5 Coinspot-alternativ med lägre handelsavgifter

Coinspot är ett populärt börs som är baserat i Melbourne, vilket ger ett säkert sätt att köpa krypto eller andra altcoins i Australien med en platt handelsavgift på 1%. Men med ökningen av antalet kryptobörser och lokal konkurrens finns det nya börser som Coinspot som erbjuder mycket lägre handelsavgifter.

Om låga avgifter är viktiga för dig när du köper Bitcoin i Australien, fortsätt läsa för att ta reda på mer om våra topprankade alternativ till Coinspot att överväga.

Crypto Exchanges Like Coinspot

Denna jämförelseguide ger en översikt över de bästa Coinspot-alternativen att använda i Australien med lägre handelsavgifter. Om du vill lära dig mer om Australiens bästa kryptoutbyte, läs våra detaljerade recensioner länkade nedan eller bläddra i vår kategori Börser.

Swyftx

Swyftx är ett digitalt valutaväxling i Australien med ett centralt fokus på att lösa de många problem som för närvarande möter handlare med befintliga leverantörer. Plattformen har utformats för att vara den bästa av sina konkurrenter genom att göra den rättvisare och lättare för användare som vill konvertera AUD till BTC.

Besök Swyftx

Plattformen ger australierna ett snabbt och enkelt sätt att köpa och sälja populära kryptovalutor som Ethereum, Litecoin, Ripple, Cardano och är ett bra alternativ till Coinspot.

swyftx webbplats

Höga avgifter och spreadar har varit ett problem i Australien på grund av att några få börser har monopol i kryptosamhället som utnyttjades under toppen av 2017 där Bitcoin nådde 20 000 USD.

swyftx

få 10 USD gratis BITCOIN när du skapar och verifierar ett konto

BETYG

5/5

Få $ 10 BTC

För att minska handelsavgifterna har Swyftx optimerats för att öka likviditeten med handelsvolymen för att minska spreadavgifterna. Förmedlingssystemet tillåter plattformen att erbjuda 4 gånger lägre spreadar och 2 gånger billigare handelsavgifter än sina närmaste konkurrenter.

Det här är viktigt. Spridningsavgiften är ofta dold, förbises eller avslöjas inte i en börshandelsavgift. Swyftx är det enda börsen i Australien som är helt transparent med ALLA handelsavgifter på plattformen.

swyftx-avgifter

Oberoende reserv

Independent Reserve är ett populärt utbyte bland kryptovalutahandlare över hela världen som erbjuder handel med konkurrenskraftiga avgifter och stöd för traditionella fiatvalutor som australiensisk dollar, Nya Zeelands dollar och US-dollar. Utbytet tillåter användare att köpa, sälja och handla 14 av de största kryptovalutamyntet.

Besök Independent Reserve

Independent Reserve använder en nivåbaserad avgiftsstruktur som blir billigare med ju mer du handlar. Den lägsta avgiften börjar vid 0,5% vilket gradvis minskar när din handelsvolym ökar till en handelsavgift på 0,05%. Detta är utmärkta investerare med hög nettovärde eller SMSF-kunder som vill investera i Bitcoin.

oberoende reserv

Independent Reserve har en gedigen historia och har hittills inte äventyrats av hackare. Den överensstämmer med lokala bestämmelser och erbjuder en försäkringsfond för att skydda användare mot hackare och stöld av kryptovalutatillgångar som finns i kundplånböcker..

Cointree

Cointree är en leverantör av digital valuta som tillåter individer att köpa kryptovaluta med lokal AUD-valuta. Cointree grundades 2014 ett av de första kryptobörserna som startade i Australien och har lockat en enorm användarbas.

Besök Cointree

Börsen erbjuder en enkel, snabb och säker tjänst för att göra det att äga kryptovalutor mer tillgängliga för den vardagliga personen. Plattformen tillåter användare att sätta in AUD och konvertera till digitala tillgångar som Bitcoin, Ethereum och andra altcoins i Australien.

