Blockchain-tilkobling med Codefi Orchestrate

blogg 1NyheterUtviklereEnterpriseBlockchain ExplainedBegivenheter og konferanserPresseNyhetsbrev

Abonner på vårt nyhetsbrev.

Epostadresse

Vi respekterer personvernet ditt

HomeBlogDevelopers

Blockchain-tilkobling med Codefi Orchestrate

av ConsenSys 20. mai 2020 Publisert 20. mai 2020

Codefi Orchestrate

Koble enkelt bedriftsapplikasjoner til et Ethereum-nettverk

Blockchain POC (Proof of Concepts) øker i mange bransjer. Likevel sliter mange institusjoner med å gjøre løsningene levedyktige og kostnadseffektive. Hvorfor? Fordi det å bygge en bedriftsløsning som samhandler med blockchain-nettverk, kan være en kompleks oppgave.

Her er noen viktige betraktninger når du ønsker å koble bedriftsapplikasjonene dine til Ethereum-nettverket, og måter å løse dem ved hjelp av Codefi Orchestrate..

Sikkerhetsbehov 

Private nøkler 

Private nøkler er kjernen i ethvert desentralisert nettverk og krever ytterligere beskyttelse for å sikre at de ikke blir kompromittert. Ved å bruke en sikker hvelvingsklave som bruker roterende nøkler og streng tillatelse, kan du sikre at nøklene dine forblir private. 

private nøkler orkestrere

Codefi Orchestrate tilbyr kompatibilitet med sikre lagringssystemer som Hashicorp Vault, der private nøkler enten lever i minnet når de signerer en transaksjon eller blir lagret kryptert på disken, noe som enormt begrenser mulighetene for at en privat nøkkel blir kompromittert. Hashicorp Vault er et godt valg for lagring av flertallet av private nøkler som brukes daglig (f.eks. En privat nøkkel til en investor i et desentralisert økonomisystem), og det gir en god balanse mellom sikkerhet, brukeropplevelse og infrastrukturkostnader. 

For å lære mer om private nøkler og orkestrering, les blogginnlegget “Hvordan Codefi Orchestrate løser 4 viktige sikkerhetsutfordringer for bedrifter Blockchain-løsninger”.

Smartkontraktsrevisjoner

Smarte kontrakter er det som lagrer og behandler dataene dine. Eventuelle feil eller sårbarheter kan være katastrofale for din blockchain-løsning. Her er noen spørsmål for å sikre at du har svarene på:

 1. Har den smarte kontrakten blitt distribuert med riktig kode?

2. Er implementeringen av den smarte kontrakten trygg, dvs. ingen bakdører for potensielle angrep?

Orchestrate vil snart integreres med MythX, et robust sikkerhets-API som automatisk overvåker og rapporterer sikkerhetsproblemer i smarte kontrakter hvis kode er tilgjengelig i Orchestrate-kontraktregisteret.

Ikke-sviktende miljøer

Systemfeil og nedetid kan være ekstremt kostbart. Ifølge Gartner er den gjennomsnittlige nedetidskostnaden for et bedriftsnettverk rundt $ 5600 per minutt. Slik beregner du potensielle kostnader for nedetid for blockchain-nettverket:

Kostnad for nedetid (per time) = Tapt inntekt + Tapt produktivitet + Gjenopprettingskostnader + Immaterielle kostnader

Tapt inntekt = Inntekt / time x nedetid (timer) x oppetid (%)

Høyt regulerte næringer kan også medføre bøter og merkostnader.

Potensielle transaksjonsfeil

Noen hensyn som lett kan overses er:

  • Kontoen din har ikke midler på forhånd
  • Bensinprisene stiger, noe som gjør at transaksjonene dine ikke kan utvinnes

Ved å ha en kranadministrasjonsfunksjon, hjelper Codefi Orchestrate med å sikre at transaksjonene dine blir overvåket og sendt hver gang. 

Andre smertepunkter for transaksjoner inkluderer:

  • Mister transaksjoner som ennå ikke er utvunnet
  • Uopprettelige feil er alltid en risiko

Ved hjelp av Orchestrate’s Transaction Manager overvåkes transaksjoner konsekvent og sendes på nytt hvis de ikke utvinnes. Feilkoder sendes tilbake til brukerne så snart det oppstår feil for å begrense potensiell skade. 

Risikoer med høyt volum & Høy tilgjengelighet

Det er ikke alltid lett å sende en rekke transaksjoner. Du vil sikre at hver har gått gjennom, og i orden.

Codefi Orchestrate tilbyr en atskilt høyt tilgjengelig distribuert database for å holde oversikt over transaksjonsforsendelser sendt utenfor kjeden. Transaksjoner og kvitteringer holdes i orden ved hjelp av en forretningsmeldingsbuss.

En svært tilgjengelig løsning sikrer også motstandsdyktighet og horisontal skalerbarhet. Ved å redusere mikroavhengighet, unngår Orchestrate tap av data.

Lære mer om Codefi Orkestrere

Det er mye å tenke på med “in-betweens” av Ethereum-plattformen og applikasjonene dine. Fra transaksjoner, smarte kontrakter, gass, nonce og mer – du vil sikre at hver del anses å unngå tap av data, sikkerhetsbrudd eller andre risikoer. I fremtidige innlegg vil vi diskutere hvordan du kan administrere kostnadene ved å bygge din blockchain-løsning og redusere produksjonstiden med smart planlegging og Codefi Orchestrate..

Codefi Orchestrate 2.0 er nå tilgjengelig. For henvendelser, demoer eller for å lære hvordan Orchestrate kan bidra til å redusere tiden din til produksjon, kontakt oss.

Ta kontakt

CodefiCodefi OrchestrateEnterprise Ethereum Nyhetsbrev Abonner på vårt nyhetsbrev for de siste Ethereum-nyhetene, bedriftsløsninger, utviklerressurser og mer. E-postadresse

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me