Møt Joyce Lai – ConsenSys Legal’s Eyes on Blockchain and Regulation

blogg 1NyheterUtviklereEnterpriseBlockchain ExplainedBegivenheter og konferanserPresseNyhetsbrev

Abonner på vårt nyhetsbrev.

Epostadresse

Vi respekterer personvernet ditt

HomeBlogBlockchain forklart

Møt Joyce Lai – ConsenSys Legal’s Eyes on Blockchain and Regulation

Joyce Lai fra ConsenSys Legal forteller historien om å komme til ConsenSys, og hennes lidenskap for å legge til rette for produktive diskusjoner om emnet blockchain og regulering. av ConsenSys 27. november 2019 Publisert 27. november 2019

Joyce 1

Joyce Lai har jobbet i ConsenSys i over to år. Hun satte seg ned for å diskutere lidenskapen for blockchain og regulering, samt noen av hennes innsikt om de siste økosystemdiskusjonene som skjedde i hennes felt.. 

Kan du fortelle oss om deg selv?

“Jeg er advokat her på ConsenSys, og jeg har vært i ConsenSys i over 2 år nå. Før det var jeg advokatfirma for private midler ved et advokatfirma i New York City. Kundene mine var hedgefond, og jeg ville hjelpe dem med å etablere sin virksomhet og tenke gjennom Investment Advisers Act og ulike Securities Act-problemer. Men jeg visste at jeg alltid ønsket å gå over til teknologi. Teknologi er en bransje hvor du ikke bare tenker på hvordan ting fungerer nå, men også hvordan ting vil se ut i fremtiden, og til slutt være i stand til å forme fremtiden. “

Kan du fortelle oss om din rolle i ConsenSys?

“Jobben min her faller i tre hovedbøtter: intern rådgivning, arbeid med produktteam og politikkadvokat. ConsenSys er et veldig unikt selskap som fungerer som intern rådgiver, fordi ikke veldig mange selskaper utvider seg fra 300 til 1000 globalt fra din første arbeidsdag til litt over to år! Jeg jobber også med produktteamene for å hjelpe dem å forstå og ta hensyn til regulatoriske spørsmål som påvirker produktene deres, slik at de kan bygge det beste produktet fra begynnelsen. Endelig er politisk advokatvirksomhet en viktig del av arbeidet for det juridiske teamet fordi vi lever i en verden med regulatorisk usikkerhet. Så dette handler ikke bare om å navigere i disse reglene som advokat, men også om å hjelpe verden til å forstå hva vi prøver å gjøre og hvor mulig det er for at de nye teknologiene faktisk kan passe inn i eksisterende regulering.  

Hvordan ble du interessert i feltet blockchain-teknologi?

“Den gangen jeg utforsket nye muligheter, og jeg deltok på mange møter rundt New York City og havnet på noen få blockchain-møter. Det var tidlig i 2017, så det var mange blockchain-møter som foregikk, og jeg møtte naturlig nok massevis av mennesker der, inkludert noen ConsenSys-folk. Jeg husker tydelig hvor tilnærmelige alle var og hvor filosofiske diskusjonstemaene var. Folk diskuterte veldig grunnleggende ting som hvordan mennesker skal handle og kan samhandle med hverandre. ”

Hva var noen av temaene som kom opp i dialog?

“Jeg husker jeg gikk på noen møter og hørte diskusjoner om hvordan vi kunne sikre stemmegivning. Andre emner inkluderte hvordan du dokumenterer landtitler slik at du kan gi tilgang til kreditt og penger til folk som kanskje ikke har muligheten til å kjempe for seg selv. Diskusjonene var alltid veldig vanskelige problemer uten enkle svar. Dette viste meg hvor grunnleggende blockchain og Ethereum er. ” 

Joyce 3

Joyce Lai og Donna Redel på Fordham Law Blockchain Regulatory Symposium. Fotokreditt: Chris Taggart

Vi har hørt om din deltakelse i noen aktiviteter utenfor ConsenSys som fokuserer på samtalen knyttet til blockchain og regulering. Kan du snakke om disse ytterligere anstrengelsene?

“Jeg er medstifter av Fordham Law Blockchain Regulatory Symposium. Vi holdt det innledende symposiet 11. november. Til tross for at NYC var verdens økonomiske hovedstad, innså min venn professor Donna Redel og jeg at det ikke var en heldags NYC-basert begivenhet med fokus på blockchain og regulering. Så vi bestemte oss for å lage våre egne og fikk alma mater involvert. Vi følte begge at den amerikanske industrien ikke beveget seg raskt nok til å holde tritt med den internasjonale konkurransen. For å lette dialogen som er nødvendig for å flytte bransjen sammen, samlet vi de lyseste akademiske, juridiske, regulatoriske, rettslige og forretningsmessige tankene i blockchain-bransjen i ett rom.   

Vi drev symposiet under Chatham House Rule og fikk sponsorer slik at vi ikke måtte selge talespilleautomater eller ta betalt for billetter. Det vi endte med var virkelig et arrangement av høy kvalitet både i høyttalere og publikum. For hovednotater og ildsjatter, var vi vert for FTC-kommisjonær Noah Phillips, Amy Starr fra SEC, superintendent Linda Lacewell fra NYDFS og Caitlin Long fra Wyoming Blockchain Task Force. Målet mitt var å skape flere muligheter for regulatorer, beslutningstakere og teknologer til å ha riktig type dialog som vil føre oss videre. ”

Joyce Lai og Noah Phillips ved Fordham Law Blockchain og Regulation Symposium

Joyce intervjuer FTC-kommisjonær Noah Phillips. Fotokreditt: Chris Taggart

De siste årene har vi sett mye snakk om blockchain og mer bredt ansvarlig teknologisk innovasjon. Hvordan tar disse samtalene form i dag?

“2019 har vært et veldig interessant år fordi Facebooks Libra-prosjekt har tvunget alle til å ta hensyn til kryptokurver i USA. I tillegg til de pågående problemene som forvaring av digitale eiendeler, hvitvasking av penger, verdipapirlov, ser vi en bredere gruppe tilsynsmyndigheter og regjering som blir med i samtalen. For eksempel svarte Jerome Powell, styreleder for Federal Reserve System 19. november på et brev fra Congressman French Hill om Federal Reserves syn på utvikling av en amerikansk sentralbank digital valuta. For noen år siden kunne vi ikke ha forventet den typen oppmerksomhet rundt disse temaene. ”

Ansvarsfraskrivelse: Visningene uttrykt av forfatteren ovenfor representerer ikke nødvendigvis synspunktene til Consensys AG. ConsenSys er et desentralisert samfunn med ConsenSys-bloggen som en plattform for medlemmer å fritt uttrykke sine forskjellige ideer og perspektiver. 

Abonner på vårt nyhetsbrev for de siste Ethereum-nyhetene, bedriftsløsninger, utviklerressurser og mer. E-postadresse Eksklusivt innholdEthereum Q3 2020 DeFi-rapportRapportere

Ethereum Q3 2020 DeFi-rapport

Ethereum Q2 2020 DeFi-rapportRapportere

Ethereum Q2 2020 DeFi-rapport

Komplett guide til Blockchain Business NetworksGuide

Komplett guide til Blockchain Business Networks

Hvordan lage et vellykket Blockchain-produktWebinar

Hvordan lage et vellykket Blockchain-produkt

Introduksjon til tokeniseringWebinar

Introduksjon til tokenisering

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me