Vi presenterar den nya AirSwap

blogg 1NyheterUtvecklareFöretagBlockchain förklaradeHändelser och konferenserPressNyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev.

E-postadress

Vi respekterar din integritet

HemBlogAirSwap

Vi presenterar den nya AirSwap

Idag är vår övergång till fas II klar. Med de senaste kontrakten uppe och samhällsstyrningsprocessen syftar AirSwap till att vara världens bästa decentraliserade peer-to-peer-handelssystem. Att rösta börjar idag på Codefi Activate. Av ConsenSys 9 februari 2021 Upplagt 9 februari 2021

airswap blogginlägg omslag

AirSwap är ett globalt projekt. Från den första vitboken till tokenlanseringen har både dess kärnbidragare och lanseringsdeltagare distribuerats över hela världen. Själva token-lanseringen var bland 9 447 personer från 135 länder.

Ett av AirSwaps tidigaste mål var att fungera som en effektiv öppen organisation med en transparent struktur och process. Med stort deltagande från AirSwap-samhället fortsätter vi att sträva mot det målet tillsammans och fas II markerar våra framsteg.

Uppdrag

AirSwaps uppdrag är att vara världens bästa peer-to-peer-handelssystem. Genom att använda ett RFQ-protokoll (offert för offert) och atombyten för avveckling skyddas AirSwap-handlare från både front-and-prisslipning och handlar direkt plånbok-till-plånbok.

AirSwap fungerar tillsammans med automatiserade marknadsförare (AMM) som Uniswap. Vi uppskattar det RFQ kommer att fånga cirka 40% av volymen genom aggregatorer. Idag är AirSwap i genomsnitt  över $ 2 miljoner i daglig volym och detta trender uppåt med nya integrationer.

Bearbeta

Centrerad på nytt principer, nätverksutveckling är en kontinuerlig process från idé till leverans. Förslag till förbättring av AirSwap (AIP) hjälpa samhället att fånga, välja och prioritera nya projekt som nätverket ska avsätta resurser till.

Detta inkluderar båda nätverksteknik och produkter för att stödja decentraliserad handel som AirSwap Instant och AirSwap OTC. Det är genom en formell förslagsprocess som nytt arbete identifieras, specificeras och implementeras. Flera incitament är inbyggda.

Förslagsledarens incitament

Författare till förslag som accepteras av omröstning i samhället kan tjäna AirSwap-tokens för deras bidrag. Detaljerna i förslagsincitamentet håller på att slutföras nu och kommer att bli en av de kommande rösterna. (AIP 15

Väljarincitament

Förslag röstas om av samhället i ett decentraliserat styrningssystem. Varje väljare kan tjäna poäng för deltagande, som sedan kan användas för att göra anspråk på belöningar. Belöningar finansieras av protokollavgifter som bedöms för AirSwap-affärer. (AIP 7)

Incitament för utvecklare

När ett förslag har godkänts genom omröstning i gemenskapen placeras det i en projektbacklog för val av bidragsgivare. I allmänhet faller projekt inom open source-utveckling, tillväxt och marknadsföringskategorier, och bidragsgivare kompenseras genom AirSwap-tokenkassan. (AIP 10)

Hur man deltar

Från och med idag kan du sätta dina AirSwap-tokens på Codefi Aktivera att delta i förslagsstyrning. Hittills har 15 AIP publicerats, varav flera redan har implementerats. Resten väntar på röster, som börjar denna vecka och fortsätter ständigt.

För att bidra som förslag eller utvecklare, kolla in AirSwap-webbplats och gå med i Discord för att lära sig mer om hur systemet fungerar, samhället är organiserat och processen är strukturerad. Det finns många nya möjligheter på både nätverksteknik och produktnivå.

Om du kör ett token-projekt kan du dra nytta av den nya Codefi Activate-styrningsportalen för att stimulera ditt samhälls deltagande. Kolla in Aktivera webbplats och komma i kontakt med Activate-teamet online eller förbi e-post.

Gå med och forma framtiden

Eftersom Internet demokratiserar information demokratiserar blockchain ekonomi. Genom att gå med i AirSwap-uppdraget spelar du en roll. Medan många nya applikationer har lanserats under det senaste året, ger enkelhet i peer-to-peer-handel AirSwap varaktig styrka och säkerhet.

I takt med att ekosystemet mognar och mer sofistikerade likviditetsleverantörer kommer online kommer RFQ-modellen att fortsätta vinna fler och fler affärer på grund av sin enkelhet, bättre prissättning och lägre genomförandekostnader. På den grunden är möjligheterna för handelsnätverk obegränsade.

Kolla in oss på Disharmoni att komma ombord. &# 128311;

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för de senaste Ethereum-nyheterna, företagslösningar, utvecklarresurser och mer.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me