NYHETSBREV nr. 6: Annonsering av Codefi-overholdelse

blogg 1NyheterUtviklereEnterpriseBlockchain ExplainedBegivenheter og konferanserPresseNyhetsbrev

Abonner på vårt nyhetsbrev.

Epostadresse

Vi respekterer personvernet ditt

HjemBloggCodefi

NYHETSBREV nr. 6: Annonsering av Codefi-overholdelse

av Nicole Adarme 9. juni 2020 Publisert 9. juni 2020

codefi-funksjonen

Hei venn,

Håper denne e-postmeldingen finner deg bra og justert (eller justerer) til våre nye atferdsmønstre. Denne måneden ser vi på noen av de mer nyanserte applikasjonene til Ethereum blockchain, og vi oppsummerer både lanseringen av Codefi Compliance og tilstanden til forsikring på Ethereum.

Kaller inn i eteren

Samfunnet har utviklet seg gjennom tidene på hælene av bevegelser, opprør, opprør, protester og skrik. Disse bevegelsene driver historien fremover, men blir også fremstilt feil av vår historiske hukommelsestap. Mediaspørsmål, historisk hvitvask, forsettlig sensur, politiske agendaer og tilbakevirkende skyld kan føre til forvrengning eller farlig feilaktig fremstilling av vår virkelighet.

På Ethereum-blockchain har meldinger tidligere blitt sendt, lagret og vedlikeholdt til evig tid, utover innflytelse fra media, myndigheter, sensur eller sletting. Personene som har sendt disse meldingene, vil sikre at vi ikke glemmer. Et “kall inn i eteren” er et kall til evigheten.

(Tips for Etherscan-linkene nedenfor. Naviger til: “Klikk for å se mer” → “Inndata” → “Vis inngang som” → “UTF-8”).

COVID varsleren |

En liste å huske |

Svarte Liv betyr noe |

Rettferdighet for George Floyd |

Jeg har en drøm |

Fra Lex Sokolins (Global Co-Head Codefi) 1. juni Nyhetsbrev, the Fintech Blueprint:

Det er skolen din. Det er TV-en din. Det er din jobb og ditt juridiske system, styret og skattene og regjeringsrepresentanten. Hjulene i våre land slår på århundrer med historie, århundrer bokstavelig talt bygget ut av tingene vi synes er ukomfortable å se på i dag. Du vil se bort fra protestene som avgrenser feillinjene i samfunnet vårt? Du synes plyndringen er stygg og knelende respektløs?

Se på maktens historie. Trådene er vevd inn i pengene våre. Vårt økonomiske imperium og dets suverene valg, som striper svarte liv for verdighet, valg og mulighet gjennom en myte om kapitalistisk meritokrati, dominerer fortsatt verden. Hvordan endrer vi det som er livsnerven i verden? Alle stormakter ble bygget på dette blodet, penger strømmer fra ulikhet.

Dollaren vokste med bomull i sør, bygde de store jernbanene med kinesiske hender, sto arbeidsledig under den store depresjonen, produserte stridsvogner til verdenskrigene og eksploderte ut av Hiroshima. Den kjempet tilbake det onde og høstet sitt eget. Det brøt Sovjetunionen og landet på Månen. Dollaren drepte George Floyd. Det vil spare utallige andre. Det er opp til oss å kjempe for sin sjel.

Hvis du ikke liker det du ser, kan du stemme med pengene dine. Velg skatten du betaler, hvis sverd du skinner, og hvis kraft du vokser.

Les mer

Codefi Spotlight:

Annonserer Codefi-overholdelse

I går kunngjorde Codefi lanseringen av Codefi Compliance, en automatisert og smidig regulerings- og compliance-plattform for kryptovaluta og digitale eiendeler. Som en neste generasjons løsning for bekjempelse av hvitvasking av penger (AML) og mot finansiering av terrorisme (CFT), sørger Codefi Compliance for at digitale eiendeler oppfyller lovens forventninger uten å gå på kompromiss med markedets og forretningskravene, uavhengig av jurisdiksjon og design. Det er den eneste compliance-løsningen designet eksklusivt for Ethereum-baserte eiendeler og bygget av ConsenSys, lederen innen Ethereum-utvikling..

I dag støtter Codefi Compliance over 280 000 typer digitale eiendeler på Ethereum-nettverket. Codefi Compliance bruker et tilpasset rammeverk for å tilby en AML / CFT-løsning som er kompatibel med Ether og de mest brukte tokenstandardene som ERC20, ERC721, ERC179, ERC777, sammen med bemerkelsesverdige stablecoins som DAI, USDC og Tether, som dekker over 280 000 typer digitale eiendeler bygget på Ethereum. Det er den første løsningen som er bygget for digitale eiendeler som kjører på ETH 2.0, den etterlengtede nettverksoppgraderingen som eksponentielt vil øke transaksjonene per sekund og muliggjøre Ethereum-skala..

“Å tilby robust AML / CFT-overholdelse for Ethereum-baserte digitale eiendeler er et viktig skritt for å bringe den institusjonelle finansnæringen til desentralisert finansiering. Codefi Compliance er den neste modulen i produktsuiten vår for å eliminere kompleksitet og risiko ved bruk av DeFi, og hjelpe enhver forretningsfordel med å bruke digitale eiendeler. ” – Lex Sokolin, global medansvarlig for ConsenSys Codefi.

Les Bloomberg-artikkelen

Raske Codefi-treff

Kunngjøringer

  • Nyhet i nyhetsbrevet og Codefi? Sjekk ut denne forklaringsvideoen om ConsenSys Codefi.

