De 20 største Blockchain-prosjektene for utvikleraktivitet — oktober 2019

blogg 1NyheterUtviklereEnterpriseBlockchain ExplainedBegivenheter og konferanserPresseNyhetsbrev

Abonner på vårt nyhetsbrev.

Epostadresse

Vi respekterer personvernet ditt

HjemBloggBlockchain utvikling

De 20 største Blockchain-prosjektene for utvikleraktivitet — oktober 2019

Finn ut hvilke prosjekter i blockchain-økosystemet som har gjort mest utviklingsmessige fremskritt i oktober av ConsenSys 11. november 2019 Publisert 11. november 2019

Uten tittel 3

Du kan fortelle mye om tilstanden til et prosjekt eller søknad etter hvor mye aktivitet den har på Github. Prosjekter med mye handling er mer sannsynlig å være midt i BUIDLing og frakt, mens en Github som bare befolkes av ensomme tumbleweeds er et tegn på et prosjekt som enten ikke beveger seg fremover eller er så perfekt at det ikke krever mer arbeid – og det er noe av en sjeldenhet.

Dapps tilstand gjør en god jobb med å høste data fra Github, inkludert forpliktelser, pushinger, problemer og trekk forespørsler fra open source-prosjekter og Dapps som representerer de mest bemerkelsesverdige plattformene som støtter desentraliserte apper – inkludert Ethereum, EOS, Steem og xDai. Resultatet er et fugleperspektiv av utvikleraktivitet i blockchain-rommet.

Selv om denne informasjonen er på ingen måte et definitivt eller fullstendig bilde av blockchain-økosystemet Av utallige grunner illustrerer Github-dataene noen interessante trender angående utvikleraktivitet i blockchain-området med hensyn til open source-prosjekter. Ser du ikke favorittprosjektet ditt oppført nedenfor? Oppfordre dem til å gjøre aktiviteten offentlig og publisert på State of the Dapps.

Oktober måned viste betydelige endringer i rangeringer for aktivitet på Github, med nykommere på listen som overgår utviklingen etter stamgjester. Selv om Ethereum-baserte prosjekter fremdeles dominerer listen fra topp til bunn, ser det ut til at blockchain-bransjens utviklere alle må ha vært opptatt i Devcon, fordi antallet var nede over hele linja etter en periode med vedvarende vekst i sommer.. 

Nedenfor er de 20 beste prosjektene på State of the Dapps etter utvikleraktivitet de siste 30 dagene i oktober 2019 …

1. Status

0 g0wusYuqfeS2ypV3

Det er ennå ikke en utgave av denne listen der Mobile Ethereum OS Status har ikke toppet rangeringene på nummer 1. Status har lenge vært ledende innen blockchain-området, og den siste aktiviteten på Github – med 5675 begivenhet de siste 30 dagene – indikerer at det betydelige Status-teamet fortsetter å overgå utfordrere mens de utvikler iOS, Android- og stasjonærversjon av Status-appen. Tallet viser et veldig lite frafall siden forrige måned, mens det beholdes en betydelig ledelse mot alle andre prosjektlister

red.

2. Storj

0 qtaG6RbZPX8Hatky

Desentralisert skylagringsnettverk Storj jobber raskt etter lanseringen av Pioneer 1 Beta for V3-nettverket, videre mot Pioneer 2 Beta og produksjonslansering senere i år. I tillegg har teamet implementert en rekke ytterligere tiltak, som Open Source Partner Project, og Tardigrade-skylagringsplattformen. Storj-teamet opprettholder andreposisjonen denne måneden med 4966 forpliktelser – et hopp på 20% fra måneden før, og et av de få prosjektene denne måneden som faktisk har økt tallene. Det er en annen bemerkelsesverdig figur fra et av de mest produktive teamene i hele blockchain.

3. Augur

unavngitt 9

Hvis du ikke la ned en kryptosatsning på sport, politikk eller til og med dødsfallet til en offentlig person denne måneden – blockchain du til og med? Augurs plattform for et desentralisert orakel- og prediksjonsmarkedsprotokoll er et av de mest bemerkelsesverdige prosjektene live på Ethereum Mainnet akkurat nå — og teamet la opp store 4035-arrangementer på Augur Github forrige måned. Det er nok til å bringe Augur opp to plasser til # 3. Med sin v2-lansering er nært forestående, vil Augur Blogg gir også ukentlige oppdateringer om utvikling for en mer detaljert sammenbrudd.

