ConsenSys bjuder in dig till konvergens, The Global Blockchain Congress

blogg 1NyheterUtvecklareFöretagBlockchain förklaradeHändelser och konferenserPressNyhetsbrev

Contents

Prenumerera på vårt nyhetsbrev.

E-postadress

Vi respekterar din integritet

HomeBlogEvents och konferenser

ConsenSys bjuder in dig till konvergens, The Global Blockchain Congress

Gå med i 1500 deltagare i Malaga under 2,5 dagar med policyfokuserade presentationer, paneler, hackathons och workshops. Av ConsenSys 5 november 2019 Publicerat 5 november 2019

Konvergens Den globala kongressen

Vad är konvergens?

Konvergens är den första organiserade globala blockchain-kongressen. Konvergens samlar 1500 framstående individer från det globala samfundet för en djupgående utforskning av samtidiga trender inom blockchain-teknik, reglering och forskning. Med deltagande från den globala blockchainindustrin, tillsynsmyndigheter, beslutsfattare, C-Suite-påverkare och medlemmar av samhällets sociala påverkan, är Convergence inställd på att etablera sig som referenspunkt för diskussionen om blockchain / DLT-baserade applikationer under många år framöver.

 

På Convergence har deltagarna möjlighet att:

  • Tala direkt med tillsynsmyndigheter och beslutsfattare.
  • Bli involverad i fastställda blockchain-prioriteringar för det kommande året.
  • Diskutera blockchainens “stora bild” från statliga, sociopolitiska och tekniska vinklar

Klicka här för att registrera

Följande ämnen är högsta tanken för europeiska regeringar och regeringar runt om i världen: 

Identitet

Det är nu möjligt att bygga nya identitetsramar baserade på begreppet decentraliserade identiteter – potentiellt inklusive en intressant delmängd av decentraliserad identitet som kallas självsuverän identitet (SSI). Vad ska politiska beslutsfattare göra för att främja det decentraliserade identitetslandskapet i Europa?

Störa datamonopol

Kommer DLT att stärka mellanhänder och centraliserade nätverk eller ge ett decentraliserat, rättvisare alternativ för dagens samhälle? Multinationella företag som Google, Amazon och Alibaba häller miljarder i att investera relevanta användningsfall. Arbetar de mot sina egna intressen, skapar nya affärsmodeller eller koopererar den decentraliserade framtiden? Skulle tillsynsmyndigheter vara oroliga eller samarbeta? 

Den rättsliga och reglerande ramen för Blockchain Technology

All betydande ny teknik kommer att korsa någon gång med det befintliga rättsliga och regelverkliga ramverket. Många nuvarande fallkedjeanvändningsfall finns idag i juridiska och reglerande limbo. Det finns ett stort behov av juridisk och reglerande tydlighet kring blockchain-teknik.

Och mycket mer

Konferensdetaljer:

WHO: 

1 500 deltagare inklusive politiker, tillsynsmyndigheter, centralbanker, teknologer,

Entreprenörer, C-Suite-chefer, Blockchain-tankeledare, akademiker och aktivister från hela Europa och Nordamerika

När:

11-13 november 2019

Var:

Mässa och kongresscenter i Málaga, Spanien

Hur får man en biljett:

Klicka här för att registrera

Samtal för att hålla på din radar:

Tisdag 12 november 2019
Simona Pop, Medgrundare och CMO för Bounties Network

Blockchain för ett hållbart samhälle och nya affärsmodeller | AUDITORIUM 1 | 14:15 h.-15: 00 h.

Simona Pop är en kreativ strateg och samhällsbyggare som arbetar med att omforma det sätt som individer och samhällen fungerar som medgrundare av startup Bounties Network. Bounties-nätverket är både ett protokoll och en produkt, live på Ethereum blockchain mainnet, som driver bounties som betalar i någon token på Ethereum över vertikaler. Som ett resultat utnyttjar projektet blockchain-teknik för att bygga ett hållbart samhälle och nya affärsmodeller varje dag. Simona kommer att berätta om Bounties Networks senaste initiativ, Bounties for the Oceans: Bounty for Basura, som visar hur DLT kan få en meningsfull social inverkan över geografier. 

Vanessa Grellet, Verkställande direktör @ ConsenSys

Hållbarhetens framtid: tekniker för att mäta social påverkan | Auditorium 1 | 15:00 h.-15:30 h.

