Aukcija Sacramento Kings na dresu putem Blockchain tržišta

blog 1NewsDevelopersEnterpriseBlockchain ObjašnjeniDogađaji i konferencijePressBilteni

Pretplatite se na naše obavijesti.

Email adresa

Poštujemo vašu privatnost

Izdanje za HomeBlogPress

Aukcija Sacramento Kings na dresu putem Blockchain tržišta

Platforma koristi Ethereum Blockchain za provjeru originalnih memorabilija kraljeva od strane ConsenSys 15. siječnja 2020. Objavljeno 15. siječnja 2020.

Buddy Hields 710 215 458

– Blockchain Better štiti obožavatelje od prijevara, prijevara i izbacivanja koji se prodaju na sekundarnim tržištima –

– Omogućuje navijačima da licitiraju za dresove i odjeću odabranih igrača dok se nose na terenu tijekom svake utakmice –

Sacramento, CA– Danas, Sacramento Kings, u suradnji s ConsenSys, Tvrtka za razvoj softvera za blockchain, najavila je novu aukcijsku platformu koja omogućuje licitiranje uživo za upotrebu sportske opreme u igri Treum, proizvod lanca opskrbe kojeg podržava ConsenSys. Korištenjem ove platforme, svaki predmet na aukciji bit će ovjeren, a uspostavit će se i transparentni trag revizije povijesti proizvoda, tako da će obožavatelji biti sigurni da je svaki komad opreme autentičan.

Tijekom kućnih igara Kings, navijači će moći sudjelovati u aukciji uživo nošene opreme. Platforma dostupna putem Kings.com/Auction te nagrađivanu aplikaciju Sacramento Kings + Golden 1 Center i Kraljevi.com, lansirat će se danas dok kraljevi zauzimaju Dallas Mavericks u Sacramentu. Kings čuvar igračkog dresa Buddyja Hielda bit će na aukciji tijekom igre, a prihodi će imati koristi od napora za uragan Dorian. Prihod od budućih dražbi ići će prema Zakladi Sacramento Kings, osim ako nije navedeno.

“Uzbuđeni smo što ćemo prvo najaviti još jedan blockchain jer nastojimo i dalje poboljšavati iskustvo obožavatelja”, rekao je glavni tehnološki direktor Sacramento Kingsa Ryan Montoya. “Integrirali smo blockchain tehnologiju u svoje poslovanje na više platformi, uključujući naš program nagrađivanja, a sada će naši obožavatelji imati priliku u stvarnom vremenu sigurno kupovati autentičnu robu koja se nosi u igrama koristeći inovativno rješenje temeljeno na blockchainu.”

„Digitalna era drastično je povećala pristup i neobaveznost za mnoge potrošače, ali je također smanjila provjerljivo porijeklo. Kako možete biti sigurni da je fizička roba isporučena na vaša vrata legitimna i stvarna koliko se reklamira? Kako možete vjerovati autentičnosti i povijesti vlasništva nečega što ste kupili putem interneta? ” rekao je voditelj poslovnog razvoja ConsenSysa Bradley Feinstein. “Kako blok-lanac Ethereum nastavlja stjecati snagu kao novi temelj za globalnu suradnju pružanjem povjerenja i transparentnosti, otključavamo sve dublje načine za pružanje vidljivosti složenim globalnim lancima opskrbe i osnaživanje ponašanja potrošača.”

Procijenjena je ukupna vrijednost američkog tržišta sportskih suvenira 5,4 milijarde dolara godišnje, ipak ne postoje industrijski standardi za autentifikaciju predmeta i zaštitu navijača od kupnje krivotvorene robe. Kroz ovo partnerstvo, Kings i ConsenSys učinkovito povećavaju potencijal preprodaje autentificirane robe na sekundarnim tržištima. Aukcije uživo omogućit će kraljevima da ispričaju jedinstvenu priču o svakom komadu suvenira, dok će obožavateljima pružiti uzbudljivo iskustvo aukcije uživo

