Binance Lite Review: Pretvorite AUD-BTC v Avstraliji (2020)

UPDATE december 2020: Binance Lite je bil nadomeščen z Binance Australia. Preberite našo Pregled Binance za več informacij.

Če ste že nekaj časa v kripto prostoru, morate poznati Binance. Je ena največjih in najbolj priljubljenih borz kripto trgovanja na svetu. Leta 2019 je Binance sodeloval z Binance Lite, ki je nova platforma za nakup Bitcoinov in podpira sprejemanje uporabe kriptovalut v Avstraliji.

Obiščite Binance Lite

V tem pregledu Binance Lite bomo ocenili njegove značilnosti, načine nakazila, varnost, provizije za trgovanje in ga primerjali z najboljšimi borzami kriptovalut v Avstraliji. Pomembno je, da preberete ta pregled do konca, saj obstajajo omejitve pri Binance Lite, na katere morate biti pozorni in tudi trenutna promocija!

binance aud-btc

Kaj je Binance Lite?

Binance Lite ponuja možnost nakupa Bitcoina v Avstraliji s pretvorbo AUD v Bitcoin (BTC) z uporabo bančnega nakazila ali gotovinskega pologa pri več kot 1300 podprtih tiskovnih agencijah. Binance je sodeloval z avstralskim podjetjem InvestbyBit za lansiranje Binance Lite, ki izkorišča prednosti in varnost ene največjih borz kriptovalut na svetu.

Binance Lite premosti vrzel med gotovino in kriptovalutami z uporabniku prijazno platformo, ki omogoča vsakodnevnim vlagateljem, da začnejo z Bitcoinom. Borza je poročala, da bo razširila svojo kripto ponudbo za nakup altcoinov v Avstraliji.

Binance Lite v primerjavi

Bančno nakazilo je eden najbolj priljubljenih načinov za polog AUD na Binance Lite. V tej primerjalni tabeli so navedene druge priljubljene avstralske borze kriptovalut, ki uporabnikom omogočajo nakup Bitcoinov z bančnim nakazilom.

Mogoče bi vas tudi zanimalo:

  • 10 pogostih vprašanj o davku na kripto v Avstraliji (to vam lahko prihrani denar)
  • Pregled Plus500: Trgovanje s kripto CFD-ji, funkcije & Pristojbine
  • 5 možnosti Coinspot z nižjimi pristojbinami
  • 4 najboljša mesta za kriptogram za trgovce z Altcoin
  • Najboljša spletna mesta za prodajo bitcoinov za gotovino v Avstraliji [takoj]

Kako se registrirati pri Binance Lite

Postopek registracije računa Binance Lite je preprost in ga je mogoče zaključiti v nekaj minutah. Za začetek sledite tem korakom:

binance lite register

Ko se prvič prijavite, boste preusmerjeni na glavno nadzorno ploščo, kot je prikazano spodaj, kjer lahko Bitcoin kupite neposredno.

Spletno mesto resnično prikazuje kripto cene drugih altcoinov, kot so Binance Coin in Tether, vendar jih ni mogoče kupiti.

binance lite avstralija

Kako kupiti Bitcoin z uporabo Binance Lite

Uporabniki Binance Lite lahko kupijo samo Bitcoin. Pričakujemo, da bo borza v prihodnosti svojo kripto ponudbo razširila na druge kriptovalute. Če želite kupiti altcoin z AUD, potem razmislite o uporabi druge kripto izmenjave v Avstraliji.

Za nakup Bitcoina z uporabo Binance Lite sta na voljo dve možnosti:

POLi internetno bančništvo

Uporabniki Binance Lite lahko pošiljajo plačila prek POLi s podprtega avstralskega bančnega računa. Ta možnost plačila je na voljo 24 ur na dan, 7 dni v tednu, in traja približno 1 delovni dan.

Binance Lite trenutno izvaja a promocija brez stroškov, tako da ni nobene provizije za nakup Bitcoina z AUD. Ko se promocija konča marca 2020, se provizija za trgovanje nato povrne na ravnih 0,5%.

Če želite kupiti Bitcoin z uporabo POLi:

binance lite poli

Depozit v gotovini pri časopisu

Uporabniki Binance Lite Australia lahko BTC kupijo z gotovinskim pologom na več kot 1.300 prodajnih mestih po vsej Avstraliji Blueshyft. Če želite najti najbližje podprto prodajno mesto, si lahko ogledate interaktivni zemljevid na spletnem mestu Binance Lite.

