År i gjennomgang 2020

2020 var et år som ingen andre. Likevel hindret det oss ikke i å oppnå noen store milepæler. Her er noen av produktlanseringene, høydepunktene, prestasjonene og perspektivene som definerte ConsenSys i 2020. Shakespeare skrev King Lear i karantene. Tidlig i løpet av coronaviruspandemien ble dette en punchline for ubehaget man kunne føle mens verden slo til. Selv om det ikke var akkurat historisk nøyaktig, tvang Shakespeare til å nå sitt publikum med en ny teknologi på det tidspunktet: trykkpressen. Dette året kan bli husket som en av de mest utfordrende tider i nyere historie – et år preget av personlig isolasjon og tap så vel som sosialt, politisk og miljømessig tumult. Men det bør også huskes som året hvor internett og digitale penger ble essensielle, samtidig som akselereringen av desentralisert finansiering og etterspørsel etter en fremtid bygget på Web 3.0 akselererte. Den brå forstyrrelsen av det normale livet gjorde at vi byttet kontorer til stuer; byttet konferansebånd til profesjonelle mikrofoner og ringlys. Vi videreutviklet kunsten til online webinar og ekstern hackathon. Produkter og funksjoner som sendes med en akselerert hastighet. Mobile nettlesere, desentralisert lagring, desentraliserte børser, kunstmarkeder, prediksjonsmarkeder og likviditetsprotokoller samlet seg i økende grad for å danne et mer sammenhengende Web3. Den første fasen av Ethereum 2.0 ble lansert. Sentralbanker akselererte arbeidet med digitale valutaer og alvorlige institusjonelle penger flyttet inn i digitale eiendeler. Flere mennesker i 2020 begynte å spørre hvordan verdien beveger seg over internett, og hvem som drar nytte av skinner den beveger seg etter. ConsenSys transformert også. Dette er noen av tingene som holdt oss i gang i 2020.

hvem vi er

hvem vi er

6 produkter, 1 oppdrag.

ConsenSys gjør det mulig for utviklere, bedrifter og mennesker over hele verden å bygge neste generasjons applikasjoner, lansere moderne finansiell infrastruktur og få tilgang til det desentraliserte nettet.

CodefiDiligenceInfuraMetaMaskQuorumTrøffel

Et nytt programvareselskap

Mens mange i Ethereum-økosystemet er kjent med ConsenSys, fullførte vi utviklingen vår i 2020 til et enkelt integrert programvareselskap, ConsenSys Software Inc., sammensatt av MetaMask, Infura, Codefi, quorum, Trøffel, og flid. I august 2020 kunngjorde vi et partnerskap med JPMorgan som resulterte i oppkjøpet av Quorum og en betydelig investering som hjalp oss med å gå videre til neste kapittel i vår utvikling. ConsenSys Mesh AG utgjør vår investeringsportefølje og fortsetter å inkubere og støtte ulike ConsenSys-støttede selskaper når de vokser og utvikler produkter og plattformer som fremmer økosystemet og driver adopsjon.

mesh rundt om i verden

Masken rundt om i verden

ConsenSys av tallene

1.097.521 millioner antall månedlige aktive brukere på MetaMasktallgradient 2200+ prosjekter som bygger på ConsenSys Quorum300 + blockchain og digital transformasjonsoppdrag av ConsenSys55prosjekter revidert av ConsenSys Diligencetallgradient 180% mindre tilpasset kode som trengs for å distribuere blockchain-applikasjoner på offentlige eller private kjeder med Codefi2,392,275,546 antall et-samtaler servert av Infura på en rekorddagtallgradient 1167,139,884SKL på Codefi Activatetallgradient 2V20.11.1 siste versjon av Teku, vår Ethereum 2.0-klient, 92,77% suksessrate for swapp på MetaMasktallgradient 13 736 mennesker fra 90 forskjellige land kjøpte og satset 7 977 totalt installasjoner av Diligence’s Solidity Visual Auditor-utvidelse for VS-kode 3800 ConsensSys GoQuorum Github-stjerner 350 sårbarheter i smart kontraktkode gjennomgått av ConsenSys Diligence 130 000 + antall registrerte utviklere på Infura (opp 87% år). 4 168 853 nedlastinger av trøffeltallgradient 1$ 350.000.000 eiendomsfond tokenisert av ConsenSys Codefi

