6 Blockchain Takeaways fra Ethereal Virtual Summit 2020

blogg 1NyheterUtviklereEnterpriseBlockchain ExplainedBegivenheter og konferanserPresseNyhetsbrev

Abonner på vårt nyhetsbrev.

Epostadresse

Vi respekterer personvernet ditt

HjemBloggNyheter

6 Blockchain Takeaways fra Ethereal Virtual Summit 2020

De viktigste tilbudene, innsiktene og spådommene fra industriledere om fremtiden til Ethereum, utvikling av dapp, adopsjon av selskaper, DeFi og mer. av ConsenSys 8. mai 2020 Publisert 8. mai 2020

eterisk virtuell blogghelt

“Ethereum er sannsynligvis det eneste som overskrider språk, som overskrider kjønn, som overskrider religion, som overgår plassering. Det er et vanlig språk som folk har samlet seg rundt. Jeg tror ikke det kan være mange av dem – potensielt bare en. “

Collin Myers, global produktstrategi, ConsenSys Codefi

I løpet av de siste to dagene kom 200+ utviklere, gründere, bedriftsveteraner og ledende industrihoder sammen fra hele blockchain-økosystemet til det aller første Ethereal Virtual Summit. Deres oppdrag: å diskutere, samarbeide og utdanne det bredere kryptosamfunnet om de viktigste utviklingene i rørledningen for 2020, og på hvert lag i bunken, fra Eth2-innsats til foretakstillatelse til DeFi-applikasjoner. Hvis det er en samlet takeaway, er det at ingenting – ingen pest, ingen avbrudd, ingen laggy videostream – vil stoppe samfunnet i deres forsøk på å gjøre blockchain mainstream. Som Joe Lubin understreket i samtalen med Mike Novogratz, må revolusjonærene og evolusjonærene samarbeide for å “bringe visdommen nedover fjellet til folket.” 

I løpet av de neste dagene vil vi gi ut individuelle videoopptak, slik at du kan fange økter du har gått glipp av, og også besøke favorittene dine. I mellomtiden er her de 6 beste takeaways fra de to fullpakkete dagene med intervjuer, paneler, demoer og mer. 

1. De økonomiske sjokkene på COVID-19 vekker mennesker til potensialet til digitale eiendeler.

“COVID er penselbrannen som gir plass til at de grønne skuddene kommer opp.” 

Angie Lau, sjefredaktør for Forkast.Nyheter

Mange mennesker, spesielt kryptosamfunnet, ser den nåværende globale økonomiske krisen som en vekkerkall for systemendring, spesielt rundt finansiell infrastruktur. Ideen om “digital knapphet” og ETH som “økonomisk båndbredde” har dukket opp i samtaler om problemene med utskrift av penger og devaluering av dollar. Som Mike Novogratz forklarte, “COVID har frigjort et finanspolitisk og monetært svar som vi aldri har sett før.” Og ikke nødvendigvis en effektiv. Av den grunn har Central Bank Digital Currency (CBDC) tiltrukket seg oppmerksomhet i banksektoren som en overbevisende blockchain-applikasjon for å effektivisere betalingsskinner og øke økonomisk tilgang for enkeltpersoner. Med den kommende Bitcoin-halveringen og Ethereums opprinnelige knapphetsmekanismer rundt ETH-forsyning, ser mange på vårt unike økonomiske øyeblikk som et vendepunkt for blockchain og digitale eiendeler for å fange global oppmerksomhet.

consensys plexus ikon runde Registrer deg for vårt kommende webinar om CBDC og stablecoins. Registrere

2. Ethereum 2.0 fase 0 er den mest forventede nettverksutviklingen i 2020.

“Vi er allerede på det punktet hvor Eth1 var noen måneder før lansering.” 

Vitalik Buterin, medstifter av Ethereum

Fase 0, den første fasen av Ethereum 2.0, er Beacon Chain, hjertet til Eth2-systemet. Fase 1 er skjærende, der Ethereum blockchain vil bli “delt” i 64 forskjellige parallelle kjeder. Joe Lubin la vekt på at Ethereum 2.0 “vil være veldig praktisk praktisk talt umiddelbart.” Som Vitalik forklarte, “Eth2 vil redusere transaksjonskostnadene med en faktor på 100, slik at flere operasjoner kan finne sted til lavere pris.” Eth1 vil etter hvert eksistere som sin egen skjær på Eth2-nettverket. 

