Vi presenterer Teku

blogg 1NyheterUtviklereEnterpriseBlockchain ExplainedBegivenheter og konferanserPresseNyhetsbrev

Abonner på vårt nyhetsbrev.

Epostadresse

Vi respekterer personvernet ditt

HjemBloggBlockchain utvikling

Vi presenterer Teku

Teku er Eth2 Beacon Chain Client for Institutional Stakersby ConsenSys 16. oktober 2020 Publisert 16. oktober 2020

Teku

Eth2 Beacon Chain Client for Institutional Stakers

Økosystemet har forventet ankomsten av Ethereum 2.0 i lang tid. ConsenSys ’Protocol Engineering-team (tidligere kjent som PegaSys) har vært involvert helt fra starten. 

  • Vi ble med andre på Ethereum Sharding Workshop i Taipei tidlig på 2018.
  • Vi har gitt betydelige bidrag til Eth2 R&D via vår Anvendt Forskning, TX / RX, og Automatisert Bekreftelse team som hver fokuserer på forskjellige viktige forskningsspørsmål for utviklingen av Eth2-paradigmet.
  • Vi har bidratt til kjernen i Ethereum siden 2016 med bygging Hyperledger Besu, den fremste Ethereum-klienten for bedrifter. I tillegg har vi informert, ledet og implementert EIP-er og sentrale Eth1.x-forskningsprosjekter. 
  • Vi har nylig dannet et strategisk partnerskap med JPMorgan for å skaffe seg protokollprosjektet og støtte deres Ethereum-applikasjoner. JPMorgan blir med i en voksende liste over selskaper som betjenes av vårt supportteam for bedriftsklasse.

 

consensys plexus ikon runde Lær mer om Teku Utforsk Teku

Disse tiltakene er et bevis på vår høykvalitets ingeniørpraksis, vår herdede erfaring med bedriftsstøtte og bærekraften i vårt langsiktige engasjement for å fremme Ethereum-protokollen.

ConsenSys ’Protocol Engineering-team er et av de største protokolllagene i hele blockchain-sfæren. Med over 70 medlemmer spenner teamet vårt over et bredt spekter av ekspertise, fra bedriftens Java-veivisere til distribuerte systemakademikere, fra teknologi, bank, akademia og videre. Vi er veldig troende på Ethereum 2.0 og investerer betydelige ressurser på å få den levert. 

Kjernen i vår Eth2-innsats er Teku, en full Ethereum 2.0-klient bygget for å møte institusjonelle behov og sikkerhetskrav. Teku er også den eneste klienten som har mottatt null finansiering fra Ethereum Foundation og støttes fullt ut av ConsenSys. Teku har vært en fullstendig deltaker i alle multiklient-testnettene til dags dato (inkludert det berømte retreatet i Ontario, som vi satte sammen for å støtte Eth2-økosystemet). 

Kundemangfold er kritisk i den nye Eth2-nettverksarkitekturen, og for at Eth2 skal være motstandsdyktig, kan ingen enkelt klientimplementering dominere. Av den grunn har hver av de fem eksisterende klientene et målbrukerbase i tankene; Teku er den valgte klienten for institusjonelle stakere. Vi har utviklet den under den bedriftsvennlige Apache 2.0-lisensen, og i kamptestet Java, for å utnytte det rike økosystemet med over 7 millioner utviklere og robust verktøy for applikasjoner med høy ytelse. Vi har nettopp gjennomført en revisjon av Quantstamp, som snart skal publiseres, og som støtter vårt mål om å skrive ren kvalitetskode og gir ekstra sikkerhet til brukerne når vi går videre til begynnelsen av fyrkjeden.

ConsenSys ’Eth2-produkter er bygget på Teku. 

  • Infura har kjørt Teku i produksjonsmiljø for å understøtte Eth2 Beacon Chain API-tjenesten.
  • Codefi Staking, som lanseres snart, vil først og fremst stole på Teku for deres white label-plattform for administrert Eth2-stakinginfrastruktur.

For institusjonell innsats går Teku hånd i hånd med vårt andre åpen kildekode-prosjekt, Web3Signer, for å tilby en ekstern nøkkelsignering og skjæringstjeneste for maksimal sikkerhet og sjelefred for validatorer. 

Vi jobber allerede med flere andre store prosjekter i økosystemet for å støtte deres bruk av Teku i deres egen innsats. En av våre økosystempartnere, Attestant, delte sin erfaring med å bruke Teku så langt:

“Attestant tilbyr en ikke-forvarende, institusjonell innsatsstjeneste for Ethereum 2.0. For å gjøre dette må vi understøtte tilbudet vårt med produkter og tjenester som gir oppdragskritisk sikkerhet, stabilitet, pålitelighet og ytelse. Det er tydelig at Teku-klienten gjennom kontinuerlig forskning, utvikling og testing har modnet til det punktet at den oppfyller alle våre strenge kriterier. Vi er glade for å jobbe så tett med et så profesjonelt team, og ser frem til å distribuere Teku-klienten som en del av suiten vår på Mainnet senere i år. ”

Vi har jobbet med å bygge Teku til den fremste Eth2-klienten i over to år, og vi er glade for å ønske flere profesjonelle spillere velkommen i samfunnet vårt. Vær så snill å bli med oss over på ConsenSys Discord på #teku eller send oss ​​en e-post på [e-postbeskyttet] å komme i kontakt. Vi vil jobbe med deg!  

 

consensys plexus ikon runde Lær mer om Teku Utforsk Teku Ethereum 2.0Produkt kunngjøringProduktlanseringNyhetsbrevAbonner på vårt nyhetsbrev for de siste Ethereum nyheter, bedriftsløsninger, utviklerressurser og mer.E-postadresse Eksklusivt innholdHvordan lage et vellykket Blockchain-produktWebinar

Hvordan lage et vellykket Blockchain-produkt

Hvordan sette opp og kjøre en Ethereum-nodeWebinar

Hvordan sette opp og kjøre en Ethereum-node

Hvordan lage din egen Ethereum APIWebinar

Hvordan lage din egen Ethereum API

Hvordan lage et sosialt tokenWebinar

Hvordan lage et sosialt token

Bruke sikkerhetsverktøy i smart kontraktutviklingWebinar

Bruke sikkerhetsverktøy i smart kontraktutvikling

Fremtiden for digitale eiendeler og deFiWebinar

Fremtidens økonomi: digitale eiendeler og deFi

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me