MetaMask Mobile er nå tilgjengelig på iOS og Android

blogg 1NyheterUtviklereEnterpriseBlockchain ExplainedBegivenheter og konferanserPresseNyhetsbrev

Abonner på vårt nyhetsbrev.

Epostadresse

Vi respekterer personvernet ditt

HjemBlogPressemelding

MetaMask Mobile er nå tilgjengelig på iOS og Android

MetaMask Mobile-appen gjør det enkelt å samhandle med blockchain-baserte applikasjoner, uten å kompromittere sikkerheten eller brukervennligheten som gjør MetaMask til den mest pålitelige Ethereum-lommeboken. Av ConsenSys 3. september 2020 Publisert 3. september 2020

pressemelding for mobil lansering v2

NEW YORK, NY, 3. september 2020 – I dag kunngjorde ConsenSys utgivelsen av MetaMask Mobile, tilgjengelig for nedlasting på iOS og Android. MetaMask Mobile-appen gjør det enkelt å samhandle med blockchain-baserte applikasjoner, uten å kompromittere sikkerheten eller brukervennligheten som gjør MetaMask til den mest pålitelige Ethereum-lommeboken. Siden lanseringen i 2016 har MetaMask-utvidelsen i nettleseren blitt lastet ned over 4 millioner ganger, og MetaMask Mobile-utgivelsen har blitt ivrig etterlengtet siden den overtegnede betautgivelsen begrenset til 135.000 brukere i slutten av 2019..

MetaMask Fox Last ned MetaMask Mobile i dag Last ned nå

Etter nedlasting av appen kan MetaMask-brukere nå se og handle digitale eiendeler på farten, administrere kryptolån og saldoer, spille blockchain-baserte spill, signere meldinger, sende transaksjoner og lagre ikke-fungible tokens (NFT) som kan representere bevis på eierskap, medlemskap eller unik kunst og samleobjekter. MetaMask Mobile utstyrer brukere med et nøkkelhvelv, sikker pålogging og tegnebok. Hvis brukere allerede har en MetaMask desktop-utvidelse, kan de ganske enkelt generere en QR-kode, skanne den med mobilenheten, og hele transaksjonsloggen synkroniseres i løpet av sekunder..

Programmer som MetaMask tilbyr alle en portal til et mer gjennomsiktig og sikkerhetsfokusert internett. MetaMask gjør alt som en standard Ethereum-lommebok gjør: administrere kryptovalutaer, ERC-20-tokens og ERC-721 samleobjekter. Men i motsetning til andre lommebøker, tillater det også folk å utforske Web3 like enkelt som en hvilken som helst mobil nettleser. 

MetaMask Mobile forenkler prosessen for å begynne å bruke Web3-applikasjoner. I 34 land kan folk nå kjøpe ETH direkte i MetaMask Mobile ved å bruke Apple Pay, debetkort eller andre landsspesifikke betalingsmåter.

“Siden grunnleggelsen av MetaMask har vi gjort det mulig for et stort samfunn av tidlig adopterte å delta i en ny type databehandlingsøkosystem: en der brukere kontrollerer sine egne kontoer, hvor kontoer kontrollerer sine egne midler og hvor innovasjonshastigheten er den eneste portvakten. Vi er glade for å tilby en nettleseropplevelse som er spesialbygd for desentraliserte applikasjoner, og lar brukerne sømløst synkronisere med sine MetaMask-kontoer, ”sa Dan Finlay, grunnlegger av MetaMask

Forbrukerporten til Web3

Den innebygde nettleseren i MetaMask Mobile gir brukerne en enkel, sikker og intuitiv måte å utforske Web3 direkte fra appen. Viktigst, MetaMask bringer sikkerhetsfunksjonen til nettlesing. Appbrukere genererer passord og nøkler direkte på enheten for å sikre at bare brukeren har tilgang til midler og kontoer. Med MetaMask har brukeren alltid full kontroll når han surfer og samhandler på det desentraliserte nettet.

Mens den eksisterende MetaMask-nettutvidelsen hjalp til med å tjene millioner av brukere over hele verden ved å koble dem til Web3-applikasjonene, har MetaMask Mobile App potensialet til å betjene millioner flere, bare ved å aktivere mobil tilgang. Nærmere 2 milliarder mennesker, omtrent 60% av den internettforbundne befolkningen, er Antatt å få tilgang til nettet utelukkende fra en mobil enhet, der nettverksinfrastruktur og overkommelige priser driver veksten av adopsjon av mobil internett. Mobile blir den foretrukne plattformen for tilgang til nettbaserte produkter og tjenester. Web3 er ikke annerledes. Over 65% av MetaMask Mobile beta-brukere er basert utenfor Nord-Amerika og Europa. 

“Det er viktig at økosystemet vårt fortsetter å tenke” mobil først “og prioritere UX- og dApp-oppdagbarhet, uten å ofre på sikkerheten og kontrollen som brukere av Web3-applikasjoner forventer. Hva smarttelefoner har gjort for Web2, tror vi MetaMask Mobile vil gjøre for Web3, ”sa Joseph Lubin, grunnlegger av ConsenSys og medskaper av Ethereum..

Om ConsenSys

ConsenSys er det ledende programvareselskapet Ethereum. Vi lar utviklere, bedrifter og mennesker over hele verden bygge neste generasjons applikasjoner, lansere moderne finansiell infrastruktur og få tilgang til det desentraliserte nettet. Vår produktsuite, sammensatt av Infura, Quorum, Codefi, MetaMask, and Diligence, betjener millioner av brukere, støtter milliarder av blockchain-baserte spørsmål for våre kunder, og har håndtert milliarder dollar i digitale eiendeler. Ethereum er den største programmerbare blockchain i verden, ledende innen forretningsadopsjon, utviklerfellesskap og DeFi-aktivitet. På dette pålitelige, åpen kildekode-fundament bygger vi morgendagens digitale økonomi. For å utforske produktene og løsningene våre, besøk https://consensys.net/.

Vil du ha Web3 i lommen?

Oppdag nye apper, bytt digitale eiendeler og mer hvor som helst.

 

MetaMask MobileProdukt kunngjøringProduktlanseringNyhetsbrevAbonner på vårt nyhetsbrev for de siste Ethereum nyheter, bedriftsløsninger, utviklerressurser og mer.E-postadresse Eksklusivt innholdEthereum Q3 2020 DeFi-rapportRapportere

Ethereum Q3 2020 DeFi-rapport

Ethereum Q2 2020 DeFi-rapportRapportere

Ethereum Q2 2020 DeFi-rapport

Ethereum 2 0 Staking Ecosystem ReportRapportere

Ethereum 2.0 Staking Ecosystem Report

Komplett guide til Blockchain Business NetworksGuide

Komplett guide til Blockchain Business Networks

Hvordan lage et vellykket Blockchain-produktWebinar

Hvordan lage et vellykket Blockchain-produkt

Sentralbanker og pengens fremtidHvitt papir

Sentralbanker og pengens fremtid

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me