ConsenSys Codefi lanserer et Filecoin DeFi Bridge and Storage Market

blogg 1NyheterUtviklereEnterpriseBlockchain ExplainedBegivenheter og konferanserPresseNyhetsbrev

Abonner på vårt nyhetsbrev.

Epostadresse

Vi respekterer personvernet ditt

HomeBlogCodefi Aktiver

ConsenSys Codefi lanserer et Filecoin DeFi Bridge and Storage Market

av James Beck 1. oktober 2020 Publisert 1. oktober 2020

Ophelia Home Desktop 1

Filecoin desentraliserte lagringsøkosystem vil lansere mainnet denne måneden med en Codefi Activate-drevet markedsapplikasjon og Ethereum-knyttet utlånsprotokoll

Desentralisert lagring er en kritisk del av Web 3.0-arkitekturen. Et av de mest lovende og ambisiøse prosjektene for å utfordre dataets økonomiske og lagringsparadigme er Filecoin. Dette peer-to-peer-nettverket gir raskere og billigere lagring av data, reduserer avhengigheten av sentraliserte servere og gir til og med tilgang til nettet mens du er offline. Inneboende i Filecoins design er en markedsplass for desentralisert lagring.

Fra utlåns- og låneplattformer til stablecoins og tokenized BTC har det voksende økosystemet Ethereum Decentralized Finance (DeFi) lansert et ekspansivt nettverk av integrerte protokoller og finansielle instrumenter som representerer over $ 11B i verdi. ConsenSys Codefi, som tilbyr tokenisering, handel og compliance-produkter for DeFi-sektoren, har lagt til støtte for Filecoin og vil bruke Aktiver plattform for å katalysere lanseringen av Filecoin-nettverket.

I dag er vi glade for å gi det første glimt av hvordan Codefi Activate vil bidra til å akselerere adopsjonen av Filecoin-nettverket. For det første vil Filecoin Storage gjøre det mulig for brukere med hostingbehov å finne de beste lagringsprisene fra de mest anerkjente gruvearbeiderne. For det andre vil Filecoin DeFi Bridge muliggjøre likvide markeder for utlån og lån av Filecoin på Ethereums robuste DeFi-markeder for å sikre en tilstrekkelig og likvid tilførsel av Filecoin er tilgjengelig for bruk på Filecoin-nettverket..

Hvordan Filecoin fungerer

I Filecoin-nettverket betaler brukere lagringsgruver for å lagre filene sine. (Merk at Filecoin er en komplementær protokoll til IPFS; forskjellen er at Filecoin stimulerer lagring og derfor gir sterkere utholdenhetsgarantier.) Lagringsgruvearbeidere på Filecoin kjører programvare og maskinvare for å lagre filer for klienter og få kompensasjon for å gjøre det i den opprinnelige kryptovalutaen ( FIL). Filecoins blockchain registrerer transaksjoner for å sende og motta FIL, sammen med bevis fra lagringsgruvearbeidere om at de lagrer filene sine riktig. Typiske filtyper inkluderer arkivdata – så det er vedvarende for alltid – og desentraliserte webapplikasjoner.

Filecoin mainnet vil offisielt lanseres i epoken 148 888, som forventes å forekomme rundt 15. oktober 2020. Codefi Activate vil tilby to produkter for å bringe viktig brukbarhet til den tidlige markedsdynamikken til Filecoin mainnet.. Filecoin-lagring, en robust Filecoin-gruvemarked, vil hjelpe databearbeidere å gi de beste prisene og kunder å bla gjennom de beste prisene fra dataleverandører. Kritisk til nettets tidlige økonomiske insentiver vil være Filecoin DeFi Bridge mellom Filecoins FIL-kryptovaluta og Ethereum, som vil gjøre det mulig for Filecoin-innehavere å tokenisere sin FIL i Ethereum-baserte DeFi-protokoller. Disse verktøyene vil være tilgjengelige for alle gjennom intuitive Codefi-grensesnitt som kombinerer innsikt i Filecoins nettverksstatistikk og data med en sømløs strøm til utlån / lån av FIL eller lagringstilbud.

