Phemex Review: trgujte s kripto z ničelnimi pristojbinami

Phemex je platforma za kriptovalute, ki posameznikom po vsem svetu omogoča dostop do digitalnih valut prek uporabniku prijazne, varne in učinkovite borze za kripto trgovanje. Phemex pod vodstvom več kot 8 nekdanjih izvršnih direktorjev Morgan Stanley želi postati najboljša platforma za trgovanje z izvedenimi finančnimi instrumenti za kriptovalute.

Obiščite Phemex

Čeprav si želimo v tem pregledu Phemex zagotoviti natančne in najnovejše informacije o njegovih lastnostih, uporabniškem vmesniku, provizijah za trgovanje in še več, vam toplo priporočamo, da obiščete njihovo spletno mesto, kjer boste obveščeni o morebitnih spremembah, ki se lahko pojavijo pozneje..

femeks

Pri trgovanju s kriptovalutami je priporočljivo dvigniti dobiček iz trgovanja na Bitcoin strojno denarnico, kot je Ledger Nano X. Če denarnice nimate, preberite naš vodnik o najboljših denarnicah za kripto strojno opremo.

Kaj je Phemex?

Phemex je a borza za trgovanje z izvedenimi finančnimi instrumenti, ki se nahaja v Singapurju in je bila ustanovljena leta 2019. Borza posameznikom omogoča trgujte s trajnimi pogodbami, kot so BTCUSD, ETHUSD, XRPUSD, LTCUSD, XTZUSD in LINKUSD z do 100-kratnim vzvodom. Phemex je dobro znan po tem, da kripto trguje s pari spot točk brez plačila in je trenutno na 6. mestu dnevnega obsega trgovanja.

količina femeksa

Kdo je lastnik Phemexa?

Phemex je bil ustanovilo 8 nekdanjih izvršnih direktorjev Morgan Stanley z več kot 40-letnimi skupnimi izkušnjami pri zagotavljanju HFT (visokofrekvenčne tehnologije) z veliko stabilnostjo. Lastniki borze želijo milijone potencialnih uporabnikov pripeljati v sistem digitalnih valut z omogočanjem dostopa do uporabniku prijazne, varne in učinkovite platforme za trgovanje.

Phemex v primerjavi

Napredne funkcije, intuitiven uporabniški vmesnik in trgovanje z visokim vzvodom so pomembne lastnosti Phemexa. Ta primerjalna tabela navaja druge najbolje ocenjene kripto borze, kot je Phemex, ki ponujajo funkcije svetovnega razreda.

Lastnosti Phemexa

Uporabniki platforme Phemex imajo dostop do več inovativnih trgovinskih funkcij in finančnih orodij za povečanje potencialnega dobička pri trgovanju s kriptovalutami. Borza vključuje funkcije, kot so:

 • Začetnikom prijazen uporabniški vmesnik
 • Ni KYC za začetek trgovanja
 • Spot trgovalni trg z ničelnimi provizijami za trgovanje
 • Izvedeni finančni instrumenti se zamenjajo s finančnim vzvodom do 100-krat in poravnavo BTC ali USD
 • Demo račun za kriptovalute za trgovanje s kriptovalutami z ničelnim tveganjem
 • Mobilna aplikacija za trgovanje kadar koli in kjer koli
 • Velikodušen partnerski program, ki vas nagradi za privabljanje uporabnikov
 • Skupina za podporo strankam 24/7

izmenjava femeksa

Ali je Phemex urejen?

Zdi se, da je Phemex zakonito podjetje, registrirano na BVI z zaposlenimi in uporabniki po vsem svetu. Izmenjava je ni urejeno in je omejena v različnih državah s strogo finančno zakonodajo, kot so ZDA.

Je Phemex varen?

Borza vsebuje več varnostnih elementov, ki zagotavljajo varnost sredstev in osebnih podatkov svojih strank. Ključne varnostne prakse, ki so bile izvedene, vključujejo sistem 100-odstotne hladne denarnice, postopek umika z več podpisi in dvofaktorsko overjanje (2FA). Phemex je ni vdrl ali ogrožena kar na podlagi naše raziskave povzroči izgubo sredstev ali informacij o strankah.

