Blockchain as a Service: Enterprise-grade BaaS Solutions

Blokkjeder er overalt i disse dager, og sakte tar de over alle markedsplassene. Og hvorfor ville det ikke? Det tilbyr mange applikasjoner som kan tilby raskere utgang enn vårt tradisjonelle nettverkssystem. Men nå med alle bedriftene som ser på blockchain, oppstår det en annen type markedsplass.

Blockchain as a Service eller BAAS er en annen markedsplass som er en stor del av blockchain-økonomien. Hvis du tenker på det med så mange krav til denne nye teknologien, var det ganske tydelig, ikke sant? Hvis du er blant blockchain-entusiasten, som leter etter en god Blockchain som et servicealternativ, har du kommet til rett sted.

I dag vil vi dykke dypere inn i BAAS-riket og se om det er et godt eller dårlig valg. La oss starte disseksjonen!

 

Contents

Kapittel 1: Hva er Blockchain as a Service?
Kapittel 2: Hvordan velge en BAAS-plattform?
Kapittel 3: Hvorfor bør du se på BAAS?
Kapittel 4: Hvor kan du bruke BAAS-løsningene?
Kapittel 5: Populære BAAS-leverandører på markedet
Kapittel 6: Bedrifter som bruker BAAS-tjenester
Kapittel 7: Er Blockchain som en tjenesteløsning ikke Blockchain?
Kapittel 8: Avsluttende ord

 

Kapittel 1: Hva er Blockchain as a Service?

Blockchain as a Service er et unikt produkt hvor forbrukerne kan bruke de skybaserte løsningene til å bygge, bruke og være vert for sine blockchain-løsninger, funksjoner og smarte kontrakter. Kort sagt, disse tilbyr fullt funksjonelle blockchain-plattformer i henhold til dine behov.

Blockchain as a Service-selskaper er som en bro mellom blockchain-plattformen og enterprise-selskapene. Vanligvis trenger alle bedrifter mer justering enn den opprinnelig utviklede plattformen.

For vanligvis tilbyr disse plattformene en generalisert versjon av blockchain-teknologi, og ærlig talt kan ikke alle selskaper integrere denne plattformen.

Noen av bedriftene trenger kanskje mer privatliv, og andre trenger det ikke. Men å justere plattformen med sitt eget utviklingsteam er kanskje ikke den ideelle løsningen. Videre vil utviklere som aldri har utviklet eller jobbet med blockchain-plattformer, legge igjen mange sikkerhetsløkker, og på sikt vil det skade selskapet selv.

Blockchain er en tjeneste er en slags interessant ny markedsplass fordi denne markedsplassen hjelper integrasjonen av blockchain. Videre gjør BAAS det også enkelt, og det er derfor flere selskaper er ivrige etter å lære og integrere teknologien.

Andre begrensende faktorer er den operasjonelle og komplekse naturen til teknologien. Enkeltpersoner vil adoptere, men tiden og dyktigheten til å betjene, konfigurere og skape teknologien blir avskrekkende for masseadopsjonsprosessen.

Derfor tilbyr mange blockchain-giganter løsninger gjennom en annen Blockchain as a Service-bedrift.

Blockchain as a Service: Simply Explained Infografisk

Hvordan fungerer BAAS?

Blockchain as a Service fungerer relativt enkelt. Blockchain som tjenesteleverandører vil konfigurere blockchain-implementeringen din, men du må gi dem et gebyr. Så for å betale for Blockchain som en tjeneste, betaler du faktisk Blockchain som tjenesteleverandører for å distribuere og vedlikeholde blockchain-noder i stedet for dem.

Videre krever denne prosessen at Blockchain som tjenesteleverandører håndterer back-end-tjenestene, spesielt de komplekse tjenestene for deres virksomhet og kunder.

Videre tar Blockchain som en tjenesteleverandør vare på viktige gjenstander for blockchain-teknologi og holder dem i gang. Videre inkluderer de også hostingkrav, sikkerhetsprotokoller som anti-hack lagdeling, passende distribusjon av ressurser, båndbreddestyring og mange flere.

Så når du bruker BAAS-løsningene, vil du kunne fokusere på kjernevirksomheten i stedet for å bekymre deg for nettverksstatistikk og ytelsesproblemer.

 

Et eksempel

La oss starte med et eksempel for å fjerne det. Begynn å tenke Blockchain som en tjeneste som ligner på et webhotellfirma. Så du bygger et flott nettsted som vil få millioner av treff hver dag. Men hvor kan du være vert for det? Vel, det er mange alternativer for deg.

Videre kan du alltid være vert for nettstedet ditt på din egen server eller datamaskin og ta vare på vedlikeholdet selv. Videre kan du ansette ekstra personale som kan ivareta nettstedet. Det er imidlertid et annet alternativ.

I denne går du til en webhosting-leverandør som HostGator eller BlueHost, og de kan være vert for nettstedet ditt på deres servere. Videre kan du også ta vedlikeholdstjenester fra dem. Så de vil ta seg av alt ansvaret.

Blockchain as a Service fungerer akkurat slik, men her får du også et fullstendig nettverk fra dem.

Hyperledger Cello er en Blockchain as a Service toolkit. Med dette kan du enkelt starte Blockchain as a Service-løsning.

BAAS kan bare være den beste tilnærmingen for å sikre en masseadopsjon av blockchain-teknologi over hele verden. Videre trenger ikke bedrifter å ansette en arbeidsstyrke for å utvikle og vedlikeholde løsningen. Videre kan de nå få det beste av de beste blockchain-løsningene uten problemer.

 

En konkurransedyktig markedsplass

Blockchain as a Service frontier blir sakte en av de overfylte og konkurransedyktige markedsplassene i verden. Ikke bare topp BAAS-selskaper, men også startups begynte til og med å delta i spillet.

Videre, med hvert tillegg, tar flere og flere innovasjoner markedet over: forskjellige partnerskap, samarbeid, ny generasjon teknologi og mange flere. Det er imidlertid noen viktige grunner til at bedrifter ikke har nok sikkerhetskopi fortsatt.

Vanligvis forblir de tillatte Blockchain As A Service-løsningene for det meste i pilotfasen. Folk eksperimenterer fortsatt med teknologien. Så selv om det er mange krav til den bransjespesifikke blockchain-teknologien, forblir produksjonen eller produksjonen av produkter i lav tilstand.

Derfor kan ikke bransjer få det de trenger, og å bruke en generalisert plattform gjør det enda verre. Den begrensede produksjonshastigheten for tillatt BAAS er fortsatt lav av to store grunner –

 • Umodenhet i drift: Å administrere hele syklusen med tillatte løsninger vil alltid være et dyrt alternativ. Videre er verktøyene for skalering, overvåking og utvikling fortsatt for komplekse og trenger dyktig personell for å kontrollere dem.
 • Oppdragskritisk anvendelse: Mange pilotprosjekter fokuserer på oppdragskritiske og komplekse bedriftsapplikasjoner som handel eller supply chain management. Selv om det ikke er noen tvil om at Blockchain as a Service-løsningen er perfekt for disse applikasjonene, men å erstatte det eksisterende nettverket vil også være ganske tøft.

På den nåværende markedsplassen er tillatt Blockchain as a Service fortsatt et behov, og mange bruker umodne nettverk uten å teste det for den aktuelle bransjen. Videre gir dette smutthull og kodefeil.

Og så blir evnen til å komme på en ny ide, eksperimentere raskere og sakte inkriminering en viktig faktor i BAAS. Blockchain as a Service vinner absolutt for å bringe den første eksponeringen av blockchain.

Vil du vite mer om Blockchain Technology? Prøv vår Blockchain Fundamentals-presentasjon og bli med på vårt webinar-kurs nå!

 

Kapittel 2: Hvordan velge en BAAS-plattform?

Ofte når bedrifter ser etter Blockchain as a Service, gjør de vanligvis to typer feil. Disse er –

 • Stol på den eksisterende skyleverandøren

Kanskje du allerede har en skyleverandør som sikkerhetskopierer det interne nettverkssystemet. Imidlertid kan det være fristende å kjøre blockchain-løsningen på den skyleverandøren, men det er fortsatt ikke en god ide. I utgangspunktet er støtten blockchain-systemet trenger for mye, og skyleverandører kan ikke ta så mye belastning.

Disse skyleverandørene må også endre sine tekniske aspekter for å sikre at blockchain-løsningene fungerer greit. Videre er dette ikke tilfelle i virkeligheten, da mange bedrifter valgte sine allerede eksisterende skyleverandører i stedet for Blockchain som tjenesteleverandører.

 

 • Stol på en stor nettverksintegrator

De fleste av pilotprosjektene til Blockchain as a Service følger de typiske rådene og kunnskapsbasen til de store systemintegratorene. Videre er kunnskapsbasen til de store integratorene begrenset til tier1-stabler som Hyperledger Fabric og Ethereum. Derfor forblir potensialet i det virkelige blockchain-miljøet i mørket, og ingen utvider nivået av funksjoner i disse løsningene.

Dessuten er det ganske sjelden å se oppdragskritiske teknologier for å drive hele virksomhetsarkitekturen fordi de bare er en oppstart. Så de store bransjene utvider muligheten for at startups kan vokse og tilby Blockchain as a Service også.

I virkeligheten er en sterk forståelse av blockchain-protokollene, rammene og verktøyene mye viktigere enn bare vertikal ekspertise.

 

Velge riktig blockchain som en servicearkitektur

Før du hopper inn i Blockchain som en tjenesteintegrasjon, må du se hvilken leverandør som tilbyr riktig type løsning for deg. Det er noen spesielle funksjoner å se etter i den ideelle Blockchain som en tjenesteleverandør. Derfor bør du alltid sjekke disse før du forplikter deg til dem. La oss se hva de er –

 

Grunnleggende funksjoner

 • Rapid Provisioning

Rask levering er faktisk muligheten til å distribuere alle blockchain-nettverk ganske raskt uten problemer.

Blockchain as a Service-selskaper er alltid under mye press for å installere, distribuere og administrere miljøet effektivt og raskt. Videre trenger miljøet ekstra støtte, men variasjonen i databasen, nettlesere, brannmurer, applikasjonsservere og maskinvare gjør det vanskelig å oppnå. Dette er vanligvis de få problemene som Blockchain as a Service-selskaper trenger å løse –

 • Komplisert, vanskelig og feilutsatt installasjon, som tar dager å komme til rette.
 • Nettverksmiljøer er for vanskelige å støtte og administrere.
 • Nye verktøy som må klargjøres umiddelbart etter lanseringen.
 • Ufleksible systemer og miljøer som er for vanskelige å integrere.
 • Uoverensstemmelse i en distribusjon som driver bort fra standarden.
 • Ikke nok maskinvarestøtte for alle prosjektene.
 • Konfigurere funksjoner mellom produksjon, testing og utvikling.
 • Patch opp tusenvis av miljøer.

