Hacking hos ETHDenver? Vi har $ 8 000 i dusør

blogg 1NyheterUtviklereEnterpriseBlockchain ExplainedBegivenheter og konferanserPresseNyhetsbrev

Abonner på vårt nyhetsbrev.

Epostadresse

Vi respekterer personvernet ditt

HjemBloggNyheter

Hacking hos ETHDenver? Vi har $ 8 000 i dusør

ETHDenver er den største # BUIDLathon i verden for Ethereum og andre blockchain-protokollentusiaster, designere og utviklere. ConsenSys tilbyr $ 8 000 i bounties i "DeFi," Infura, ConsenSys Quorum, Metamask, Truffle, Infura og Diligence. Av ConsenSys 11. februar 2021 Publisert 11. februar 2021

Consensys Twitter

EthDenver har vært utrolig så langt! ConsenSys har vært sponsor av denne magiske Ethereum-samlingen hvert år siden starten. For de som er nye i rommet, er ETHDenver den største # BUIDLathon i verden for Ethereum og andre blockchain-protokollentusiaster, designere og utviklere. I år er arrangementet en stablet syv-dagers begivenhet, 24 timer i døgnet, med forskjellige presentasjoner fra eksperter i Ethereum-økosystemet, parallelt med en massiv hackathon. Disse “buidlers” vil være i stand til å opprette team virtuelt, bygge et web3-prosjekt på Ethereum og integrere forskjellige plattformer, integrasjoner, plugins, APIer, utvidelser eller biblioteker for en sjanse til å få en pengepremie. 

Har du ikke hørt om oss ennå? ConsenSys er det ledende programvareselskapet Ethereum. Vi lar utviklere, bedrifter og mennesker over hele verden bygge neste generasjons applikasjoner, lansere moderne finansiell infrastruktur og få tilgang til det desentraliserte nettet. Vår produktsuite, sammensatt av Infura, ConsenSys Quorum, Codefi, MetaMask, Trøffel, og Diligence, betjener millioner av brukere, støtter milliarder av blockchain-baserte spørsmål til våre kunder mens de håndterer milliarder dollar i digitale eiendeler. 

Før du dykker i dusør, sjekk ut noen av disse ressursene! 

La oss snakke bounties – i år bestemte vi oss for å doble ned. 

ConsenSys tilbyr $ 8 000 i dusør. Nå har dette året allerede vært ganske sinnssykt – men i vår egen slags hackathon bestemte vi oss for å samle alle teamene våre for å åpne for noe samarbeid med utviklerens økosystem. Vi vil se hva slags kryssbestøvning vi kan opprette ved hjelp av ConsenSys-verktøy, biblioteker, API-er, utvidelser, plattformer og protokoller. Utenfor produktsuiten vår er vi utrolig glade for å oppdage nye samarbeid på tvers av hele Ethereum-økosystemet som helhet. Når det er sagt, har vi dusør i “DeFi”, Infura, ConsenSys Quorum, Metamask, Truffle, Infura og Diligence.

* Trommelrull takk * … 

Her er bounties og deres kategorier: 

DeFi

Hos ConsenSys utnytter vi produktsuiten vår for å styrke den bransjeavviklingen av desentralisert finansiering. I navnet for forstyrrelse og desentralisering av finansverdenen slik vi kjenner den – vi er glade for å se hva du finner på! 

1 / Beste Ethereum DeFi-prosjekter som benytter 2+ ConsenSys produkter / prosjekter

 • $ 1000

AirSwap

AirSwap driver peer-to-peer-handel. Ved hjelp av en forespørsel-om-tilbud (RFQ) protokoll, er AirSwap-handelsmenn beskyttet mot både front-running og prisglidning, og handler utføres lommebok til lommebok gjennom en rekke applikasjoner, inkludert MetaMask Swaps.

2 / Stablecoin-bytte

 • $ 750

Bygg en webapp som bruker AirSwap for å la handelsmenn utføre store 1: 1-stablecoin-bytter med hverandre. For tekniske detaljer, se AIP: https://github.com/airswap/AIPs/issues/13.

