Predstavljamo Teku

blog 1NewsDevelopersEnterpriseBlockchain ExplainedDogodki in konferencePressGlasila

Naročite se na naše novice.

Email naslov

Spoštujemo vašo zasebnost

DomovBlogBlockchain razvoj

Predstavljamo Teku

Teku je odjemalec verige Eth2 Beacon za institucionalne stake by ConsenSys 16. oktober 2020 Objavljeno 16. oktober 2020

Teku

Naročnik Eth2 Beacon Chain za institucionalne deležnike

Ekosistem je dolgo pričakoval prihod Ethereuma 2.0. Skupina ConsenSys Protocol Engineering (prej PegaSys) je sodelovala že od samega začetka. 

  • Pridružili smo se drugim na Delavnica ostrenja Ethereum v Tajpeju v začetku leta 2018.
  • Za Eth2 R smo pomembno prispevali&D preko našega Uporabljeno Raziskave, TX / RX, in Avtomatizirano Preverjanje skupin, ki se osredotočajo na različna ključna raziskovalna vprašanja za razvoj paradigme Eth2.
  • Že od leta 2016 sodelujemo pri gradnji jedra Ethereum Hiperledger Besu, vodilna stranka Ethereum za podjetja. Poleg tega smo obveščali, vodili in izvajali EIP in ključne raziskovalne projekte Eth1.x. 
  • Pred kratkim smo sklenili strateško partnerstvo z JPMorganom, da bi pridobili njihov protokolarni projekt in podprli njihove aplikacije Ethereum. JPMorgan se pridružuje vedno večjemu številu podjetij, ki jih servisira naša podporna skupina za podjetja.

 

ikona konsenz pleksusa okrogla Preberite več o Teku Explore Teku

Te pobude so dokaz naše visokokakovostne inženirske prakse, naših utrjenih izkušenj s podporo podjetjem in trajnosti naše dolgoročne zavezanosti napredku protokola Ethereum.

Skupina ConsenSys ‘Protocol Engineering je ena največjih skupin protokolov na celotnem področju veriženja blokov. Naša ekipa z več kot 70 člani obsega širok spekter strokovnega znanja, od čarovnikov za poslovno Javo do akademikov v distribuiranih sistemih, od tehničnih, bančnih, akademskih in drugih organizacij.. Veliko verjamemo v Ethereum 2.0 in vlagamo znatna sredstva v njegovo dostavo. 

V središču naših prizadevanj Eth2 je Teku, popoln odjemalec Ethereum 2.0, zgrajen za potrebe institucionalnih in varnostnih zahtev. Teku je tudi edina stranka, ki ni prejela nič sredstev od Ethereum Foundation in jo v celoti podpira ConsenSys. Teku je bil doslej polno udeležen v vseh multiclient testnih mrežah (vključno s slavnim umikom Ontario, ki smo ga sestavili za podporo ekosistema Eth2). 

Raznolikost odjemalcev je ključnega pomena v novi mrežni arhitekturi Eth2 in da bi bila Eth2 odporna, ne more prevladovati nobena implementacija odjemalca. Zato ima vsaka od petih obstoječih strank v mislih ciljno bazo uporabnikov; Teku je naročnik za institucionalne deležnike. Razvili smo ga pod podjetjem prijazno licenco Apache 2.0 in v bitki preizkušeni Javi, da bi izkoristili njegov bogat ekosistem z več kot 7 milijoni razvijalcev in robustno orodje za visoko zmogljive aplikacije. Ravnokar smo imeli revizijo Quantstamp, ki bo kmalu objavljena, kar podpira naš cilj pisanja čiste kakovostne kode in ponuja uporabnikom dodatno gotovost, ko napredujemo proti nastanku verige svetilnikov.

Izdelki ConsenSys ’Eth2 temeljijo na Teku. 

  • Infura je Teku poganjal v produkcijskem okolju, da bi podpiral svojo storitev API Eth2 Beacon Chain.
  • Codefi Staking, ki se bo kmalu začel, se bo zanašal predvsem na Teku za svojo platformo za upravljavce stavne infrastrukture Eth2.

Za institucionalni vložek Teku gre z roko v roki z našim drugim odprtokodnim projektom Web3Signer, ki ponuja storitev zaščite za oddaljeno podpisovanje in rezanje ključev za največjo varnost in brezskrbnost veljavcev.. 

Že sodelujemo z več drugimi večjimi projekti v ekosistemu, da bi podprli njihovo uporabo Tekuja v njihovih lastnih operacijah zalaganja. Eden od naših ekosistemskih partnerjev, Attestant, delili svoje izkušnje z uporabo Tekuja do zdaj:

»Attestant za Ethereum 2.0 ponuja storitev skrbništva nad institucijami, ki ni skrbniška. Za to moramo svojo ponudbo podkrepiti z izdelki in storitvami, ki zagotavljajo kritično varnost, stabilnost, zanesljivost in zmogljivost. Očitno je, da je stranka Teku z nenehnimi raziskavami, razvojem in testiranjem dozorela do te mere, da izpolnjuje vsa naša stroga merila. Veseli smo, da tako tesno sodelujemo s tako profesionalno ekipo in se veselimo, da bomo odjemalca Teku kot komponento našega kompleta na Mainnetu uvedli pozneje v tem letu. «

Že več kot dve leti si prizadevamo Teku vgraditi v glavnega odjemalca podjetja Eth2 in z veseljem pozdravljamo več profesionalnih igralcev v naši skupnosti. Prosim, pridružite se nam na ConsenSys Discord na #teku ali nam pišite na [e-pošta zaščitena] priti v stik. Želimo sodelovati z vami!  

 

ikona konsenz pleksusa okrogla Izvedite več o Teku Explore Teku Ethereum 2.0 Obvestilo o izdelku Zagon izdelka NoviceNaročite se na naše novice o najnovejših novostih v Ethereumu, podjetniških rešitvah, virih za razvijalce in še več.Kako zgraditi uspešen izdelek BlockchainSpletni seminar

Kako zgraditi uspešen izdelek Blockchain

Kako nastaviti in zagnati vozlišče EthereumSpletni seminar

Kako nastaviti in zagnati vozlišče Ethereum

Kako zgraditi lasten API za EthereumSpletni seminar

Kako zgraditi lasten API za Ethereum

Kako ustvariti socialni žetonSpletni seminar

Kako ustvariti socialni žeton

Uporaba varnostnih orodij pri razvoju pametnih pogodbSpletni seminar

Uporaba varnostnih orodij pri razvoju pametnih pogodb

Prihodnost financ Digitalna sredstva in DeFiSpletni seminar

Prihodnost financ: digitalna sredstva in DeFi

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me