For å unngå alle disse problemene, må du se etter Blockchain som en tjenesteleverandør som tilbyr rask og økonomisk distribusjon, testing, iscenesettelse og god produksjonslinje uten å gjøre noen feil. Det er noen flotte Blockchain as a Service-selskaper som lar brukeren –

 • Distribuer raskt blockchain-nettverket uten for mange feil.
 • Tilby gode sikkerhetskopiløsninger i nødstilfeller.
 • Legg raskt opp nye tillegg til plattformen uten at serveren mislykkes.
 • Tilby teknisk støtte i tilfelle selvutplassering.
 • Rull tilbake til forrige versjon i tilfelle feil eller smutthull uten å skade noen data.
 • Tar veldig lite tid å distribuere, for eksempel 10-30 minutter.

Så sørg for at når du velger BAAS-leverandør, må de ha raske distribusjonsfasiliteter.

 

 • Backend-tjenester

Hver bedrift har sitt unike behov for backend-tjenester. Å utvikle oraklene for den integrasjonen blir et hinder for selskapene. Derfor trenger Blockchain som tjenesteleverandører å tilby backend-tjenester som integrering av populære funksjoner og vanlige teknologier.

Vanligvis må alle bedrifter ha minst noen av følgende fra Blockchain som tjenesteleverandører.

Datasikkerhet:

Det er et krav for å sikre at applikasjonsdata og brukerdata holder seg innenfor grensene til plattformen.

Prosesskontroll / strammere ressurs:

Et skalerbart miljø er alltid avgjørende fordi det må opprettholde den opprinnelige ytelsen hele tiden. Videre må miljøet ha beskyttelsesmekanisme fra eventuelle hack, kontrollere dataflyten, databehandlingsressurser, aktive overvåkingsverktøy og så videre. Dette er noen av få prosessstyrende krav fra foretakene.

Kostnadskontroll:

Vi vet at de fleste av de typiske SAAS-ene kommer med et abonnement i stedet for å lisensiere det en gang. Men vanligvis kommer ikke BAAS slik. Videre inkluderer de vanligvis kostnadsbesparende løsninger. Du må imidlertid se om kostnadene kommer med skjulte utgifter eller ikke.

Integrering:

Vanligvis kjører bedrifter allerede på et typisk nettverkslag hvor det skal være flere lag med datakilder, prosesser og arbeidsflyter. Videre skal backend-tjenestene kunne integreres i denne arkitekturen. Derfor kan den støtte et bredt spekter av applikasjoner uten å endre det gamle eldre nettverket.

 

 • IAM-plattformer

Det opprinnelige formålet med ethvert tillatt nettverk er muligheten til å tillate brukere for viss informasjon eller lag. Hvis du integrerer en identitetsadministrasjonsplattform, vil blockchain-nettverket ditt være tett sikret. Du kan gi tillatelse til personer med den slags status.

Åpenbart har ikke hver eneste ansatt på et kontor tilgang til intern sensitiv informasjon?

IAM eller identitets- og tilgangshåndtering er en type rammeverk for bedrifter som legger til rette for styring av digitale eller elektroniske identiteter. Videre inkluderer rammeverket alle retningslinjene for å administrere identitetene og tilbyr også teknisk støtte for å lagre dem.

Med IAM-plattformer vil du kunne kontrollere brukertilgangen for kritisk informasjon i organisasjonen din. Videre tilbyr identitets- og tilgangshåndtering alltid kontrollsystem bygget på rollebasert arkitektur. Dette hjelper administratoren med å regulere tilgang over hele nettverket og identifisere eventuelle dårlige spillere.

I virkeligheten betyr vanligvis disse tilgangene muligheten til å skrive eller lese en spesifikk data eller oppgave, noen ganger faller til og med visning eller oppretting også under nisje. Videre kan du tildele roller basert på deres arbeidsautoritet, kompetanse og ansvar i organisasjonen din.

Du kan bruke et enkelt påloggingsformat eller til og med bruke flere autentiseringsprosesser for å gi brukerne tilgang. Når du skal håndtere autentisering, må du lagre alle identitetene og administrere dem på et sikkert sted.

Videre hjelper IAM-integrasjonen også med å sikre at du bare deler det som trengs, ikke alt annet.

Så du må se etter IAM-rammeverkintegrasjonen med Blockchain as a Service-løsning.

 

 • Smart kontrakt

For forretningslogikk trenger du en smart kontraktmekanisme for å være en del av nettverkssystemet ditt. Men siden plattformene er uforanderlige, gjør det distribusjons- og testprosessen av smarte kontrakter ganske fremmed for utviklerne. Derfor må du sørge for at Blockchain as a Service-selskapene tilbyr smart kontraktintegrasjon med distribusjonen.

Smarte kontrakter er en av de viktigste delene av enhver Blockchain as a Service-løsning. Hovedsakelig fordi de er en fin måte å håndheve en avtale mellom partene. Enkelt sagt er smarte kontrakter en spesiell type digital kontrakt som direkte kontrollerer overføring av eiendeler eller dokumenter mellom brukere under visse regler.

Videre er den beste delen at den smarte kontrakten ikke bare definerer reglene som typiske kontrakter, men den håndhever også straffene i tilfelle regelbrudd. Imidlertid er begrepet smart kontrakt litt fjernet fordi de ikke er juridiske kontakter og heller ikke smarte.

Brukerne som bruker kontrakten, vil bare ta alt i betraktning og sørge for at koden kjører rettferdig.

Videre tror vi at smarte kontrakter potensielt vil bli en lovlig kontrakt hvis vi kan utelukke visse betingelser. Vi vil sannsynligvis se en sammensmelting av smarte kontrakter og juridiske kontrakter for å gjøre alt digitalisert. Videre kan de også godtas av lovhåndhevelse.

Men for øyeblikket kan du ikke forveksle smart kontrakt med juridiske kontrakter fordi politiet eller domstolene ikke godtar dem.

 

 • Ulike rammer og kjøretider

Ok, du har en kvalitet Blockchain as a Service-arkitektur fra BAAS-selskapet ditt. Men kanskje du nå vil endre den første typen blockchain-plattform og gå videre til en annen, hvordan vil du gjøre det?

Vanligvis er det ikke mange Blockchain as a Service-selskaper som tilbyr allsidighet når det gjelder blockchain-rammer. Du må imidlertid ha et valg i tilfelle du velger det perfekte rammeverket. Noen Blockchain as a Service-selskaper tilbyr til og med bare en slags enterprise blockchain-distribusjon. Videre begrenser dette muligheten for deg å få ønsket type rammeverk du trenger.

Annet enn det, er noen Blockchain as a Service-selskaper som tilbyr minimalistiske verktøy som skal finjusteres rammeverket. Det bør alltid være et utvalg av verktøysett tilgjengelig til din disposisjon hvis du vil ha den ultimate fleksibiliteten i å distribuere en BAAS-løsning.

Gå for en BAAS som tilbyr førsteklasses støtte for et variert sett med rammer og kjøretid. På denne måten får du den ultimate smaken av fleksibilitet som bedriften din trenger.

 

Avanserte evner

 • Identitetsbaserte konsensusmekanismer

Virker litt langt hentet, ikke sant? De typiske konsensusmekanismene vi ser er praktisk talt bevis på arbeid eller bevis på stav. Imidlertid er det mer konsensusmekanisme for å oppnå en avtale mellom brukerne.

PoW eller PoS tilbyr faktisk ikke den nødvendige mengden skalerbarhet som bedriftsklassen faktisk trenger. Disse mekanismene er absolutt unødvendige og beregningsintensive konsensusprotokoller.

Blockchain as a Service-selskaper bør innføre en konsensusmekanisme som ikke avhenger av beregningsaspektet. Vanligvis er disse mekanismene lette, for eksempel bevis på autoritet.

Videre kan disse identitetssentriske konsensusmodellene skalere opp nettverket, og bedrifter kan virkelig integrere teknologien. Dermed, se etter identitetsgrunnlag for konsensusløsninger, ettersom hele virksomheten vil operere med kjente identiteter.

 

 • Tillatte blokkjeder

Tillatte blokkjeder er et must for en Blockchain som en tjenesteleverandør. I utgangspunktet på grunn av behovet for personvern. Ja, det er vanligvis en håndfull tillatte blockchain-nettverk på markedet, men det er også offentlige løsninger. Offentlige løsninger tilbyr mange funksjoner. Men de er ikke egnet for integrasjon på bedriftsnivå.

Du vil kanskje ha personvern, men populære offentlige rammer kan ikke gi deg det. En av dem er Ethereum-plattformen, selv om de er superpopulære; fortsatt, de kan ikke tilby riktig brukbarhet i selskaper. Det er disse som må gå til privat eller sidekjedestøtte.

Men mange saker begrenser de private kjedealternativene i disse rammene. Så prøv å gå etter en tillatt Blockchain som en tjenesteløsning i stedet for offentlige.

 

 • Blokker overvåking og Explorer-verktøy

Så nå har du et blockchain-nettverk, men hvis du ikke klarer det, hvordan kan systemet kjøre riktig? Ikke alle bedrifter er ivrige etter å ha administrert nettverksarkitektur på grunn av behovet for personvern. Åpenbart er tillit det store problemet her, og det kan være litt langt hentet å stole på andre parter fra Blockchain som en tjenesteselskap..

I virkeligheten vil du administrere eller overvåke fra organisasjonen din. Men for å gjøre det trenger du overvåking og utforsking av verktøy for å opprettholde den generelle helsen til BAAS-løsningen din. Overvåkingsverktøy som explorer vil fortelle deg hvordan nodene fungerer, eller om det er noen form for feil på hovedboken.

Du kan også bruke disse verktøyene for å se om en node prøver å forårsake skade i hovedboken og tukle med informasjonen. Selv om de ikke ville være i stand til å skade hovedbokssystemet, fremdeles ved hjelp av overvåkingsverktøyene, kan du raskt vurdere hvilken som er den dårlige spilleren..

Annet enn dette, vil noen ytelseskontrollverktøy fortelle deg hvor mye dyktig din blockchain-løsning virkelig er. I tilfelle du har lagt til en ny funksjon, kan du bare raskt sjekke helsen og se hvordan det gjør.

Det er praktisk og superenkelt. Så sørg for at Blockchain as a Service-selskaper tilbyr deg de nødvendige verktøyene for overvåking og utforsking.

 

 • Blockchain-First Services

Det er noen blockchain-First-tjenester tilgjengelig på markedet; du bør se om din BAAS-leverandør tilbyr det eller ikke. Det er imidlertid en valgfri sak. Teknologier som ENS, Metamask, Truffle, Swarm, BigChainDB, IPFS og mange flere tilbyr noen innovative løsninger. Blockchain as a Service-selskaper dekker for tiden ikke disse teknologiene.

Hvis du vil, kan du se på disse teknologiene i BAAS-pakkene dine. Det er imidlertid helt valgfritt, ettersom du ikke finner mange Blockchain as a Service-selskaper som virkelig tilbyr disse løsningene.