Filecoin-lagring

Sammen med DeFi Bridge lanserer Codefi Activate Filecoin-lagring for å gi den beste oversikten over Filecoin-lagringsmarkedet, tilgjengelig via en webapp og en API. Målet er å gjøre prisoppdagelse for lagring i Filecoin-nettverket enkelt og gjennomsiktig.

Filecoin Storage-appen vil bestå av en enkel, søkbar markedsplass som lar deltakere i økosystemet få et fullstendig bilde av Filecoin-lagringsmarkedet og lar klienter filtrere, sortere og finne de beste gruvearbeiderne for deres behov. Filecoin-gruvearbeidere, som tilbyr datalagringstjenester, kan bruke appen til å kunngjøre priser og tilgjengelighet til en markedsplass som klienter blar gjennom, som engasjerer seg med gruvearbeidere for å lagre og hente data gjennom lagringstilbud.

Begge appene vil være tilgjengelige gjennom Codefi Activate, en plattform som letter lanseringen av desentraliserte nettverk og akselererer deltakelse av nettverksbrukere. Hensikten er å fjerne kompleksiteten ved å delta i desentraliserte nettverk ved å legge til rette for interaksjoner mellom nettverksbrukere, aktivatorer og skapere. Aktiver dashbordet gir brukerne en makroøkonomisk oversikt over nettverket. Dette dashbordet skiller ut og presenterer live nettverksinformasjon, slik at en bruker kan forstå hva neste tiltak å ta med tokens.

Landing Page (Desktop) .png

DeFi Bridge

De Filecoin DeFi Bridge kobler Filecoin til det blomstrende DeFi-økonomisystemet på Ethereum Mainnet. Det muliggjør konvertering av Filecoin FIL-kryptovaluta til ERC-20 tokenisert FIL ved hjelp av en tokenbro drevet av Ren-protokollen. Når de er på Ethereum, kan FIL-holdere og gruvearbeidere deponere sin tokeniserte FIL som sikkerhet i et DeFi-utlånsmarked for å tjene renter eller låne mer FIL for å satse på lagringsgruvedrift.

Når Filecoin mainnet lanseres, vil den sirkulerende tilførselen av FIL først være lav. Siden nettverksbrukere trenger å satse FIL for å kunne drive lagringsgruvearbeidere, er det viktig å sikre en flytende tilførsel av FIL gjennom disse utlånsmarkedene for å bygge ut lagringsmarkedet og drive nettverksutnyttelsen. Ved å introdusere muligheten for FIL-innehavere til å låne ut og låne FIL via ERC-20-broen, vil den enorme poolen av likviditet og økonomisk aktivitet i Ethereum DeFi bli tilgjengelig for Filecoin-økosystemet. Ethereum-innfødte DeFi-brukere som er interessert i å handle innpakket Filecoin og akselerere nettverkets utvikling, kan bruke den Codefi-bygde plattformen til å sette inn ETH-baserte eiendeler som sikkerhet, låne innpakket FIL og konvertere den til native FIL for å lagre data eller engasjere seg i Filecoin-nettverket.

Ophelia - Hjem - Desktop (1) .png

Skal til markedet med Filecoin Mainnet

Codefi-teamet er glade for å støtte Filecoins etterlengtede Mainnet-lansering i midten av oktober med disse to nye tilbudene. Filecoin Storage vil bli live med Mainnet, slik at gruvearbeidere og brukere kan få synlighet i lagringsmarkedet med en gang, og Filecoin DeFi Bridge vil være tilgjengelig snart deretter. Følg med for oppdateringer om begge produktene de neste ukene, og gjør deg klar for Filecoin Liftoff!

Registrer deg for Codefi-oppdateringer for å bli varslet når Filecoin Storage og Filecoin DeFi Bridge er klare til bruk.

Melde deg på KundemeldingDeFiFilecoinFilecoin DeFi BridgeFilecoin StorageNyhetsbrev Abonner på vårt nyhetsbrev for de siste Ethereum-nyhetene, bedriftsløsninger, utviklerressurser og mer.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me