Upoštevajte, da morajo biti nakupi večkratniki 10 AUD. Minimalni znesek naročila je 50 USD, najvišji pa 1000 USD. Za gotovinske vloge je treba plačati 2,5% provizije, ki jo zaračuna prodajalca.

Kako preveriti svoj račun Binance Lite

Zadnji korak pred dokončanjem nakupa Bitcoina je preverjanje računa. KYC je potreben v skladu z avstralskimi predpisi in je avtomatiziran prek Digital ID (Australia Post), ki traja le nekaj minut.

binance lite preverjanje

Če želite preveriti svoj račun, sledite tem korakom:

binance lite KYC

Provizije Binance Lite

Provizija za takojšen nakup in prodajo bitcoinov Binance Lite Australia znaša 0,5%. V primerjavi z drugimi izmenjavami fiat-to-crypto v Avstraliji je provizija za trgovanje povsem razumna. Za nakupe Bitcoinov z gotovinskim pologom je treba doplačati 2,5%.

binance lite nič pristojbina

Binance Lite Security

V nasprotju s tradicionalno izmenjavo fiat-to-crypto imajo uporabniki pravico določiti želeno destinacijo za polog BTC.

Binance Lite v imenu uporabnika ne hrani nobenega bitcoina niti ne ponuja možnosti prodaje Bitcoina nazaj v AUD. To pomeni, da ni nevarnosti, da bi izgubili svoja sredstva v primeru vdora na borzi.

Borze, kot je Binance Lite

Naslednje avstralske borze kriptovalut so ugledne alternative Binance Lite.

Pogosto zastavljena vprašanja

Kaj je Binance Lite?

Binance Lite je storitev digitalne valute AUD-BTC, kjer lahko uporabniki kupijo Bitcoin z deponiranjem fiat valute (tj. AUD) z uporabo internetnega bančništva POLi ali z deponiranjem gotovine pri podprtih prodajalci časopisov po Avstraliji.

Ali je registriran Binance Lite?

Da, Binance Lite upravlja InvestbyBit Pty Ltd (ABN 98 621 652 579). InvestbyBit je ponudnik storitev izmenjave digitalnih valut, ki je registriran v AUSTRAC-u.

Ali obstaja denarnica Binance Lite?

Ne, Binance Lite v imenu uporabnika ne hrani nobenega bitcoina. Prav tako ni možnosti prodaje Bitcoina kot tradicionalne borze. Uporabniki morajo pred nakupom navesti želeni naslov BTC denarnice.

Ali lahko Binance Lite dvignem AUD?

Ne, Binance Lite ne podpira gotovine iz Bitcoinov v AUD. Bitcoin boste morali prenesti na drugo kripto borzo za prodajo avstralskim dolarjem, kot je Swyftx.

Ali ima Binance Lite mobilno aplikacijo?

Ne, Binance Lite ne ponuja aplikacije za trgovanje za naprave iOS ali Android.

Zaključek

Kakšna je torej naša sodba, s katero bomo zaključili pregled Binance Lite Australia? Iz lastne osebne uporabe lahko rečemo, da je zakonit in varen ponudnik kripto izmenjave, ki lahko takoj kupi Bitcoin. Primerno je za vstop vseh vrst vlagateljev na trg kriptovalut.

Obiščite Binance Lite

S tem je nekaj izboljšav, ki bi jih radi videli:

  • Dovolite možnost prodaje BTC in dvig AUD neposredno na bančni račun
  • Zagotovite takojšen nakup glavnih altcoinov (npr. Ethereum, XRP, Cardano, NEO in Litecoin)
  • Predstavite mobilno aplikacijo za trgovanje

Poleg zgoraj navedenega je Binance Lite odlična možnost za novince in tiste, ki želijo kupiti z gotovinskim pologom. Tudi izkoriščanje promocijske ponudbe 0% provizij za trgovanje je smiselno.

digitalni val

Menjalne provizije so zelo pomemben dejavnik za morebitnega vlagatelja v kriptovalute. Naslednje borze – poleg zgoraj omenjene menjalnice – ponujajo zelo konkurenčne provizije za polog in odstop (brez skritih stroškov) s široko paleto načinov pologa, ki ustrezajo vsem vrstam vlagateljev v Avstraliji.

Obiščite Binance Lite

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me