SKALE-nettverket er live på Mainnet!

blogg 1NyheterUtviklereEnterpriseBlockchain ExplainedBegivenheter og konferanserPresseNyhetsbrev

Abonner på vårt nyhetsbrev.

Epostadresse

Vi respekterer personvernet ditt

HomeBlogCodefi Aktiver

SKALE-nettverket er live på Mainnet!

I dag gikk SKALE Network på mainnet. SKALE er spesielt designet for å løse lag 2-skalering på Etheruem-nettet. Codefi Activate vil snart tilby SKL stakingstjenester.

av Collin Myers 1. juli 2020 Publisert 1. juli 2020

skaletrekk

I februar kunngjorde ConsenSys Codefi SKALE Network som det første desentraliserte nettverket som lanserte et token på Aktiver plattform. Produkt- og ingeniørteamene ved SKALE Network har vært dypt inne i grøftene, og nådd en prisverdig milepæl i dag.

SKALE Network eksisterer både på Ethereum Mainnet og på SKALE Network noder, og er designet spesielt for å forbedre brukeropplevelsen til dApps, samtidig som transaksjonshastighetene betydelig økes, kostnadene reduseres dramatisk og skaper sømløse arbeidsflyter for sluttbrukere og devs.

Siden dette er den første fasen av SKALE Network’s mainnet, er innsetting og overføring ennå ikke aktivert. SKALEs incentiviserte testnett har imidlertid kjørt problemfritt med over 12 validatorer siden 20. mai uten nedetid, for å sikre at SKALE’s mainnet er sikkert og maksimalt ytende når innsatsen blir tilgjengelig på Activate. Du kan lese mer om fasene til SKALEs Mainnet-lansering her.

Untitled design.png

Når er staking tilgjengelig på Activate?

Aktiver har godtatt tidlige registreringer for de som ønsker å delta i SKALE Network Launch (register her). Registrerte brukere vil kunne kjøpe SKL-tokens i løpet av en tre-dagers nederlandsk auksjon. Prisen på tokens vil bli satt under den nederlandske auksjonen, som gjør det mulig for det frie markedet å bestemme prisen på SKL, og gir en mer gjennomsiktig og rettferdig prisfastsetting. Når salget er avsluttet, vil alle som har sendt inn et bud motta tokens til samme pris. Nederlandske auksjoner er etterspørselsbasert og etter først til mølla-prinsippet, noe som betyr at salget avsluttes når A) etterspørselen etter tilgjengelig tokenforsyning er oppfylt eller B) 3-dagers auksjonsperiode har gått. 

Activates nye plattform vil gjøre det enkelt for deltakerne å umiddelbart bruke SKL-tokens og motta belønning for å delegere tokens så snart auksjonen er avsluttet. For mange tokens er lansert og distribuert før nettverket var tilgjengelig, noe som vi mener forsterker ‘HODL’-mentaliteten, der tokenholdere spekulerer eller venter på at deres tokens skal påløpe i verdi uten å faktisk bruke tokens til det tiltenkte formålet. For dette formål har vi sørget for å justere SKL-token-lanseringen med et fullt funksjonelt SKALE-nettverk.

Nå som SKALE-nettverkets mainnet er live, er vi nær å lansere den mest sømløse, effektive og sikre brukeropplevelsen for fremtidige deltakere på Activate-plattformen. Dette har tatt litt lengre tid enn vi forventet (fordi gode ting tar tid), men vi er i rute og glade for å kunngjøre datoen for tokenauksjonen de neste ukene. Vi gleder oss til å se deg der!

Å skalere Ethereum med Layer 2-teknologier er viktigere enn noensinne

Har du sjekket Eth bensinstasjon i det siste? Bensinavgifter for å sende transaksjoner over Ethereum-nettverket er ganske høye, noe som er en positiv indikator på etterspørselen fra ETH og forbedrer sikkerheten i nettverket. Men det er ikke så bra hvis du prøver å bruke favorittappene dine uten å bryte banken. 

Nå mer enn noen gang trenger Ethereum mer fleksibel Layer 2-teknologi. SKALE Network er spesielt designet for å løse disse problemene. SKALE-priser støtter Ethereum ved å gi dApps sin egen blockchain som koster basert på mengden serverplass over en periode, snarere enn ved transaksjon. SKALE vil være størrelsesordener billigere å kjøre transaksjoner, mens de ikke mister synkronisering med Ethereum-nettet.

Og siden SKALE er Ethereum Virtual Machine-kompatibel, kan dApp-utviklere enkelt integrere sine eksisterende Ethereum-smarte kontrakter med SKALE. Mange dApps i SKALEs innovatørprogram kjører allerede sine smarte kontrakter på SKALEs elastiske sidekjeder.

Følg med for den kommende kunngjøringen om SKALE-auksjonsdato og registrer deg på Activate her!

___

OPPDATERING: SKALE-auksjonen blir satt i live 17. august 2020 kl. 12 EST!

Les mer om auksjonen her.

Desentraliserte nettverkSKALENyhetsbrev Abonner på nyhetsbrevet vårt for de siste Ethereum-nyhetene, bedriftsløsninger, utviklerressurser og mer.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me