  • ConsenSys Codefi Tilbakemelding: TLDR; vi vil bli bedre kjent med deg, og det tar et øyeblikk.

  • Annonserer Codefi-overholdelse. Codefi Compliance sikrer at digitale eiendeler oppfyller myndighetsforventningene, og oppfyller markeds- og forretningskrav. Vi bygger tillit til digitale eiendeler ved å levere pålitelige anti-hvitvaskings- (AML) og bekjempe finansiering av terrorisme (CFT) -løsninger ved hjelp av know-your-transaction (KYT) -mekanismer for å beskytte mot svindel og økonomiske forbrytelser. Les Bloomberg-artikkelen om Codefi Compliance.

  • ConsenSys kjøper flyt. Fluidity er den viktigste utvikleren av AirSwap og har produsert flere bransjepremier innen eiendomsmegling, tokenisert verdipapirhandel, systemer for å stille reell sikkerhet til desentraliserte kredittplattformer, og har vært vertskap for Fluidity Summit. Les mer om Fluidity og ConsenSys.

  • Hvordan eiendomsverdien på EUR350 millioner ble betalt på Ethereum Blockchain

Data Dive: Blockchain Insurance

En titt på ytelsen til Opyn, en av de ledende Ethereum-forsikringsplattformene. Data samlet inn og analysert av Codefi Data.

Opyn Insurance, som ble lansert i februar 2020, er en Ethereum-forsikringsprotokoll som gir beskyttelse for DeFi-brukere og ETH-spekulanter. Opyns eksisterende produkter lar brukerne kjøpe eller selge beskyttelse for sammensatte innskudd (USDC og DAI) og sikre seg mot ETH-prisvolatilitet ved å enten kjøpe eller selge ETH-beskyttelse.

Data viser at minst 35 opsjoner har blitt opprettet for ETH-prismarkedet siden lanseringen. Stablet arealdiagram nedenfor viser den individuelle saldoen for hver opsjonskontrakt og den totale verdien av verdien låst i Opyns plattform. Låst verdi nådde sin høyeste verdi på $ 1,6 millioner USD 23. april, og ligger for øyeblikket på $ 1,1 millioner USD. Diagrammet viser også livssyklusen til hvert alternativ; når hver fargede stablede stolpe forsvinner, betyr det at alternativet nådde utløpsdatoen og ble utøvd.

Vanligvis har rundt fire alternativer eksistert samtidig så langt i 2020, og hver låser i gjennomsnitt ~ 400 000 USD. Den vanlige modne lengden er rundt 15 – 40 dager.

unnamed.png

USDC-likviditetsleverandører er menneskene som har deponert USDC i Opyns forsikringsprotokoll for å gi likviditet til folk som ønsker å kjøpe ETH. Disse USDC-innskyterne satser på at ETH-prisen øker, og har som mål å kunne ta ut USDC på et senere tidspunkt for en premie. Menneskene som kjøper ETH med tilgjengelig USDC, beskytter den mot prisnedgang.

Spesielt etter markedskrasj i midten av mars – hvoretter folk kan ha vært mer interessert i å finne måter å beskytte sine ETH-beholdninger på – har antallet daglige leverandører og mengden innskudd USDC økt. Siden april har det vært nesten 25 dager med mer enn 20 likviditetsleverandører, og fire dager med mer enn 40 likviditetsleverandører. Videre deponerer disse likviditetsleverandørene større mengder USDC. I april, på slutten av måneden, ble det registrert poster med i underkant av $ 500 000 USDC innskudd. Mai-volumene nådde enda høyere, med to dager hvor USDC-innskudd overgikk $ 500 000 USDC.

unavngitt (1) .png

Insentivet for likviditetsleverandører er å få en premie på sine USDC-innskudd hvis ETH-prisen øker. De beste mottakerne av USDC premium har mottatt mellom 700 og 22 000 USDC. Den største premiummottakeren – 22,3 000 USDC – har utgjort mer enn 30% av de totale premiene på Opyn-plattformen.

unavngitt (2) .png

Opyns plattformlansering i februar kom på et tidspunkt da spesielt blockchain-, Ethereum- og DeFi-økosystemet har lagt større vekt på sikkerhet. Blant en rekke sikkerhets- og markedsbegivenheter de siste to kvartalene, leter Ethereum-brukere etter bedre måter å sikre at midlene blir beskyttet når de jobber med disse nye plattformene. Revisjon, strenge sikkerhetsgjennomganger og open source-arkitekturer vil utvilsomt hjelpe – men sikkerhetshendelser vil fortsette å forekomme. Forsikring er den eneste måten å sikre både sikkerhet og volatilitet. Opyn og Nexus Mutual – de to største aktørene i Ethereum-forsikringsspillet – har begge kommet på markedet for å hjelpe økosystemet til å forbli enda mer motstandsdyktig i møte med (u) forventede hendelser.

Avsluttende bemerkninger

Takk for at du stakk gjennom dette nyhetsbrevet. Følg oss på Twitter, lær mer på nettstedet vårt, og gi oss beskjed om dine tanker. Enten du er interessert i å jobbe med oss, for oss, eller bare ønsker å si hei, er du velkommen til å kontakte oss.

Videresendt denne meldingen? Registrer deg for månedlige oppdateringer.

Til neste gang,

ConsenSys Codefi-teamet

Nyhetsbrev Produktoppdatering Nyhetsbrev Abonner på nyhetsbrevet vårt for de siste Ethereum-nyhetene, bedriftsløsninger, utviklerressurser og mer.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me