ConsenSys og Securosys lanserer sikker metode for langsiktig Ethereum 2.0-innsats

blogg 1NyheterUtviklereEnterpriseBlockchain ExplainedBegivenheter og konferanserPresseNyhetsbrev

Abonner på vårt nyhetsbrev.

Epostadresse

Vi respekterer personvernet ditt

HjemBlogPressemelding

ConsenSys og Securosys lanserer sikker metode for langsiktig Ethereum 2.0-innsats

av ConsenSys 2. februar 2021 Publisert 2. februar 2021

Codefi Staking og Securosys

ConsenSys, det ledende programvareselskapet Ethereum, og Securosys, en leder innen cybersikkerhet, kryptering og digital identitetsbeskyttelse, kunngjorde i dag lanseringen av en sømløs og sikker metode for langsiktig Ethereum 2.0-innsats. 

Partnerskapet gir muligheten til å opprette Ethereum 2.0-uttrekkingsnøkler i Securosys maskinvaresikkerhetsmoduler (både på stedet og som en skytjeneste) direkte fra ConsenSys Codefi Staking API. Nøklene blir aldri utsatt for Codefi eller Securosys, og stakerne beholder full kontroll og lovlig eierskap av nøklene. 

“Sammen med Securosys kan vi tilby en helhetlig løsning for Ethereum 2.0-innsats,” sier Kuhan Tharmananthar, produktledelse for Codefi Staking. “Ved å kombinere Codefi med Securosys maskinvaresikkerhetsmoduler oppnår våre kunder det høyeste sikkerhetsnivået når de flytter fra Eth1 til Eth2.”

“Securosys har fokusert på blockchain-applikasjoner fra begynnelsen og er forpliktet til å utvide ledelsen innen å tilby maskinvaresikkerhet for kryptosektoren,” sier Robert Rogenmoser, administrerende direktør i Securosys. “Anerkjennelsen fra den ledende utvikleren av Ethereum-plattformen er ikke bare en stor anerkjennelse av denne innsatsen, men også en sterk motivasjon for å fortsette å tilby de beste tjenestene til våre kunder.” 

For å validere transaksjoner på Ethereum 2.0, må spillere stake ETH praktisk og lage sine Eth2-uttaksnøkler med forsikring om at de er trygge for alle typer angrep og feil i den første overgangsfasen fra Proof-of-Work til Proof-of-Stake, som kan skje i år. 

ConsenSys ’Codefi Staking gir et brukergrensesnitt for å deponere ETH til Eth2 Beacon Chain, og fjerner utfordringene ved å betjene uavhengige valideringsnoder. Codefi Staking vil stole på Teku, ConsenSys ’Eth2-klient for institusjonell innsats. Integrering med Securosys økosystem gir prosessen det høyeste sikkerhetsnivået, da stakere sømløst kan lage nøkler direkte i Primus Hardware Security Modules (HSM) og beskytte dem med Securosys nøkkelkontrollmekanismer. Det er flere nivåer av autentisering og autorisasjon som sikrer at spillere ikke gir fra seg kontrollen over Eth2-tilbaketrekningsnøklene.  

Mens Securosys-autentiseringsmekanismer sørger for sikkerhet for nøklene mot eksterne angrep, er deres sikkerhet mot forskjellige sviktfaktorer også viktig for langvarig lagring. Securosys Primus HSM-er er bygget på svært pålitelig maskinvare av bedriftsklasse som er designet for langvarig drift døgnet rundt, kan grupperes for redundant oppsett med høy tilgjengelighet eller sikkerhetskopieres sikkert. Når drift ikke er mulig, tilbyr Securosys sin ISO27001-sertifiserte CloudsHSM-tjeneste. Den drives av flere georedundante datasentre som oppfyller de høyeste operasjonelle sikkerhetsstandardene, inkludert en EMP og et angrepssikkert anlegg dypt i de sveitsiske fjellene.. 

For å lære mer om ConsenSys og Securosys ’Eth2-innsatsløsning, bli med oss ​​4. februar kl. 16 GMT og hør fra Codefi Staking, Secruosys, Ledger og Microsoft. 

Om Securosys SA

Securosys SA, basert i Zürich, Sveits, er markedsleder innen cybersikkerhet, kryptering og sikring av digitale identiteter. Securosys ble grunnlagt i 2014 og sikrer de sveitsiske finansmarkedene på vegne av den sveitsiske nasjonalbanken og beskytter transaksjoner verdt over 100 milliarder euro hver dag. Selskapet forsyner mer enn halvparten av Tier 1-bankene over hele verden med maskinvaresikkerhetsmoduler utviklet og bygget i Sveits.

Securosys tilbyr et bredt spekter av sikkerhetsnettverksapparater med fokus på kommersielle applikasjoner. Disse inkluderer kryptering av kommunikasjon og generering og styring av nøkler. Alle produktene er utviklet og produsert i Sveits, uten forurensende påvirkninger.

Mer informasjon kan fås direkte fra Securosys SA via e-post på [e-postbeskyttet], ved å ringe +41 44 552 31 00, eller fra kontorene i Zürich, München og Hong Kong.

www.securosys.com

Om ConsenSys

ConsenSys er det ledende programvareselskapet Ethereum. Vi lar utviklere, bedrifter og mennesker over hele verden bygge neste generasjons applikasjoner, lansere moderne finansiell infrastruktur og få tilgang til det desentraliserte nettet. Vår produktsuite, sammensatt av Infura, Quorum, Trøffel, Codefi, MetaMask, and Diligence, betjener millioner av brukere, støtter milliarder av blockchain-baserte spørsmål for våre kunder, og har håndtert milliarder dollar i digitale eiendeler. Ethereum er den største programmerbare blockchain i verden, ledende innen forretningsadopsjon, utviklerfellesskap og DeFi-aktivitet. På dette pålitelige, åpen kildekode-fundament bygger vi morgendagens digitale økonomi.

ConsenSys Codefi er blockchain-applikasjonssuiten som driver neste generasjons handel og økonomi. Vår visjon er å lede konvergensen av eksisterende og desentralisert økonomisk teknologi for å skape mer tilgjengelige og rettferdige finansielle tjenester for alle, overalt. Vi samarbeider med finansinstitusjoner, globale bedrifter og Ethereum-prosjekter for å optimalisere forretningsprosesser, digitalisere finansielle instrumenter, aktivere markeder og nettverk og distribuere produksjonsklare blockchain-løsninger.

For mer informasjon, besøk: consensys.net

KundemeldingCodefi StakingConsenSysEthereum 2.0SecurosysStakingTekuNyhetsbrevAbonner på vårt nyhetsbrev for de siste Ethereum-nyhetene, bedriftsløsninger, utviklerressurser og mer.E-postadresse Eksklusivt innholdEthereum Q3 2020 DeFi-rapportRapportere

Ethereum Q3 2020 DeFi-rapport

Ethereum Q2 2020 DeFi-rapportRapportere

Ethereum Q2 2020 DeFi-rapport

Ethereum 2 0 Staking Ecosystem ReportRapportere

Ethereum 2.0 Staking Ecosystem Report

Komplett guide til Blockchain Business NetworksGuide

Komplett guide til Blockchain Business Networks

Hvordan lage et vellykket Blockchain-produktWebinar

Hvordan lage et vellykket Blockchain-produkt

Sentralbanker og pengens fremtidHvitt papir

Sentralbanker og pengens fremtid

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me