ConsenSys i produktlanseringer og partnerskap

LANSER OG PARTNERSKAP

Høydepunkter fra et år med nye funksjoner og samarbeid

JanuarSacramento Kings Auction Off Jersey ved bruk av Blockchain MarketplaceSacramento Kings Auction Off Jersey ved bruk av Blockchain MarketplaceMarchEY og ConsenSys kunngjør dannelsen av baseline-protokollinitiativetEY og ConsenSys kunngjør dannelse av grunnlinjeprotokollinitiativJuneConsenSys lanserer Codefi-overholdelseConsenSys lanserer Codefi-overholdelseAugustConsenSys kjøper Quorum®-plattformen fra J.P.MorganConsenSys kjøper kvorumplattform fra J P MorganSeptemberMetaMask Mobile er nå tilgjengelig på iOS og AndroidMetaMask Mobile er nå tilgjengelig på iOS og AndroidOctoberConsenSys introduserer Token Swaps for MetaMaskConsenSys introduserer tokenbytter for MetaMaskOktober Protokol Labs samarbeider med ConsenSys for å bringe Filecoin til EthereumProtocol Labs samarbeider med ConsenSys for å bringe Filecoin til EthereumOctoberConsenSys ble valgt som teknologipartner av Bank of Thailand for CBDC ProjectConsenSys valgt som teknologipartner av Bank of Thailand for CBDC ProjectNovemberConsenSys kjøper trøffelsuiteConsenSys kjøper Truffle Suite

et år med læring

ET LÆRÅR

Deling av kunnskap gjennom webinarer, rapporter og utviklerveiledninger.

ConsenSys produkt RoadshowLast ned videoConsenSys produkt Roadshow

I november 2020 holdt ConsenSys den andre utgaven av sin Produkt Roadshow.

Hva CBDC og stablecoins betyr for pengens fremtidWebinar Hva CBDC og stablecoins betyr for pengens fremtid

Hva CBDC og stallmynter betyr for pengens fremtid.

Vi presenterer ConsenSys QuorumWebinarIntroduksjon av ConsenSys Quorum

Open source-virksomheten Ethereum-suite.

Hvordan sette opp og kjøre en Ethereum-nodeWebinar Hvordan sette opp og kjøre en Ethereum-node

Lær hvordan du spinner opp din egen node, forstår brukstilfeller for forskjellige typer noder, hva tredjepartsleverandører er og når du skal bruke hybridinfrastruktur.

State of StakingWebinar State of Staking

En introduksjon til Codefi Networks og utviklingen av Proof of Stake.

Q3 2020 DeFi-rapportenRapport Q3 2020 DeFi-rapporten

En gjennomgang og analyse av DeFi-protokoller og ytelse i 3. kvartal 2020 av ConsenSys Codefi.

Path to Adoption Ethereum for Enterprises i 2020WebinarPath to Adoption: Ethereum for Enterprises i 2020

Hvorfor ledende selskaper, regjeringer, frivillige organisasjoner og oppstartsbedrifter omfavner Ethereum-blockchain for deres bedriftsløsninger.

Lukke hullet i eiendomsinvesteringsmarkedetWebinarLukke hullet i eiendomsinvesteringsmarkedet

En oversikt over utfordringene i eiendomsinvesteringens økosystem og hvordan du kan låse opp nye muligheter med fokus på sekundærmarkedslikviditet.

Universal Token for Assets and PaymentsWebinarThe Universal Token for Assets and Payments

En unik Ethereum-standard for både sentraliserte og desentraliserte økonomisaker.

Q2 2020 DeFi-rapportenRapport Q2 2020 DeFi-rapporten

En gjennomgang og analyse av DeFi-protokoller og ytelse i 2. kvartal 2020 av ConsenSys Codefi.

Fremtiden for digitale eiendeler og deFiWebinar The Future of Finance: Digital Assets og DeFi

De makroøkonomiske og teknologiske trender som bidrar til den eksponensielle veksten i DeFi.

Sentralbanker og fremtiden for digitale pengerStortingsmelding Sentralbanker og fremtiden for digitale penger

Et praktisk forslag for sentralbankens digitale valutaer på Ethereum blockchain.

Et år med økende økosystem

127 985 039 unike adresser på Ethereum70% Ethereums markedsverdi representerer omtrent 70% av de totale smarte kontraktsplattformene $ 1 billioner Ethereum er den første blockchain som avvikler $ 1 billion på et år11.053 lever Ethereum mainnet noder globalt65% 65% av forsyningskostnadene på 24 milliarder dollar på Ethereum17 klientimplementeringer med live noder Ethereum500 millioner dollar mer enn 500 millioner dollar i nettverksgebyrer på Ethereums nettverksgebyrer i 20203007 desentraliserte applikasjoner på Ethereum1406000 toppdags transaksjoner 202014 milliarder dollar finansielle midler på Ethereum har 14 milliarder dollar28.645 unike Eth2-validatorer916,512 ETH 916,512 ETH satset på Eth2 Beacon ChainHva vi lærteJoseph Lubin