 

 • Private transaksjoner og statlige / sidekanaler

BAAS-selskapet ditt skal kunne tilby deg private transaksjoner og til og med side- / statskanaler. Mange av beregningsbelastningen skjer i off-chain eller private chain. Imidlertid er det ikke mange Blockchain som en servicearkitektur som støtter disse off-chain-applikasjonene.

Videre begrenser dette på en eller annen måte skalerbarheten ettersom belastningen i hovedkjeden blir for mye og du ender opp med et sakte nettverk. Så sørg for at du vet om Blockchain as a Service-arkitektur støtter private kjedetransaksjoner eller ikke.

 

Andre faktorer å vurdere

Nå vet du om de ti faktorene du bør vurdere for å vite om Blockchain som en servicearkitektur du ønsket er klar for organisasjonen din eller ikke. Vi har notert både grunnleggende krav og avanserte krav, som i utgangspunktet er relevante for de virkelige brukssakene.

Hoveddelen av den tillatte blockchain er basert på enten Ethereum eller Hyperledger. Videre er disse blockchain-løsningene i stand til å ta imot alle typer virkelige applikasjoner.

Imidlertid er det få av faktorene som kan være en god grunnlinje for å vite om den tekniske levedyktigheten til Blockchain som en servicearkitektur. Disse er –

Implementer-fellesskap

Mange bedrifter trenger førsteklasses kvalitetsløsninger, og for det krever de profesjonelle tjenester. Implementeringssamfunnet til Blockchain as a Service providers må ha profesjonelle kontaktannonser som enkelt kan oppnå de komplekse løsningene for bedriftene..

Et sterkt implementeringssamfunn i en BAAS vil effektivisere distribusjonen din mye raskere. Dessuten er det en perfekt indikator på hvor stor leverandøren er. Videre vil deres markedsekvivalens også være ganske sofistikert.

 

Utviklerfellesskap

Åpenbart vil du ha det beste av de beste utviklerne for distribusjonen din. Videre vil et godt utviklermiljø alltid gi en utmerket produksjon. Vanligvis kan de utnytte alle dine behov innenfor rammen uten kodefeil.

Dermed trenger du ikke å bekymre deg for levedyktigheten til Blockchain som en servicearkitektur, fordi utviklerne vil ta seg av alt.

Hvis BAAS-selskapet ditt tilbyr et godt utviklerfellesskap, bør du definitivt gå for dem.

 

Kunder

Den beste måten å velge Blockchain som en servicearkitektur er å se etter en sterk fanbase. I virkeligheten vil selskapene som kan tilby den mest avanserte og problemfrie løsningen ha flest kunder. Du kan også se mange attester som kan garantere legitimiteten deres.

Selv om det er mange pilotprosjekter, er det ingenting som et kundeøkosystem for å vurdere markedsverdien. Derfor er en BAAS-leverandør med god kundebase et tegn på tjenester av god kvalitet.

 

Blockchain Innovation

Er Blockchain as a Service-arkitektur bare et medium for leverandører å tilby blockchain-teknologi til organisasjoner? Introduserer de aldri noen innovasjoner? BAAS-løsninger varierer fra leverandør til leverandør. Så, utgangen er kanskje ikke den samme for samme Hyperledger-distribusjon fra forskjellige leverandører. Dermed kan innovasjoner på denne markedet skape en mer annen type Blockchain som en servicearkitektur for organisasjonen din.

Innovasjoner i seg selv kan være en god fangst i tilfelle blockchain-distribusjon.

 

Vi vet at evaluering av markedet med pressemeldinger, aktivitetsnivå eller finansieringsrunder ikke er den beste måten å se etter en Blockchain som en servicearkitektur. Derfor kan du bruke retningslinjene tidligere til å evaluere både teknisk og markedspopularitet.

Vi er ganske sikre på at det definitivt vil hjelpe deg med å filtrere den perfekte leverandøren etter dine behov.

 

Kapittel 3: Hvorfor bør du se på BAAS?

Det er ganske mange gode grunner til at du bør se på Blockchain as a Service. Vi har tidligere forklart hvordan blockchain-utviklingstjenesten kan være et flott alternativ å investere for fremtidig integrasjon.

Men hvis du fortsatt er skeptisk til årsaken, så sjekk ut følgende. Vi er ganske sikre på at de er mer enn nok til å overbevise deg. La oss begynne!

Baas: Årsaker til bruk og populære applikasjoner Infografikk

 • Enkelt og åpent

Blockchain-utviklingstjenesten tilbyr en enkel løsning på den kompliserte distribusjonen din. Å utvikle en blockchain er ikke et stykke kake. Videre trenger du å ha det perfekte teamet med utvikleres markedsfører og guvernører for å ivareta plattformen.

Bare en liten feil kan gjøre systemet ute av stand til å bruke. Men blockchain-utviklingstjenesten kan distribuere nye nettverk hvert minutt! Videre er de enkle å distribuere og tar ikke mer enn noen få minutter å komme i gang.

Hvem vil ikke ha det?

 

 • Effektiv og fleksibel

Den beste delen av det meste av blockchain-utviklingstjenesten er at de tilbyr et bredt spekter av konsensusalgoritmer. Dessuten er disse konsensusalgoritmene nødvendige hvis du vil ha fleksibilitet i teknologien din. Dette er grunnen til at mange BAAS-løsninger kan tilby 5000 overganger per sekund.

Videre er andre verktøy som fleksible koblingsprotokoller, dynamisk sammenføyning og fysisk ressursadministrasjon nok til å gjøre løsningene effektive. Du får ikke så mye fleksibilitet fra typiske løsninger.

 

 • Kostnadseffektiv

Hvordan kan vi glemme kostnadene for hele distribusjonen? Vanligvis koster blockchain-utviklingstjenesten lavere enn å distribuere din helt egen løsning fra bunnen av. Hvis du vil utvikle din egen teknologi, trenger du å ansette ansatte som er eksperter på det feltet og er avhengig av det for resten av operatøren din.

I dag koster disse altfor mye enn de gjennomsnittlige administrerte plattformene. Videre vil blockchain-utviklingstjenesten bare ta penger for funksjonene du bruker. Det er ikke skjulte kostnader i de fleste tilfeller.

 

 • Personvern og robust sikkerhet

Med hjelp fra blockchain-utviklingstjenesten kan du administrere alt tillatelsesnivå, noder og nøkler fra ett enkelt kontrollpanel. I virkeligheten tilbyr nesten hver eneste BAAS-leverandør kontrollpanelet for enkel tilgang.

Krypteringsprosessen av reskontroinformasjonen gir også mer sikkerhet og vil sikre høyeste personvern. Videre er cybersikkerheten i disse løsningene bemerkelsesverdig da de ikke lar noen ekstern eller intern svindel forekomme.

 

 • Styringssystem

Hvis du er eier av en bedrift, er det helt naturlig å ønske å ha ansvaret for alt. For å hjelpe deg i denne forbindelse tilbyr mange blockchain-utviklingstjenester ledertilgang til nettverket. Videre tilbyr de også styringsprosessen slik at du kan forby folk for ulovlige aktiviteter.

Disse systemene er sårt tiltrengt for enhver bedrift som ønsker å endre sitt interne nettverkssystem med blockchain.

 

 • Administrere verktøy

Du får et bredt spekter av administrasjonsverktøy med blockchain-utviklingstjenesten. Videre hjelper disse verktøyene med å overvåke eller kontrollere ytelsen til nettverket. Videre er det også byggverktøy som du kan bruke til å finjustere plattformen på noen måte. For det meste er disse verktøyene et flott alternativ hvis du har en utvikler i teamet ditt.

 

Kapittel 4: Hvor kan du bruke BAAS-løsningene?

Globale transaksjoner

Tidligere var finansnæringer de første som noen gang vurderte blockchain finansiell tjeneste. Blockchain as a Service er i stand til å håndtere all deres nettverksbyrde. Derfor er den globale transaksjonen en av de beste tilfellene av Blockchain as a Service.

Nå med BAAS-løsning vil du kunne foreta betaling over grensen, som til gjengjeld vil gi finanssektoren et massivt løft.

Videre er den øyeblikkelige transaksjonsprosessen veldig rask, og du trenger ikke å vente i flere dager for å behandle betalingen. I virkeligheten tar det bare 10 sekunder å sende betalingen.

Blockchain as a Service IBM er et av de fremtredende eksemplene på denne brukssaken. IBM lanserte World Wire, og med det kan hvem som helst klare opp betaling over landegrensene. Vanligvis tilbyr de –

 • Raske pengesendingsalternativer.
 • Større effektivitet.
 • Redusert kostnad.
 • Sikkerhetsrikt miljø.
 • Massiv gjennomsiktighet

Videre er det superenkelt å bruke, og du kan integrere det i alle slags organisasjoner. Så du vil kunne nyte luksusen ved å spare tid.

 

Handel

Handel er en annen av de store blockchain som serverbrukstilfeller. Hvert år sendes mer enn $ 18 billioner luksusvarer ved hjelp av alle slags handelsfinansieringsselskaper. Det er en enorm markedsplass, og Blockchain as a Service kan gjøre at den går jevnere.

I realiteten er det denne sektoren trenger er å ha mer kontroll over hele prosessen. Videre kan Blockchain as a Service virkelig skinne her.

Et godt eksempel på dette vil være TradeLens. TardeLens er en Blockchain as a Service-teknologi med interessenter og inngangsregler. Videre er det et moderne modulært nettverkssystem som kan levere mye effektivitet.

Plattformen har over 150 organisasjoner for å sikkerhetskopiere dem. Videre er fordelene enorme, for eksempel uten papirarbeid, høyere effektivitet, tillit og åpenhet og mange flere.

Videre er nettverket fullt sikret, og alle står fritt til å se informasjonen sin. Så bare de vil ha tilgang til det, noe som er flott fordi det bevarer personvernet.

 

Matsikkerhet

Vi er ganske sikre på at du og alle andre er opptatt av mattrygghetsproblemer. De enorme oppdrettskanalene dyrker store mengder mat, men for å gjøre det skader de kvaliteten på det. Foredlede matvarer er vanlige, og de har minst mulig ernæring vi trenger. Videre gjør de kjemiske komponentene for lengre holdbarhet dem farligere for oss å spise.

Men hvordan kan du gi en god løsning på dette forferdelige problemet? Vel, Blockchain as a Service brukstilfeller vil være nyttig i denne forbindelse. Videre, ved hjelp av disse løsningene, kan selskapene spore matvarematerialet og evaluere kvaliteten på maten før de markedsføres.

Blockchain as a Service IBM tilbyr en av de fantastiske løsningene – Food Trust. Food Trust vil fortelle deg kvaliteten på råvaren din fra startpunktet til sluttproduktet.

