SKALE Token lanseras på Codefi Activate den 17 augusti 2020

blogg 1NyheterUtvecklareFöretagBlockchain förklaradeHändelser och konferenserPressNyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev.

E-postadress

Vi respekterar din integritet

HomeBlogPressmeddelande

SKALE Token lanseras på Codefi Activate den 17 augusti 2020

Idag tillkännagav ConsenSys att SKALE-nätverkets SKALE-token (SKL) kommer att finnas att köpa genom en 3-dagars holländsk auktion på plattformen den 17 augusti 2020 kl. 12:00 EST. Av ConsenSys 16 juli 2020 Upplagt den 16 juli 2020

SKALE Auktionsmeddelande 4

New York, NY, 16 juli 2020Aktivera, av ConsenSys Codefi, är den första plattformen som är utformad för att starta decentraliserade nätverk och tillåta kunder att köpa, hantera och använda sina tokens i en applikation. Idag meddelade ConsenSys att SKALE Network’s SKALE token (SKL) kommer att finnas att köpa genom en 3-dagars holländsk auktion på plattformen den 17 augusti 2020 kl. 12:00 EST. Tillkännagavs i februari är SKALE-nätverket det första projektet som startar med Activate, vilket har gjort sedan dess accepterade registreringar att delta. För användare som verifieras på plattformen är registreringar för auktionen nu öppna https://activate.codefi.network/skale.

SKALE-token stöder det efterlängtade SKALE-nätverket, ett elastiskt blockchain-nätverk med öppen källkod som utformats speciellt för att skala Ethereum genom att öka transaktionshastigheter, sänka transaktionskostnader och skapa sömlösa arbetsflöden för slutanvändare och utvecklare som bygger applikationer på Ethereum. SKALE-nätverkets mainnet har varit live sedan 30 juni. Varje applikation som använder SKALE-nätverket får sin egen kedja för att utföra transaktioner vid andra sekunders blocktider, med över 2000 transaktioner per sekund. Förutom att köra fullstatliga smarta kontrakt erbjuder SKALE-kedjor decentraliserad lagring och kan utföra maskininlärning i smarta kontrakt. Över 40 decentraliserade applikationer bygger för närvarande på SKALE, allt från spel till decentraliserad finansiering, till streaming av ljud och mer. Kombinationen av SKALE och Ethereum är ett verkligt decentraliserat moln som gör det möjligt för Web 3-applikationer att konkurrera med Web 2 på både kostnads- och prestationsbasis.

”Det har skett en fantastisk tillväxt i decentraliserade applikationer och DeFi som byggts på Ethereum. ConsenSys Codefi är utformat för att göra det möjligt för byggare av vårt ekosystem med modulära verktyg för handel och finansiering, inklusive tillämpad användning av tokens. SKALE är ett stort steg framåt för Ethereums ekonomins operativa framsteg, och vi är stolta över att stödja teamet, säger Lex Sokolin, global co-chef för ConsenSys Codefi.. 

”Vårt mål har varit att bygga en vertikalt integrerad plattform som möjliggör en robust nätverkslansering och fortlöpande användning – där människor kan köpa och sätta sina tokens i funktion som de är avsedda. På Activate, efter att användare köpt SKL-tokens, kan de börja bidra till säkerheten och skalbarheten i nätverket genom insättning, med början från uppkomsten, säger Collin Myers, Token Strategy Lead på ConsenSys Codefi. Användare kan vara berättigade att tjäna belöningar genom denna aktivitet.

Användare kan inte bara köpa SKL-tokens direkt från SKALE Network på Activate-plattformen, utan SKL-tokeninnehavare kan spela SKL-tokens i enlighet med SKALE Network-protokollet och få utdelningsbelöningar direkt från nätverket i gengäld utan att behöva lämna applikationen. Activates nätverksinstrumentpanel gör det enkelt för användarna att bestämma vilken leverantör som satsar som en tjänst som väljer att delegera sina SKL-tokens i nätverket. SKL-token är ett hybrid-token som deltar i nätverkssäkerhetsmekanismen och används som betalningsmedel för SKALE-kedjor.

