Codefi eiendeler | Digital Asset Tokenization, Issuance, and Lifecycle Management

Oversikt

End-to-End Digital Asset Management

Tradisjonelle gjeldskapitalmarkeder og kapitalforvaltning står overfor mange utfordringer og ineffektivitetfra dyre papirbaserte prosesser til flere mellommenn, frakoblede datasiloer og treg transaksjonsoppgjør. Disse friksjonspunktene resulterer i dårlig datasikkerhet og deling, ødelagt sikkerhetsadministrasjon, økende kostnader og til slutt en utdatert investoropplevelse.

Codefi Assets er en end-to-end digital kapitalforvaltningsplattform som sikkert digitaliserer et bredt spekter av finansielle produkter og transaksjoner.

oversikt over codefi eiendeler e2e

Smidig tilpasning

Forenkle og konfigurer design, utstedelse og distribusjon av digitale eiendeler og verdipapirer, på tvers av aktivaklasser.

Eiendomstokenisering

Digitaliser lukkede og åpne midler samt gjeldskapitalinstrumenter som nullkuponger, obligasjoner med fast rente og flytende rente.

Driftseffektivitet

Forbedre arbeidsflyter og reduser kostnadene med automatiserte prosesser og datatilgjengelighet fra blockchain.

Produktfordeler

Tjen penger på et bredere spekter av eiendeler

Tokenize eksisterende finansielle produkter

Digitaliser produkter, inkludert gjeldskapitalinstrumenter, obligasjoner og kapitalforvaltningsinstrumenter. Dette inkluderer åpne fond (verdipapirfond og SICAV-enheter) og lukkede fond (private equity-fond og spesialformål).

Lag nye finansielle produkter

Bygge på tilkoblingen mellom fullt digitaliserte eiendeler, tilknyttede markeder og finansielle instrumenter for å danne helt nye produkter og tjenester.

codefi eiendeler drar nytte av inntektsgenerering

codefi eiendeler fordeler skredder

Skreddersy produkter for å møte markedets krav

Tilpass utstedelse av aktiva direkte i henhold til utstederens spesifikasjoner, og omstrukturerer langsiktige finansielle produkter for raskt å reagere på markedssvingninger.

Utvid muligheter for sekundærmarkedet

Bred investortilgang

Gjør produktene dine tilgjengelige for en større gruppe investorer ved å fraksjonere eiendeler digitalt, redusere utstedelseskostnadene og distribuere sikre, blockchain-baserte tokens over hele verden.

Peer-to-peer-handel

Utvid tilbudet ditt om digitale eiendeler med Codefi Markets integrerte handelsfunksjonalitet og frigjør likviditet med raske og sikre peer-to-peer-eiendeloverføringer.

Eiendeler StartTrade

be om en demo

Produktfunksjoner

Løft den digitale kapitalforvaltningsstakken for neste generasjons handel og økonomi.

Tilpasses utstedelse

Tilpasses utstedelse

Utsted nye verdipapirer på få minutter, med rettigheter og forpliktelser fra utstedere og investorer kodet og automatisert.Bygget i samsvar

Innebygd samsvar

Sørg for at dine digitale eiendeler overholder regulering ved å bruke kode som er modellert etter tradisjonell verdipapirlov.Accelerated Investor Onboarding

Accelerated Investor Onboarding

Fremskynde KYC- og AML-operasjoner, angi distribusjonsregler, dele samsvarsdata med regulatorer og andre nettverksdeltakere og effektivisere revisjon.Unified Lifecycle Management

Unified Lifecycle Management

Automatiser livssyklushendelser for digital sikkerhet, tilrettelegge for styringsaktiviteter, forbedre investorrelasjoner, og muliggjøre portefølje- og sanntidsadministrasjon. Distribusjon av direkte eiendeler

Distribusjon av direkte eiendeler

Distribuer produkter direkte til investorer med peer-to-peer-markeder. Fjern og gjør opp transaksjoner i sanntid med flere betalingsalternativer og ingen motpartsrisiko.Nøyaktig ytelsesmåling

Nøyaktig ytelsesmåling

Behold en gjennomsiktig og uforanderlig historie med transaksjoner, vis posisjons- og ytelsesberegninger, og generer handlingsbar innsikt alt fra ett dashbord.codefi eiendeler kommer snart

Codefi Assets Sandbox

Å forstå effekten og funksjonaliteten til digitale eiendeler kan være utfordrende. Imidlertid har førstegangs økonomiske aktører allerede begynt å dra nytte av disse innovasjonene.

