Hur man köper Bitcoin med Amazon presentkort

Resterande eller oanvända förbetalda kort och presentkort som från Amazon kan lösas in via onlinetjänster för att byta Amazon-presentkort till Bitcoin. Traditionella fiat-till-kryptobörser och kryptovalutahandelsplattformar accepterar inte presentkort som betalning. Den här artikeln kommer att förklara hur man köper Bitcoin med ett presentkort från Amazon och de bästa ställena att få en bra affär.

Hur man köper Bitcoin med Amazon presentkort

Följ dessa enkla steg för att köpa Bitcoin med ett presentkort från Amazon:

Kom bara ihåg när du konverterar Amazon-presentkortet till Bitcoin för att överföra det till en hårdvaruplånbok som Ledger Nano X. Om du inte har en plånbok, läs vår artikel om de bästa Bitcoin-hårdvaruplånböckerna.

Toppplatser Köp Bitcoin med Amazon-presentkort

Det finns flera börser för kryptovalutahandel som accepterar en mängd olika insättningsmetoder för att köpa Bitcoin och andra kryptovalutor. Men inte alla inkluderar möjligheten att köpa Bitcoin med presentkort. Några av de mest kända kryptobörserna accepterar för närvarande Amazon-presentkort som betalning för Bitcoin.

De bästa ställena att köpa Bitcoins med Amazon-presentkort är:

  • Paxful (bästa P2P-plattform som accepterar Amazon-presentkort)
  • Handväska (populär online-app för att handla med Bitcoin)
  • Lokala Bitcoins (bra plattform för handel med presentkort för Bitcoin)

Vi förväntar oss att fler kryptobörser accepterar presentkort för Bitcoin eftersom populariteten i blockchain börjar ta fart. Detta kommer att göra det lättare för alla att engagera sig i krypto och utöka den breda antagandet av det digitala valutasystemet.

1. Paxful

Paxful är en peer-to-peer-kryptovalutaplattform som ger människor möjlighet att köpa Bitcoin med ett Amazon-e-presentkort. Börsen grundades 2015 och har byggt ett rykte om tillförlitlighet och dess omfattande val av över 300 insättningsmetoder för att köpa Bitcoin som presentkort.

Besök Paxful

Det är en mycket använd plattform för att sälja Bitcoin till andra individer runt om i världen och lämplig för dem som inte kan köpa Bitcoin med traditionella metoder som kreditkort och direkt banköverföring.

Användare kan välja att göra inköp med alternativa betalningsmetoder som presentkort från Amazon och iTunes. Av dessa skäl används Paxful ofta för att köpa och sälja Bitcoin.

paxful Amazon presentkort

Följ dessa enkla steg för att sälja ditt Amazon-presentkort för Bitcoins med Paxful:

Peer-to-peer-kryptobörser som Paxful (och Localbitcoins) har inga begränsningar för att placera order. Plattformen innehåller en spärratjänst vilket innebär att medlen innehas av börsen tills båda parter har fullgjort sin sida av transaktionen. Escrow-tjänsten skyddar handlare och säkerställer en säker transaktion.

Det har varit rapporter om bedragare på Paxful, så var noga med att använda alla säkerhetsfunktioner för att verifiera att säljare är legitima och omedelbart överföra pengar till vår topprankade hårdvaruplånbok, Ledger Nano X.

2. Handväska

Handväska tillåter användare att namnge sin egen rabatt när de handlar på en produkt på Amazon. Det fungerar genom att matcha kunder med personer som vill byta sina Amazon-presentkort för Bitcoin. Att använda ett presentkort är ett enkelt sätt för nybörjare som vill börja investera en liten summa i Bitcoin.

Få handväska GRATIS

Om du vill köpa Bitcoin i större belopp med riktiga kontanter eller kreditkort, bör du hålla dig till ansedda kryptobörser som Coinbase, CEX.IO, Binance och Coinmama. För att konvertera ditt Amazon-presentkortsaldo till Bitcoin eller Bitcoin Cash måste du köpa varor för andra handväskanvändare på Amazon. Att komma igång är enkelt. Besök webbplatsen (registrera dig med Purse om du inte redan har gjort det) och navigera till ‘Tjäna’ och bläddra bland tillgängliga beställningar.

handväska

Du kan filtrera efter ‘Land’ och sortera efter mängden Bitcoin du vill köpa. När du har hittat ett erbjudande du är nöjd med, klicka på beställningen för att förhandsgranska och välj sedan “Acceptera erbjudande”. Se till att du granskar beställningen noggrant.

handväska bitcoin

Klicka på ‘Acceptera erbjudande’ som tar dig till Amazon-webbplatsen med de artiklar som läggs till i din kundvagn. När du har accepterat erbjudandet har du ungefär en timme på dig att slutföra erbjudandet.

Efter att ha slutfört köpet, kopiera och klistra in Amazon-beställnings-ID: n och tryck “skicka” i handväskan.

handväska acceptera bitcoin

När beställningen har levererats får kunden ett meddelande. De kommer att ha upp till 48 timmar efter leveransen för att kontrollera det och bekräfta beställningen.