Cointree-webbplats

I likhet med Independent Reserve använder Cointree nivåbaserade avgifter som varierar mellan 0,5% och 0,9% beroende på omsatt volym. Handelsavgifterna är ganska rimliga för investerare med hög nettoförmögenhet. För nya kryptoinvesterare är en handelsavgift på 0,9% bara marginellt bättre än Coinspot.

Cointree erbjuder flera betalningsmetoder som är en attraktiv funktion, inklusive:

  • PayID (omedelbar). De flesta banker och finansinstitut i Australien stöder PayID
  • POLi (direkt). POLi-betalningar är en tjänst som tillhandahålls av Australia Post som ger omedelbar bekräftelse av betalningar
  • Banköverföring (1-2 arbetsdagar). Överför medel direkt till ett Cointree-konto
  • Kontantinsättningar (direkt). Köp krypto med kontanter för att göra en insättning

ZebPay

Zebpay ger en enkel ramp som gör det möjligt för investerare att köpa kryptovalutor via sina stationära och mobila handelsappar. Grundades 2014 och har sitt huvudkontor i Singapore tjänat över 3 miljoner användare över hela världen och har expanderat för att tillhandahålla sin digitalvalutatjänst till invånare i Australien.

Besök ZebPay Zebpay

Zebpay tillåter sina användare att konvertera AUD till kryptomynt som Bitcoin, Ripple, Ether, EOS, Bitcoin Cash och Litecoin. Antalet kryptovalutor är begränsat men vi förväntar oss att detta kommer att öka inom en snar framtid.

När det gäller avgifter tar Zebpay ut ett platt 0,4% avgift över alla handelstillgångar som är konkurrenskraftiga jämfört med andra kryptobörser i Australien. Det finns inte heller några insättnings- eller uttagsavgifter med hjälp av plattformen.

Digital överspänning

Digital Surge-utbyte ger ett snabbt och enkelt sätt att köp och sälj Bitcoin i Australien med AUD. Du kan till och med betala räkningar med Bitcoin. Handelsplattformen för kryptovaluta har ett kärnfokus som ger enkelhet och är ett av de enklaste sätten att köpa Bitcoin i Australien.

Besök Digital Surge

Baserat i Brisbane är teamet engagerat i att bygga förtroende och öppenhet inom kryptovalutagruppen och delta i ett antal samhällsevenemang för att öka medvetenheten i branschen för alla investerare lika..

Digital Surge erbjuder några olika insättningsmetoder som de flesta australiensiska borde ha tillgång till. Det finns en lägsta insättningsmetod på $ 20 för att komma igång.

digital överspänning köp bitcoin

Digital Surge-utbyte tillåter sina användare att köpa Bitcoin i australiska direkt med AUD. Om du vill köpa andra kryptovalutor måste du registrera dig med en annan kryptovalutautbyte som är den enda nackdelen.

Slutsats

Coinspot är fortfarande ett ansedd kryptovalutautbyte i Australien som är populärt bland nya och erfarna investerare. Sedan början har lanseringen 2013 inte minskat sina handelsavgifter och blir mindre konkurrenskraftig på marknaden.

Det finns nu flera Coinspot-alternativ med lägre handelsavgifter som kryptoinvesterare i Australien bör överväga och undersöka. Vi hoppas att den här artikeln var användbar så gärna dela den med ditt nätverk!

digital våg

Här är några fler handplockade artiklar att läsa nästa:

  • Bästa Crypto-utbyten att köpa Bitcoin i Australien
  • 7 sätt att köpa Bitcoin med kontanter i Australien
  • ChangeNOW Review: Crypto Swaps, handelsavgifter & Mer
  • Bästa Cryptocurrency Trading Exchange i världen
  • Bästa hårdvaruplånböcker för att lagra din Bitcoin
Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me