4. Kosmos

unavngitt 4

Etter å ha lansert en Mainnet-iterasjon, den Tendermint-baserte blockchain interoperabilitetsplattformen Kosmos holder stødig på sin imponerende nylige ytelse med 3860 forpliktelser de siste 30 dagene, og har lagt seg i en rytme etter 22% reduksjon tidligere i sommer. Cosmos ’iterasjon av Cosmos Hub er godt i gang med lanseringen av Lunie, den opprinnelige krypto lommebok applikasjonen.

5. Aragon

unavngitt 5

De Aragon prosjektet faller til # 5 etter et stort trekk opp i utviklerkartene i sommer. Ethereum-bærebjelken har lenge hatt troverdighet for å være en veldrevet operasjon, og plattformen for å skape desentraliserte organisasjoner presenterer et kraftig forslag – en som du kan lage din egen blockchain-aktiverte organisasjon på Ethereum Mainnet akkurat nå. Aragon-teamet forpliktet 3216 hendelser til Github de siste 30 dagene for å bringe det til nr. 5, ned ca. 16% fra måneden før..

6. Opprinnelsesprotokoll

unavngitt 6

Opprinnelsesprotokoll, som bruker Ethereum og IPFS til å skape desentraliserte markedsplasser. Origin Beta og mobilappen er allerede live på Ethereum Mainnet, og du kan bruke dem til å kjøpe alle slags sjeldne, spennende og noen ganger bisarre gjenstander som en fiolin fra 1800-tallet, Ethereum-holografisk kunst og luksuriøse ferieutleie over hele verden. Med 2994 forpliktelser de siste 30 dagene – og til tross for et betydelig 40% fall fra forrige måneds ytelse – fortsetter Origin-plattformen å vokse. 

7. 0x

0 5szqsybtxILEz6t8

0x opprettholder trekkraft etter stort hopp i sitt utviklingstempo nylig med 2906 forpliktelser, om enn med en nedgang på 26% fra forrige måned. Med over 30 prosjekter som bruker 0x infrastruktur for å skape alle slags desentraliserte markedsplasser til en verdi av 700 000+ totale transaksjoner, tegn antyder at et av de mest talentfulle lagene i blockchain gjør viktige fremskritt.

8. High Fidelity

high fidelity og

High Fidelity, den virtuelle virkelighetsplattformen lansert av grunnleggerne av seminal virtual world Second Life, er allerede vert for virtuelle hendelser og jobber nå mot EOS-integrasjon. High Fidelity Github arrangerte 2906 hendelser forrige måned, noe som representerer en betydelig 20% ​​økning fra rapporter forrige måned.

9. Raiden Network

1 1bkWS563IRGAYGTz VC XQ

Solid arbeid fortsetter Raiden Network, den velkjente skaleringsløsningen utenfor kjeden som muliggjør nær øyeblikkelige, lave gebyrer og skalerbare betalinger. Alpha-versjonen er stabil og tilgjengelig for øyeblikket for integrering i Ethereum-prosjekter på Mainnet, og utgivelseskandidater og flere eksperimentelle utgaver er også tilgjengelig for de mer uhøflige utviklerne. Med 2822 forpliktelser i forrige måned – et fall på 25% fra måneden før – holder Raiden Network seg sterk til sin posisjon i Topp 20. 

10. Gnose

gnose

Ethereum-fokusert BYGGKRAFT Gnosis har gjort mye for blockchain-samfunnet allerede i lanseringen av sitt mangesidige spådomsmarked, DutchX smarte kontrakter, Gnosis Safe og Gnosis Olympia Alpha – alt for å bidra til å skape verktøyene som andre kan lansere sine egne markedsplasser og omfordele fremtiden. Gnosis-teamet hevet 2946 begivenheter på Github denne måneden, ned 37% fra måneden før, men fortsatt nok til en solid midtbordsslutt. 

11. Stol på lommeboken

0 5MfJ8FrljeTfzGNR

En sikker lommebok med flere mynter for Android- og OS-enheter brukt av mange ledende organisasjoner rundt kryptosfæren, Stol på lommeboken er også partnerlommeboken for kryptovalutautveksling Binance. Ikke engang i topp 20 tidligere i år, lanserte Trust Wallet utviklingsaktivitetskartene og har vist få tegn til å avta siden da med 2250 forpliktelser de siste 30 dagene – et betydelig 32% fall fra måneden før..

12. OmiseGO

omisego

Thailand-basert OmiseGO har fokusert på skalering og interoperabilitet på Ethereum Network siden lanseringen. Med MVP og testnett av skaleringsløsning Plasma som allerede er produsert, resulterte OmiseGOs varierte og betydelige utviklerarbeid i 2198 hendelser på Github denne måneden.

