Aktiver veilednings- og innsatsveiledning

blogg 1NyheterUtviklereEnterpriseBlockchain ExplainedBegivenheter og konferanserPresseNyhetsbrev

Abonner på vårt nyhetsbrev.

Epostadresse

Vi respekterer personvernet ditt

HomeBlogCodefi Aktiver

Aktiver veilednings- og innsatsveiledning

av Collin Myers 24. september 2020 Publisert 24. september 2020

aron visuals 3jBU9TbKW7o unsplash

Activate_Skale_InlineImage-1.png

Dette er den offisielle krav- og innsatsguiden for SKL-tokens.

Alle innkjøpere av SKL-token vil kunne kreve og satse tokens sine fra og med 24. september kl. 21:00 UTC. Vi anbefaler at du fullfører denne prosessen innen 28. september for å sikre at tokens blir stukket når den første epoken setter i gang 1. oktober, og at du kan fullføre kravet om bevis for bruk innen 1. desember.

Hvis du ikke hevder og satser tokens før 1. oktober, må du vente til neste epoke begynner 1. november, og du vil ikke samle belønninger i løpet av oktober måned, og du vil heller ikke kunne fullføre bruksbeviset krav om å overføre SKL-tokens til andre formål innen 1. desember. Du kan lese mer om bevis på bruksfrister her.

Vennligst referer til dette dokumentet som kilden til sannheten for instruksjoner om hvordan du kan kreve og satse på Activate, annen dokumentasjon har sjansen til å være falske og ikke godkjent av Activate eller SKALE.

Følg også vår Telegram-gruppen og se Vanlige spørsmål om SKALE Staking for mer informasjon og oppdateringer. Hvis du støter på et problem, kan du kontakte kundestøtte på https://activateteam.zendesk.com.

STARTER

For å komme i gang, vennligst start Activate site og logg inn på kontoen din.

Før du hevder og setter tokens, må du sørge for at du har tilstrekkelig ETH i din registrerte lommebok til å dekke gasskostnadene knyttet til transaksjonene.

TRINN 1: KRAV DINE TOKENER

Når du har logget inn, skal du automatisk omdirigeres til dashbordet. Klikk på “Få mine tokens” for å starte popup-vinduet for token-krav og se sammendraget av det kjøpte beløpet ditt og tilknyttet SKL-token-tildeling. Forsikre deg om at du har koblet lommeboken du registrerte som mottakerlommebok under kjøpsflyten.

Klikk på “Hent SKL-tokens” for å starte overføringsforespørselen. Dette skal åpne et modal for din registrerte lommebok for bekreftelse. Når bekreftet, vennligst vent mens overføringen er behandlet. Hvis overføringen har blitt vellykket, bør du kunne se en bekreftelsesskjerm.

1.1 Klikk på

1.1 Klikk på “Få mine tokens” for å starte popup-vinduet for token-krav

1.2 Se sammendraget av det kjøpte beløpet og tilhørende SKL-token-tildeling. Klikk på “Hent SKL-tokens” for å starte overføringsforespørselen.

1.2 Se sammendraget av det kjøpte beløpet og tilhørende SKL-token-tildeling. Klikk på “Hent SKL-tokens” for å starte overføringsforespørselen.

1.3 Når bekreftet, vennligst vent mens overføringen er behandlet.

1.3 Når bekreftet, vennligst vent mens overføringen er behandlet.

1.4 Hvis overføringen har blitt vellykket, bør du kunne se et bekreftelsesskjermbilde.

1.4 Hvis overføringen har blitt vellykket, bør du kunne se et bekreftelsesskjermbilde.

TRINN 2: NAVIGER TIL Å TA MASKINEN

Når du har gjort krav på tokens er du klar til å satse! Velg ‘Stake’ i den øverste menylinjen for å navigere til det innsatte dashbordet.