Videre vil det også tilby –

 • Ansvar for mattrygghet
 • Mat friskhet, selv etter produksjon
 • Fremme merkevaretillit
 • Ingen matsvinn
 • Øk bærekraft
 • Ingen scoop for matsvindel

 

Forsyningskjede

Det er en av de viktigste sakene i Blockchain as a Service. I virkeligheten kan BAAS virkelig skinne i ledelse av forsyningskjeden. Videre tilbyr mange av blockchain-utviklingstjenestene attraktive funksjoner som –

 • Et sikkert og privat reskontorsystem.
 • Synlighet for hvert trinn i forsyningskjedeprosessen.
 • Validering av data med smarte kontrakter sammen med håndhevelse av avtaler.
 • Nøyaktig informasjon og den kan ikke forandres. På denne måten kan den raskt oppdage den dårlige spilleren.
 • Øker inntektene.
 • Kostnadsreduserende løsninger i hvert trinn.

 

Vanligvis lider leverandørkjedeindustrien av et stort problem – mangelen på riktig sporbarhet. Videre er det ganske normalt å produsere en mengde produkter i hvert segment, men å holde styr på hvert av disse var ganske umulig.

Som et resultat mangler mange produkter eller blir erstattet av falske produkter. Videre skader dette på lang sikt omdømmet til det merket.

For å håndtere situasjonen Blockchain as a Service, jobber IBM med løsninger spesielt for supply chain management. Videre tilbyr plattformen gjennomsiktighet og sporbarhet, som er to av de viktigste behovene i denne sektoren.

 

Detaljhandel

Forhandlerindustrien er en annen populær brukssak i Blockchain as a Service. Hvorfor? Vel, det er fordi forhandlere alltid må bekjempe forfalskede produkter slik at kundene kan få de autentiske produktene de fortjener. Men med svært liten suksessrate klarer de faktisk ikke å bekjempe den falske markedsplassen.

Blockchain as a Service på dette punktet kan tilby mange sikkerhetstiltak og bidra til å bekjempe forfalskede produkter.

Noen store aktører i dette riket er Alibaba og Walmart.

Walmart er en av de største forhandlergigantene på markedet, og for øyeblikket er de virkelig interessert i BAAS. I den daglige driften bruker de blockchain-tjenester fra IBM til å administrere og spore alle varene sine. Videre prøver de også å digitalisere all behandling av kjøp av varer og betalinger.

På den annen side ønsker Alibaba å stoppe tyveriproblemer. Hvert år blir mange produkter stjålet fra lageret eller produksjonslinjen. Videre, for å stoppe dette, bruker de blockchain-baserte løsninger. Videre ser selskapet på BAAS i bedriftsklasse.

 

Offentlige tjenester

Blockchain as a Service-brukstilfeller er perfekte for alle statlige tjenester. Vanligvis kommer statlige institusjoner til kort digitalisering. Videre fortjener borgere bedre privilegier og rettigheter, men på grunn av å kjøre på eldre nettverk kan ikke disse instituttene tilby det.

Som et resultat blir det en byrde for statlige tjenester å følge med kravene.

Imidlertid kan spesielle tjenester som blockchain finansielle tjenester eller andre tjenester bidra til å effektivisere prosessen med digitalisering av en regjering. Videre vil skifting av alt på reskontorsystemet sikre et papirløst samfunn uten ulovlig tukling eller papirspor.

I virkeligheten samarbeider mange offentlige tjenester med Blockchain som tjenesteleverandører.

Sikring av digitale ID-er til alle borgere og effektivisering av betalinger som land, panteleasing eller annen form for betaling er bare noen få av de mulige applikasjonene.

Land som Chile, Estland, Dubai og Israel ser allerede på implementeringen av blockchain.

 

Åndsverk

Bare tenk på en situasjon. Du er fotograf, og du selger arbeidet ditt for penger. Videre bruker du den sosiale medieplattformen for å markedsføre dine fotografiske ferdigheter, men mange bruker arbeidet ditt uten din tillatelse, og du får ikke engang betalt for det. Virker det som en god løsning for deg? Åpenbart ikke!

Dette er imidlertid det vanlige tilfellet for kunstnere, oppfinnere, musikere og designere. Videre, for å gi god innflytelse på markedet, trenger de bedre sikkerhet for deres intellektuelle eiendom. I virkeligheten er det mange selskaper som patenterer eller registrerer intellektuelle eiendommer; databasene deres er imidlertid veldig tilbakedatert.

Derfor må du bruke blockchain for å patentere arbeidet ditt slik at ingen kan bruke det ulovlig. Videre, med den finansielle tjenesten blockchain, kan du enkelt holde rede på eiendommene dine og få den betalingen du fortjener.

 

Helsevesen

Helseinstitusjoner kan enkelt utnytte alle fordelene med Blockchain as a Service use cases. Vanligvis går mange investeringer i denne sektoren, men med svært mindre fremtredende resultater. Og hvorfor det? Vel, det er fordi mange mennesker utnytter mangelen på åpenhet i bransjen. Videre vil de målrette mot de sårbare punktene og dra fordeler.

En annen viktig faktor, i dette tilfellet, er forfalsket narkotikaspørsmål. Falske stoffer er ikke noe vi ønsker å svelge hver dag. Videre lider mange mennesker av alvorlige sykdommer for å ta falske stoffer. Markedet vokser, og legemidlene kan ikke gjøre noe med det.

For å hjelpe deg kan denne sektoren virkelig bruke Blockchain som en tjenesteapplikasjon. Videre kan blockchain finansiell tjeneste overse betalingsprosessen, og reskontroplattformen kan spore og tilby uforanderlig informasjon.

Hvis de kommer sammen, vil ingen være i stand til å utføre falske aktiviteter.

 

Olje og gass

Det kan virke som litt rart Blockchain som en tjeneste, men olje- og gassnisje er en av de største bedriftsindustriene. Videre hevder flere kilder at BAAS ville være perfekt for denne sektoren. I tillegg trenger fraktbetalings- og revisjonsprosesser en riktig nettverksbase for å effektivisere.

I en enkel sammenheng kan Blockchain as a Service forbedre effektiviteten uansett hvilken rute den tar hensyn til – Vanlig, Skip, Lastebil og Jernbane. Videre kan oljeselskaper komme opp med en best mulig rute og redusere kostnadene i stor grad.

Alt avhenger imidlertid av dataenes ansvar. Så når dataene er i hovedboken, kan ingen endre eller endre den, og både transportøren og avsenderen vil se den.

I følge Accenture kan BAAS-løsninger for bedrifter spare mer enn 5% av kostnadene. Derfor utforsker mange oljegiganter ideen om blockchain.

 

Eiendom

Eiendomsmarkedet gjør det ikke så bra i disse dager. I virkeligheten lider den enormt av dårlig likviditet sammen med for mye kostnad og ikke nok produksjon. I dag har det blitt en luksusvare som bare de rike kan investere i.

Videre, for å balansere denne situasjonen, må eiendomsselskaper bruke Blockchain as a Service use cases. BAAS-plattformer kan tilby den nødvendige mengden likviditet som nisje trenger.

Det er flere anledninger der eiendomsselskaper bruker blockchain for å spore markedet. Videre sørger de også for bedre kundetilfredshet og konverterer hvert land til digitalt land.

Ved å bruke det ville folk kunne investere i fraksjonelt eierskap, og de kan enkelt kjøpe og selge jordene hvor de vil. Så på denne måten vil likviditeten i markedet komme tilbake.

 

Humanitærisme

Blockchain as a Service-brukstilfeller kan virkelig utnytte alle applikasjonene i denne nisje. For deg kan denne sektoren virke som langt hentet, men denne sektoren trenger også oppmerksomhet. Hvert år går millioner av dollar til veldedighetsindustrier for humanitære arbeider, men går de virkelig til menneskene i nød?

Dessverre, nei. Humanitære næringer lider av en av tidenes største falske aktiviteter. Dessuten prøver mange å tukle med papirene og få det til å se ut som de gir pengene til de fattige. Imidlertid er det bare en håndfull mennesker som får hjelp, selv om de har mer enn nok donasjoner som kommer inn hver dag!

For å bidra til å stoppe alle dårlige aktører, kan denne bransjen bruke kraften i blockchain-finansielle tjenester. Ved å bruke løsningene fra BAAS-leverandører kan de utnytte uforanderligheten. Donasjoner vil komme inn gjennom hovedboken, og ingen kan tukle med dem. Videre kan de også spore opp hvor donasjonene går.

 

Forsikring

En annen bransje kommer etter i teknologiløpsspillet er forsikring. Forsikringsselskaper må takle for mange papirer og pengespor hver dag, noe som er litt overveldende. Videre, hver gang noen hevder sin forsikring, må selskapet sende den ansatte for å sjekke om kravet er sant eller usant.

Videre tar denne prosessen mye tid og forårsaker mer problemer for både forbrukeren og selskapet.

Bortsett fra disse, utnytter disse selskapene også kundene sine ved ikke å være helt ærlige. Vanligvis er det en rekke smutthull i forsikringene, og for disse er mange kunder fratatt penger.

Så, for å få slutt på det, må de utnytte Blockchain som en bruk av tjenestene. Med integreringen av blockchain kan de bruke blockchain-finansielle tjenester for å låse avtalen. Mange Blockchain som tjenesteleverandører er i stand til å tilby denne løsningen.

Videre, med alt som er automatisert og ute i det fri, kan du enkelt kreve forsikringen din uten forsinkelser.

 

Media og underholdning

Underholdningsvirksomheten er en av de viktigste og største sektorene i samfunnet vårt. I virkeligheten er det ganske enkelt å delta i media og underholdning på grunn av sosiale plattformer som YouTube. Selv på YouTube er behandlingen imidlertid ikke rettferdig.

Selv om den elektroniske plattformen har mange regler, men det er fortsatt mye urettferdighet for YouTube-artister. Dessuten får de ikke eksponering for sitt arbeid.

Videre er situasjonen ekstremt nedslående, og mange store kunstnere markedsfører ikke sitt arbeid som de burde. Men med Blockchain as a Service bruker saker på blandingen, kan mediebransjene virkelig snu det.

De kan spore alle postene fra artisten og kan også distribuere inntektene sine mer nøye ved hjelp av blockchain-finansielle tjenester. Videre er det også aktuelt å bevare rettighetene sine ved hjelp av plattformen. Videre kan de bruke en smart kontraktfunksjon for å betale kunstneren umiddelbart når noen kjøper eller ser arbeidet deres.

 

Reise

Sist men ikke minst reisebransjen er ganske populær når det gjelder Blockchain as a Service use cases. Vi har sett mange flyplasser for å jobbe med blockchain-leverandører og for å være ærlige; de fungerer veldig bra. Flyplasser er opptatt av å bruke den nye teknologien, og hos leverandørene får de en god avtale.

Videre vil reisebransjen revolusjonere passasjerbehandlingssystemet ved hjelp av teknologien.

Å bruke en enkelt database for å legge sammen all passasjeridentifikasjon er en god løsning fordi passasjeren ikke trenger å vente i flere timer i en grenseovergangssituasjon. Dessuten vil folk ikke kunne smi pass og passere uten dokumentasjon og alt som digitaliseres.