Od navijača koji gledaju utakmicu u areni do navijača koji gledaju od kuće, svatko može licitirati za bilo koji predmet aukcije Kings uživo. Aukcijska razdoblja traju dan igre, počevši neposredno prije dojave do 23:59. PT. Ponuditelji s najviše dražbe dobit će ovjerenu opremu, označenu i ovjerenu, zajedno sa žetonom, koji predstavlja dokaz o vlasništvu, a služi i kao potvrda o autentičnosti (CoA). Digitalni token stvara službeni povijesni zapis o artiklu i prikazuje trag revizije u stvarnom svijetu dok prolazi od vlasnika do vlasnika. Token će biti u vlasništvu pobjednika na aukciji i kodiran s provjerenim podacima o igri, sezoni i igraču, a bit će označen vremenom kako bi obožavatelji mogli dokazati da je njihova oprema originalna.

Platforma bilježi podrijetlo i autentičnost robe koristećiTreum, Proizvod ConsenSys koji omogućuje tvrtkama da grade povjerenje sa svojim potrošačima kroz transparentnost, sljedivost i razmjenjivost. Povijest početnih transakcija također će se zabilježiti, a uz pristanak vlasnika, svaka buduća prodaja, posudba ili izložba opreme u fizičkim ili virtualnim izložbenim salonima postat će dijelom transparentnog povijesnog zapisa dokumentiranog na Ethereum blockchainu. Obožavatelji mogu platiti kreditnom karticom, a igrački nošeni predmeti na aukciji dostavljaju se izravno na adresu po njihovom izboru.

“Odlučili smo dizajnirati ovu specifičnu izvedbu imajući na umu obožavatelje Kingsa”, rekao je arhitekt Treum proizvoda Constantin Kostenko. “Ethereum blockchain tehnologija ventilatoru pruža transparentnost, autentičnost i zaštitu od prijevara, ali tehnički detalji skriveni su kako bi ponudili poznato korisničko iskustvo.”

Ovo partnerstvo prati nedavno pokretanje Kingsa prva fizička kripto-naplativa u profesionalnom sportu i NBA-ov prvi program nagrađivanja koji pokreće blockchain za igre u aplikaciji. 2014. godine kraljevi su postali prvi NBA tim koji je prihvatio Bitcoin kao plaćanje u areni. 2018. kraljevi su postali prvi profesionalni sportski tim na svijetu kopati kriptovalutu i najavio dobrotvorni program, MiningForGood, koji ta sredstva donira za razvoj i osposobljavanje radne snage u zajednici. Prošle godine Kingsi su također debitirali prvi NBA-in namjenski prostor za a besplatno igranje, prediktivno igračko iskustvo u areni.

Kraljevi su proglašeni “Najinovativnija sportska tvrtka”Tvrtke Fast Company i„Najtehnološki tim iz 2016”Tvrtke SportTechie, a također su primatelji “Objekt godine” Sportskog poslovnog časopisa.

Dražba će biti dostupna putem Kings.com/Auction i Sacramento Kings + aplikacija Golden 1 Center, a push obavijest bit će poslana korisnicima aplikacije kad dražba bude aktivna.

Da biste preuzeli aplikaciju, kliknite OVDJE.

Newsletter Pretplatite se na naš bilten za najnovije vijesti o Ethereumu, rješenja za poduzeća, resurse za programere i još mnogo toga. Adresa e-pošte Ekskluzivni sadržajIzvješće DeFi o Ethereum Q3 2020izvješće

Izvješće DeFi o Ethereum Q3 2020

Izvješće DeFi o Ethereum Q2 2020izvješće

Izvješće DeFi o Ethereum Q2 2020

Izvješće Ethereum 2 0 Ekološki sustavizvješće

Izvješće o ekološkom sustavu Ethereum 2.0

Cjelovit vodič za Blockchain poslovne mrežeVodič

Cjelovit vodič za Blockchain poslovne mreže

Kako izraditi uspješan blockchain proizvodWebinar

Kako izraditi uspješan blockchain proizvod

Središnje banke i budućnost novcaBijeli papir

Središnje banke i budućnost novca

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me