I påvente av fase 0 og økonomien i den nye konsensusmekanismen, var også innsatsen topp i tankene. Mara Schmiedt fra ConsenSys Codefi og Carl Beekhuizen fra The Ethereum Foundation introduserte Ethereum 2.0 Launchpad, EFs offisielle måte å sette inn ETH for Eth2. Launchpad er for tiden i aktiv utvikling for testnet. 

“Denne tingen er komplisert og utrolig og spennende,” sa EFs Danny Ryan og beskrev kompleksiteten til Eth2-systemet. “Hvis du skal gjøre det, gjør det riktig.” Det viktigste trinnet nå, foruten testing, er å utdanne brukerne om grunnleggende, fordeler og risiko ved innsats. Codefi-teamet publiserte nylig en Ethereum 2.0 Staking Ecosystem Report for å utforske motivasjonene og bekymringene til ETH-holdere som har til hensikt eller ikke å satse. 

3. Ethereum 1.0 har store skaleringsløsninger i orden. 

“Hvis du ser på blockchain i dag, er det som datamaskiner før Apple … Med SKALE vil vi at blockchain skal bli mainstream.”

Stan Kladko, CTO for SKALE Labs

SKALE Network er et elastisk blockchain-nettverk av sidekjeder som er kompatible med Ethereum mainnet og kan kjøre opptil 2000 transaksjoner per sekund per kjede. Teamet planlegger å lansere SKALE testnet denne måneden og forbereder seg på mainnet de neste månedene. SKALE-nettverket lanserer på Codefi Aktiver plattform, som bruker en unik token-mekanisme kalt Proof of Use, som, som SKALE-sjef Jack O’Holleran forklarte, “designet rundt nettverkshelse og satte dapps først.” Selv med Eth2-oppdateringer rundt hjørnet, er skaleringsløsninger som SKALE en enorm mulighet for Ethereum til å møte nettverksbehovet på kort sikt.

4. “Enterprise Ethereum” er bare Ethereum med personvern- og compliance-tillegg som bedriftene trenger.

“Det er den samme teknologien. Det er hvordan du distribuerer det som er annerledes. “

Yorke Rhodes, medstifter av Blockchain i Microsoft

Med noen viktige fremskritt innen privatliv og tillatelse de siste årene, beveger flere og flere bedrifter seg mot open source Ethereum blockchain for å lansere billig, svært programmerbar, ekstremt motstandsdyktig IT. “La oss tenke på det som IT,” tenkte John Wolpert. “Kjedelig gammel bedrifts-IT. Kanskje kjedelig er det nye spennende. ” 

PegaSys, protokollteknikkteamet hos ConsenSys, kunngjorde i dag at PegaSys Ethereum-pakken – som inkluderer Hyperledger Besu, PegaSys Plus og PegaSys Orchestrate – vil være tilgjengelig på Microsoft Azure Marketplace. I tillegg, Microsoft Blockchain Development Kit for Ethereum vil nå støtte Hyperledger Besu direkte. Disse nye tilbudene vil hjelpe bedriftsutviklere med å få tilgang til plattformene og verktøyene de trenger for å bygge private, tillatte Ethereum-nettverk som er kompatible med mainnet. Wolpert, som var med å grunnlegge Baseline Protocol-initiativet, satte fordelene med Ethereum mainnet i klare ord: hvis du er en bedrift, kan du “bruke mainnet som en meldingsbuss for å koble ditt registreringssystem til andres systemer av ta opp.”

“I 2015,” minnes Wolpert, “var vi ikke i stand til å si ordet” blockchain “i bedriftens Amerika.” Tatt i betraktning antall blockchain-flytende enterprise titaner på Ethereal Virtual Summit de siste to dagene, er det klart at alt som har endret seg.  

5. Devs er å låse opp økonomiske modeller som får folk hekta. Dapp-brukere driver virksomheter rett ut av Ethereum-lommebøkene sine. 

“Med Ethereum kan alle ha sin egen mini, digitale samlebaserte virksomhet. Alt de trenger er Internett og en Ethereum-lommebok. ” 

Jeffrey Zirlin, Growth Lead at Axie Infinity

Blockchain-spill har blitt en kraftig Web3-onramp for nykommere. Som Peter Kieltyka fra Horizon Games bemerket, er “80% av brukerbasen vår mennesker som aldri har berørt blockchain.” “Play-to-earn” -spill som SkyWeaver, der brukere kan lage og handle digitale samleobjekter, er spesielt populære. Med robuste skaleringsløsninger som SKALE i horisonten, MetaMask mobil i arbeidene, og den nye økonomien til Ethereum-baserte spill, er dapp-økosystemet klar til å ta av i år. 