British Airway bruker for tiden teknologien for å se hvordan systemet fungerer. De stikker alle innkommende og utgående fly og rutetider for større nøyaktighet. For øyeblikket spilte de inn mer enn 2 millioner flyreiser uten problemer.

 

Kapittel 5: Populære BAAS-leverandører på markedet

Baas-leverandører og virkelige eksempler på infografikk

 

1. Microsoft

Du har tydeligvis hørt om Microsoft – teknologigiganten som styrer markedet. Men vi tror du vil være mer fornøyd med å vite at Microsoft ble med i BAAS-leverandørligaen med sin plattform. Så nå tilbyr de løsninger gjennom deres Blockchain som en tjeneste Microsoft Azure-plattform.

Videre, med deres fantastiske nye produktserie, kan du distribuere en plattform bare i løpet av en dag! Hvor fantastisk er det? En annen fantastisk funksjon i denne Blockchain som en tjeneste Azure-plattform er at det bare tar noen få klikk å sette den opp! Blockchain as a Service Azure arbeidsbenk er for det meste egnet for utviklings- eller testfaser av reskontorsystem. Ikke at du ikke vil kunne bruke hovedbokssystemet, men hvis du vil at en solid plattform bare skal utvikle seg, er Blockchain som en tjeneste Microsoft her for å sikkerhetskopiere deg.

I virkeligheten utmerket Microsoft seg alltid på alle slags teknologier de tilbød oss. Så i tilfelle blockchain kan vi ikke forvente mindre produksjon fra dem.

Blockchain as a Service Microsoft reduserer kostnadene og tidspunktet for distribusjon ved hjelp av de forhåndsbygde integrasjonene på plattformen. Videre, når du setter opp vil du få mange utviklingsverktøy i Blockchain som en tjeneste Azure-plattform.

Alt du trenger å gjøre er å velge alternativene eller funksjonene du vil legge til i nettverket ditt, og du er ferdig! Videre kan du konfigurere alle funksjoner på Blockchain som en Microsoft-tjenesteplattform. Ingen andre leverandører vil gi deg så mye fleksibilitet. Så det er en veldig enkel oppgave.

 

Topologier

Etter det må du takle topologiseksjonen i Blockchain som en tjeneste Azure-plattform. Her må du velge topologien du trenger. Vanligvis tilbyr de tre typer topologier i Blockchain as a Service Microsoft-plattformen.

Den første er Dev / Test-topologien. I denne Blockchain as a Service Azure-løsningen vil du bare ha en virtuell maskin å jobbe med. Det er hovedsakelig bare for utviklere.

Hvis du er en enkelt organisasjon, så velg topologien for enkeltmedlemmer. Med dette får du flere noder over en rekke produksjonslinjer.

Hvis du er et konsortium, er det best å holde deg til multimember topologi. I tillegg lar denne deg stimulere ethvert konsortiumlignende struktur. Du kan velge antall noder og avhenge av at det kan ta deg 15 minutter å sette opp.

 

Hva er funksjonene?

 • Du kan spore produserte varer ved hjelp av tale- og SMS-grensesnitt.
 • Den integrerte tingenes internett, ved hjelp av at du enkelt kan spore posisjonen til forsendelsen eller hvilken som helst type produkt.
 • Du kan administrere kjerneprosessene ved hjelp av ERP-systemer. Videre kan den også kommunisere med kjernedeltakerne.
 • Microsoft Azure lar deg nyte raskere distribusjonsalternativer med større effektivitet.
 • Det reduserer også kostnadene for distribusjon av blockchain. Så å bytte fra eldre nettverk til blockchain vil ikke koste deg for mye penger.

 

2. IBM

Blockchain som en tjeneste IBM-plattform er et annet utmerket alternativ for deg. Den fantastiske plattformen kommer med mange BAAS-løsninger du kan prøve ut. Videre må vi innrømme at IBM har mange BAAS-prosjekter under posen.

IBM skyinfrastruktur er en av den bedriftsklare, integrerte og fullt operative løsningen på markedet. Ved å bruke Blockchain som en IBM-applikasjon vil det være mye lettere for deg å integrere blockchain, betjene grensesnittet og styre systemet.

For øyeblikket får du bare Blockchain som en IBM-plattform for tjenester på Hyperledger Fabric. Dessuten var IBM en av de største bidragsyterne til dette prosjektet. Ikke bekymre deg på grunn av bare én løsning, da IBM kan tilpasse plattformen for dine behov.

Videre er integrering med Blockchain som en tjeneste IBM veldig rask, effektiv og gir ekstra sikkerhet for organisasjonen din. Hvem vil ikke ha det riktig?

I virkeligheten vil du få et bredt utvalg av abonnementsalternativer du kan velge mellom. Videre vil hver enkelt tilby noe nytt for å gjøre dem mer lukrative. Så det spiller ingen rolle om du er en liten bedrift eller en multinasjonal bedrift; du vil alltid få den BAAS-løsningen du fortjener.

Imidlertid, hvis du har et strammere budsjett, så se på startplanen, da den er en av de økonomiske.

 

Blockchain-plattformens funksjoner

 • Opprette nye apper

Det kommer med et effektivt utviklingsmiljø for appene dine. Videre kan du gå for det online, delte eller lokale miljøet når du konfigurerer. Imidlertid vil du trenge utviklingsverktøy også, ikke sant? Ikke bekymre deg, fordi Blockchain som en tjeneste IBM fikk ryggen til. Alle innstillingene i utviklingsmiljøet ditt er utstyrt med moderne verktøy.

Og så trenger du bare å koble til og begynne å lage nye applikasjoner.

 

 • Regjeringsmakt

Som vi sa tidligere, får du et styringssystem med din blockchain-løsning. Videre kan du begynne å styre plattformen din rett etter distribusjonen. Aktiveringsverktøy er her for nye kanaler, medlemmer, smarte kontrakter og nettverkssystem. Videre, hvis du jobber med mer enn en part, kan du også se oppdateringene fra panelet ditt.

 

 • Ekstremt operativt

Nettverket er alltid en effektiv, sømløs tilkoblingsplattform. Dessuten, hvis noen nye oppdateringer er der, får du dem umiddelbart. Siden den er utstyrt med den nyeste teknologien, trenger du ikke å oppgradere nettverket på veldig lang tid.

 

 • Reduserer risiko

IBMs løsning reduserer risikoen for feil. I mange tilfeller kan du være forvirret om du vil investere i denne plattformen eller om den ville være ideell. Imidlertid vil den fleksible prisen på abonnementet og supportalternativet hjelpe deg. Det ekstra styringsalternativet lar deg også holde utenfor alle uønskede myndigheter.

 

 • Sparer tid

Du kan starte implementeringen av blockchain ganske raskt. Det tar bare minutter å distribuere nettverket ditt. Videre gjør omfattende verktøy for utvikling det lettere å gjøre endringer.

 

 • Enterprise klar

Plattformen er designet på en måte å tilby høy tilgjengelighet og tilbyr også alternativ for katastrofegjenoppretting. I virkeligheten tilbyr ikke mange BAAS-leverandører disse funksjonene. Du kan også belaste nettverket med transaksjonsbelastningen; det vil ikke kollapse under press.

 

 • Åpent økosystem

Blockchain som en tjeneste IBM-plattform vil ikke låse deg. Vanligvis når du går etter en SAAS-løsning, har de en tendens til å ha mange regler som ikke lar deg bytte leverandør selv om du ikke liker løsningen deres etter bruk. Men med IBM trenger du ikke å bekymre deg for det.

 

 

3. Oracle

Leter du etter en omfattende Distribuert Ledger-teknologiplattform? Oracle er kanskje bare den rette BAAS-leverandøren for deg. Oracle er relativt nytt i dette arkivert, men ikke bekymre deg; de kan tilby eksotiske løsninger.

Videre kan du bli med i en annen organisasjon for å distribuere implementeringen av blockchain og oppdatere reskontorsystemet. Videre, med Oracle, kan du nå sikkert dele informasjon med dine forretningsforbindelser som forretningspartnere, leverandører, leverandører osv..

Oracle tilbyr Blockchain As A Service som gir deg alle funksjonene ovenfor. Men vent, det er mer. Plattformen er basert på komponerbar arkitekturmodell. Videre vil det la deg aktivere spesifikke funksjoner som følger med organisasjonen din.

Men hva med konstante teknologiske oppdateringer? For at Oracle gir deg automatisert oppdateringsalternativ, vil de ta seg av den prosessen; du trenger ikke å bekymre deg for det. Videre er det super enkelt å bruke et tilpassbart plugin her på grunn av flerlags.

 

Hvordan virker det?

La oss hoppe inn i hovedpoenget om hvordan det faktisk fungerer. Først og fremst består de av et nettverk av noder; disse nodene validerer transaksjonene og svarer også på spørsmål om smarte kontrakter. Videre er den smarte kontrakten integrert med skyserveren slik at du får et stort løft for organisasjonen din.

Videre, hvis du bruker eksterne applikasjoner, må du bruke klientens REST API-anrop for å påkalle transaksjonsprosessen. Det vil også starte spørringene også.

Når konsensusnodene er enige om at den er gyldig, vil den komme inn i gruppen datablokker. Videre er alle datablokkene ekstremt sikre, og ingen kan se dem senere.

Ikke forveksle Blockchain som en tjeneste, ettersom Oracle ikke prøver å opprette et forretningsnettverk på plattformen. De tilbyr bare en plattform for organisasjoner som ønsker å ha blockchain-løsninger.

 

Egenskaper til Blockchain Cloud Solution

 • Gjennomsiktig og delt: Alle deltakerne kan se konsekvente dataoppdateringer på hovedboken. Du kan imidlertid begrense tilgangen til noder basert på rangering. Videre må de ha autorisasjon for å få tilgang til reskontorsystemet.
 • Nøyaktig og ubestridelig: Her avhenger konsensus avgjørelsen til delsettet av brukere på nettverket. Når de først har validert eller lagt til informasjonen, er det ingen måte noen sletter å endre det.
 • Uforanderlig: Det fungerer omtrent som de offentlige blokkjedene. Vanligvis i den typen teknologi kan ingen endre transaksjonene. I Oracle ser du det samme.
 • Kryptert: Kryptering er et must for blockchain, og Oracle gir den ultimate kryptering for å sikre sensitiv informasjon.

 

4. Amazon

En annen fantastisk Blockchain som en tjenesteløsning er Amazon Web Services. Blockchain as a Service AWS tilbyr en av de fantastiske måtene å implementere blockchain på. Med Blockchain as a Service AWS-løsning kan du utvikle ditt eget nettverkssystem med skalerbarhet og ytelse. Videre er dette en av de enkleste måtene å utvide virksomheten din.

Videre tilbyr Blockchain as a Service AWS mange løsninger for desentralisert og sentralisert arkitektur. Kanskje du vil ha sikkerheten til blockchain, men du vil ha et sentralisert tema, AWS kan få det for deg. I tillegg vil Blockchain as a Service AWS gi deg en avansert hovedbok med kryptografisk sikret datadannelse.

