ConsenSys pokreće Codefi usklađenost

blog 1NewsDevelopersEnterpriseBlockchain ObjašnjeniDogađaji i konferencijePressBilteni

Pretplatite se na naše obavijesti.

Email adresa

Poštujemo vašu privatnost

Izdanje za HomeBlogPress

ConsenSys pokreće Codefi usklađenost

ConsenSys najavljuje pokretanje Codefi Compliance, automatizirane i agilne platforme za regulaciju i usklađivanje digitalne imovine. od ConsenSys, 8. lipnja 2020. Objavljeno 8. lipnja 2020

codefi junak usklađenosti

New York City– ConsenSys najavio je danas pokretanje Codefi Compliance, automatizirane i agilne platforme za regulaciju i usklađivanje digitalne imovine. Codefi Compliance nova je ponuda u paketu proizvoda Codefi, koja kolektivno ovlašćuje trgovinu i financije optimizacijom poslovnih procesa i digitalizacijom financijskih instrumenata. Kao rješenje nove generacije za sprečavanje pranja novca (AML) i suzbijanje financiranja terorizma (CFT), Codefi Compliance osigurava da digitalna imovina ispunjava regulatorna očekivanja bez ugrožavanja tržišnih i poslovnih zahtjeva, bez obzira na nadležnost i dizajn. To je jedino rješenje o usklađenosti dizajnirano isključivo za imovinu zasnovano na Ethereumu, a izradio ga je ConsenSys, lider u razvoju Ethereuma. 

Povijesno je usklađenost s BPP-om / CFT-om utjecala na smjernice “znaj svog kupca” (KYC), koje zahtijevaju od institucija financijskih usluga da se potrude provjeriti identitet, prikladnost i rizike povezane s interakcijom sa svojim kupcima. Codefi Compliance donosi “znaj svoju transakciju” (KYT), što je ključno za decentraliziranu infrastrukturu i pruža sljedeću razinu u analizi usklađenosti. KYT čuva privatnost procjenom ponašanja adresa koje sudjeluju, a ne identiteta sudionika. Pružajući KYT nadzor dizajniran za imovinu temeljenu na blockchain-u s najkvalitetnijim podacima na lancu, Codefi Compliance pruža AML provjere kako bi se osiguralo da transakcije mogu ostati anonimne uz poštivanje propisa. 

Codefi Compliance klijentima daje alate za procjenu rizika, upravljanje rizikom i istraživanje rizika. Korisnici mogu upravljati globalnim operacijama s jednog računa prilagođavanjem postavki usklađenosti u skladu s jurisdikcijom, neometano upravljajući više postavkama u međunarodnim odjelima. Codefi Compliance pruža nadzor usklađenosti u stvarnom vremenu i status rizika za svu digitalnu imovinu s filtrima za oznake, identificirane atribute, usklađenost transakcija i razinu rizika. Klijenti mogu pratiti aktivnosti imovine, ponašanje korisnika, transakcije, tijek sredstava i pregledavati analizu podataka za trenutne trendove. Uvidi izvedeni iz Codefi Compliance mogu pomoći tvrtkama koje se suočavaju s dinamičkim propisima kako bi se osiguralo da su svi zahtjevi zadovoljeni bez prekida tijeka procesa. 

Značajke Ispitivanje rizika usklađenosti

Ethereum nastavlja dobivati ​​zamah kao programabilni blockchain odabir za poduzeća, jer je većina najvećih svjetskih tvrtki koje koriste blockchain gradeći na Ethereumu. Prije Codefi Compliance, tvrtke koje su se bavile digitalnom imovinom na Ethereumu suočavale su se s izazovom adresiranja različitih standarda i implementacija za svaku imovinu i upravljanja složenom bazom podataka mreže. Codefi Compliance koristi prilagođeni okvir za pružanje AML / CFT rješenja kompatibilnog s Eterom i najčešće korištenih token standarda kao što su ERC20, ERC721, ERC179, ERC777, zajedno sa značajnim stabilkoincima poput DAI, USDC i Tether, koji pokrivaju preko 280 000 vrsta digitalnih imovina izgrađena na Ethereumu. To je prvo rješenje izgrađeno za digitalnu imovinu koje će se izvoditi na ETH 2.0, toliko očekivanoj nadogradnji mreže koja će eksponencijalno povećati transakcije u sekundi i omogućiti Ethereum ljestvicu. 

„Pružanje robusne AML / CFT usklađenosti za digitalnu imovinu zasnovanu na Ethereumu ključni je korak u dovođenju institucionalne financijske industrije u decentralizirano financiranje. Codefi Compliance sljedeći je modul u našem paketu proizvoda koji eliminira složenost i rizik u korištenju DeFi-ja i pomaže bilo kojem poslu da koristi digitalnu imovinu ”, rekao je Lex Sokolin, globalni suvoditelj ConsenSys Codefi. 

Codefi Compliance stvoren je za svako poslovanje koje komunicira s digitalnim sredstvima na Ethereumu. Platforma za predviđanje tržišta Vid iskorištava Codefi Compliance kako bi osigurao da su transakcije koje koriste tokene u skladu s lokalnim propisima. “Kao platforma za tržište predviđanja koja nije skrbnička, Sight je tražio kripto AML rješenje koje bi bilo lako integrirati, prilagođeno korisniku i pokriti sve Ethereum tokene. Codefi je označio sve okvire, pružajući regulatorima mir da Sight zadovoljava najviše AML standarde, ”rekao je Graeme Barnes, voditelj proizvoda, Sight.

Usklađenost sa Codefi dostupna je danas na codefi.consensys.net/compliance.  

Istražite usklađenost Codefi već danas

Saznajte više o našem rješenju AML-CFT usklađenosti za kriptovalute i digitalnu imovinu. Istražite CodefiNewsletter Pretplatite se na naš bilten za najnovije vijesti o Ethereumu, rješenja za poduzeća, resurse za programere i još mnogo toga. Adresa e-pošte Ekskluzivni sadržajIzvješće DeFi o Ethereum Q3 2020izvješće

Izvješće DeFi o Ethereum Q3 2020

Izvješće DeFi o Ethereum Q2 2020izvješće

Izvješće DeFi o Ethereum Q2 2020

Izvješće Ethereum 2 0 Ekološki sustavizvješće

Izvješće o ekološkom sustavu Ethereum 2.0

Cjelovit vodič za Blockchain poslovne mrežeVodič

Cjelovit vodič za Blockchain poslovne mreže

Kako izraditi uspješan blockchain proizvodWebinar

Kako izraditi uspješan blockchain proizvod

Središnje banke i budućnost novcaBijeli papir

Središnje banke i budućnost novca

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me