Begynner å bruke blockchain-apper med MetaMask sin kryptolommebok i dag.

6. Sikkerhet er de beste for DeFi.

«Jeg tror ikke det ville være en dårlig idé å begynne å koordinere samfunnsrevisjoner. Vi har alle en andel i det. ” 

Kyle Kistner, medstifter av bZx

Kanskje det overordnede spørsmålet for DeFi-banen på Ethereal var Jordan Lyalls spørsmål på dag 1 under panelet “Utfordringer ved å drive og dyrke en DeFi-plattform”: “Hvordan oppmuntrer vi til innovasjon og holder brukerne trygge?” DeFi-økosystemet nådde milepælen på milliarder dollar tidligere i år, men møtte også noen få angrep og uregelmessigheter med de globale markedssjokkene. Open source verktøy som DeFi-poengsum har dukket opp for å hjelpe brukere med å måle plattformrisiko rundt faktorer som sentralisering og likviditet. Den generelle konsensus var at DeFi-protokollgrupper trenger å utføre omfattende brukerundersøkelser og smarte kontraktsrevisjoner, spesielt ettersom de ser økt volum. 

DeFi-protokoller er de mest aktive Ethereum-dappene av en grunn. Spencer Noon of DTC Capital sa det tydelig: “Finans er den første beste brukssaken for Ethereum.” Desentraliserte økonomiplattformer som Compound og Uniswap har forferdet mange i deres komposibilitet og forpliktelse til full desentralisering. Joe Lubin demystifiserte DeFi-rommet på dag 1 for alle: “‘ Magical internet money legos ’er bare en haug med protokoller for utlån, handel, lån. Det er en modig ny verden, og vi vil alle kunne betjene den selv. ” Flittige sikkerhetstiltak og økt utdanning og gjennomsiktighet rundt plattformrisiko bør gjøre den modige nye verden mer navigerbar for nykommere. 

consensys plexus ikon runde Last ned vår Q1 2020 Ethereum DeFi-rapportnedlasting

Bonus: Deepfake kan være internettets neste jordskjelv. 

“Det tok FNs inngrep å ta ned dypfake video.”

Kathryn Harrison, grunnlegger av DeepTrust Alliance

Kathryn Harrison kan ha stjålet showet da hun sjokkerte publikum med billige og falske bilder som fikk livestream fra YouTube (!), Og trolig utløste Googles innholdsmodus. DeepTrust Alliance er en ideell organisasjon og global koalisjon av interessenter som bruker blockchain-teknologi for å bekjempe desinformasjon og deepfakes. Kathryn’s skurrende presentasjon var en kraftig påminnelse om at, som Argentens Itamar Lesuisse veltalende fanget opp tidligere på dagen, “Desentralisering er ikke bare filosofisk. Det handler om hvorvidt folk vil stole på plattformen. ” Og i tilfelle deepfakes, om folk vil stole på innholdet. Desentraliserte verifiseringssystemer kan bidra til å avsløre de kjølige tilfellene av feilinformasjon og feilinformasjon som kanskje noen eteriske seere ikke fulgte før Kathryn snakket i dag.

Og så fortsetter kampen. Mot COVID-19. Mot skjøre systemer. Mot sentralisering. Mot feilinformasjon. Men i går og i dag har det vært et bevis på at så mange er dedikert til kampen, og like engasjert som alltid. Tusen takk for innstillingen og for alt hardt arbeid. Hold deg trygg der ute, og hold kontakten.  

Abonner på vårt nyhetsbrev

Få de siste blockchain- og Ethereum-nyheter, produkter, webinarer og mer direkte til innboksen din. Abonnere

CodefiDeFiEthereum 2.0MetaMaskQuorumNyhetsbrev Abonner på vårt nyhetsbrev for de siste Ethereum-nyhetene, bedriftsløsninger, utviklerressurser og mer.E-postadresse Eksklusivt innholdEthereum Q3 2020 DeFi-rapportRapportere

Ethereum Q3 2020 DeFi-rapport

Ethereum Q2 2020 DeFi-rapportRapportere

Ethereum Q2 2020 DeFi-rapport

Ethereum 2 0 Staking Ecosystem ReportRapportere

Ethereum 2.0 Staking Ecosystem Report

Komplett guide til Blockchain Business NetworksGuide

Komplett guide til Blockchain Business Networks

Hvordan lage et vellykket Blockchain-produktWebinar

Hvordan lage et vellykket Blockchain-produkt

Sentralbanker og pengens fremtidHvitt papir

Sentralbanker og pengens fremtid

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me