr. 8 basert på trafikk, likviditet og generelt høyt volum som handles på spotmarkedet.

Egenskaper:

 • 200+ blockchain-prosjekter og 400+ forskjellige handelspar
 • Godtar 46 fiat-valutaer som USD, GBP, EUR og CNY
 • KuCoin futures for å handle kontrakter med opptil 100 ganger gearing
 • Mobil handelsapp for å overvåke posisjoner og handle hvor som helst

 • KuCoin Staking for å tjene belønninger for å ha mynter og poletter på børsen

Gå til siden

alt i alt

4.5 / 5

KuCoin gjennomgang

Brukervennlighet

Rykte

Innskuddsmetoder

Avgifter

Besøk KuCoin

9. PrimeXBT

Prime XBT er en populær Bitcoin-basert handelsbørs som gjør det mulig å spekulere i tradisjonelle finansielle produkter. Tradere er i stand til å handle et bredt spekter av markeder, inkludert Forex (FX), kryptovaluta, råvarer og indekser ved bruk av Bitcoin som sikkerhet – en funksjon som ikke mange børser tilbyr i dag.

primeXBT

PrimeXBT er en prisbelønt plattform for marginhandel opptil 1000 ganger som har en intuitiv, elegant og profesjonell handelsplattform. Kartgrensesnittet kan tilpasses fullt ut og støtter flere prisoversikt opp til firskjerm. Dette er unikt for PrimeXBT, slik at handelsmenn kan konfigurere grensesnittet slik at det passer til sin egen stil. Bruk for eksempel firkantdiagrammet til å vise flere tidsrammer for samme ressurs.

primexbt kjøpsordre

Egenskaper:

 • Prisbelønt plattform for marginhandel opptil 1000 ganger
 • Avanserte verktøy og indikatorer for å utføre teknisk analyse
 • Tilpasses kartoppsett og konfigurasjon

 • Ettertraktet kopi-handelsplattform for å følge og etterligne aktivitet fra vellykkede handelsmenn
 • Henvisnings- og tilknyttet program med opptil 50% henvisningsbelønninger for å hente inn nye brukere

Gå til siden

alt i alt

4.3 / 5

PrimeXBT gjennomgang

Brukervennlighet

Rykte

Innskuddsmetoder

Avgifter

Besøk PrimeXBT

10. Phemex

Phemex er en kryptokursutveksling som er tilgjengelig for brukere over hele verden å handle evigvarende kontrakter som BTCUSD, ETHUSD, XRPUSD, LTCUSD, XTZUSD og LINKUSD med opptil 100 ganger giring. Derivatplattformen øker i popularitet og er for tiden rangert som # 6 for daglig volum på kryptovaluta-utvekslingen ifølge Coinmarketcap.com.

Phemex er kjent for sin null-avgift kryptohandel på spotpar for premiummedlemmer som bruker nettet eller mobil-handelsappen. Det er en medlemspris for å låse opp uten gebyrhandel som koster USD $ 0,19 per dag. For hyppige eller store volumhandlere er dette et relativt lite beløp å betale uten handelsavgifter.

phemex

Egenskaper:

 • Nybegynnervennlig grensesnitt for å navigere
 • Ingen KYC som begynner å handle med digital eiendel
 • Spot trading marked med populære mynter
 • Utnytt opptil 100 ganger og BTC- eller USD-oppgjør
 • Mobilapp for handel når som helst og hvor som helst
 • Støtter kredittkort som betalingsmåte for å finansiere en konto

Gå til siden

alt i alt

4.15 / 5

Phemex anmeldelse

Brukervennlighet

Rykte

Innskuddsmetoder

Avgifter

Besøk Phemex

11. BitMEX

BitMEX er en peer-to-peer-tradingplattform for kryptovalutaderivater som tilbyr kontrakter med høy gearing som kjøpes og selges i Bitcoin. Det er en av de største markedsprodusentene og mest brukt marginhandel. Nybegynnere og avanserte brukere kan kjøpe og selge kontrakter for kryptovalutaer (ikke selve myntene selv) kombinert med marginhandel opptil 100 ganger.

