Officiell guide för att göra anspråk på SKL-belöningar och ändra delegation

blogg 1NyheterUtvecklareFöretagBlockchain förklaradeHändelser och konferenserPressNyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev.

E-postadress

Vi respekterar din integritet

HomeBlogCodefi Aktivera

Officiell guide för att göra anspråk på SKL-belöningar och ändra delegation

av Collin Myers 25 november 2020 Upplagt 25 november 2020

skalskydd

Från och med den 1 december klockan 00:00 UTC kommer tidiga användare av SKALE-nätverket att tillfredsställa sina bevis för användningsperioden och därför bland annat kunna stänga av automatisk delegering och fritt överföra sina tokens till en annan adress eller delegat till en ny validerare. Det första partiet av tidiga användare som uppfyller sina krav på bevis för användning kommer att vara de som har satsat på de första två SKALE Network-epokerna, som inleddes den 1 oktober 2020.  

Alla användare som uppfyller sina krav på bevis för användning bör hänvisa till detta dokument som källan till sanningen för instruktioner om hur man gör anspråk på och satsar på Activate. All annan dokumentation har chansen att vara vilseledande och godkänns inte av Codefi Activate eller SKALE. 

Följ också Aktivera  Telegramgrupp och se Vanliga frågor om SKALE Staking för mer information och uppdateringar. Om du stöter på ett problem, vänligen kontakta kundsupport på https://activateteam.zendesk.com.

Innan du gör anspråk på dina belöningar, sätter dina tokens med en ny validerare eller undelegerar, se till att du har tillräckligt med ETH i din registrerade plånbok för att täcka bensinkostnaderna i samband med transaktionerna.

STEG 1: Ändra delegation

Efter avslutad andra epok kan användare som har nöjt sig med användarbevis och inaktiverat automatisk förnyelse kunna överföra sina SKL-tokens till valfri adress eller omdelegera sina tokens till en ny validator. Om du vill fortsätta satsningen krävs ingen åtgärd och du kan gå vidare till steg 2 nedan. Om användare vill ändra delegering måste de stänga av automatisk förnyelse före 29 november kl. 12:00 ET. Om automatisk förnyelse inte är avstängd fortsätter användarens tokens att delegeras i tvåmånaderssteg för epok 3 och 4 fram till 31 januari och så vidare. Om du stänger av automatisk förnyelse kommer dina tokens att avlägsnas och du kommer att sluta få delegationsbelöningar. När du omdelegerar den nya epoken börjar den första påföljande månaden (00:00 UTC-tid), fram till vilken tid du inte får delegeringsbelöningar. Du kan omdelegera när som helst under månaden, och delegeringen startar automatiskt när den godkänts av valideraren den 1 följande månaden..

För att stänga av automatisk förnyelse, navigera till sidan Token Inventory, där du hittar knappen för automatisk förnyelse i det nedre högra hörnet. När du har klickat på knappen kommer du att uppmanas att bekräfta avbokningen genom att göra en on-chain-transaktion. När transaktionen är framgångsrik kommer användarpengar att vara tillgängliga för dem dagen efter avslutningen av den andra epoken som slutade den 30 november kl. 12:00 ET.

Skärmdump 2020-11-24 kl. 8.34.32.png

STEG 2: Gör anspråk på dina belöningar

Delegeringsbelöningar för PoU-perioden och för varje efterföljande epok blir tillgängliga för anspråk inom flera dagar efter slutet av varje period / månad. Du kan göra anspråk på dina belöningar när som helst. De kommer aldrig att upphöra och kommer alltid att tilldelas dig i ett smart kontrakt.

Efter slutet av novemberperioden kan belöningar som användarna tjänade insättning under de två första epokerna krävas och överföras. När du har loggat in navigerar du till sidan Token Inventory. Klicka på “Gör anspråk på SKL” för att starta popup-fönstret för tokenanspråk och se sammanfattningen av dina SKL-belöningar som du tjänat under de första två epokerna. OBS: du måste ha tillräckligt med ETH i din plånbok för att få dina belöningar (uppskattningsvis ~ $ 20,00 vid tidpunkten för publicering).

Klicka på “Hämta mina SKL-tokens” för att initiera överföringsbegäran. Detta bör öppna ett modal för din registrerade plånbok för bekräftelse. 

Skärmdump 2020-11-24 klockan 8.32.50 AM.png

När kommer längre delegeringsperioder vara tillgängliga?

Enligt informationen från SKALE Network kommer längre delegationsperioder troligen att införas 9-10 månader efter tillkomsten efter introduktion och godkännande via styrningsprocessen. Fram till den tiden finns det en två månaders satsningsperiod tillgänglig för alla nätverksupphängare.

Decentraliserade nätverkSKALEN NyhetsbrevPrenumerera på vårt nyhetsbrev för de senaste nyheterna om Ethereum, företagslösningar, utvecklarresurser och mer.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me