ConsenSys Codefi lanserer Universal Token for Assets and Payments

blogg 1NyheterUtviklereEnterpriseBlockchain ExplainedBegivenheter og konferanserPresseNyhetsbrev

Abonner på vårt nyhetsbrev.

Epostadresse

Vi respekterer personvernet ditt

HjemBloggCodefi

ConsenSys Codefi lanserer Universal Token for Assets and Payments

av Nicole Adarme 29. september 2020 Publisert 29. september 2020

ramon salinero vEE00Hx5d0Q unsplash

Utvidelse av Ethereum-standarder for å dekke et mye bredere utvalg av brukstilfeller

Registrer deg på webinaret vårt for å lære mer om Universal Token

Ethereum blockchain har dukket opp som et grunnlag for et pålitelig digitalt transaksjonsnettverk som driver nye løsninger på tvers av handel og økonomi. Kritisk for disse nye løsningene er prosessen med aktivering av tokenisering, som innebærer å konvertere eiendeler (eller rettigheter / krav over en eiendel) til en naturlig digital representasjon, “et token”.

Tokenization er en av de viktigste innovasjonene innen Ethereum-teknologi. Mange blockchain-baserte produkter er avhengige av tokens for å modellere finansielle instrumenter, representerer virkelige eiendeler eller skape insentivstrukturer som forbedrer nettverkskoordinering og styring.

I løpet av de siste årene har ConsenSys tokenisert milliarder av dollar i verdi gjennom en rekke eiendelstyper, inkludert eiendeler som driver nye forretningsdesigner – som Activates’s Proof-of-Use Feature – og eiendeler utstedt av mer etablerte bransjer – som Mata Kapitals eiendomsinvesteringsinstrumenter.

I dag er vi glade for å introdusere Universaltegn for eiendeler og betalinger, en helt ny token-standard designet av ConsenSys Codefi. Universal Token ble utviklet av teamene bak ConsenSys mest avanserte tokeniseringsprosjekter etter tre år med blockchain-læring. Dette produktet er designet for å drive et mye bredere utvalg av brukstilfeller enn eksisterende tokenstandarder og er i stand til å representere ethvert aktivum eller betalingsinstrument i Ethereum blockchain. Den er kompatibel med eksisterende mest populære Ethereum-standarder som standardene for soppbare, ikke-soppbare og hybrid tokens.

Skjermbilde 2020-09-29 klokka 10.33.13.png

Hvordan kom vi hit?

For hvert av våre prosjekter evaluerer Codefi-teamet problemet som er tilgjengelig, adresserbare markeder som vil ha nytte av en løsning, det regulatoriske landskapet og hvordan andre innovatører prøver å løse disse problemene (enten med eller uten blockchain). Når det kritiske problemet er identifisert, er vi i stand til å destillere komplekse forretningsprosesser i blockchain-baserte modeller som deretter blir kodet i smarte kontrakter..

Fra begynnelsen av vårt aller første tokeniseringsprosjekt lærte vi at forskjellige brukstilfeller krever forskjellige tokenfunksjoner og atferd:

  • For digitale tvillinger (eller representasjoner av virkelige eiendeler), må vi sørge for at enhver fysisk bevegelse vil være sømløst knyttet til den digitale verden.

  • For finansielle instrumenter trenger tokens muligheten til å bli holdt eller overført i henhold til eksisterende regelverk og forretningsarbeidsflyter.

  • For de fleste eiendeler må vi tenke på hvordan vi kan lage bestemte data eller egenskaper i forhold til visse nettverksmedlemmer. Vi må også sikre interoperabilitet på tvers av hovedbøkene.

  • I tilfeller med desentralisert finansbruk må vi begrense utstederkontrollen over eiendelen, desentralisere overholdelse og sikre at eiendelen forblir interoperabel med alle andre DeFi-protokoller og smarte kontrakter..

All denne spesielle oppførselen utgjør interessante tekniske utfordringer, spesielt når det gjelder interoperabilitet. Et svar kunne ha vært å gjenskape en smart kontrakt for hvert prosjekt og få den revidert hver gang. Dette var imidlertid upraktisk, ettersom smart kontraktopprettelse og revisjon krever betydelig tid, penger og utviklerressurser. I stedet var utviklingen av en enkelt smart kontrakt som fungerer for alle slags brukstilfeller og eiendeler det mer effektive, skalerbare og sikre valget..

I løpet av de siste tre årene har vi justert, målt og foredlet den samme smarte kontrakten, om og om igjen. I dag er vi sikre på at det effektivt vil oppfylle de fleste krav i både sentraliserte og desentraliserte økonomibrukssaker.

Besøk Github Repo for Universal Token

En evolusjon i Ethereum-tokenstandarder

Med Universal Token for Assets and Payments:

  • Institusjoner kan beholde full kontroll over eiendelene de utsteder. Dette er viktig for å holde oversikt over tokeninnehaverenes identitet, hindre blokkerte aktører i å få tilgang til visse eiendeler, og sikre at overføringer alltid er kompatible. I fremtiden, hvis disse institusjonene velger å samhandle med DeFi-protokoller, vil de også være i stand til å enten fjerne eller desentralisere disse kontrollene og dra nytte av DeFi-nettverkets komposabilitet.

  • Bedrifter og utviklere har fullmakt til å utstede alle typer eiendeler eller betalingsinstrumenter på Ethereum-blockchain, det være seg et DeFi-derivat, lån eller pantelån, en detaljhandel eller grossist CBDC, faktura eller lagerkvittering, hvilken som helst type finansielt instrument eller til og med samleobjekt. , eller spillelement.

    Skrevet av ekspert tokeniseringsteamet på Codefi Assets

Lær mer om Universal Token for Assets and Payments gjennom vårt on-demand webinar.

Se nå

KapitalforvaltningProdukt kunngjøringTokenizationUniversal TokenNyhetsbrevAbonner på vårt nyhetsbrev for de siste Ethereum-nyhetene, bedriftsløsninger, utviklerressurser og mer.E-postadresse

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me