Registracija & Vpiši se

Če želite ustvariti račun pri Phemexu, je postopek registracije zelo preprost in traja le nekaj minut. Ustvarjanje računa ali vzdrževanje denarnice pri Phemexu ni potrebno. Za začetek sledite tem preprostim korakom:

registracija femeksa

Polaganje sredstev v Phemex

Izmenjava Phemex vam omogoča prenos kriptovalut iz denarnice za kripto strojno opremo neposredno na platformo za trgovanje z digitalnimi sredstvi, da začnete trgovati. Vloge Bitcoin in USDT so zavarovane v denarnici Phemex. Hitrost nakazila, da doseže vašo denarnico Phemex, je odvisna od sredstva kripto, števila potrebnih potrditev in obremenitve omrežja blockchain.

phemex depozit btc

Če želite položiti denar v Phemex, sledite tem korakom:

Uporabniški vmesnik Phemex

Uporabniški vmesnik je kritičen vidik za trgovce s kripto, ki uporabljajo tehnično analizo. Po uporabi trgovalne platforme Phemex smo bili navdušeni nad grafičnim vmesnikom in orodji. Izkušnja je bila preprost, gladek in ima odlične tehnične kazalnike in orodja za risanje kar bi pričakovali. Programsko opremo za grafikoniranje ponuja Tradingview, ki jo bo poznala večina kripto trgovcev.

uporabniški vmesnik phemex

Na levi lahko uporabniki izberejo in izberejo kripto pare za nakup ali prodajo. Ko izberete par, se spodaj prikaže okno za vnos naročila, s katerim lahko trgujete s pomočjo promptne borze ali kripto trajnih pogodb. Obstaja več vrst naročil, ki vključujejo:

 • Omejitev
 • Tržnica
 • Pogojno (na voljo samo Premium uporabnikom)

Odstotki zneska okna naročila (npr. 25%, 50% in 100%) za zapolnitev obsega trgovine kot razmerja med razpoložljivim stanjem na računu. To je dokaj običajno na večini borz za trgovanje s kriptovalutami. Okno naročila je nekoliko drugačno za pogodbene trge, ki imajo drsnik vzvoda.

meja femeksa

Na desni je knjiga naročil, ki prikazuje vse cene, za katere so ljudje pripravljeni kupiti in prodati izbrano kriptovaluto. Številke na sredini prikazujejo zadnjo prodajno ceno in obseg ali znesek, s katerim se trguje na posamezni ravni cen. S klikom na nedavno trgovanje bo obrazec za vnos naročila zapolnil s točno ceno para. To prihrani čas in prepreči napako pri ročnem vnašanju cen.

Oglas

BYBIT

zaslužite nagrade do t0 600 dolarjev z Bitcoin depoziti

RATING

4,7 / 5

Zahtevajte 600 USD

Kako trgovati s Phemexom z ničelnimi pristojbinami

Če želite kupovati in prodajati kriptovalute s Phemexom, sledite tem preprostim korakom:

Borza ponuja tudi pogodbo o trgovanju za GOLD / USD in več sredstev, kot je S&Zaloge P 500, delniški indeksi, obrestne mere, FOREX, surovine, energija in kovine, ki bodo kmalu objavljene na platformi, poroča spletna stran Phemex.

Niso vse borze kriptovalut enake.

PRIMERJATI PHEMEX Z DRUGIMI

Primerjaj zdaj!

Nakup Crypto z uporabo Phemex

Phemex je sodeloval z Banxo, mednarodno skladnim prehodom fiat-to-crypto, ki svojim uporabnikom omogoča, da kripto kupujejo z uporabo kreditne / debetne kartice ali bančnega nakazila neposredno s spletnega mesta Phemex. Trenutno vmesnik omogoča nakup Bitcoinov, Ethereuma in Tetherja.