Registrer deg ved hjelp av vår henvisningskobling og få 10% avslag på gebyrene dine i 6 måneder.

bitmex

Egenskaper:

 • Høy likviditet og daglig volum av handelsmenn
 • Enkelt å bruke grensesnitt for å handle krypto
 • Opp til 100: 1 utnyttelse på kryptovaluta
 • Avanserte ordretyper som begrensning, marked, stopp og etterfølgende
 • Rimelige, konkurransedyktige og lave avgifter
 • Testnet for å øve handel på børsen med virtuelle penger

Gå til siden

alt i alt

4.1 / 5

BitMEX gjennomgang

Brukervennlighet

Rykte

Innskuddsmetoder

Avgifter

Besøk BitMEX

ofte stilte spørsmål

Hva er en kryptohandel?

Handel er en populær måte å tjene gratis krypto ved å spekulere i prisbevegelser, med forventning om å tjene penger. En kryptohandel er resultatet av å plassere et marked eller begrense bestillingen ved hjelp av en kryptovalutabørs, megler eller CFD-leverandør til kjøpe eller selge en digital eiendel til en bestemt eller fremtidig pris. Når handelen er utført, blir posisjonen live på markedet og vil stige og synke når tilbudet og etterspørselen på eiendelen endres.

Skal jeg handle eller investere i kryptovaluta?

Beslutningen om å handle eller investere i kryptovaluta-mynter som Bitcoin, Ethereum, Litecoin, XRP og Bitcoin Cash avhenger av hvor mye involvering personen ønsker å ha etter kjøpet. En investor vil kjøpe når eiendelen er lav i pris med målet å generere inntekt eller verdsettelse over tid og selge Bitcoin eller altcoins for å tjene penger.

Til sammenligning er en næringsdrivende mer involvert i å styre en stilling over en kortere tid, for eksempel timer, dager eller til og med uker. Den næringsdrivende kan bruke gearing for å dra nytte av volatiliteten ved å handle svingene med et mindre kapitalbeløp. Hvis pris eller retning overstiger risikotoleranse, vil den næringsdrivende gå ut av posisjonen og vente på neste mulighet til å tjene penger i markedet.

TJENE $ 132 Med myntbase for læring!

Få $ 132 nå

Hvor mye penger kan jeg tjene kryptovaluta?

Mengden fortjeneste gjennom handel med kryptovalutaer avhenger av handelsnivået på erfaring, tålmodighet, disiplin, risikostyring og å ha en god handelsstrategiy som kan repeteres over en periode. Det er ingen garanti for å tjene penger, og det er mulig å miste mer enn pengene som er satt inn på en konto.

Slik starter du kryptovalutahandel?

For å begynne å handle kryptovaluta, følg disse trinnene for å komme i gang:

Hvilken kryptovaluta er best for handel?

Den mest populære kryptovalutaenheten som for tiden handles, er Bitcoin, som har den største markedsverdi sammenlignet med andre altcoins som Ethereum og Polkadot. Et gjennomsnitt på 12 milliarder dollar verdt Bitcoin blir inngått hver dag på tvers av børser som Binance, Coinbase og Bitstamp.

Dette gjør Bitcoin til bedre kryptokurrency for å handle som den den største, mest kjente og likvide digitale eiendelen i verden. Trading Bitcoin som passer for alle typer mennesker fra nybegynnere, profesjonelle handelsmenn, dagshandlere, hedgefond og detaljistinvestorer.

Hvor mye penger trenger du for å begynne å handle Crypto?

Enkeltpersoner kan begynne å handle kryptovaluta på en børs ved å bruke minimumsbeløpet, som kan være alt fra $ 10 til $ 50, avhengig av plattformen. For eksempel kan brukere begynne å handle med USD $ 10 på Kraken, som kan finansieres ved bankoverføring. Hvis du handler med gearing, kan kapitalbeløpet være mindre ettersom posisjonsstørrelsen kan økes med gearing. Det er imidlertid best å begynne med et beløp som handelsmannen er komfortabel med å tape, eller bruke en demo-handelskonto for å handle uten penger.