13. Metamask

metamask

Alles favorittblokkettleserutvidelse er en hjørnestein i Ethereum-økosystemet, og er passende nok alltid øverst på denne listen. Nå kan du skryte av millioner av nedlastinger og en raskt voksende serie produkter, MetamaskDet smarte teamet jobber alltid med å forbedre Metamask-produktet og lansere en mobilutgave av produktet, og registrerte 2017-arrangementer på Github forrige måned.

14. Sivil

1 BRFUCEWEtoMBVcQVhtiu9Q 1

En blockchain-aktivert omarbeiding av journalistikk og media, Sivil bruker Ethereum til å finansiere redaksjoner og sikre påliteligheten av rapporteringen. Civil er en mangeårig leder i verdensrommet, og går inn på topp 20-utviklingslistene denne måneden med 1984-begivenheter – det er en massiv økning på 104% fra måneden før..

15. IoTex

iotex

En blockchain-plattform for Internet of Trusted Things, IoTex opprettholder sin posisjon på topp 20 med utvikling på IoTex-stemmeportalen som samler Github-hendelser i 1927 denne måneden. Dette representerer en jevn bane og et formidabelt antall etter lansering av sin versjon av Mainnet tidligere i år.

16. OpenZeppelin

1 IGourfMFRc77Qm5eqFl0AQ

Et kraftig kraftkraftverk som tilbyr “kamptestede biblioteker med smarte kontrakter for Ethereum og andre blokkjeder” sammen med standarder for å bygge desentraliserte applikasjoner, OpenZeppelin debuterer på topp 20-listene denne måneden med 1591 arrangementer på Github i oktober. Det er en betydelig økning på 61% fra måneden før.

17. Santiment

santiment

Cryptocurrency data dashboard Santiment følger opp tilbake til topp 20 i forrige måned ved å holde fast på utviklings tempoet. Med over 1200 eiendeler sporet over 50 beregninger og telling, sporet Santiment-utvikleraktivitet 1562 hendelser på Github den siste måneden – om enn med en reduksjon på 25% – på produkter som SANbase og SANgraph.

18. SingularityNET

1 CZ6u1JhVnCN7ZeN6DHWB9w

SingularityNET, som lar hvem som helst opprette, dele og tjene penger på AI-tjenester i stor skala, har gått fremover med neste fase i utviklingen i noen tid. Med sin Beta-portal live, SingularityNET Studio i produksjon og et aktivt samfunn bygget rundt utviklerportalen, ser prosjektets ambisiøse plan for en global AI-markedsplass mer og mer ut som en realitet. Med 1546 arrangementer på SingularityNET Github forrige måned, er dette definitivt et prosjekt som skal holde øynene dine skrelte.

19. Aion Network

1 scwZbXELqq0uejIsoH1KFA

En interoperabel plattform med smart kontraktsfunksjonalitet for lansering av desentraliserte apper, Aion Network har et verdensomspennende nettverk av utviklere og samfunn som bruker teknologien, og har alt fra dokumentasjon til dev-verktøy. Plattformen går tilbake til topp 20 denne måneden etter en 6 måneders pause med 1511 Github forplikter seg i oktober, en økning på 16% fra måneden før.

20. Neufund

1 MckIuHHOlHeHVpyudyORJQ

Berlin-basert Neufund er en plattform for utstedelse av sikkerhetstokener på Ethereum-blockchain gjennom ‘Equity Token Offerings’, og prosjektets utviklingsarbeid finner ofte at teamet sprekker topp 20. Med 1440 hendelser på Github forrige måned – ned 25% fra måneden før – det investeringsplattformen er for tiden live med en rekke prosjekter midt i innsamlingen.

Dapps Utviklere Nyhetsbrev Abonner på vårt nyhetsbrev for de siste Ethereum-nyhetene, bedriftsløsninger, utviklerressurser og mer. E-postadresse Eksklusivt innholdHvordan lage et vellykket Blockchain-produktWebinar

Hvordan lage et vellykket Blockchain-produkt

Hvordan sette opp og kjøre en Ethereum-nodeWebinar

Hvordan sette opp og kjøre en Ethereum-node

Hvordan lage din egen Ethereum APIWebinar

Hvordan lage din egen Ethereum API

Hvordan lage et sosialt tokenWebinar

Hvordan lage et sosialt token

Bruke sikkerhetsverktøy i smart kontraktutviklingWebinar

Bruke sikkerhetsverktøy i smart kontraktutvikling

Fremtiden for digitale eiendeler og deFiWebinar

Fremtidens økonomi: digitale eiendeler og deFi

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me