9 bästa ställen att handla krypto med hävstång

De senaste 12 månaderna har kryptovalutamarknaden sett en kraftig efterfrågan på börser för kryptovalutahandel som erbjuder derivat och terminsmarknader med hävstångseffekt. Handel med marginal är ett utmärkt sätt för avancerade handlare att öka sina potentiella vinster genom att handla mycket större positioner.

Handlare bör vara medvetna om att kryptobörser som erbjuder hävstångshandel kan sammansatta vinster och förluster. Nybörjare som lär sig att handla bör alltid använda ett demo-konto för att handla krypto innan de sätter in verkliga medel.

vårt val

Bästa hävstångsutbyte för

Kartläggning

BYBIT Besök hemsida

Bästa hävstångsutbyte för

Leveraged Tokens

FTX Exchange-logotyp Besök hemsida

Bästa hävstångsutbyte för

Social handel

etoro Besök hemsida

Ansvarsfriskrivning: Ditt kapital är i fara.

Vissa börser kräver att du äger en Bitcoin-hårdvaruplånbok som en Ledger Nano X. Om du inte har en plånbok, se till att läsa vår guide om de bästa kryptovalutahårdvaruplånböckerna..

Utbyten för att handla krypto med marginal

Baserat på våra recensioner är det här de bästa platserna att handla krypto med hävstång:

Vad är handel med kryptohävstång?

Crypto leverage trading är ett verktyg för investerare att öppna en lång eller kort position som är mycket större än deras eget kapital genom att använda lånade medel i en transaktion. Detta gör det möjligt för personen att maximera potentiella vinster genom att öka sin köpkraft med en liten summa pengar. Till exempel kan en näringsidkare som går in i en handel med 100: 1-hävstång hypotetiskt handla en positionstorlek på 10 000 dollar med 100 dollar.

Bästa kryptobörser för hävstångshandel

Denna jämförelseguide innehåller en lista över mest populära kryptovalutautbyten köpa och sälja digitala tillgångar med hävstång eller marginal.

Margin Crypto Trading Exchange: Recensioner

Vår granskning och bedömning av de bästa hävstångsbörsen för handel med kryptovaluta baseras på viktiga faktorer som användarvänlighet, rykte, kartläggningsfunktioner, hävstångsbelopp, marginalhandelsavgifter, insättningsmetoder, säkerhet och kundservice.

1. Binance

Binance är världens största digitala valutaväxlingstjänster som ger en plattform för handel med mer än 200 olika kryptovalutor. Plattformen har sett en meteorisk uppgång sedan den grundades 2017. Binance är största utbyte av kryptovalutahandel handlas till 1,2 miljarder dagsvolym och 1,4 miljoner transaktioner per sekund.

Binance har en mobil handelsapp för iOS- och Android-enheter som är mycket intuitivt, lätt att använda, går smidigt och utför alla de grundläggande funktioner som förväntas av en handelsapp. Appen inkluderar live Bitcoin- och kryptopriser, förmåga att utföra order, hantera varje digital tillgång, se P&L och sökhandelshistorik.

binancehandel

Funktioner:

 • Ledande kryptovalutautbyte i världen
 • Över 100 kryptovalutatillgångar att handla
 • Flera handelspar mot fiat, altcoins och stablecoins
 • Konkurrenskraftiga avgifter för insättning, handel och uttag
 • Framtids-, marginal- och optionskryptohandel tillgänglig
 • Tjäna ränta på krypto med ett Binance-sparkonto

Gå till webbplatsen

övergripande

4,8 / 5

Binance granskning

Enkel användning

Rykte

Insättningsmetoder

Avgifter

Besök Binance

2. Omloppsbana

Bybit är en derivatutbytesplattform som är utformad för att erbjuda en sömlös upplevelse för att handla digitala mynt som Bitcoin, Ethereum, EOS och XRP handelspar med upp till 100x hävstång. Derivatutbytet erbjuder eviga kontrakt som följer kryptovalutapriset. Bybit har släppt USDT-avvecklade eviga kontrakt som kan handlas på börsen med hög hävstång.

Bybit lovar ‘Ingen serverstopp’ och deras systemfunktionalitet är tillgänglig upp till 99,99%. Börsen har en toppmodern matchningsmotor med 100 000 transaktioner per sekund som kan slutföra en handel inom 10 mikrosekunder. Omloppsbana garantier för att bära hela kostnaden för ekonomisk förlust på grund av systemfel eller som ett resultat av stillestånd.

bybit-gränssnitt

Funktioner:

 • Marginalplattform för att handla krypto med upp till 100 gånger hävstång
 • Toppmodern matchningsmotor som behandlar 100 000 transaktioner per sekund
 • Avancerade verktyg för riskhantering och ömsesidig försäkring
 • Ställ in vinst- och stoppförlustorder med ett klick
 • Garanterar att bära hela kostnaden för förlorade medel på grund av driftstopp eller systemfel

Gå till webbplatsen

övergripande

4.7 / 5

Bybit granskning

Enkel användning

Rykte

Insättningsmetoder

Avgifter

Besök Bybit

3. eToro

eToro är lämplig för nybörjare i USA som vill investera i kryptovalutor med hjälp av en kraftfull och användarvänlig handelsplattform. Plattformen ger en enkel plattform för att handla digitala valutor och altcoins med hävstång, eller öva kryptohandel med en virtuell portfölj.