Bedømmelseskriterier:

 • Github-depot for gjennomgang
 • Codebase for PoC med retningslinjer for å kjøre den
 • Spilt inn demo

3 / Legg til “lett” protokollstøtte til AirSwap CLI

$ 250

AirSwap støtter en “lett” protokoll med minimale funksjoner for å spare på bensin. Imidlertid støtter AirSwap CLI foreløpig ikke denne protokollen. Legg til en CLI-kommando for å be om lette bestillinger fra servere som støtter den. For tekniske detaljer, se GitHub-problemet: https://github.com/airswap/airswap-cli/issues/78.

Bedømmelseskriterier:

 • Github pull forespørsel for gjennomgang
 • Spilt inn demo

ConsenSys quorum

ConsenSys Quorum er et open source-protokolllag som gir utviklere den fleksibiliteten og påliteligheten som trengs for å gjøre deres blockchain-applikasjoner vellykkede. Som en privat, tillatt versjon av Ethereum, gjør det bedrifter i stand til å utnytte Ethereum for blockchain-applikasjoner som krever høy hastighet, gjennomstrømning og personvern. ConsenSys Quorum består av en serie konfigurerbare komponenter og API-er, slik at du kan tilpasse brukssaken og produksjonsmiljøet ditt.

4 / Beste Enterprise blockchain-interoperabilitet med ConsenSys Quorum

$ 1000

Vi ser økende interesse for kryss-kjedefunksjoner mellom ikke-Ethereum DLT og Quorum blockchain-nettverk.

For denne belønningen oppfordrer vi deg til å bygge eller tilpasse en Layer 2-løsning for å samarbeide en ikke-Ethereum DLT (f.eks. HL Fabric, Corda, HL Sawtooth, HL Iroha, etc.) med en ConsenSys Quorum (HL Besu eller GoQuorum) blockchain for tokskswapbytter.

Bedømmelseskriterier:

 • Github-depot for gjennomgang
 • Arkitektur av løsningen (involverte komponenter, sekvensdiagrammer, etc.)
 • Liste over støttede funksjoner, spesielt støttede tokens
 • Codebase for PoC med retningslinjer for å kjøre den
 • Spilt inn demo

5 / Beste DApp, verktøy, utvidelse, plugin eller fix på ConsenSys Quorum

$ 1000

Buidl på toppen av Quorum ved hjelp av prosjekter som Quorum-Quickstart, Kubernetes, Remix Plugin, Quorum Cloud, Truffle, Cakeshop…. Vi ønsker å se flere utvidelser som spiller med offentlig Ethereum og tilleggsverktøy for devs å få tilgang til generelt når du bruker ConsenSys Quorum.

Vi ser også etter den beste bruken av quorum-funksjoner ved å bygge noe som Tornado.cash på ConsenSys Quorum, Dai for Quorum-to-mainnet-overføringer eller til og med kryss-kjede tokenbytter. Vær kreativ med det!

Metamask 

6 / MetaMask Choice Award 

$ 500

Vi ser etter den beste dapp som inneholder MetaMask AND har som mål å utføre et offentlig gode. Hjelper prosjektet ditt folk med å holde COVID trygt? Hjelp helsepersonell med å takle pandemien? Overflate bedre helsedata? Eller hjelpe COVID-berørte arbeidssøkere? Send prosjektet til MetaMask Choice Award for sjansen din til å vinne belønningen og bli omtalt på MetaMask-bloggen!    

Infura 

NB: Alle hackere må søke om tilgang til ITX via [e-postbeskyttet] med ‘EthDenver’ i emnelinjen, ettersom produktet fremdeles er i alfa-modus.

7 / Ta Uniswap og ITX nærmere hverandre <3

Premie: $ 1500

For å vinne denne belønningen, utfordrer vi deg til å bygge et nytt nettsted som lar en bruker bytte tokens på Uniswap via Infura Transaction Service (ITX). Brukeren skal ikke kreve ETH på forhånd eller et forskudd på ITX for å bruke tjenesten. I stedet bør relayeren (du!) Betale nettverksavgiften på forhånd og deretter få tilbakebetalt via utbyttet av byttet. For eksempel, hvis brukeren bytter DAI til ETH, tar videresenderen en bit av ETH for å dekke kostnadene (og noe fortjeneste også). 