Men når det gjelder desentralisert arkitektur, vil Blockchain as a Service AWS gi deg det beste av de beste blockchain-miljøene. Alt her er fullt administrert, så det nytter ikke å bekymre deg for å administrere nettverket helt alene.

Alle tjenestene deres er helt enkle å sette opp, og de er virkelig kostnadseffektive. Du får blockchain som AWS-maler du kan distribuere, så la oss sjekke hvordan de er.

 

AWS Blockchain-maler

Du vil hovedsakelig få denne typen Blockchain som en Service AWS-mal. Det er faktisk en fin måte å gjøre det på, fordi det sparer mye tid. Dessuten er det omtrent som nettsidemaler, der du kan finjustere funksjonene for å gjøre det unikt.

 

Hva får du?

 • Raskere distribusjonstid

Det tar bare et minutt eller så å distribuere nettverket ditt. Videre bør du sjekke ut ECS- og ECS2-malene, fordi disse to er de mest populære hittil.

 

 • Valgmulighet

Velg et hvilket som helst rammeverk du vil starte blockchain. For tiden tilbyr de bare tre typer blockchain-plattformer – Hyperledger Fabric, Corda og Ethereum. Videre, i hver distribusjon, vil du se endringer fordi rammene er litt forskjellige fra hverandre.

 

 • Administrere verktøy

Du trenger sannsynligvis administrasjonsverktøy for å sjekke distribusjonen din, ikke sant? Med Blockchain as a Service AWS får du masse administrasjonsverktøy basert på rammeverket du velger. Videre lar dette utstyret deg overvåke systemet ditt, og du vil kunne legge merke til eventuelle dårlige spillere blant nodene.

 

 • Betal for det du bruker

Betalingsprosessen av Blockchain som en tjenesteplattform AWS er ​​veldig enkel. Videre vil du bare betale for de du bruker, og det er ingen skjulte kostnader, i motsetning til andre BAAS-leverandører. Så du kan bare nyte løsningen uten byrde.

 

 

5. Alibaba

En annen stor leverandør på markedet er Alibaba Cloud. De tilbyr en av den sofistikerte virksomheten Blockchain as a Service-applikasjon i markedet. Du vil være i stand til å distribuere alle slags plattformer for bedriftsnivå ved hjelp av plattformen. Videre, ved hjelp av BAAS, kommer du nærmere de mest populære blokkjedene på markedet.

Hvis du er en av de bedriftene som ikke har nok tid til å utvikle blockchain-teknologi, bør Alibaba være på sjekklisten din. I virkeligheten tilbyr de administrerte systemer, noe som betyr at alt du trenger er å konsultere dem, fortelle dem hvordan du vil ha det, og det vil bli gjort.

 

Hva er fordelene?

 • Høyere sikkerhetsprotokoll

Alibaba sky kommer med en ny type sikkerhetsarkitektur som har flere leietakerisolasjoner. Videre, ved å bruke disse, vil du oppleve et overlegen sikkerhetsnivå.

 • Større stabilitet

Kanskje må bedriften din håndtere mange transaksjoner eller noder hver dag. Ikke bekymre deg i motsetning til andre blockchain-distribusjon, skalering her oppe vil ikke være et problem. Videre vil det forbli raskt uansett hvor mange brukere som er online.

 • Enkelt og enkelt

Å sette opp det er superenkelt; alt du trenger å gjøre er å administrere funksjonene med noen få klikk. Og resten blir håndtert.

 • Åpent økosystem

Økosystemet er ganske åpent ettersom det støtter forskjellige typer applikasjoner og plugins. Derfor er det et flott alternativ for bedriftsorganisasjonen din.

 • Avansert teknologi

Alibaba Cloud samarbeider med Quorum og Hyperledger Fabric for å tilby deg et avansert nivå av teknologi for tiden.

 • Rask modus

Rask modus lar deg distribuere med bare ett klikk. Videre har denne distribusjonen ingen komplekse konfigurasjoner som andre plattformer.

 

6. SAP

SAP er et relativt nytt tillegg til Blockchain as a Service providers league. Videre er de perfekte for deg hvis du leter etter en lavrisikogateway og enkel distribusjon for blockchain-teknologien. For øyeblikket vil du kunne utvikle blockchain-løsninger på deres skyplattform.

Videre har de utstyrt skyplattformen sin for å sikkerhetskopiere deg med alle avanserte teknologiske behov. I virkeligheten ønsker SAP å eliminere den store investeringen på forhånd når bedrifter begynner å integrere blockchain. Dessuten fraråder denne store investeringen selskaper å til og med vurdere blockchain.

Derfor er SAP her for å endre det og raskt spore integrasjonsprosessen.

 

Hva får du med implementeringen?

 • Skyplattformdistribusjon som gjør at du kan ha en effektiv plattform.
 • Lag porotypen, test den og distribuer alle smarte kontrakter og applikasjoner fra blockchain.
 • Lag nye blockchain-utvidelser som vil forbedre prosjektet ditt.
 • Bruk den åpne sky-standarden til å opprette et konsortium eller private blockchain-nettverk.

 

SAP HANA

SAP lanserte nylig sin SAP HANA blockchain-adapter for bedrifter. Videre integreres de SAP HANA med plattformen deres. Med denne nye integrasjonen kan kunder nå bruke blockchain-data ved hjelp av standard SQL-kommandoer og SQL-grensesnitt for å bygge sin virksomhet blockchain-løsning.

Videre vil denne nye formasjonen tillate utviklere å utvikle ny blockchain-teknologi uten å forstå de viktigste trinnene for implementering av blockchain. Videre kan de nå bare bruke dem, noe som gjør det til et raskt og enkelt alternativ for distribusjon av blockchain.

Så nå vil du kunne få enterprise blockchain-løsninger sammen med bruk av relevante data fra blockchain-nettverk. For tiden vil du få disse dataene i virtuelle tabeller, men du kan også konvertere dem i fysisk tabellformat. Videre vil SAP HANA fortsette å oppdatere tabellen tilsvarende for bedre produksjon.

Derfor med SAP HANA vil du kunne utnytte blokkeringspotensialet fullt ut med full gjennomsiktighet og lyshastighetsintegrasjon.

 

Hvorfor bruke SAP BAAS for Blockchain?

 • Holder kjernevirksomheten i sentrum

I SAP får du det mest avanserte nivået av blockchain-løsninger, men det vil også fokusere på forretningsstrategien din. Så virksomheten din ville ikke bare dreie seg om blockchain-teknologi. Videre vil de dekke datakvaliteten og integriteten til systemet.

 

 • Større nettopplevelse

SAP ønsker å tilby den ultimate nettverksopplevelsen gjennom tidene. Videre ønsker de å kombinere de to nettverkene og gjøre det til det perfekte forretningsnettverket du noen gang kan ønske deg. Så ved å bruke dette vil du kunne implementere det sikkert og sømløst.

 

 • BAAS Abstraction Layer

Dette laget støtter alle slags åpne standardregler og leveres med innebygd SAP-applikasjon for å hjelpe deg med å utvikle blockchain. Hva er en bedre måte å isolere deg og partnerne dine enn dette?

 

 • Raskere implementering

Distribuere alle formene relativt raskere; det tar veldig lite tid å få ting satt opp og å tilpasse.

 

 • Flere alternativer

Hos SAP får du flere rammer å velge mellom. Foreløpig tilbyr de Hyperledger Fabric, Quorum og MultiChain integrasjon. Så du har mange alternativer for å få den beste. Videre vil hver av distribusjonen ha en annen funksjon, ettersom alle modellene skiller seg fra hverandre.

 

7. Accenture

Accenture er en av de beste aktørene i Blockchain as a Service markedsplass. Og hvorfor vil de ikke? De har vært begeistret for det helt fra begynnelsen. Videre er Accenture og blockchain ment for hverandre.

Men Accenture nærmet seg Blockchain som en tjenesteapplikasjon litt annerledes. I virkeligheten fokuserer de på hovedsakelig konsulenttjenester som lar dem hjelpe bedrifter med å velge riktig løsning for dem.

Siden teknologien er relativt ny, gjør mange feil mens de prøver å forstå hele spekteret. Men med hjelp fra Accenture nå vil du kunne vite akkurat hvilken type blockchain som vil være perfekt for deg.

Det er ikke Accenture, men det er også andre blockchain-konsulentfirmaer på markedet.

 

Hva tilbyr de?

 • Analysere strategier: Den beste måten å beskrive Blockchain som en tjenesteløsning på er å starte med analysestrategiene. I tillegg vil de tilby sine beste fagpersoner for å hjelpe deg med blockchain-strategier.
 • Anvendeligheten av Blockchain Platform: Du er kanskje relativt ny i denne nye blockchain-ligaen og vet kanskje ikke om organisasjonen din kan tilby visse blockchain-funksjoner eller ikke. Derfor må du fokusere på målet ditt, og Accenture vil hjelpe på denne måten.
 • Avansert trening: Utviklerne dine kan trenge et avansert nivå av blockchain-opplæring for å få ting gjort. Med Accenture får du det beste av den beste treningen.
 • Utviklingsmiljøer: Du vil få utviklingsmiljøer for distribusjonen din i denne Blockchain as a Service-plattformen.
 • Blockchain-modell Design og implementering: Det er en problemfri funksjon. Alt du trenger å gjøre er å la dem få vite hva dine krav er, og de vil gjøre jobben for deg.

 

8. Baidu

Baidu er en populær kinesisk webtjenestemotor, og de lanserte tidligere sin nye blockchain-plattform XuperChain. Imidlertid kommer de nå med blockchain som en løsning for bedriften som ønsker en enkel, men multifunksjonell plattform.

 

Hva er funksjonene??

 • Større stabilitet

Kanskje må bedriften din håndtere mange transaksjoner eller noder hver dag. Ikke bekymre deg i motsetning til andre blockchain-distribusjon, skalering her oppe vil ikke være et problem. Videre vil Baidus blockchain som tjeneste forbli rask uansett hvor mange brukere som er online.

 • Flere alternativer

Velg et hvilket som helst rammeverk du vil starte blockchain. For tiden tilbyr de bare tre typer blockchain-plattformer – Hyperledger Fabric, XuperChain og Ethereum. Videre er XuperChain Baidus originale blockchain-plattform, og den er åpen kildekode. De ønsket videre å legge til Hyperledger Sawtooth, men vi vet fortsatt ikke når det kan skje.

 • Åpent økosystem

Økosystemet er ganske åpent ettersom det støtter forskjellige typer applikasjoner og plugins. Derfor er det et flott alternativ for bedriftsorganisasjonen din.

 • Sparer tid

Du kan starte implementeringen av blockchain ganske raskt. Det tar bare minutter å distribuere nettverket ditt. Videre gjør omfattende verktøy for utvikling det lettere å gjøre endringer.