Siden oppstarten i januar 2014 har hvert nye år i Ethereum-økosystemet lovet enorm vekst, gjennombrudd og et forbløffende tempo i utviklingen – for ikke å nevne enorm verdiskaping: teknisk og annet. Da vi innledet 2020 i fjor, forventet vi mer av det samme, fortsatte forskjellige overlappende eksponentielle vekstbaner: lag 2 skalerbarhet (samleoppbygging og tilstandskanaler), lanseringen av den første fasen av Ethereum 2.0, forbedret brukervennlighet og sikkerhet, mer verdi i Åpen desentralisert økonomi, og mer adopsjon av Enterprise Ethereum. Og vi forventet at noen nye trender skulle dukke opp og bli kjent. Avkastning, flash-lån, CBDCer, baseline-protokollen, kryssprotokollbroer til Ethereum og andre dukket opp for å skyve innhyllingen av leting og utvikling i nye dimensjoner.

 

Lite forventet vi at moderens natur ville virke utålmodig med dette allerede utrolige tempoet i fremgangen og lette branner under vår bransje. Pandemien har formet fjernarbeid generelt, internettbaserte samarbeidsmønstre, og behovet for å tenke om globale monetære og finansielle systemer, globale forsyningskjeder, handel og handel, for ikke å nevne lokale og globale styresystemer. Mens vi navigerer på vanskeligheter og sjokk for systemene våre, våre liv og familiens og venners, ConsenSys, Ethereum-økosystemet og det bredere desentraliserte protokolløkosystemet demonstrerte med glede at vi, som vår Web 3-teknologi, er antifragile, og at denne teknologien bevise en verdig evolusjonær etterfølger til Web 2-systemene. Vi fortsetter å demonstrere at denne teknologien vil tjene som et nytt tillitsgrunnlag for neste generasjons, stadig mer desentraliserte, økonomiske, økonomiske, sosiale og politiske systemer..

 

Når utviklingen og utviklingen av nye og bedre systemer akselererer, ser vi frem til Ethereum-teknologien for å muliggjøre et veldig bredt antall befolkninger, så vel som mange små organisasjoner, å ha et langt større økonomisk og politisk byrå enn det som var mulig under den rådende infrastrukturen og systemer fra 2020-tiden.

Joseph LubinShailee Adinolfi

Desentraliserte nettverk flytter penger uten å berøre en kommersiell bank, noe som reduserer oppgjørstiden fra dager til minutter eller sekunder. Det er viktigere at løsninger som de som er utplassert av Oxfam og FNs verdens matvareprogram, viser at enkeltpersoner enkelt og verifiserbart kan motta hjelp fra sin lokale myndighet eller en NGO med så lite som et mobilnummer; noen ganger er ikke engang det nødvendig.

Shailee AdinolfiTim Coulter

Som det mest populære Ethereum-utviklingsrammeverket, er det en naturlig passform for Truffle å være en del av ConsenSys produktstabel.

Tim CoulterKen Timsit

Sentralbankene innser at hvis de ikke holder seg på toppen av disse teknologiene, kan de la andre organisasjoner, kommersielle eller suverene, ha fullstendig dominans.

Ken TimsitOmna Toshniwal

Det er kraftig å høre folk si: ‘Jeg trodde aldri jeg ville bli økonomisk uavhengig ved å handle krypto, ved å selge kunst, ved å publisere innhold.’ Å jobbe med MetaMask har vært fantastisk, siden det allerede forandrer folks liv på meningsfylte måter og introduserer. mennesker til denne nye verdenen av Web3. Dette Web3-økosystemet har potensial til å gjøre verdenssamfunnet mer rettferdig, og det å være en del av det hele er virkelig ydmykende.

Omna ToshniwalDan Finlay

2020 var et tøft år med omtrent alle mål, men MetaMask-teamet kom seg gjennom det ved å henvende seg til hverandre og vårt bredere ConsenSys-samfunn og fokusere på å samarbeide. Gjennom den støtten og samarbeidet lanserte vi Mobile og Swaps, to prestasjoner som utvidet vår rekkevidde og bærekraft på måter som vi aldri hadde gjort før. Vi vet at vi har en lang vei å gå, men med denne nye opplevelsen tror jeg teamet vårt har blitt sterkere enn noensinne, og jeg ser virkelig frem til det vi kan trekke frem i 2021.

Dan FinlayMonica Singer

Siden banksystemet ble opprettet, var interessene til de som hadde råd til å ha en bankkonto eller andre finansielle tjenester, høyt i tankene. Til dags dato er det omtrent 1,7 milliarder mennesker i verden som har blitt etterlatt, referert til som "unbanked." Med kryptovalutaer, stablecoins, tokenization, av alle typer eiendeler og detaljhandel CBDC – alle produktene vi utvikler – kan vi tenke oss om penger og finansielle tjenester på nytt. Ingen skal utelates.