Kupljena sredstva se knjižijo na vašo denarnico Phemex za trgovanje z dvigi na strojno denarnico.

phemex kupi kripto

Demo račun Phemex

Phemex ponuja testno mrežo, ki uporabnikom omogoča, da vadijo kripto trgovanje z uporabo demo računa brez nakazila. Simulirano trgovalno okolje ponuja enake funkcije in funkcije kot glavna borza. Do računa Phemex testnet je mogoče dostopati v razdelku »Izdelki« v zgornjem meniju.

Podprte kriptovalute

Phemex podpira številna kripto sredstva, ki jih je mogoče kupiti in prodati na borzi, kot so BTC, ETH, XRP, LTC, LINK, XTZ, LTC in USDT. Seznam sprejetih kovancev je v primerjavi z drugimi trgovalnimi platformami precej omejen.

Provizije za menjavo & Omejitve

Spot izmenjava

Spot izmenjava Phemex je na voljo uporabnikom Premium in Premium, ki lahko kupijo ali prodajo kripto nič provizij ali provizij s pomočjo spletnega mesta ali mobilne aplikacije. To je eden najcenejših načinov trgovanja med digitalnimi valutami. Trgovci, ki uporabljajo transakcije API, bodo imeli a 0,1% provizije za transakcije. Poleg spodnjih kovancev: kmalu prihajajo trgovalni pari XTZ, LTC, ADA, TRX in ONT z nič provizijami..

Trgovanje s pogodbami

Phemexova pogodbena provizija za trgovanje temelji na modelu proizvajalca in prevzemnika in uporablja provizijo glede na to, ali uporabnik odda tržno ali omejeno naročilo. Trgovci, ki knjigi naročil zagotavljajo likvidnost (npr. Omejena naročila), bodo prejeli a -0,025% rabat o njihovi transakciji. Trgovci, ki iz knjige naročil odstranijo likvidnost (npr. Tržna naročila), zaračunajo a 0,075% provizije o izvršbi.

Provizije za financiranje Phemex se zaračunajo ali izdajo med imetniki dolgih in kratkih pozicij vsakih 8 ur. Borza za zaračunavanje pozicij čez noč ne zaračuna. Na splošno so provizije za trgovanje zelo konkurenčne v primerjavi z drugimi kripto platformami, kot so Bybit, FTX, BitMEX in Bitfinex. Te borze ponujajo višjo likvidnost kot Phemex po mnenju Coinmarketcap, kar je prednost za dnevne trgovce in posameznike z visoko neto vrednostjo, ki trgujejo s finančnim vzvodom.

izmenjave, kot je phemex

Kavcija & Pristojbine za umik

Phemex za pologe ali dvige ne zaračuna pristojbin na svoj trgovinski račun in z njega. Umik iz denarnice Phemex povzroči standardno provizijo za blockchain, ki se razlikuje glede na kripto sredstvo in obremenitev omrežja.

Phemex Premium

Uporabniki Phemexa, ki registrirajo račun, so upravičeni do 7-dnevnega brezplačnega preskusnega članstva Premium. Račun Phemex Premium ponuja dodatne funkcije, ki niso na voljo v brezplačnem računu, kot so:

 • Trgovanje z izmenjavo kripto točk
 • NIČ provizij za trgovanje velja za izvršena naročila na promptnem trgu
 • Napredna naročila za upravljanje tveganj (tj. Pogojne vrste naročil) na promptnem trgu
 • Podarite 30-dnevno polno preizkusno različico prijateljem in družini

femeks premium

Cene Phemex

Račun Phemex Premium je plačljiva naročnina, ki trgovcem omogoča nakup in prodajo kriptovalut na promptni borzi z nič provizijami. Cena članstva za Phemex Premium se začne od:

 • 9,99 USD za obdobje 30 dni
 • 19,99 USD za 90-dnevno obdobje
 • 69,99 USD za obdobje enega leta

Uporabniki, ki trgujejo z velikimi količinami ali pogosto trgujejo s pomočjo kripto izmenjave na kraju samem, bodo imeli koristi od tega, da za svoje transakcije ne bodo plačevali provizij za trgovanje, ki bi lahko vplivale na vaš dobiček. Članstvo, ki se začne od 0,19 USD na dan, je poštena cena in lahko pomembno vpliva na skupni dobiček in izgubo ob koncu leta.