TRINN 3: VELG EN VALIDATOR

I undermenyen ‘Stake’ vil du kunne se de forskjellige validatorene du kan velge mellom å delegere tokens til. Activate-applikasjonen har funksjonaliteten for å tillate brukere å spille med flere validatorer hvis du velger å.

Hvis du er interessert i å lære mer om hver validator, klikker du på logoen deres for å se et rullegardinskjermbilde. I denne rullegardinmenyen finner du relevant informasjon om hver validator og viktig kontaktinformasjon i tilfelle du trenger å nå ut til valideringen din (e) for valg.

Når du har valgt valideringen (e) du har valgt, klikker du på den blå ‘Stake’ -knappen du ser på høyre side av skjermen for å starte delegasjonsflyten..

Skjermbilde 2020-09-29 kl.21.28.59 PM.png

TRINN 4: KOMPLETT DELEGASJONS FORESPØRSELSFORM

Etter å ha klikket på den blå ‘Stake’ -knappen med valideringen du valgte, blir du bedt om det med skjermbildet nedenfor før du går inn i delegasjonsflyten. Det er viktig å lese innholdet på denne skjermen nøye, da det vil forklare nyansene ved å satse med en validator i SKALE Network. Etter å ha gjennomgått skjermen nedenfor, vennligst klikk ‘Sett mine første SKALE-tokens’ for å komme inn i delegasjonsflyten.

hvordan staking fungerer ..png

Når du går inn i delegasjonsflyten, bør du starte med å angi mengden SKL du vil satse. Husk at for å tilfredsstille bruksbeviset, må du satse 50% av tokens i 60 dager. Som et resultat er det en knapp på 50%, 75% og 100% for å gjøre dette lettere for deg å navigere. I tillegg kan du manuelt bestemme beløpet du vil satse, hvis du angir et SKL-beløp som er lavere enn 50% av det totale saldoen, vil advarselsskiltene i applikasjonen informere deg.

Etter at du har lagt inn beløpet ditt til innsatsen, må du velge innsatsperioden. For SKALE Mainnet Launch på Activate er den eneste tilgjengelige innsatsperioden som begynner, to måneder. De andre alternativene er nedtonede og vil være tilgjengelige etter den første 60 dagers perioden. Dette gjør det mulig for alle tokenholdere uansett størrelse eller låsing å motta de samme% insentivene for å starte nettverket.

Til slutt, for å se ytterligere detaljer angående tjenestene og skårepolitikk implementert av den valgte validatoren, kan du se vilkårene for bruk som er koblet nederst på skjermen. Disse vilkårene må godtas før du sender inn forespørselen.

Når du har fullført disse tre trinnene, skal skjermen se ut som nedenfor. Klikk ‘fortsett’ for å fullføre delegeringsprosessen.

Skjermbilde 2020-09-23 klokka 18.32.32.png

TRINN 5: SEND DEG FOR DELEGASJON

Når du har klikket på ‘fortsett’, vil du se et sammendrag av delegasjonsforespørselen din øverst til høyre på skjermen for endelig gjennomgang før du delegerer tokens. Når du er klar til å fortsette, klikker du på ‘Stake SKL to Validator’ som aktiverer lommeboken din og gir deg en bekreftelsesforespørsel.

Skjermbilde 2020-09-23 klokka 18.35.05.png

Når du har bekreftet transaksjonene i lommeboken din, vil du bli presentert med et sammendragsskjermbilde av din innsatsforespørsel og de neste trinnene.

Skjermbilde 2020-09-23 klokka 18.36.43.png

TRINN 6: SEND DELEGASJONSFORESPØRSEL

Klikk på “Vis portefølje” for å navigere til porteføljesiden din som gir deg en oversikt over dine ventende innsatsforespørsler, SKL-saldo, innsatsoversikt og fremdriften din når du er ferdig med bruk..

Skjermbilde 2020-09-23 klokka 18.39.48.png Desentraliserte nettverkSKALETakingNewsletterAbonner på vårt nyhetsbrev for de siste Ethereum-nyhetene, bedriftsløsninger, utviklerressurser og mer.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me