Allfunds Blockchain og ConsenSys er partner for å fremme Blockchain Technology for fondindustrien

blogg 1NyheterUtviklereEnterpriseBlockchain ExplainedBegivenheter og konferanserPresseNyhetsbrev

Abonner på vårt nyhetsbrev.

Epostadresse

Vi respekterer personvernet ditt

HjemBlogPressemelding

Allfunds Blockchain og ConsenSys er partner for å fremme Blockchain Technology for fondindustrien

av ConsenSys 11. februar 2021 Publisert 11. februar 2021

Allfunds og Quorum Banner

Allfunds Blockchain, den revolusjonerende blockchain-teknologiaarmen til Allfunds, og ConsenSys, det ledende programvareselskapet Ethereum, har signert en partnerskapsavtale for å ytterligere støtte effektiviseringen av verdiforskjeden for fondsdistribusjon og andre regulerte næringer.

Historisk har tradisjonell fondoverføring mellom finansielle enheter, mellommenn og tredjeparts betalingssystemer blitt ansett for å være en kompleks prosess. Blockchain-teknologi kan revolusjonere fondets distribusjon ved å redusere prosesserings- og oppgjørstidene dramatisk, samtidig som det gir et sikkert system for flere parter uten et eneste feilpunkt.

Effektivisering av sikker global fondsdistribusjon med blockchain

I 2020 lanserte Allfunds sin blockchain-baserte teknologiplattform, gjennom en ny enhet, Allfunds Blockchain. Med lanseringen av denne nye forretningsarmen brakte Allfunds markedet innovativ blockchain-teknologi som har som mål å radikalt effektivisere den globale fondsdistribusjonsindustrien ved å muliggjøre øyeblikkelig, pålitelig og sikker kommunikasjon mellom aktører i bransjen.

Gjennom denne avtalen ConsenSys og Allfunds Blockchain vil kombinere Allfunds tekniske løsninger og ConsenSys Quorum for å drive Allfunds Funds Industry Platform. Allfunds Blockchain tilbyr to uavhengige løsninger:

  • Teknisk løsning: Allfunds Privacy Plugin som legger til unike muligheter på toppen av ConsenSys Quorum, og løser store bekymringer om datastyring i blockchain-økosystemer.
  • Forretningsløsning: Allfunds Business Smart Contracts som muliggjør fondsdistribusjonsaktiviteter på Allfunds industriplattform, og frigjør nye muligheter gjennom blockchain-teknologi. 

Begge selskapene jobber sammen for å videreutvikle og støtte Allfunds Blockchain Technical Solution i kombinasjon med ConsenSys Quorum, et open source-protokolllag for utvikling med Ethereum. Løsningen inkluderer avanserte personvernfunksjoner som gjør det mulig for deltakere i et blockchain-nettverk å kontrollere, på granulært nivå, hvem som har lov til å se informasjon, og hvilke noder som deltar i konsensusvalidering av data som inneholder konfidensiell informasjon. 

Løsningen kan utnyttes globalt i mange bransjesektorer, spesielt den høyregulerte fondsindustrien. Blockchain-systemer letter overholdelse av regelverk ved å tilby revisjonsspor. 

Ledende selskaper både innen og utenfor finansnæringen har vist interesse for å bruke Allfunds ’teknologi til forskjellige tiltak. Allfunds Blockchains unike personvern- og anonymitetsfunksjoner pluss ConsenSys erfaring og ekspertise, vil bidra sterkt til den videre utviklingen av Enterprise Ethereum-økosystemet.