Monica SingerLex Sokolin

Akkurat som Linux driver de fleste mobile operativsystemer i verden, kan open source-prosjekter som ethereum (og andre) en dag drive transaksjons-, markeds- og oppgjørsinfrastruktur i alle aktivaklasser. Billioner i verdiskapende økonomisk aktivitet kan strømme gjennom modulære, utvidbare skinner som standardiserer og gjensidig gjenspeiler identitet, regnskap, finansielle instrumenter og arbeidsflytene som i dag fanges over tusenvis av nisje-programvareplattformer. Dette er arbeidet som gjenstår!

Lex SokolinE G Gallano

Skyen som et verktøy kommer ikke til å forsvinne selv når desentraliserte protokoller blir vedtatt. Det bedre alternativet og muligheten er å la folk kjøre deler av Infura-infrastrukturen med mer direkte kontroll over den. Vi ser oss selv som en skyoptimalisert Ethereum-node mer enn bare en samling noder.

E.G. GallanoGeorgia Rakusen

Ved å erstatte vestlig infrastruktur med DeFi, har brukerne kontroll over sine økonomiske interaksjoner, i stedet for å engasjere seg med programvare og smarte kontraktsoppsett. Disse framskrittene forbedrer kanskje ikke bare de regionale økonomiene, men kan fremme sosiale problemer som er forsterket av så store befolkninger uten bank, inkludert det store antallet ikke-bankede kvinner, spesielt og ubetjente landlige samfunn..

Georgia RakusenCharles d Haussy

Vi håper at industrien vil designe en opplevelse og vil integrere CBDC i den eksisterende infrastrukturen på en elegant måte slik at folk vil ha nytte av det uten å måtte gå gjennom en ny læringskurve, gå gjennom nye apper og alle disse tingene. Sannsynligvis noe folk ikke forventer er at mange mennesker i markedet forhåpentligvis vil bruke CBDC uten å legge merke til det.

Charles d’HaussyBen Edgington

Å gjøre ting slik de alltid har blitt gjort, kommer ikke til å forandre verden. Ethereums ambisjon er å være verdensendrende. Det må være globalt, distribuert, inkluderende og bemyndigende. Med mindre utviklingsprosessen vår er like global, distribuert, inkluderende og bemyndigende, sier Conways lov – at systemene gjenspeiler strukturene til organisasjonene som designer dem – at vi kommer til å mislykkes.

Ben EdgingtonCoogan Brennan

Lanseringen av Ethereum 2.0 får SegWit til å se ut som et dekkbytte. Det er to hovedgrunner til at dette samfunnet vil foreta en så betydelig omarbeiding. For det første er Ethereum-fellesskapet et fellesskap av utviklere. Utviklere lanserer ikke et produkt og berører aldri det igjen. Vi distribuerer, observerer, diskuterer og gjentar stadig ideene og arbeidet vi produserer. Den andre grunnen er at vi mener offentlige blokkjeder er langt fra deres fulle potensiale.

Coogan BrennanMatthieu Saint Olive

Mens de fleste fokuserer på å finne ut hvem som vil være først med å utstede en CBDC, bør vi se nærmere på hvem som vil være best. En CBDC har potensial til å være en reell spillveksler for betalingsindustrien hvis en forutsetning er oppfylt: Sentralbankens digitale valutaer må bygges som en åpen og delt infrastruktur for privat sektor å bygge på. Det må være åpent, gjennomsiktig og tilgjengelig, fordi ingen vil bruke silede systemer.

Matthieu Saint-OliveVanessa Grellet

Bedrifter over hele verden utforsker blockchain-løsninger for å forestille seg hvordan de gjør forretninger. Fra kapitalforvaltning til kapitalmarkeder, desentralisert finansiering, global handel og betalinger, hjelper Ethereum-teknologi ledende bedrifter og institusjoner med å løse kritiske forretningsproblemer og fremmer stordriftsfordeler. I år lanserte vi ConsenSys Partner Program som gjør det mulig for våre partnere å bygge applikasjoner på toppen av ConsenSys Quorum og Codefi-stakken, eller gå ut på markedet med ConsenSys og videreselge produktene våre.

Vanessa GrelletSylvain Laurent

Blockchain-verdenen i 2020 så fremveksten av Ethereum 2.0 med mange intrikate bidrag fra ConsenSys. Det var en morsom tur! Jeg er spesielt interessert i å se hvordan Infura Transaction og MetaMask Swaps fungerer som nyttige byggesteiner for å utvide hele det desentraliserte rommet i 2021.

Sylvain Laurent

Ønsker dere alle en trygg og sunn høytid. Her er til 2021!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me