Alt du trenger å vite om Reddits Blockchain Community Points

blogg 1NyheterUtviklereEnterpriseBlockchain ExplainedBegivenheter og konferanserPresseNyhetsbrev

Abonner på vårt nyhetsbrev.

Epostadresse

Vi respekterer personvernet ditt

HjemBloggNyheter

Alt du trenger å vite om Reddits Blockchain Community Points

Forsiden av Internett bruker Ethereum til et pilotprogram for sitt nye omdømmesystem. Her er hva det betyr for Redditors og for mainstream blockchain adopsjon. Av Coogan Brennan 28. mai 2020 Publisert 28. mai 2020

reddit community poeng helt

For noen uker siden kunngjorde Reddit et nytt pilotprogram bygget på Ethereum. Det er gode nyheter for adopsjon, og vi ønsket å grave litt mer inn i bakgrunnen …

Hva er Reddit Again?

Reddit er en samling diskusjonstavler (kalt subreddits) om ulike emner der medlemmene kan stemme eller nedstemme innlegg. Den har en enorm (og hengiven) brukerbase med 430 millioner aktive brukere hver måned og 150 millioner sider besøkt hver dag. Reddit utroper seg til å være “The Front Page of the Internet”, og det er ganske sant: virale videoer og historier som du leser på Buzzfeed eller ser syndikert på lokale nyheter, kommer ofte fra Reddit.

Sammen med sin enorme popularitet og innflytelse, er det viktig å forstå Reddits omdømmesystem for brukerne, kalt Karma. Når du sender inn et innlegg og det får en rekke oppstemninger, får du flere Karma-poeng. Når innlegget ditt blir nedstemt, får du mindre. Karma er en ettertraktet beregning, da den kan øke antall personer som ser innleggene dine. Det er også et stolt poeng for brukerne. Mer Karma betyr at du har brukt Reddit en stund, og folk støtter innleggene dine.

karma pil 1

Hva er samfunnspoeng?

Tidligere denne måneden, Reddit kunngjort de lanserte et pilotprogram kalt Samfunnspoeng. Fellesskapspoeng, med ordene fra Reddit, tillater brukere å “tjene poeng ved å bidra til fellesskapet, for eksempel ved å sende inn kvalitetsinnlegg og kommentarer.” 

Høres ut som det eksisterende Karma-omdømmesystemet, ikke sant? Vel, det er en vri. Reddit har bygget sine Community Points på Ethereum, blockchain-nettverket. Community Points er digitalt representert som tokens på blockchain: 1 Community Point på Reddit speiles av 1 Community Point på Ethereum blockchain.

Hvorfor er fellesskap poeng på Blockchain?

Alexis Ohanian, ektemann til Serena Williams og medstifter av Reddit, er en troende på kryptovalutaer og blockchain-nettverk. Venturekapitalfirmaet hans var en av de første bakmennene i Coinbase, nå et av de mest populære kryptovalutaproduktene. Han er en konsekvent tilhenger og cheerleader for kryptovalutaer.

Forklareren for Community Points-programmet beskriver det nåværende landskapet på Internett som langt fra den “frie grensen” det var da det først startet. 

fri grense

Den fortsetter med å beskrive konsolidering av Internett til inngjerdede plattformer, som fanget brukere og begrenset mulighet.

vegger

Til slutt snakker det om potensialet for brukere å gjenvinne sitt “eierskap til grensen”, antagelig gjennom blockchain-nettverk.

eie

For nå ser det ut til at Reddit håper å presse adopteringen av blockchain ved å fungere som et mainstream ombordverktøy mellom sitt enorme publikum og Ethereum blockchain. 

consensys plexus ikon runde Se vårt “Intro to Web3” -seminar. Se

Hvordan ser denne utgivelsen ut?

Siden dette er et pilotprogram, implementerer Reddit bare Community Points på to subreddits: r / Kryptovaluta (1M abonnenter) og r / FortNiteBR (1,3 millioner abonnenter). Hver subreddit har en annen logo som representerer sine poeng, r / Cryptocurrency er “Måner” og r / FortNiteBR er “Murstein”.

En brukers fellesskappoeng er lagret i et “Arkiv”, som bare er tilgjengelig i Reddit-mobilappen. Arkivet inneholder en brukers private og offentlige nøkler som brukes til å kreve, handle eller bruke tokens på Ethereum-nettverket. Måner og murstein distribueres månedlig basert på en brukers deltakelse på subreddit og vil vises i Arkiv. Brukere kan bruke Reddits Vault-funksjon eller sende tokens til en Ethereum lommebok.

Måner og murstein har sine egne smarte kontrakter (separate programmer distribuert til Ethereum blockchain) distribuert til Ethereum. Forutsatt at den rulles ut generelt, vil hver subreddit ha sin egen smarte kontrakt på Ethereum blockchain.

Hvorfor er dette en stor avtale??

Blockchain har fortsatt ikke nådd vanlig adopsjon, og Reddits program utsetter blockchain for et større publikum. Reddit har ikke bare en stor brukerbase, men den har også ekte kulturell cache på grunn av sin unike posisjon på Internett. Det faktum at de bruker blockchain og Ethereum er veldig spennende.

Reddit har også skapt en solid ombordopplevelse for brukerne sine ved å gå dem gjennom å sette opp et Arkiv og integrere blockchain direkte med to populære subreddits. De bruker en prosess som kalles metatransaksjoner (som du kan lære mer om her) for å lette den til tider vanskelige prosessen med å sende inn Ethereum-transaksjoner. 

Reddit gjør også dette med (i det minste delvis) den idealistiske intensjonen om å bidra til å bygge det bredere blockchain og internett samfunnet. Å identifisere Ethereum som det beste stedet å utnytte disse intensjonene er en stor tillitserklæring for både blockchain og Ethereum.

Hva blir det neste?

Pilotprogrammet vil gå gjennom sommeren 2020. Community Points-teamet kjører en Bug Bounty på det samlede Community Points-systemet, målretting mot Måne og Murstein kontrakter.

Det har allerede vært et par veldig interessante lærdommer:

Dette er en utmerket utvikling for offentlige blockchains generelt og Ethereum spesifikt. Det er en god brukssak fra et selskap med et enormt publikum. De bruker sin tekniske kunnskap til å konstruere enkel ombordstigning til Ethereum. Den mulige overgangen med FortNite vil være fantastisk. Hele prosjektet er – for å si det på et språk Redditors ville forstå – forbløffe baller.

Vi gleder oss til å se hva som skjer videre.

Ønsker flere blockchain-sammenbrudd rett til innboksen din?

Abonner på ConsenSys nyhetsbrev for de siste nyhetene og analysene av blockchain. Abonnere Abonner på vårt nyhetsbrev for de siste Ethereum-nyhetene, bedriftsløsninger, utviklerressurser og mer. E-postadresse Eksklusivt innholdEthereum Q3 2020 DeFi-rapportRapportere

Ethereum Q3 2020 DeFi-rapport

Ethereum Q2 2020 DeFi-rapportRapportere

Ethereum Q2 2020 DeFi-rapport

Ethereum 2 0 Staking Ecosystem ReportRapportere

Ethereum 2.0 Staking Ecosystem Report

Komplett guide til Blockchain Business NetworksGuide

Komplett guide til Blockchain Business Networks

Hvordan lage et vellykket Blockchain-produktWebinar

Hvordan lage et vellykket Blockchain-produkt

Sentralbanker og pengens fremtidHvitt papir

Sentralbanker og pengens fremtid

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me