SKALE avslutter salg gjennom Activate, og tilfører nesten 4000 nye brukere over 90 land i et av de mest distribuerte tokensalgene hittil

blogg 1NyheterUtviklereEnterpriseBlockchain ExplainedBegivenheter og konferanserPresseNyhetsbrev

Abonner på vårt nyhetsbrev.

Epostadresse

Vi respekterer personvernet ditt

HjemBloggCodefi

SKALE avslutter salg gjennom Activate, og tilfører nesten 4000 nye brukere over 90 land i et av de mest distribuerte tokensalgene hittil

3.736 mennesker fra 90 forskjellige land kjøpte 167.139.884 SKL til $ 0,03 USD / SKL, og skaper et bredt nettverk av deltakere som spenner over hele verden og øker nettverkssikkerheten betydelig før SKALE Networks fase 2-lansering 1. oktober. av ConsenSys 14. september 2020 Publisert 14. september 2020

SKALE Auksjonsmelding 6

Fredag ​​11. september 2020 ga det offentlige toksalget av SKL, som driver SKALE Network’s Ethereum skaleringsnettverk, konkluderte. 3.736 mennesker fra 90 forskjellige land kjøpte 167.139.884 SKL til $ 0,03 USD / SKL, og skaper et bredt nettverk av deltakere som spenner over hele verden og øker nettverkssikkerheten betydelig foran SKALE Networks fase 2-lansering 1. oktober

 

Skjermbilde 2020 09 07 kl 6 29 31 PM

Fra og med 24. september vil enkeltpersoner motta sine SKL-tokens, og umiddelbart kunne begynne å satse på Codefi Aktivere og tjene belønninger for deres hjelp til å sikre SKALE-nettverket. I dag, over 50 dApps bygger for tiden på SKALE, alt fra spill til DeFi til streaming av lyd og mer. Det er allerede 21 validatorer som deltok i ombordstigning, opplæring og er kvalifisert til å kjøre fase 1 og 2 i SKALE Network mainnet. En kortliste over validatorer som tilbyr sine tjenester på Activate-plattformen, vil bli avslørt i løpet av de kommende dagene. SKL-tokenholdere vil kunne velge fra disse validatorene, og umiddelbart begynne å tjene priser for å støtte SKALE-nettverket. 

Lanseringen var den første offentlige tilgjengeligheten av SKL, et verktøy- og styringstoken som kreves for å delta i SKALE-nettverket som en delegator, validator eller utvikler. SKALE Network er en Ethereum-as-a-service Layer 2-løsning som gir utviklere tilgang til raske, sikre, enkle å konfigurere og fullt desentraliserte kjeder – med gassavgiftsstørrelser mindre enn hva brukerne betaler nå på Ethereum Mainnet. Som Jack O’Holleran, grunnlegger av SKALE Network skrev tilbake i februar: “Vi har en stor visjon, vi ønsker å se flere millioner daglige aktive bruker-apper som kommer ut i løpet av det neste året, og vi brenner for å hjelpe Ethereum med å oppnå sine første milliarder forbrukere.”

Maksimalt distribuerte lanseringer til faktiske brukere fremmer et bærekraftig nettverk  

Mens prosessen med å gjennomføre tokenlanseringer som virkelig gjør det mulig for vellykkede desentraliserte nettverk å “aktivere” fremdeles begynner, delte Activate av ConsenSys Codefi stolt en felles visjon om å lansere et rettferdig og distribuert token-tilbud med SKALE Network. Dette bidro til å legge til rette for et av de mest distribuerte token-tilbudene som ennå ikke har blitt sett i kryptovalutaindustrien. Hos ConsenSys mener vi at det å etablere globale standarder for tilbud på verktøy er den beste måten å skape rettferdige tokenfordelinger, så vel som den juridiske og regulatoriske tvetydigheten som desentraliserte prosjekter medfører..

Activates Token Launch Standards sørget for at bare de mest kvalifiserte nettverkene ble valgt og lansert på den mest tilgjengelige, transparente og rettferdige måten. En overholdelse av en mer samsvarende KYC-policy førte det endelige antallet godkjente deltakere til 4 533 med $ 53 300 000 i kjøpsintensjon, som var mer enn ti ganger den totale tokentilgjengeligheten. I stedet for å la en håndfull hvaler skaffe seg alle tokens og potensielt dumpe dem senere, eller dominere nettverksbelønningene, hadde salget som mål å ha flest mulig individuelle deltakere og gjøre SKALE-nettverket til et selvforsørgende forsøk.  

Å bringe verktøyet til et globalt publikum er like viktig for SKALE, siden teknologien deres vil være en viktig skalerbarhetsplattform for Ethereum, som hjelper til med å ta i bruk brukere av Ethereum-baserte applikasjoner til 1 milliard mennesker.. 

Bredden for deltakelse er enda kraftigere fordi alle innkjøpere er programmatisk og kontraktmessig pålagt å faktisk bruke tokens til sine tiltenkte formål på SKALE Network. Dette “Bruksbevis” -kravet betyr at tokenholdere ikke kan overføre tokens av annen grunn enn å delta i og starte opp nettverket. Når brukerne har gjort det, for eksempel ved å stake i minst 60 dager, vil bare tokenene deres bli låst opp. 

Hva blir det neste

Alle poletter blir distribuert 24. september. Kjøpere vil umiddelbart kunne kreve og plassere tokens på Activate-plattformen og før den første epoken som begynner 1. oktober. Følg med for utgivelsen for guiden for aktivering av staking og vanlige spørsmål.

Hvis kjøpere har spørsmål eller har å gjøre med supportbilletter, kan de nå ut til Activate kundesupportteam og sende inn en billett på [e-postbeskyttet]

Desentraliserte nettverkSKALENyhetsbrev Abonner på nyhetsbrevet vårt for de siste Ethereum-nyhetene, bedriftsløsninger, utviklerressurser og mer.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me