Hva er den beste Crypto-handelsplattformen for nybegynnere?

Den beste utvekslingen av kryptovalutaer for første gangs brukere å begynne å handle er eToro etter vår mening. Brukere kan registrere en konto i løpet av få minutter og begynne å handle på et enkelt grensesnitt. eToro har en sosial plattform i verdensklasse for å lære og kopiere handel med de mest vellykkede handelsmennene, inkluderer en omfattende pakke med nyttige veiledninger og en demo trading konto for å øve handel uten penger.

etoro copytrader

Hva er den beste Crypto-plattformen for å handle Altcoins?

Binance er den beste børsen for å handle altcoins på grunn av det brede utvalget av mynter som tilbys på plattformen og lave avgifter med over 200 handelspar. I tillegg er Binance den ledende kryptotilbyderen med høyeste daglige omsatte volum og likviditet på tvers alle altcoin-parene. Dyp likviditet tillater brukere å få de beste prisene og spreadene når de handler med digitale eiendeler.

binancehandel

Hvilke Crypto-handelsplattformer har en demo-konto?

Å finne en kryptovalutahandel med en demo-konto er nyttig for nye handelsmenn og nybegynnere for å lære å handle eller bli kjent med handelsverktøyene. Toppplattformer som eToro, Phemex og Bybit tilbyr gratis demokontoer for å finansiere med praksispenger for å simulere handel i de virkelige kryptomarkedene.

Kan du handle kryptovaluta uten å betale gebyrer?

Det er flere krypto-børser som Phemex som tillater null-avgift kryptohandel for de populære eiendelene som Bitcoin, Ethereum, XRP og Bitcoin Cash. EN ingen byttehandel er den billigste måten å handle kryptovaluta på da det vil øke den totale lønnsomheten ved å eliminere heftige avgifter og provisjoner som kan akkumuleres over tid.

phemex trading null avgifter

Hvor du skal lagre kryptovalutaen din?

Det kan være risikabelt å lagre kryptovaluta på en kryptovaluta-utveksling da eieren ikke har kontroll over sikkerheten til investeringen mot hackere og svindel. Den beste måten å lagre kryptovaluta på er en anerkjent kryptovaluta-lommebok som holdes under investorens eie.

To av de mest populære Bitcoin og Ethereum hardware lommebøkene er:

Ved hjelp av en kald oppbevaringslommebok får du en luftslås mellom Internett-tilkoblede enheter og eiendelen. De private nøklene som gir rett til tilgang til kryptovalutaen (sende, overføre og motta) holdes på lommeboken og ikke en bytte.

Selv om hardware-lommeboken er skadet, mistet eller stjålet, kan du få tilgang til midlene ved hjelp av en rekke sikkerhetskopieringsalternativer, for eksempel ved å bruke en gjenopprettingsfrase. Kostnaden for en hardware-lommebok er en liten pris å betale for din sjelefred.

Konklusjon

Vi håper guiden vår om de 10 beste kryptovaluta-plattformene var nyttig for å velge den beste plattformen som passer dine behov. Ved handel bør nybegynnere utvise forsiktighet, da det er veldig mulig å tjene penger, men kan også miste mer enn de innskuddsmidlene.

Det er viktig å være oppmerksom på at børser er sårbare for å bli hacket, ettersom disse nettstedene lagrer store mengder penger. Hvis du planlegger å handle, husk å ikke holde deg penger på disse børsene for lenge og sørg for at du tar ut fortjeneste til en hederlig krypto-maskinvare lommebok for sikker oppbevaring..

Del denne artikkelen med nettverket ditt hvis du synes det var nyttig!

Ytterligere foreslåtte lesninger:

 • 6 beste stedene å kjøpe Bitcoin i Storbritannia
 • Topp 10 beste kryptovalutautvekslinger i Australia
 • Hvorfor mister jeg penger på Bitmex? Unngå disse 5 feilene
 • Beste 10 Crypto-utvekslinger i Singapore
 • De 4 beste stedene å satse Tezos (XTZ) & Tjen belønninger

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me