Vi søker om en Utvandrer for å støtte utviklingen av dette prosjektet etter EthDenver hackathon. Forutsatt at tilskuddet er vellykket og det vinnende teamet leverer en spennende MVP, bør det være en større belønning tilgjengelig for å bringe den relay-aktiverte sentralen til produksjon (og / eller forhåpentligvis integrert i Uniswap-grensesnittet). Selvfølgelig bør all kode være åpen kildekode. Som du snart vil se, har vi designet ITX for å ha minimale integreringsspesifikke komponenter slik at den endelige ruterkontrakten ikke vil være klar over ITX i det hele tatt, og det er enkelt å bytte ut ITX med en annen reletjeneste. 

Så la oss stoppe faste transaksjoner (uniswap-bytter) sammen! 

Trøffel

Truffle er et robust utviklingsrammeverk som gjør det lettere å bygge videre på Ethereum, og får utviklere fra idé til Dapp så komfortabelt som mulig. Sjokolade er ikke inkludert, men kanskje Truffle kan hjelpe deg med å utvikle en DApp for å validere ektheten til en trøffel og hjelpe oss alle fra å bli lurt av falske ganaches! Truffle Suite inkluderer Truffle, Ganache, Drizzle og Truffle Teams.

Vi har en liste over dusurer:  

7 / Type definisjoner for @ trøffel / kontrakt · Utgave # 3116

 • $ 250

8 / Legg til dokumentasjon / eksempel med distribusjon på privat geth-kjede

 • $ 250

9 / Raise Github issue-knappen skal søke i eksisterende problemer først – Ganache # 243 

 • $ 250

10 / Å lage en diamantboks

 • $ 250

11 / Skriv ut et “løfte ble automatisk løst” indikator

 • $ 250

12 / Egendefinerte autofullføringer for Truffle CLI

 • $ 250

Ressurser:

Aktsomhet

13 / Legg til klatrekommentarer til Uniswap

 • $ 500

Scribble er et kjøretidsverifiseringsverktøy for soliditet som forvandler merknader i Scribble-spesifikasjonsspråket til konkrete påstander som sjekker spesifikasjonen. Med andre ord forvandler Scribble eksisterende kontrakter til kontrakter med tilsvarende oppførsel, bortsett fra at de også sjekker egenskaper. Her er repoene vi er interessert i:

Mer om Scribble: 

 • 4 effektive strategier for å komme med Scribble-merknader
 • Skriveegenskaper – En ny tilnærming til testing
 • Krabbel: Dokumentasjon

Du får også tilgang til en uklar kampanje og Mythx Pro-abonnement. Slå oss på Uenighet for eventuelle spørsmål.

14 / Diligence Design Bounty

 • $ 500

Ethereum er en mørk skog; du kjører en enhjørning til månen mens du bekjemper de flygende insektene med en lyssabel. Kom med glatt design, kunstverk, forsidebilder, logoer, la ditt kunstneriske sinn gå vilt for ConsenSys Diligence. 

De tre beste designene får opp til $ 500 og eksponering i alle våre sosiale nettverk og nyhetsbrev – for ikke å snakke om å ha sitt eget design på neste konferansegodtpakken (hettegensere, hatter, klistremerker osv.). 

Mer info og innsendingsskjema: https://forms.gle/cDbCoZ9zs1PcVjup7

Hvis du leser gjennom alle disse, er du en legende og fortjener sannsynligvis en belønning selv. Vi har en ganske rekke og gleder oss veldig til å se arbeidet du skyver til Github. Hvis du trenger noen veiledning, er du uklar om fordelingsbeskrivelsene, eller ønsker å bygge noe som kan ha betydning for ConsenSys, men som ikke er oppført her – ta kontakt! 

Glad buidling! (hvis du er ny, er det ikke en skrivefeil.) 

BountiesEthDenverhackathonNyhetsbrev Abonner på vårt nyhetsbrev for de siste Ethereum-nyhetene, bedriftsløsninger, utviklerressurser og mer. E-postadresse Eksklusivt innholdEthereum Q3 2020 DeFi-rapportRapportere

Ethereum Q3 2020 DeFi-rapport

Ethereum Q2 2020 DeFi-rapportRapportere

Ethereum Q2 2020 DeFi-rapport

Ethereum 2 0 Staking Ecosystem ReportRapportere

Ethereum 2.0 Staking Ecosystem Report

Komplett guide til Blockchain Business NetworksGuide

Komplett guide til Blockchain Business Networks

Hvordan lage et vellykket Blockchain-produktWebinar

Hvordan lage et vellykket Blockchain-produkt

Sentralbanker og pengens fremtidHvitt papir

Sentralbanker og pengens fremtid

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me