Ruben Nieto, administrerende direktør i Allfunds Blockchain, sa: “Vi er glade for å samarbeide med ConsenSys for å bringe denne revolusjonerende blockchain-løsningen til det bredere markedet. Gjennom ekspertisen til ConsenSys vil Allfunds Blockchain-kunder dra nytte av et virkelig unikt blockchain-produkt. Vi valgte ConsenSys Quorum til å være vår blockchain-protokoll for virksomheten på grunn av dens betydelige adopsjon i enterprise blockchain og den pågående utviklingen og støtten ConsenSys gir. Dette er nok et viktig skritt fremover i utviklingen av Allfunds Blockchain-teknologi. ”

Madeline Murray, produktleder ved ConsenSys Quorum, uttalte: “Vi ser en økende global interesse for ConsenSys Quorum, open source Enterprise Ethereum-protokollen, bygget for å forenkle bruken av blockchain. Dette partnerskapet med Allfunds vil videre legge til rette for global blockchain-adopsjon for fondsindustrien og berike økosystemet med tekniske innovasjoner som er egnet for avanserte saker om personvernbruk. ”

For å lære mer om Allfunds Blockchain besøk: https://allfunds.com/no/blockchain/

For å lære mer om funksjonene til ConsenSys Quorum, besøk: https://consensys.net/quorum

SLUTTER

Om Allfunds og Allfunds Blockchain:  

Allfunds har utviklet seg til å bli et av verdens ledende selskaper innen formue- og fondsdistribusjon med et tjenestetilbud som inkluderer data & analyse, handel & utførelsestjenester, portefølje & rapporteringsverktøy, forskning, regulatoriske løsninger og blockchain-teknologi. Allfunds har € 1.2 billioner i AuA og betjener 2000 fondshus og 2300 distributører fra 16 lokale kontorer.  

I 2020 lanserte Allfunds en egen enhet Allfunds Blockchain for å markedsføre den mest revolusjonerende blockchain-teknologien. Etter mange år med å utforske forskjellige eksisterende blockchain-teknologier, legger Allfunds proprietære blockchain-plattform unike funksjoner over Ethereum-nettverket for ekte bedriftsløsninger.

Om ConsenSys:

ConsenSys er det ledende programvareselskapet Ethereum. Vi lar utviklere, bedrifter og mennesker over hele verden bygge neste generasjons applikasjoner, lansere moderne finansiell infrastruktur og få tilgang til det desentraliserte nettet. Vår produktsuite, sammensatt av Infura, Quorum, Tvolang, Codefi, MetaMask, and Diligence, betjener millioner av brukere, støtter milliarder av blockchain-baserte spørsmål til våre kunder, og har håndtert milliarder dollar i digitale eiendeler. Ethereum er den største programmerbare blockchain i verden, ledende innen forretningsadopsjon, utviklerfellesskap og DeFi-aktivitet. På dette pålitelige, åpen kildekode-fundament bygger vi morgendagens digitale økonomi.

For mer informasjon, besøk: consensys.net

Mediekontakter: 

Allfunds

Katherine J. Sloan

Global bedriftskommunikasjon

[e-postbeskyttet]   / Telefon +34 91 2746400

FTI Consulting  

[e-postbeskyttet]   / Telefon: +44 7890 611 340

ConsenSys

[e-postbeskyttet]

AllfundsConsenSys QuorumQuorumNyhetsbrev Abonner på vårt nyhetsbrev for de siste Ethereum-nyhetene, bedriftsløsninger, utviklerressurser og mer. E-postadresse Eksklusivt innholdEthereum Q3 2020 DeFi-rapportRapportere

Ethereum Q3 2020 DeFi-rapport

Ethereum Q2 2020 DeFi-rapportRapportere

Ethereum Q2 2020 DeFi-rapport

Ethereum 2 0 Staking Ecosystem ReportRapportere

Ethereum 2.0 Staking Ecosystem Report

Komplett guide til Blockchain Business NetworksGuide

Komplett guide til Blockchain Business Networks

Hvordan lage et vellykket Blockchain-produktWebinar

Hvordan lage et vellykket Blockchain-produkt

Sentralbanker og pengens fremtidHvitt papir

Sentralbanker og pengens fremtid

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me