EY og ConsenSys kunngjør dannelse av grunnlinjeprotokollinitiativ

blogg 1NyheterUtviklereEnterpriseBlockchain ExplainedBegivenheter og konferanserPresseNyhetsbrev

Abonner på vårt nyhetsbrev.

Epostadresse

Vi respekterer personvernet ditt

HjemBlogPressemelding

EY og ConsenSys kunngjør dannelse av grunnlinjeprotokollinitiativ

Bransjeledere donerer kode til offentlig domene gjennom ideelle organisasjoner, OASIS, og blir med fjorten stiftende organisasjoner for å videreutvikle Baseline Protocol. Av ConsenSys 4. mars 2020 Publisert 4. mars 2020

grunnlinje mørk stor

Bransjeledere donerer kode til offentlig eiendom gjennom ideelle organisasjoner, OASIS, og blir med fjorten stiftende organisasjoner for å videreutvikle Baseline Protocol.

New York, NY – I dag, EY og ConsenSys kunngjorde dannelsen av Baseline Protocol i samarbeid med Microsoft. Baseline Protocol er et open source-initiativ som kombinerer fremskritt innen kryptografi, meldinger og blockchain for å levere sikre og private forretningsprosesser til lave kostnader via det offentlige Ethereum Mainnet. Protokollen vil muliggjøre konfidensielt og komplekst samarbeid mellom bedrifter uten å legge igjen sensitive data i kjeden. Arbeidet vil bli styrt av Ethereum-Oasis Project, som styres av OASIS og finansiert av Ethereum Foundation og Enterprise Ethereum Alliance.

baseline Vertikal logo 8211 Fullfarge 1

Bedrifter bruker hundrevis av millioner dollar på ERP, CRM og andre interne systemer for registrering. Unnlatelse av å synkronisere disse systemene riktig mellom organisasjoner forårsaker betydelig forstyrrelse og avfall: tvister, tapt lager, oppblåste kapitalkostnader, regulatoriske tiltak og annen verdilekkasje. For å unngå disse problemene krever systemer en felles referanseramme. Men bare de største partnerskap med høyt volum har råd til kapitalutgiftene som er involvert i å etablere slike integrasjoner. Baseline-tilnærmingen bruker den offentlige Ethereum Mainnet som den vanlige referanserammen, fordi den alltid er på, selskaper kan ikke låses ut eller begrenses fra å bruke den, og de trenger bare å betale for det de bruker.

Tidligere tilnærminger til blockchain-teknologi har imidlertid hatt problemer med å oppfylle de høyeste standardene for personvern, sikkerhet og ytelse som kreves av bedriftens IT-avdelinger. Å overvinne disse problemene er målet med Baseline Protocol.

I midten av 2019 startet EY, ConsenSys og Microsoft et forsyningskjedeprosjekt med kodenavnet Radish34 som bruker offentlig Ethereum for å muliggjøre beregning av volumrabatt i sanntid på tvers av en rekke innkjøpsordrer. Denne innsatsen førte til opprettelsen av Baseline Protocol og en helt annen måte å tenke på hvordan man bruker blockchain-teknologi. 

Paul Brody, Global Blockchain-leder i EY, sa: “I løpet av de siste to årene har vi utviklet det nyeste innen private, sikre transaksjoner på offentlige blokkjeder. Dette tar grunnlaget vi har bygget og begynner å fylle ut hull som virksomhetskataloger og privat virksomhetslogikk, slik at selskaper vil kunne kjøre end-to-end-prosesser som anskaffelser med sterk sikkerhet.

John Wolpert, ConsenSys ’konserndirektør for Enterprise Mainnet la til:” Mange tenker på blokkjeder som stedet å registrere transaksjoner. Men hva om vi tenkte på Mainnet som mellomvare? Denne tilnærmingen utnytter det Mainnet er bra på, mens man unngår det det ikke er bra på. “

Baseline Protocol har allerede samlet mer enn et dusin selskaper og organisasjoner som vil danne sin tekniske styringsgruppe (TSC), inkludert ConsenSys, EY, Microsoft, AMD, ChainLink, Kjernekonvergens, Duke University, Se for Blockchain, MakerDAO, Neocova, Splunk, Unibright, Gi, og W3BCLOUD

Protokollen vil støtte tokenisering og desentraliserte finansielle tjenester på Mainnet på en måte som ikke avslører bedriftens eiendeler eller aktiviteter til uautoriserte parter, og den etterlater bedriftsdata trygt i tradisjonelle systemer. Det er håpet at leverandørene av ERP, CRM og andre bedriftssystemer vil optimalisere sine produkter for protokollen over tid, men grunnlinje fungerer uten å kreve noen modifisering av eldre systemer.

Baseline-protokollen gir betydelige kommersielle muligheter for løsningsfirmaer, leverandører av bedriftssystemer og skyleverandører. Yorke Rhodes, hovedprogramleder, Blockchain hos Microsoft sa: “Microsoft Azure har bygget produksjonsklare tilbud som gir våre bedriftskunder direkte tilgang til blockchain-teknologier opp og ned i bunken. For Ethereum Mainnet integrerer vi enterprise cloud skala-prinsipper i løsningen uten å gå på bekostning av informasjonssikkerheten. Baseline hjelper til med å skape en mulighet for overbevisende løsninger som kan gi nye verdier for bedrifter mens de utvider verdien av produktene våre kunder og partnere har brukt i mange år. ”

Koden er tilgjengelig for en tidlig gruppe testere i dag og vil bli gjort tilgjengelig for allmennheten denne måneden. Hvis du er interessert i å få tilgang til arbeidet, bidra og være involvert i baselinesamfunnet, kan du registrere deg her: https://forms.gle/kx1RdEJ4gamcucxH7

Ta kontakt med:

[e-postbeskyttet]

Baseline ProtocolClient KunngjøringNyhetsbrev Abonner på nyhetsbrevet vårt for de siste Ethereum-nyhetene, bedriftsløsninger, utviklerressurser og mer. E-postadresse Eksklusivt innholdEthereum Q3 2020 DeFi-rapportRapportere

Ethereum Q3 2020 DeFi-rapport

Ethereum Q2 2020 DeFi-rapportRapportere

Ethereum Q2 2020 DeFi-rapport

Ethereum 2 0 Staking Ecosystem ReportRapportere

Ethereum 2.0 Staking Ecosystem Report

Komplett guide til Blockchain Business NetworksGuide

Komplett guide til Blockchain Business Networks

Hvordan lage et vellykket Blockchain-produktWebinar

Hvordan lage et vellykket Blockchain-produkt

Sentralbanker og pengens fremtidHvitt papir

Sentralbanker og pengens fremtid

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me