 

9. Huawei

Huawei er også en nykommer i BAAS-virksomheten. Imidlertid er de den eneste leverandøren av blockchain-løsning i Asia, noe som gjør dem til en ledende plattform. Videre lanserte de først tjenestene sine for Kina, men senere åpnet de det for alle.

Huawei Cloud er en av de sofistikerte Blockchain as a Service-løsningene, og de er hovedsakelig for bedriftsbruk. Hvis du er utvikler, kan du få fordeler av denne plattformen og raskt distribuere en plattform innenfor budsjettet.

 

Fordeler med Huawei Cloud Platform

 • Operasjonelt og effektivt

Nettverket er alltid en effektiv, sømløs tilkoblingsplattform. Dessuten, hvis noen nye oppdateringer er der, får du dem umiddelbart. Siden den er utstyrt med den nyeste teknologien, trenger du ikke å oppgradere nettverket på veldig lang tid.

 • Ingen risiko

Huawei Cloud Platforms løsning reduserer risikoen for feil. I mange tilfeller kan du være forvirret om du vil investere i denne plattformen eller om den ville være ideell. Imidlertid vil den fleksible prisen på abonnementet og supportalternativet hjelpe deg. Det ekstra styringsalternativet lar deg også holde utenfor alle uønskede myndigheter.

 • Åpent økosystem for alle

Huaweis Blockchain As A Service-plattform vil ikke låse deg. Vanligvis når du går etter en SAAS-løsning, har de en tendens til å ha mange regler som ikke lar deg bytte leverandør selv om du ikke liker løsningen deres etter bruk. Men med Huawei Cloud Platform trenger du ikke å bekymre deg for det.

 • Kostnadseffektiv

Betalingsprosessen til Huawei Cloud Platform BAAS er veldig enkel. Videre vil du bare betale for de du bruker, og det er ingen skjulte kostnader, i motsetning til andre BAAS-leverandører. Så du kan bare nyte løsningen uten byrde.

 • Full bevis autentisering

Huaweis Blockchain as a Service-plattform tilbyr et avansert nivå av autentisering. På denne måten kan du begrense noden inngang anlegget. Videre vil det la deg holde ut de dårlige spillerne og bare jobbe med dine ansatte.

 

10. Kaleido

Kaleido er en av Blockchain som tjenesteleverandører i markedet med et partnerskap med ConsenSys. Sammen med hjelpen fra Microsoft Azure, bringer AWS og ConsenSys Kaleido også SAAS-operasjonene i blockchain.

Ifølge dem får du en skalert plattform med større effektivitet, og de tilbyr mange maler for å komme i gang.

Fordeler med Kaleido Blockchain Cloud

 • Øyeblikkelige nettverk

Det tar bare et minutt eller så å distribuere nettverket ditt. Videre vil det spare deg for millioner av penger og redusere arbeidsmåneden.

 • Valgmulighet

Velg et hvilket som helst rammeverk du vil starte blockchain. For tiden tilbyr de bare tre typer blockchain-plattformer – Hyperledger Fabric, Corda og Ethereum. Videre, i hver distribusjon, vil du se endringer fordi rammene er litt forskjellige fra hverandre. Det er litt annerledes enn vanlig, ettersom du administrerer nettverket ditt på tvers av AWS og Microsoft Azure arbeidsbenk.

 • Større stabilitet

Kanskje må bedriften din håndtere mange transaksjoner eller noder hver dag. Ikke bekymre deg i motsetning til andre blockchain-distribusjon, skalering her oppe vil ikke være et problem. Videre vil det forbli raskt uansett hvor mange brukere som er online.

 • Rik markedsplass

Kaleido tilbyr en rik markedsplass full av plug and play-løsninger i Blockchain as a Service-plattformen.

 

11. Hewlett-Packard Enterprise

HPE lanserer sin relativt nye Blockchain som en tjenesteløsning for oppdragskritiske miljøer. Ifølge dem har kundene lekt med blockchain i noen tid, og etterspørselen etter 100% feiltoleransesystem ble en enorm ting.

Videre eliminerer plattformen risikoen for å jobbe med en ny nisje og gjøre online transaksjoner som krever mer behandlingstid. Nå kan du også bruke plattformen i private skyer.

 

Spesielle funksjoner

 • System sikkerhet

Hewlett-Packards Blockchain as a Service kommer med en ny type sikkerhetsarkitektur som har protokoller med flere lag. Videre, ved å bruke disse, vil du oppleve et overlegen sikkerhetsnivå.

 • Forretningskontinuitet

I Hewlett-Packards Blockchain as a Service vil du få det mest avanserte nivået av blockchain-løsninger, men det vil også fokusere på forretningsstrategien din. Så virksomheten din ville ikke bare dreie seg om blockchain-teknologi. Videre vil de dekke datakvaliteten og integriteten til systemet.

 • Administrere verktøy

Du trenger sannsynligvis administrasjonsverktøy for å sjekke distribusjonen din, ikke sant? Med Hewlett-Packards Blockchain as a Service får du masse administrasjonsverktøy basert på rammeverket du velger. Videre lar dette utstyret deg overvåke systemet ditt, og du vil kunne legge merke til eventuelle dårlige spillere blant nodene.

 • Enterprise klar

Plattformen er designet på en måte å tilby høy tilgjengelighet og tilbyr også alternativ for katastrofegjenoppretting. I virkeligheten tilbyr ikke mange BAAS-leverandører disse funksjonene. Du kan også belaste nettverket med en transaksjonell arbeidsmengde; det vil ikke kollapse under press.

Ny for Blockchain Technology? Har du ikke tid til å gå dypt inn i kjernen? Vel, prøv vårt blockchain jukseark nå!

 

Kapittel 6: Bedrifter som bruker BAAS-tjenester

 • CLS

CLS får Blockchain som en tjenesteløsning fra IBM for å drive sin betalingsnettløsning. De kaller det CLSNet. Videre er plattformen i stand til å drive operasjonelle prosesser som sanntidskunnskap om hvilken som helst valuta, redusere risiko og optimalisere intradaglikviditet og mange flere..

Videre er CLS en av de største oppgjørsleverandørene og risikoreduserende selskapene i den globale valutaen. Ved å bruke blockchain-finansielle tjenester kan de nå jobbe i et tillitsløst miljø uten bekymringer.

I følge CLS kunne de ha laget systemet uten et blockchain-nettverk, bare ved bruk av tradisjonelle tilnærminger. Men blockchain vil på sikt være mer fordelaktig for organisasjonen deres. I tillegg kan løsningen deres dekke et bredere spekter av finanssektoren.

 

 • Food and Drug Administration (FDA)

FDA utforsker blockchain-riket ved hjelp av Blockchain as a Service-løsninger. Videre ønsker de å bruke et effektivt, sikkert og skalerbart hovedbokssystem der de kan lagre helsedata. Videre vil dataene bli samlet inn fra kliniske studier, elektroniske medisinske journaler, helsedata, genomiske data og mange flere.

Hvordan vil disse faktisk hjelpe? Hvis legene kan få all informasjon om pasientens tilstand fra en kilde, ville det være mye lettere for dem å evaluere behandlingen. Videre hjelper løsningen dem med å få en 360 ° ide om hva pasienten har å gjøre med.

Imidlertid vil du også måtte bevare pasientens privatliv og sørge for at de har full kontroll over det. For tiden har de det første fokuset på onkologiske data, men i fremtiden vil de utvide seg til flere grener.

 

 • Insurewave

Det er et annet fantastisk resultat av en integrering av blockchain-utviklingstjenester innen forsikringsbransjen. Her leder EY og Guardtime prosjektet, og andre industribedrifter deltok for forbedringen. Insurewave er en sjøforsikring blockchain-plattform.

For tiden bruker de Blockchain som en Azure Azure-plattform for å få teknisk backup for plattformen. Videre er plattformen i stand til å støtte en halv million transaksjoner og til og med hjelpe til med å håndtere risiko. Videre forventer de å håndtere risikoen for 1000+ kommersielle skip innen det første året for sjøsetting.

Det beste er at de planlegger å utvide plattformen for å støtte flere løsninger ved hjelp av Blockchain as a Service. Noen av dem kan omfatte energisektorer, global logistikk, sjøfrakt og luftfart.

 

 • Bühler

Neste i køen er Buhler. Buhler er en av gigantene for matproduksjon i markedet. Og så ser de på mer produktive løsninger for mattrygghet. For tiden bruker de Blockchain som en Azure-løsning for å lette deres Buhler Insights-plattform.

Dessuten vil deres “Laatu” -løsning bidra til å kvitte seg med mikrobielle stoffer fra tørr mat. I tillegg kan Tubex Pro spore produksjonslinjen i sanntid. Videre dekker deres matproduksjon mer enn 70% av sjokoladen, 65% av korn og 30% av ris i hele verden.

Så det er alltid topprioritet å sørge for at de tilbyr mat av høy kvalitet, og Blockchain as a Service kan gjøre det ganske enkelt. Ved å bruke løsningen ønsker de også å redusere kostnadene ved å lage og bearbeide maten.

 

 • CargoSmart

Programvareløsningsleverandører lanserer en global fraktvirksomhet basert på blockchain-utviklingstjenesteløsning. Men til det samarbeider de med speditører, transportører, terminaler og transportører. Videre har de allerede ni havterminaler og transportører i posen.

Videre signerte de en uttalelse for Memorandum of Understanding for å danne konsortiet som skal delta i prosessen med å lage plattformen. I tillegg tar de all sin BAAS-støtte fra Oracle. De ni ledende selskapene innen havtransport er –

Shanghai International Port, PSA International Pte Ltd, Hutchison Ports, DP World, Yang Ming, OOCL, Evergreen Marine, COSCO SHIPPING Lines og CMA CGM.

De ønsker å oppnå en delt plattform som vil hjelpe dem med å bli kvitt problemene med et silet forsendelsesadministrasjonssystem og databehandling. Åpenbart er den største bekymringen tillit, og det er derfor de valgte blockchain som tjenestestøtte fremfor den tradisjonelle metoden.

 

 • NitiAayog

India er på toppen av spillet med produksjon av generiske legemidler. Imidlertid står de overfor et alvorlig problem – forfalskede stoffer. Annet enn det innenlandske forbruket, eksporterer de medisiner av høy kvalitet til USA, men på grunn av økningen i forfalske produkter mange merker mister merkeverdien på grunn av dårlige spillere.

I denne forbindelse utforsker NitiAayog regjeringstanken Blockchain as a Service-applikasjon. De bruker Oracles BAAS-løsning for å sikkerhetskopiere det tekniske aspektet av prosjektet sammen med Apollo sykehus. Videre har prosjektet som mål å registrere alle farmasøytiske transaksjoner og spore dem på en delt forsyningskjedeplattform.

Med denne løsningen kan de sørge for at stoffene går fra farmasøytiske firmaer til distributører og derfra til kunder.

 

 • Healthdirect Australia

Healthdirect Australia er en offentlig helsetjenesteleverandør. De tilbyr nasjonale borgere gratis helsehjelpelinjer og online plattform for å vite om helserelaterte råd. Videre er de helseinformasjonsinfrastrukturen i Australia.

