Aktivirajte Vodič za isticanje

blog 1NewsDevelopersEnterpriseBlockchain ObjašnjeniDogađaji i konferencijePressBilteni

Pretplatite se na naše obavijesti.

Email adresa

Poštujemo vašu privatnost

HomeBlogCodefi Aktiviraj

Aktivirajte Vodič za isticanje

napisao Collin Myers, 11. prosinca 2020. Objavljeno 11. prosinca 2020

aron vizuali 3jBU9TbKW7o nepljusnuti

Ovo je službeni vodič za stavljanje SKL-a na Activate.

Vlasnici SKL tokena s prebivalištem u prihvatio jurisdikcije sada mogu koristiti Aktivirati platforma za udruživanje njihovih SKL-a s različitim validatorima. Ovaj je vodič prilagođen novim korisnicima Activatea koji nisu sudjelovali u pokretanju SKALE mreže na Activateu. Ako ste sudjelovali u pokretanju SKALE mreže na Activate, za više informacija pogledajte vodič za polaganje prava i ulog te vodič za polaganje prava i promjenu delegiranja.

Ovaj je dokument izvor istine za upute o tome kako uložiti SKL u Activate. Bilo koja druga dokumentacija ima mogućnost da bude lažna i da je ne odobri Activate ili SKALE.

Molimo također slijedite naše Telegram grupa i vidjeti SKALE najčešća pitanja za više informacija i ažuriranja. Ako naiđete na problem, kontaktirajte korisničku podršku na https://activateteam.zendesk.com.

Početak rada

Za početak pokrenite Aktivirajte aplikaciju.

Prije nego što delegirate svoje tokene, osigurajte da u svom registriranom novčaniku imate dovoljno ETH za pokrivanje troškova plina povezanih s transakcijama.

KORAK 1: Nabavite SKL

Ako još nemate SKL, možete koristiti MetaMask zamijeni widget za zamjenu u SKL. Nakon što se prijavite u svoj MetaMask novčanik, kliknite gumb za zamjenu. To će vas odvesti na donji zaslon (e) gdje možete dobiti najbolje izvršenje zamjene ETH u SKL.

Molimo provjerite adresu tokena na etherscanu prije zamjene tokena u SKL, postoji niz prevara i tokena koji postoje.

Točna adresa je:

0x00c83aeCC790e8a4453e5dD3B0B4b3680501a7A7

Snimak zaslona 2020.-10. 10. u 14:40, 53 sati.png

Snimka zaslona 2020.-10. 10. u 14.41.09.png

Snimka zaslona 2020.-10. 10. u 2.41.40 PM.png

KORAK 2: Idite do nadzorne ploče SKL Staking

Jednom kada stignete na stranicu Aktiviraj, s desne strane vidjet ćete karticu koja vas traži da započnete s ulaganjem u SKL. Nakon klika na gumb preusmjerit ćete se na nadzornu ploču isticanja na kojoj možete vidjeti različite validatore podržane na Aktiviraj tržište. Nije potrebno da korisnici kreiraju korisnički račun kako bi uložili svoje SKL tokene.

Snimka zaslona 2020-11-30 u 1.50.25 PM.png

KORAK 3: Povežite novčanik

Jednom kada se nađete na stranici nadzorne ploče u gornjem desnom kutu, vidjet ćete ikonu “poveži novčanik”. Nakon klika od vas će se zatražiti da povežete željeni novčanik. Ako koristite Ledger, prije spajanja na MetaMask provjerite je li otvorena aplikacija Ethereum.

Snimka zaslona 2020.-30

KORAK 4: Odaberite program za provjeru valjanosti

Jednom kada povežete novčanik, moći ćete se pomicati kroz popis validatora koji trenutno prihvaćaju delegiranje na mreži SKALE. Danas Activate podržava delegiranje na 18 različitih validatora i omogućuje vam sudjelovanje s više validatora ako to odlučite. Ako delegirate na više validatora, imajte na umu da će to udvostručiti troškove plina. 

Ako ste zainteresirani da saznate više o svakom validatoru, kliknite njihov logotip za prikaz padajućeg zaslona. U ovom padajućem izborniku pronaći ćete relevantne informacije o svakom validatoru i važne kontaktne podatke u slučaju da za podršku trebate kontaktirati odabrane validatore..

