ConsenSys lanserar Codefi-efterlevnad

blogg 1NyheterUtvecklareFöretagBlockchain förklaradeHändelser och konferenserPressNyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev.

E-postadress

Vi respekterar din integritet

HomeBlogPressmeddelande

ConsenSys lanserar Codefi-efterlevnad

ConsenSys tillkännager lanseringen av Codefi Compliance, en automatiserad och smidig reglerings- och efterlevnadsplattform för digitala tillgångar. av ConsenSys 8 juni 2020 Upplagt den 8 juni 2020

codefi compliance hjälte

New York City– ConsenSys tillkännagav idag lanseringen av Codefi Compliance, en automatiserad och smidig reglerings- och efterlevnadsplattform för digitala tillgångar. Codefi Compliance är ett nytt erbjudande i produktpaketet Codefi, som tillsammans driver handel och finansiering genom att optimera affärsprocesser och digitalisera finansiella instrument. Som en nästa generations lösning för bekämpning av penningtvätt (AML) och motverkande av finansiering av terrorism (CFT) säkerställer Codefi Compliance att digitala tillgångar uppfyller lagstadgade förväntningar utan att kompromissa med marknads- och affärsbehov, oavsett jurisdiktion och design. Det är den enda efterlevnadslösningen designad exklusivt för Ethereum-baserade tillgångar och byggd av ConsenSys, ledande inom Ethereum-utveckling.. 

Historiskt har AML / CFT-överensstämmelse utnyttjat KYC-riktlinjer (Know-Your-Customer), som kräver att finansinstitut försöker verifiera identitet, lämplighet och risker som är förknippade med att engagera sig med sina kunder. Codefi Compliance levererar know-your-transaktion (KYT), vilket är kritiskt för decentraliserad infrastruktur och ger nästa nivå i efterlevnadsanalys. KYT är sekretessbevarande genom att utvärdera beteenden hos deltagande adresser snarare än deltagarnas identitet. Genom att tillhandahålla KYT-övervakning utformad för blockchain-baserade tillgångar med högsta kvalitetsdata ger Codefi Compliance AML-kontroller för att säkerställa att transaktioner kan förbli anonyma medan de följer reglerna. 

Codefi Compliance ger kunderna verktyg för riskbedömning, riskhantering och riskutredning. Användare kan hantera globala operationer från ett konto genom att justera efterlevnadsinställningarna enligt jurisdiktion och sömlöst hantera flera inställningar över internationella divisioner. Codefi Compliance ger övervakning och riskstatus i realtid för alla digitala tillgångar med filter för etiketter, identifierade attribut, transaktionsöverensstämmelse och risknivå. Kunder kan spåra tillgångsaktiviteter, användarbeteende, transaktioner, fondflöde och visa dataanalys för spottrender. Insikter från Codefi-efterlevnad kan hjälpa företag som står inför dynamiska regler för att säkerställa att alla krav uppfylls utan att processflöden avbryts. 

Funktioner Efterlevnad Riskutredning

Ethereum fortsätter att få fart som den programmerbara blockchain som valts för företag, eftersom majoriteten av världens största företag som använder blockchain är bygger på Ethereum. Innan Codefi-efterlevnad stod företag som hanterar digitala tillgångar på Ethereum inför utmaningen att ta itu med olika standarder och implementeringar för varje tillgång och hantera nätverkets komplexa databas. Codefi Compliance använder en anpassad ram för att tillhandahålla en AML / CFT-lösning som är kompatibel med Ether och de mest använda tokenstandarderna som ERC20, ERC721, ERC179, ERC777, tillsammans med anmärkningsvärda stablecoins som DAI, USDC och Tether, som täcker över 280 000 typer av digitala tillgångar byggda på Ethereum. Det är den första lösningen som byggs för digitala tillgångar som körs på ETH 2.0, den efterlängtade nätverksuppgraderingen som exponentiellt kommer att öka transaktionerna per sekund och möjliggöra Ethereum-skalan.. 

”Att tillhandahålla robust AML / CFT-överensstämmelse för Ethereum-baserade digitala tillgångar är ett avgörande steg för att föra den institutionella finansbranschen till decentraliserad finansiering. Codefi Compliance är nästa modul i vår produktsvit för att eliminera komplexitet och risker med att använda DeFi, och hjälpa alla affärsnytta med att använda digitala tillgångar ”sa Lex Sokolin, global co-chef för ConsenSys Codefi. 

Codefi-efterlevnad är byggd för alla företag som interagerar med digitala tillgångar på Ethereum. Marknadsplattform för förutsägelse Syn använder Codefi-efterlevnad för att säkerställa att transaktioner med tokens följer lokala bestämmelser. ”Som en icke-frihetsberövande marknadsplattform letade Sight efter en krypto AML-lösning som skulle vara lätt att integrera, användarvänlig och täcka alla Ethereum-tokens. Codefi markerade alla rutor och gav tillsynsmyndigheterna sinnesro att Sight uppfyller de högsta AML-standarderna, säger Graeme Barnes, produktchef, Sight.

Codefi-efterlevnad finns idag på codefi.consensys.net/compliance.  

Utforska Codefi-efterlevnad idag

Lär dig mer om vår AML-CFT-efterlevnadslösning för kryptovaluta och digitala tillgångar. Utforska CodefiNyhetsbrevPrenumerera på vårt nyhetsbrev för de senaste Ethereum-nyheterna, företagslösningar, utvecklarresurser och mer.E-postadressExklusivt innehållEthereum Q3 2020 DeFi-rapportRapportera

Ethereum Q3 2020 DeFi-rapport

Ethereum Q2 2020 DeFi-rapportRapportera

Ethereum Q2 2020 DeFi-rapport

Ethereum 2 0 Staking Ecosystem ReportRapportera

Ethereum 2.0 Staking Ecosystem Report

Komplett guide till blockchain-affärsnätverkGuide

Komplett guide till blockchain-affärsnätverk

Hur man bygger en framgångsrik Blockchain-produktWebinar

Hur man bygger en framgångsrik Blockchain-produkt

Centralbanker och pengarnas framtidVitt papper

Centralbanker och pengarnas framtid

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me