Handelsgränssnittet inkluderar kryptomarknadsundersökning i realtid & nyheter, avancerade handelsfunktioner och riskhanteringsverktyg och ett socialt nätverksflöde för att kopiera några av världens mest lönsamma kryptohandlare.

etoro

Funktioner:

 • Reglerad leverantör i USA för att köpa riktiga kryptotillgångar och CFD: er på populära digitala valutor och traditionella marknader
 • Fondkonto med kreditkort, banköverföring och PayPal
 • Användarvänligt gränssnitt och intuitiv mobil handelsapp
 • Copy-trade lönsamma kryptohandlare över hela världen
 • Investera i framgångsrika kryptovalutaportföljer från topphandlare

Gå till webbplatsen

övergripande

4.6 / 5

granskning av eToro

Enkel användning

Rykte

Insättningsmetoder

Avgifter

Besök eToro

Varning: 67% av investerarkonton för privatpersoner förlorar pengar när de handlar med CFD: er med denna leverantör. Du bör överväga om du har råd att ta den höga risken att förlora dina pengar. Cryptoasset-investeringar är oreglerade i de flesta EU-länder och Storbritannien. Inget konsumentskydd.

4. FTX

FTX-utbyte är ett kryptovalutaderivatutbyte byggt av handlare för handlare. Plattformen skiljer sig från sina konkurrenter genom att erbjuda en ett brett utbud av index och hävstångsmärken som kan handlas på termins- eller optionsmarknaden. FTX är känt för att skapa världens första kryptovalutaindex-futures som gör det möjligt för sina användare att kapitalisera på uppgång eller nedgång för ett visst index i form av ett framtida kontrakt. Indexfutures kan handlas direkt från FTX-utbytesplattformen.

ftx-gränssnitt

Funktioner:

 • Professionellt användargränssnitt för handel på stationär eller mobil
 • Börja handla utan KYC och ta ut upp till $ 2 000 USD dagligen
 • Upp till 101x hävstång på kryptohandelspar
 • Levererade tokens till SHORT eller LONG med upp till 3X hävstång utan marginal
 • MOVE Kontrakt som överensstämmer med den absoluta förändringen i priset på ett mynt över tiden

Gå till webbplatsen

övergripande

4.7 / 5

FTX granskning

Enkel användning

Rykte

Insättningsmetoder

Avgifter

Besök FTX

5. PrimeXBT

Prime XBT är en populär Bitcoin-baserad handelsbörs som gör det möjligt att spekulera i traditionella finansiella produkter. Handlare kan handla ett brett spektrum av marknader inklusive Forex (FX), kryptovaluta, råvaror och index med Bitcoin som säkerhet – en funktion som inte många börser erbjuder idag.

PrimeXBT-sjökort innehåller alla de avancerade levererade handelsverktygen som du vanligtvis förväntar dig för en modern handelsplattform som att rita linjer, rektanglar, horisontella, Fibonacci retracement, pilar, text och så vidare. Plattformen tillåter flera diagram för att visa en tillgång över flera tidsramar, eller hålla ett öga på några olika tillgångar samtidigt.

prime xbt-diagram

Funktioner:

 • Prisbelönt plattform för marginalhandel upp till 1000 gånger
 • Avancerade verktyg och indikatorer för att utföra teknisk analys
 • Anpassningsbar diagramlayout och konfiguration

 • Covesting copy-trade plattform för att följa och efterlikna aktivitet från framgångsrika handlare
 • Hänvisnings- och anslutningsprogram med upp till 50% remissbelöningar för att få in nya användare

Gå till webbplatsen

övergripande

4.3 / 5

PrimeXBT granskning

Enkel användning

Rykte

Insättningsmetoder

Avgifter

Besök PrimeXBT

6. Plus500

Plus500 tillåter sina handlare som vill öppna köp- och säljpositioner på Crypto CFD: er (Tillgänglighet enligt regler) med marginal som Bitcoin, Ethereum, Litecoin, Neo, Ripple XRP, EOS, Cardano, Tron och Monero .. Det finns också ett Crypto 10 Index.

Plus500-kryptovalutans CFD-handelsplattform innehåller alla de verktyg för riskhantering som förväntas för en marginalhandelsplattform. Dessa inkluderar stoppförlustorder, efterföljande stopp och garanterade stop loss-order för att sätta en absolut gräns för potentiella förluster. Även om priset på instrumentet rör sig avsevärt mot dig stängs din position automatiskt till det angivna priset, utan risk för glidning.

plus500 bitcoin

Skärmdumpar visas endast för illustration. Den faktiska produkten kan variera.