Activate använder distributionsmekanismen ”Proof of Use” som är utformad för att få tokens till innehavare vars primära syfte är att använda nätverkstoken för det avsedda syftet. Proof of Use kräver programmatiskt att användare som förvärvar tokens under en lansering aktivt “bevisar användning” av sina tokens på nätverkets mainnet i specifika användningsfall innan de får överföra eller lösa in dem. När det gäller SKALE måste deltagarna enligt protokollet delegera minst 50% av sina köpta tokens i 90 dagar innan de kan överföra dem utanför nätverket. Detta skapar en mätbar stimulansmekanism som syftar till att minimera deltagarnas spekulativa beteende samtidigt som det maximerar aktivt bidrag till nätverket. Bevis för användning överensstämmer med Codefi Activates Token Launch Standards som skapar rättvisa, ansvarsfulla och transparenta metoder. 

Rregistrering för auktionen är nu öppen den https://activate.codefi.network/skale

Om ConsenSys

ConsenSys är ett branschledande programvara för blockchain. Våra full-stack Ethereum-produkter – MetaMask, Codefi, PegaSys, Infura, and Diligence – hjälpa utvecklare att bygga nästa generations nätverk och göra det möjligt för företag att lansera mer kraftfull finansiell infrastruktur. ConsenSys betjänar miljoner användare, allt från finansiella institutioner till utvecklare och detaljhandelsanvändare av det offentliga Ethereum-nätverket. Ethereum är den mest pålitliga open source-kedjan, föredragen av ledande företag på grund av dess lättanvända verktyg, avancerade säkerhets-, sekretess- och tillståndsfunktioner och alltid pålitliga funktioner.

Om SKALE

SKALE är ett elastiskt blockchain-nätverk som ger utvecklare möjlighet att enkelt tillhandahålla mycket konfigurerbara helt decentraliserade kedjor som är omedelbart kompatibla med Ethereum. SKALE-kedjor kan utföra blocktider på andra sekunder, kör upp till 2000 ton per kedja och köra smarta fullkontrakt, stödja decentraliserad lagring, utföra samlade uppdateringar och maskininlärning i EVM. SKALE Network är ett open source-projekt med många bidragsgivare inklusive SKALE Labs, Inc. med huvudkontor i San Francisco, CA. SKALE-nätverkets supportrar inkluderar Blockchange, ConsenSys Labs, Hashed, HashKey, Floodgate, Multicoin Capital, Recruit Holdings, Signia VP och Winklevoss Capital. SKALE-nätverket stöds av toppvalidatorer i världen, inklusive Blockware, ConsenSys, Certus.One, Chorus One, Dokia, Figment Networks, Hashed, Staked, StakewithUs och Stake X, samt Bison Trails viktiga infrastrukturspelare. För mer information, besök www.skale.network, @SkaleNetwork på Twitter och @skaleofficial på telegram. 

OM N.O.D.E. fundament & Anstalt

Nätverket för decentraliserad ekonomi (N.O.D.E.) Foundation är en ideell enhet baserad i Liechtenstein skapad för att utföra uppdraget att stödja SKALE-nätverkets open source-projekt. Stiftelsen stöds av N.O.D.E. Anstalt, ett dotterbolag till stiftelsen. Stiftelsen stöds också av SKALE Labs, Inc. med huvudkontor i San Francisco, CA. SKALE Labs ger stöd till nätverket genom att bidra till öppen källkod, samhällstillväxt och andra viktiga ansträngningar för att underlätta tillväxt och antagande av SKALE-nätverket.

Mediekontakter:

James Beck ([e-postskyddad])

[e-postskyddad]

KundmeddelandeDecentraliserade nätverkSKALEN NyhetsbrevPrenumerera på vårt nyhetsbrev för de senaste Ethereum-nyheterna, företagslösningar, utvecklarresurser och mer.E-postadressExklusivt innehållEthereum Q3 2020 DeFi-rapportRapportera

Ethereum Q3 2020 DeFi-rapport

Ethereum Q2 2020 DeFi-rapportRapportera

Ethereum Q2 2020 DeFi-rapport

Ethereum 2 0 Staking Ecosystem ReportRapportera

Ethereum 2.0 Staking Ecosystem Report

Komplett guide till blockchain-affärsnätverkGuide

Komplett guide till blockchain-affärsnätverk

Hur man bygger en framgångsrik Blockchain-produktWebinar

Hur man bygger en framgångsrik Blockchain-produkt

Centralbanker och pengarnas framtidVitt papper

Centralbanker och pengarnas framtid

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me