Sorodno: 7 najboljših kripto izmenjav brez stroškov (trgovanje brez provizije)

Račun Premium samodejno poteče po koncu veljavnosti in ga ni mogoče preklicati v roku veljavnosti. Samodejno podaljšanje naročnine lahko kadar koli prekličete.

cene phemex

Pogosto zastavljena vprašanja

Ali ima Phemex mobilno aplikacijo?

Phemex ima mobilno aplikacijo, ki svojim uporabnikom omogoča, da kupujejo, trgujejo in prodajajo kriptovalute in izvedene finančne instrumente iz naprav iOS ali Android. Aplikacija je preprosta in enostavna za uporabo, ki bo ustrezala začetnikom in vmesnim trgovcem.

Katere države so podprte?

Phemex je svetovna borza za trgovanje s kriptovalutami, ki je na voljo uporabnikom po vsem svetu v državah, kot so Kanada, Združeno kraljestvo, Avstralija in Nova Zelandija. Naslednjim državam je prepovedana uporaba Phemexa:

 • Afganistanu
 • Srednjeafriška republika Kongo
 • Slonokoščena obala
 • Kuba
 • Eritreja
 • Gvineja Bissau
 • Iran
 • Iraku
 • Severna Koreja
 • Liberija
 • Libija
 • Panama
 • Ruanda
 • Somalija
 • Južni Sudan
 • Sudan
 • Ukrajina (Krim)
 • Jemnu
 • Zimbabve

Alternative Phemex

Phemex je kakovostna platforma za promptno trgovanje s kriptovalutami, ki se dobro ujema s konkurenti, kot sta BitMEX in Bitfinex. Tu so primerljive platforme, kot je Phemex, ki ponuja do 100-krat vzvod in konkurenčne provizije za trgovanje.

konkurenti phemex

Zaključek

Za zaključek našega pregleda Phemex je kripto platforma opremljena z odličnimi lastnostmi za trgovce, ki želijo špekulirati o digitalnih valutah z vzvodom. Vključuje vrhunski uporabniški vmesnik ter napredna orodja za upravljanje tveganj in orodja za risanje, ki so na voljo v namiznih različicah in različicah mobilnih aplikacij.

Obiščite Phemex

Čeprav gre za majhne stroške članstva, bi morali resni kripto trgovci razmisliti o nadgradnji Premium računa. To lahko potencialno povečajte svojo donosnost tako, da NE plačujete provizij in bi lahko večkrat plačali letno naročnino.

Opomba: Čeprav si prizadevamo, da vam v tem pregledu izmenjave Phemex.com zagotovimo natančne in najnovejše informacije, vam toplo priporočamo, da obiščete njihovo spletno mesto, da boste sproti obveščeni o morebitnih spremembah, ki se lahko pojavijo pozneje..

Mogoče bi vas tudi zanimalo:

 • Kako zaslužiti Bitcoin brezplačno: 6 preizkušenih metod
 • 4 Najboljši Bitcoin Cashback & App Rewards (BREZPLAČEN denar)
 • 5 najboljših platform za zaslužek obresti za kripto
 • Shrimpy Review: samodejno uravnotežite svoj kripto portfelj
 • 4 najboljša programska oprema za kriptogram & Orodja za trgovce z Altcoin

Orodja za upravljanje tveganj in funkcije platforme so zelo pomembne za morebitnega vlagatelja v kriptovalute. Naslednje borze za trgovanje s kriptovalutami – poleg zgornje borze – nudijo napredne funkcije trgovanja, tehnične kazalnike in gladek, odziven vmesnik za grafikone, ki se odziva na mobilne naprave, ki bo primeren za začetnike in profesionalne trgovce s kripto valutami..

Obiščite Phemex

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me