Kapitalforvaltere, investeringsbanker, overføringsagenter, meglerforhandlere, sentrale sikkerhetsbevis, registrerte investeringsrådgivere og crowdfunding-plattformer over hele verden har strukket seg ut for å bedre forstå hvordan Codefi Assets-plattformen vil endre måten de utsteder, distribuerer og administrerer finansielle produkter.

Som svar laget vi Codefi Assets Sandbox – en testplattform som gjør det mulig for finansinstitusjoner å vurdere og utforske digitale eiendeler i et simulert digitalt økosystem. Sandkassen kan tilpasses miljøet der en finansinstitusjon opererer, og tillater eksperimentering, læring, opplæring og demonstrasjon:

  • Eksperiment: Simuler utstedelse, distribusjon og utveksling av digitale eiendeler.
  • Lære: Gi tilgang til teammedlemmer som ønsker å lære hvordan Codefi Assets fungerer og hva det betyr å operere på en blockchain.
  • Tog: Administrer brukere, investorer ombord, og opprett digitale eiendeler uten risikoen for implementering i den virkelige verden til teamet ditt er klart.
  • Overbevise: Få tilgang til produktdemoer for å vise funksjonene og fordelene med plattformen til dine interessenter.

 

Få tilgang til Codefi Assets Sandbox

codefi eiendeler fordev

For utviklere

API for Codefi Assets

Integrer blockchain og utsted digitale eiendeler mens du opprettholder kontrollen over produktets arbeidsflyt. Distribuere funksjoner for digital aktivering av tokenisering, utstedelse og livssyklusadministrasjon uten å bygge fra bunnen av, ansette utviklerressurser eller betale for smarte kontraktsrevisjoner.

Bruk Codefi Assets-funksjonalitet for å bruke saker utover de som støttes av Codefi Assets-plattformen med Universal Token for Assets and Payments.

 

Be om en demo for Codefi Assets API

Utforsk Universal Token for Assets and Payments

SAKESTUDIER

Bygget med Codefi Assets

Katalyserer eiendomsinvesteringer med blockchain-teknologiMata Capital Katalyserer eiendomsinvesteringer med blockchain-teknologi Mai 2020Utforske tokenisering av eiendomsmidler i StorbritanniaHMLREUtforske tokenisering av eiendomsmidler i Storbritannia januar 2020codefi eiendeler video

Se Baptiste Saint-Martin, Produktsjef i Mata Capital, diskutere eiendomsfondets oppgave å muliggjøre større deltakelse i eiendomsinvesteringer ved å redusere minimumsbeløpet for investorabonnement fra € 100.000 til € 1

Fokuserte markeder

Lær hvordan Codefi Assets transformerer finansielle tjenester

Løsninger for kapitalforvaltningLøsninger for kapitalforvaltningLøsninger for kapitalforvaltning EiendomsmeglingsløsningerEiendomsløsningerEiendomsløsninger KapitalmarkedsløsningerKapitalmarkedsløsningerKapitalmarkedsløsninger CBDC-løsningerCBDC-løsningerCBDC-løsninger

trykk

    Major Financial Clearinghouse undersøker Ethereum for digital kapitalforvaltning Juli 2020 Hvordan € 350 millioner eiendommer ble betalt på Ethereum Mai 2020 Mata Capital og ConsenSys Partner på Real Estate Blockchain Platform Juli 2019

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me