Bitcoin kommer att släppas till dig från escrow när leveransen har bekräftats. Det betyder att du inte behöver oroa dig för att bli lurad eftersom både säljaren och köparen behöver slutföra transaktionen innan pengarna släpps.

handväska nedladdning

Det coolaste med handväskan är att du också kan spendera de Bitcoins som du har köpt med Amazon-presentkort. Med Purse Chrome-applikationen kan du köpa artiklar från Amazonas marknadsplats med Bitcoin och få upp till 33% rabatt på allt.

För mer information om hur du tjänar Bitcoin genom att sälja ditt Amazon-presentkort, läs den här artikeln.

3. LocalBitcoins

LocalBitcoins är peer-to-peer-kryptoutbyte som tillåter användare att köpa och sälja Bitcoin med flera betalningsmetoder som Amazon presentkort. Webbplatsen tillåter interaktioner mellan användare som publicerar annonser där de kan ställa in växelkurs och betalningsmetoder för att köpa eller sälja Bitcoin.

Besök LocalBitcoins

Användare kan bläddra i annonserna och komma överens om att träffa personen att köpa Bitcoins med kontanter, eller handla direkt med nätbank eller med förbetalda kort som Amazon presentkort. Bitcoins placeras i LocalBitcoins webbplånbok där du kan betala dina Bitcoin-köp direkt.

localbitcoins Amazon presentkort

Följ dessa enkla steg för att sälja ditt Amazon-presentkort för Bitcoins med Localbitcoins:

Localbitcoins är tillgänglig över hela världen i över 250 länder vilket gör det till ett utmärkt ställe att ta ut Amazon-presentkort i utbyte mot Bitcoins. Med bristen på alternativ att köpa Bitcoins med Amazon-presentkort, lämnar detta LocalBitcoins som en av de lämpliga platserna som accepterar Amazon-presentkortinsättningar.

Generellt hittar du att växelkursen för presentkort är lite högre än traditionella betalningsmetoder som banköverföring, kreditkort och PayPal-insättningsmetoder. Men om du har ett oanvänt Amazon-presentkort och inte vet vad du ska spendera det på, varför inte använda det för att köpa Bitcoin?

Vanliga frågor

Kan jag köpa Bitcoins med förbetalda kort?

Cryptocurrency exchange och tjänster som Paxful, Local Bitcoins och CoinCola tillåta Bitcoin-köp med ett kort. Dessa börser är tillgängliga över hela världen och stöder flera betalningsmetoder och lokala valutor.

Kan jag ta ut Bitcoin till ett presentkort?

Bitcoin-investerare kan ta ut Bitcoin-vinster till presentkort och spendera som pengar. Det bästa sättet att sälja Bitcoin till ett presentkort är att använda kryptobörser som erbjuder bonusar för en rad märken och produkter.

Följ dessa enkla steg för att ta ut Bitcoins till ett presentkort:

Accepterar Amazon Bitcoin som betalning?

Amazon för närvarande accepterar inte direkt Bitcoin-betalning. Plattformen är dock integrerad med Purse.io för privatpersoner att köpa objekt indirekt från Amazon med Bitcoin. E-handelsjätten utlöste omfattande spekulationer om att den kunde förbereda sig för en flytt in i kryptovalutorummet när företaget registrerade tre kryptovaluta domäner 2017. Detta fick många att tro att plattformen snart skulle acceptera Bitcoin som betalning för varor inom en snar framtid.

Det rapporterades att "Amazon hade inga planer på att acceptera Bitcoin eftersom det inte har varit mycket efterfrågan än, och Amazon kan helt enkelt skydda sitt varumärke."

Även om detta drag inte har skett idag verkar det som om Amazon bara registrerade dessa domäner för att hindra andra från att använda dem. Men om antagandet av Bitcoin snabbt ökar som ett betalningssystem kan vi förvänta oss att Amazon accepterar Bitcoin direkt.

Vilka Bitcoin-börser accepterar Amazon-presentkort?

Börser som Paxful, LocalBitcoins och CoinCola accepterar Amazon-presentkort som betalningsmetod för att köpa Bitcoin. Dessa tjänster driver en peer-to-peer-marknad där köparna ställer in försäljningspris och accepterad betalningsmetod, inte utbytet.

Är det säkert att använda en Amazon-gåva för att få Bitcoin?

Amazon-presentkort är en omedelbar betalningsmetod med en unik elektronisk kod som hjälper till att minska bedräglig aktivitet och stöld. Det är en säker metod för att köpa Bitcoin så länge den här koden inte offentliggörs eller äventyras.

Användare måste göra sin egen aktsamhet när de använder peer-to-peer-utbyten, särskilt eftersom transaktionsparametrarna är överens om mellan köpare och säljare..

Slutsats

Så nu när du vet hur du säljer Amazon-presentkort i utbyte mot Bitcoin är nästa steg att du registrerar dig med de tjänster som anges ovan och testar det själv. Det finns ingen ursäkt för att lämna oanvända Amazon-presentkort kvar. Dessa leverantörer tillåter dig också att köp Amazon presentkort med Bitcoin också!

Här är några handplockade artiklar att läsa nästa:

  • 5 bästa plattformar för att tjäna intresse för Bitcoin & Crypto

  • De 10 bästa valutaväxlingarna i Australien (recensioner)
  • 4 Bästa Bitcoin Cashback & Belöningsapp (GRATIS pengar)
  • 5 webbplatser för att demonstrera handel med Bitcoin med virtuella pengar
  • 6 bästa ställen att köpa Bitcoin i Storbritannien

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me