Funktioner:

 • Reglerad CFD-leverantör i flera länder
 • Öppna köp / säljpositioner på Bitcoin CFD: er (tillgänglighet under förutsättning av reglering) och traditionella marknader
 • Upp till 30: 1 hävstångseffekt på kryptovaluta
 • Fondkonto med kreditkort, BPAY, banköverföring och PayPal
 • Användarvänlig och intuitiv mobil handelsapp
 • Fullständigt demohandelskonto för att lära dig hur man handlar kryptovaluta

Gå till webbplatsen

övergripande

4.2 / 5

Plus500 recension

Enkel användning

Rykte

Insättningsmetoder

Avgifter

Besök Plus500

Ansvarsfriskrivning: Ditt kapital är i fara

7. BitMEX

BitMEX är en peer-to-peer handelsplattform som erbjuder höga hävstångsavtal som köps och säljs i Bitcoin. Det är en av de största marknadsförare och mest använda handel med marginalhandel. Nybörjare och avancerade användare kan köpa och sälja kontrakt för kryptovalutor (inte själva mynten själva) i kombination med marginalhandel upp till 100 gånger.

Bitmex-handel

Funktioner:

 • Hög likviditet och daglig volym av handlare
 • Enkelt att använda gränssnitt för att handla krypto
 • Upp till 100: 1 hävstångseffekt på kryptovaluta
 • Avancerade ordertyper som limit, market, stop och trailing
 • Rättvisa, konkurrenskraftiga och låga avgifter
 • Testnet för att träna på börsen med virtuella pengar

Gå till webbplatsen

övergripande

4.1 / 5

BitMEX granskning

Enkel användning

Rykte

Insättningsmetoder

Avgifter

Besök BitMEX

8. StormGain

StormGain är en kryptovalutahandel och investeringsplattform som kommer med höga hävstångsavtal och avancerade handelsverktyg. Alla marginaltransaktioner avvecklas i stablecoin Tether (USDT) som kommer att tilltala handlare som vill begränsa portföljsexponeringen när de investerar i kryptovalutor som Bitcoin och Ethereum.

Börsen har tagit det bästa av investerings- och kryptovalutamarknaderna för att erbjuda en innovativ plattform för handel med krypto-terminskontrakt. StormGain-handlare kan dra nytta av de flyktiga kryptomarknaderna med mest populära kryptopar och använder hävstång upp till 200 gånger. Det finns också möjlighet att finansiera ett kryptokonto med ett kreditkort.

stormfångs handelsfönster

Funktioner:

 • Hög likviditet och daglig volym av handlare
 • Enkelt att använda gränssnitt för att handla krypto
 • Upp till 300: 1 hävstångseffekt på kryptovaluta
 • Avancerade kartverktyg
 • Rättvisa, konkurrenskraftiga och låga avgifter
 • Demo trading konto för att öva riskfritt

Gå till webbplatsen

övergripande

4.1 / 5

StormGain granskning

Enkel användning

Rykte

Insättningsmetoder

Avgifter

Besök StormGain

9. Deribit

Deribit är en populär handelsplattform som har gjort många saker rätt för att göra vår lista över de bästa handelsplattformarna för kryptohävlingar. Börsen gör det möjligt för handlare att dra nytta av upp till 100 gånger marginalhandel med Bitcoin-terminer eller optioner. Plattformen har sett en kraftig ökning av handelsvolymen och är för närvarande rankas som nummer två i den totala handelsvolymen bakom Binance.

Börsen har nyligen expanderat till att omfatta Bitcoin och Ethereum-terminer som kan handlas med hävstång. De VD för Deribit är en tidigare optionshandlare sedan slutet av 90-talet och en Bitcoin-entusiast som har skapat plattformen Deribit, som kommer från orden derivative och Bitcoin.

deribit-gränssnitt

Funktioner:

 • Populärt Bitcoin-utbyte
 • Nybörjarvänligt användargränssnitt
 • 99% av medlen lagras i kylförvaring
 • Avancerade kartverktyg och indikatorer
 • Rabatt på handelsavgifter för marknadsförare
 • Demo trading konto för att öva riskfritt

Gå till webbplatsen

övergripande

4.0 / 5

Enkel användning

Rykte

Insättningsmetoder

Avgifter

Besök Deribit

Slutsats

Att använda en kryptohandel med marginal är ett fantastiskt sätt att tjäna pengar online. Användare bör också vara mycket medvetna om att börser är sårbara för att bli hackade eftersom dessa webbplatser lagrar stora volymer pengar.

Om du planerar att handla på en hävstångsbörs, kom ihåg att inte hålla pengar på dessa börser på lång sikt och ta ut vinster till en ansedd kryptohårdplånbok för säker förvaring.

Dela den här artikeln med ditt nätverk om du tycker att den är användbar!

Ytterligare föreslagna avläsningar:

 • 8 bästa kryptobörser med nollavgift (handel utan provision)
 • Varför fortsätter jag att förlora pengar på Bitmex? Undvik dessa 5 misstag
 • OKEx-granskning: Bedöm om det är säkert & Pålitlig?
 • Sluta använda BitMEX: Handla med dessa 4 alternativ istället
 • 8 Bästa Cryptocurrency Exchange i USA

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me