Når de får Blockchain som en Service AWS-løsning, bygger de opp en annen type infrastruktur for helseinformasjon. Videre bruker de proof of concept for å regulere reskontorsystemet. Ettersom Healthdirect Australia trenger å kunne operere i ekstremt press hver dag, var å gå etter en BAAS-løsning den perfekte måten for det.

Å sørge for at ingen tukler med databasen sin og gir støtte på heltid er det blockchain kan strømlinjeforme ganske enkelt.

 

 • The Guardian livsforsikring

Guardian Life Insurance er et finansielt selskap som tilbyr forsikringsfasiliteter inkludert funksjonshemming og livsforsikring, forskjellige ansattes fordeler og til og med tannforsikring. Videre har de et stort partnerøkosystem, og derfor utforsker de det uforanderlige og desentraliserte sporingssystemet til blockchain-løsningene. Videre ønsker de å bruke blockchain-finansielle tjenester for forsikringsvirksomheten.

I tillegg tror de at BAAS kan tilby effektivitet og gjennomsiktighet for interessentene i nettverkssystemet ved å opprettholde de uavhengige verifiserbare aktivitetene. Imidlertid vet de at blockchain-nettverkssystemet er veldig komplekst og vanskelig å administrere, og det er derfor de velger AWS for å drive prosjektet sitt.

AWS vil la dem teste og distribuere nettverk ved hjelp av tilbudene for blockchain-utviklingstjenester. Videre ville de også opprettholde plattformen for Guardian Life.

 

 • MasterCard, Amazon Web Services, Everledger og Mercy Corps

Disse fire selskapene jobber med et prosjekt som skal dekke forsyningskjedestyringsprosessen for små leverandører. Ved hjelp av plattformen vil de kunne vedta bærekraftige alternativer og fremme mange økonomiske inneslutninger.

Videre, for Blockchain as a Service-løsning, jobber de med Accenture. Accenture kaller systemet en sirkulær forsyningskjede på grunn av forbindelsen mellom kunder og bønder. Siden de bruker en app for å spore prosessen, kan kundene tipse bøndene i nybegynnerstadiet hvis de kan vise bærekraft. Videre ting som at de ikke ødela andre land for å lage sin gård eller ikke brukte insektmidler på sine produkter.

Videre vil Accenture også gi dem innsikt i markedet og hvordan de kan målrette mot en bestemt forbrukernisje for å fremme løsningen..

 

 • DHL

DHL bruker Blockchain as a Service-løsninger for å drive deres blockchain-baserte logistikksøknad. For tiden samarbeider de med Accenture for å gi dem full teknisk støtte. Videre har de for tiden en fungerende prototype som kan spore legemidler fra produksjonstidspunktet til kundene.

I denne linjen kan ingen tukle med dem, og dermed sikrer de et trygt alternativ. Videre vet de allerede hva blockchain-finansielle tjenester er i stand til å gjøre. Å redde liv er deres motto, og for å gjøre det, må falske produkter stoppe eksisterende. I tillegg kan plattformen også håndtere 1500 transaksjoner hvert sekund, og vil tilby syv milliarder unike serienumre.

 

 • Naturipe gårder

Naturipe Farms jobber med et ledelsesprosjekt for matforsyningskjeden. I dette prosjektet vil de lede forhandlere og leverandører av forbrukerprodukter til å bruke blockchain-teknologien for å redusere svinn i matproduksjon.

Videre er det primære målet å bringe neste generasjons bonde til forbrukerens digitale supply chain management system.

For øyeblikket, for denne Blockchain as a Service-løsningen, bruker de SAPs tekniske støtte. Foreløpig registrerer de fleste interessenter i produksjonsbedriftene informasjonen og avslører den om nødvendig. Prosessen må være mer gjennomsiktig ettersom folk mister tilliten til produserte varer. I denne forbindelse kan BAAS-løsninger virkelig hjelpe. Dessuten, hvis en stor gruppe produksjonsbedrifter begynner å bruke den, kan forbrukerne se hvordan deres produserte mat er pakket.

 

 • Boehringer

Legemiddelselskapet Boehringer jobber med SAP for å etablere et digitalt nettverkssystem. Det er et annet selskap som bruker blockchain for supply chain management. Videre vil de spore prosessen med produserte medisiner og gi kunden sjansen til å se om de er pålitelige eller ikke.

Det er en god tilnærming, som mange forbrukere nå har et dårlig inntrykk av farmasøytiske selskaper med falske medisiner i blandingen. Men med denne løsningen kan de bekrefte om de får den virkelige tingen eller falske produkter. Videre skal de samarbeide med andre selskaper for å danne et knutepunkt for legemiddelprodusenten for å sikre at alle følger helse- og sikkerhetsprotokollene fra FDA. Så ledelseskjede blir en av de kule brukssakene til BAAS.

 

 • London Stock Exchange Group

LSEG jobber med blockchain-teknologien og får BAAS-støtte fra IBM for det. De prøver å skape en plattform for finansielle sektorer der de vil utnytte det fulle potensialet i blockchain finansiell tjeneste.

Videre vil plattformen kunne separere data og tilby konfidensialitet til brukerne. Foreløpig bruker de Hyperledger Fabric-løsninger fra IBM, som er et av de høyeste nivåene av sikkerhetsprotokoller i markedet.

LSEGs system vil være full bevis med fullstendige sikkerhetstiltak og gjennomsiktighet. Ifølge dem er blockchain klar til å styre finanssektorene, og vi har allerede sett mange eksempler på det. Nå vil de få en smakebit på det også.

 

 • ANZ, Westpac og Scentre Group

En annen fantastisk blockchain i den virkelige verden som et løsningseksempel er samarbeidet mellom ANZ, Westpac og Scentre Group om digitalisering av bankprosesser. Videre bruker de Blockchain som en service IBM-løsninger. Det er et enkelt prosjekt som kan redusere mye hodepine hos bankansatte. Vanligvis må de takle mye papirbasert garantert.

Hvis de på en eller annen måte kan gjøre alt digitalisert og vedlikeholde det fra en enkelt kilde, kan det spare mye og mye tid. Videre må mange av disse selskapene møte duplikasjoner og svindelsaker. Imidlertid sørger de for at blockchain-løsningen er fullstendig bevis, og ingen kan tukle den på noen måte. For tiden er det bare et pilotprosjekt.

 

 • TenneT

Vel, når hadde vi noen gang riktig mengde strømforsyning, ikke sant? Tilførselen av strøm tilsvarte aldri etterspørselen, og forskjellen øker dag for dag. Som et resultat lider du av strømbrudd oftere enn før. I en verden der nesten alt går på strøm, forventes ikke strømbrudd.

Derfor er TenneT her for å sikre at det er en sømløs forsyning av strøm, og ingen trenger å håndtere strømbrudd. I utgangspunktet er det de gjør ved å bruke blockchain for å holde rede på etterspørselstilbudet. Videre, med dette, vil de være i stand til å forutsi når en mangel kan oppstå og ta de nødvendige målingene.

Videre vil de bruke ubrukte bilbatterier til å strømforsyne nettet. Blockchain as a Service-plattform vil fungere som et program som kan oppdage hvilke bilbatterier som er ledige å bruke. Derfor vil de redusere strømbruddet i stor grad.

 

 • UBS

Den globale handelsplattformen Batavia er et fantastisk prosjekt basert på blockchain. For tiden leder UBS prosjektet med hjelp fra Blockchain som en service IBM-bedrift. Imidlertid er de ikke de eneste i dette prosjektet. Det er andre selskaper som CaixaBank, Erste Group, Bank of Montreal (BMO) og Commerzbank.

Enhver organisasjon står fritt til å bruke plattformen og bruke funksjonene i handelsfinansiering. Videre vil det ikke spille noen rolle om du handler på land, i luften eller i vannveier.

Batavia-plattformen kan endre måter i denne sektoren og potensielt øke produktiviteten.

 

 • Sompo Japan Nipponkoa Holdings Inc..

Sompo Japan er en japansk basert eiendoms- og global skadeforsikringskonsern. Det er et annet godt eksempel på et selskap som bruker fordelene med en Blockchain som tjenesteleverandør. Blockchain-bruk i forsikringsnisje er veldig populært i dag, og mange blir med i ligaen som Sompo.

Ifølge dem avdekket de ganske nylig de virkelige potensielle brukssakene til blockchain. Men å vedlikeholde systemet sammen med arkitekturen er fremdeles ganske fremmed for dem. Og så bruker de BAAS-tjenester for å få hjelp til å distribuere og administrere nettverkssystemet.

For øyeblikket er prosjektet fortsatt på prøve, hvis de ser virkelige fordeler, vil de gjøre det til et permanent nettverksrammer i selskapet.

 

Kapittel 7: Er Blockchain som en tjenesteløsning ikke Blockchain?

Det er vanligvis et debatterende spørsmål fordi du finner to typer svar. En part mener at Blockchain as a Service-løsningene ikke er blockchain i det hele tatt; de er en helt annen type arkitektur. På den annen side mener noen parter at BAAS faktisk er oppgraderte blockchain-plattformer.

Uansett oppstår misforståelsen hovedsakelig på grunn av mangel på riktig kunnskap om blockchain. Videre tror mange fortsatt at bitcoin’s blockchain er den opprinnelige blockchain-plattformen. Dessuten vet de ikke om flere blockchain-typer.

Vanligvis ble privat eller tillatt blockchain introdusert fordi den offentlige arkitekturen ikke er egnet for en bedrift som har å håndtere mye sensitiv informasjon. På grunn av arten av forretningsmodellen er det ikke mulig for dem å jobbe med 100% desentralisering.

I virkeligheten ble Blockchain as a Service til det voksende behovet for blockchain i bedrifter. Derfor tilbyr de en annen type blockchain som gir frihet, men kanskje ikke er 100% desentralisert. Enhver form for statlig system er nødvendig, og identitetsstyring er også nødvendig.

Så hvis du er forvirret med om disse løsningene er blockchain eller ikke, så ikke bekymre deg fordi de er private eller autoriserte blockchain-nettverk.

Du bør sjekke ut vår ultimate blockchain-teknologiguide for å få mer ideer om teknologien.

 

Kapittel 8: Avsluttende ord

Blockchain as a Service er en unik måte å effektivisere den digitale transformasjonsprosessen. I dag ønsker mange selskaper å ta i bruk blockchain, men på grunn av mangelen på tilstrekkelig dyktige personer i markedet blir det vanskelig. Det er her Blockchain as a Service kommer inn og forsegler avtalen.

Disse store bedriftene vil påvirke fremtiden for blockchain-transformasjon. Så det er nødvendig at de tilbyr god Blockchain as a Service-løsning for å gi selskapene langsiktig støtte. Til slutt har denne nye markedsplassen nettopp begynt å påvirke markedet.

Vi får se flere av dem forme eller i det minste bane vei for fremtiden.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me