Vanessa leder finansiella tjänster, lyxvaror, detaljhandel, konst och sociala effekter på ConsenSys. Hon är ordförande för blockchain social impact coalition (BSIC) och sitter i styrelsen för Accounting Blockchain Coalition. Vanessa har lång erfarenhet som finans- och teknikchef med en framgångsrik historia av att arbeta inom kapitalmarknadsindustrin. 

Steven Haft, chef för globalt partnerskap

Blockchain släppt loss för klimatåtgärder | Paneldiskussion | Auditorium 2 | 15:45 timmar – 16:30 timmar.

Fokus: Klimatkrisen ger upphov till störande problem som, som en del av svaret, kräver användning av störande teknik som Blockchain. Målet med denna session är att öka medvetenheten om tillgängligheten av alternativ för att utnyttja Blockchain-teknologierna för att stödja klimatåtgärder. Panelen kommer att samla beslutsfattare, finansexperter och praktiker som har första hand erfarenhet av att utnyttja blockchain-teknik för att stödja klimatåtgärdsprogram. De kommer att diskutera användningsfall av Blockchain-teknik vid klimatåtgärder och klimatpolitisk utformning och där tillgängliga delar erfarenheter om dess genomförande.

Pelle Brængaart, CTO på uPort

INATBA WG Identity Round Table | Stort rum 1 | 15:45 timmar – 16:30.

Som CTO för uPort, en själv suverän identitet och dataplattform, är Pelle väl insatt i Ethereum- och Blockchain-relaterade projekt med fokus på identitet och utvecklingsländerna. Pelle kommer att fördjupa sig i de regleringsfrågor som uppstår när man använder decentraliserad identitet för både användare och enheter. uPort kommer att lansera sin nya Serto-plattform på Convergence. 

Onsdag 13 november 2019
Ken Timsit, Verkställande direktör på ConsenSys Paris

Perspektiv på Blockchain från Europeiska dataskyddsstyrelsen | Auditorium 1 | 14:30 h.-15: 00 h.

Ken Timsit är vd på ConsenSys med fokus på Frankrike och kontinentaleuropa. Som en del av sin roll leder Ken relationer på hög nivå med stora företag och regeringar, genomför applikationsutvecklings- och konsultprojekt och identifierar möjligheter för nya produkter och satsningar externt och internt. Han är ledningskommittémedlem i “EU Blockchain Observatory and Forum”, ett initiativ som lanserades av Europeiska kommissionen.

Ludovic Courcelas, Regeringsstrategi Lead @ ConsenSys Paris

EU Blockchain Observatory och Forum Workshop om färdigheter | Konferensrum 2.2 | 11:15 h.-12: 45 h.

Ludovic är regeringsstrategiledare på ConsenSys. Han leder för närvarande EU Blockchain Observatory and Forum, ett projekt som lanserades av Europeiska kommissionen. Ludovic började sin karriär som marknadsföringsevangelist för utvecklarpubliken på Microsoft och flyttade sedan till Digital and Innovation Lab på BNP Paribas värdepapperstjänster. Inom ConsenSys är han en referenspunkt i identitet, standardisering och spel som styrelseledamot i Blockchain Game Alliance.

Vi ser fram emot att träffa dig på Convergence! Teamet kommer med glädje att träffa alla besökare på vår monter.

***

Gå till konvergens informerad.

Läs EU: s blockchainobservatorium och forumets juridiska och reglerande ram för blockkedjor och smarta kontraktsrapport →

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för de senaste Ethereum-nyheterna, företagslösningar, utvecklarresurser med mera. E-postadress Exklusivt innehållEthereum Q3 2020 DeFi-rapportRapportera

Ethereum Q3 2020 DeFi-rapport

Ethereum Q2 2020 DeFi-rapportRapportera

Ethereum Q2 2020 DeFi-rapport

Ethereum 2 0 Staking Ecosystem ReportRapportera

Ethereum 2.0 Staking Ecosystem Report

Hur man bygger en framgångsrik Blockchain-produktWebinar

Hur man bygger en framgångsrik Blockchain-produkt

Hur man skapar en social tokenWebinar

Hur man skapar en social token

Framtiden för finansiella digitala tillgångar och DeFiWebinar

Framtiden för ekonomi: digitala tillgångar och deFi

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me