Nakon što odaberete odabrane validatore, kliknite plavi gumb ‘Ulog’ koji vidite na desnoj strani zaslona da biste započeli tijek delegiranja.

Snimka zaslona 2020.-30. U 14.00.11.png

KORAK 5: Kako djeluje klađenje SKL

Nakon što kliknete plavi gumb ‘Ulog’ s odabranim validatorom, prije ulaska u tijek delegiranja zatražit će se zaslon u nastavku. Važno je da pažljivo pročitajte sadržaj ovog zaslona jer će objasniti nijanse klađenja s validatorom na mreži SKALE. Preporučujemo da svoje SKL tokene uložite 5-7 dana prije početka sljedeće epohe. Nakon pregleda donjeg zaslona, ​​kliknite ‘Uloži moje prve SKALE tokene’ da biste ušli u tijek delegiranja.

Snimka zaslona 2020-11-30 u 2.05.43 PM.png

KORAK 6: Ispunite obrazac zahtjeva za delegiranje

Jednom kada uđete u tok delegiranja, započnite s unosom iznosa SKL-a koji želite uložiti u svoj ukupni saldo. Nakon unosa iznosa uloga, morat ćete odabrati razdoblje ulaganja. Za sada mreža SKALE nudi samo dvomjesečna razdoblja ulaganja (ovo će biti automatski odabrano za vas). U narednim mjesecima o promjenama i / ili dopunama razdoblja ulaganja odlučivat će se glasovanjem vlasnika tokena SKALE mreže. Dotad to omogućava svim vlasnicima tokena, bez obzira na veličinu ili zaključavanje, da dobiju jednake% poticaja za pomoć u zaštiti mreže.

Na kraju, pregledajte Uvjete pružanja usluge koji uključuju daljnje detalje u vezi s uslugom i pravilima rezanja, koje je provodio odabrani validator, a koji su povezani na dnu zaslona. Ovi se uvjeti moraju prihvatiti prije nego što predate zahtjev.

Po završetku ova tri koraka vaš zaslon trebao bi izgledati poput slike u nastavku. Kliknite ‘Nastavi’ da biste dovršili postupak delegiranja.

Snimka zaslona 2020. 12. 07. u 12.24.38 PM.png

KORAK 7: Pošaljite zahtjev za delegiranje

Nakon što kliknete “nastavi”, vidjet ćete sažetak zahtjeva za delegiranje u gornjoj desnoj strani zaslona za konačni pregled prije delegiranja svojih tokena. Nakon što budete spremni za nastavak, kliknite na ‘Ulog SKL-a u validator’ koji će aktivirati vaš novčanik i predstaviti vam zahtjev za potvrdu. Provjerite imate li u novčaniku dovoljno ETH za plaćanje transakcije delegiranja.

Snimka zaslona 2020. 12. 07. u 12.24.55 PM.png

Nakon potvrde transakcija u novčaniku, prikazat će vam se zaslon sažetka zahtjeva za ulogom i sljedeći koraci. Imajte na umu da su validatori dužni prihvatiti vaše delegiranje prije sljedeće epohe prije nego što budete u potpunosti delegirani i spremni za zaradu. Preporučujemo da zahtjev za izaslanstvo pošaljete 5-7 dana prije početka sljedeće epohe kako biste osigurali da validatori imaju dovoljno vremena za prihvaćanje.

KORAK 8: Upravljanje ravnotežom uloga

Ako u bilo kojem trenutku želite pregledati svoje saldo uloga, kliknite na ‘Popis tokena’ na svojoj glavnoj nadzornoj ploči za navigaciju do stranice vašeg portfelja. Ovdje ćete vidjeti pregled vaših zahtjeva za ulogom na čekanju, SKL stanje i sažetak uloga.

Snimka zaslona 2020.-24. U 8.32,50 sati (1) .png

Sretan ulog!

Tim za aktiviranje Codefi

Decentralizirane mrežeDeFiNewsletter Pretplatite se na naš bilten za najnovije vijesti o Ethereumu, rješenja za poduzeća, resurse za programere i još mnogo toga. Adresa e-pošte

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me