Priročnik za začetnike: Kaj je Mainnet v kriptovaluti?

Mainneti so deloma pomembni, ker zagotavljajo jasno vrednost kriptovalute v resnični izvedbi. Preverimo, kaj je to in kako deluje.

Mainnet v kriptovalutah omogoča enostaven način merjenja uspešnosti blockchain projekta, kadar je cene težko napovedati. Pomembna tehnološka značilnost je, da mora vsak, ki želi investirati v začetno ponudbo kovancev, imeti jasno predstavo, preden da denar v uporabo.

Vpišite se zdaj:Brezplačni tečaj Blockchain

Kaj je glavni vir v kriptovaluti?

Mainnet je veriga blokov, ki izvaja funkcionalnost prenosa digitalne valute od pošiljatelja do prejemnika. Mainnet je preprosto glavno omrežje, pri katerem se dejanske transakcije odvijajo na porazdeljeni knjigi. Nasprotno pa je testna mreža testna mreža, pri kateri se decentralizirane aplikacije in EDCC testirajo in razvijajo.

Pred vlaganjem v začetno ponudbo kovancev je za vlagatelja nujno zagotoviti, da ima blockchain projekt mainnet. Znak glavnega ali testnega omrežja kaže, kako resen je projekt, saj obe značilnosti tako ali drugače vplivata na ceno kriptovalute.

Mainnet v kriptovalutah je končni izdelek v blockchain projektih, ki omogočajo pošiljanje in prejemanje digitalnih valut. Mainneti se občasno spremenijo, kadar se projektne skupine odločijo, da so potrebne posodobitve ali revizije. Še več, lansiranje glavnega omrežja na osnovi kriptografije bo moralo vključevati sistem denarnic.

Vas zanima, kako lahko blockchain deluje? Tu je članek, ki vam bo pomagal razumeti, kako deluje veriga blokov.

Kako Mainnet v kriptovalutah vpliva na cene

Neprekinjene nadgradnje in revizije funkcije glavnega omrežja so nujne, če želi projekt kriptovalut doseči velik uspeh v smislu naraščajočih cen. Bitcoin je en projekt, ki je v tem sektorju doživel izjemen uspeh, deloma tudi zaradi nadgradenj Mainneta.

Nadgradnja mainneta je v naslednjih tednih pripomogla, da se je cena kriptovalute spustila pod 7000 USD na 9.500 USD, potem ko je sprva strmoglavila z najvišjih vrednosti 10.600 USD.

Marca je največja kriptovaluta s tržno kapitalizacijo lansirala Lightning Network, glavno mrežo v funkciji kriptovalut, ki je dodala drugo plast v verigo blokov. Rešitev Off-chain je bila pomembna posodobitev, katere namen je bil BTC bolj prilagodljiv, s čimer je veriga blokov lahko obdelala več transakcij na sekundo. Poleg tega bodo morale lansiranja mainnetov, ki temeljijo na kripto, vključevati sistem denarnic za pomoč pri trgovanju.

Zdaj preberite več o različnih značilnostih tehnologije veriženja blokov!

Mainnet v kriptovalutah, na katerega morate biti pozorni

Zagon EOS Mainnet

V resnici je bil EOS eden najbolj pričakovanih blockchain projektov, ki se ga vidi kot hitro, razširljivo in učinkovito različico Ethereuma. EOS je blockchain platforma za razvoj decentraliziranih aplikacij. Poimenovan je kot morilec Ethereuma. Še več, ker njegova osnovna programska oprema zagotavlja račune, preverjanje pristnosti, shranjevanje v oblaku ter baze podatkov in gostovanje strežnikov. Platforma lahko obdela tudi milijone transakcij na sekundo.

Nuls Mainnet

Nuls je blockchain projekt, ki je bil dolgo poimenovan kot speči velikan. Cilj projekta je ustvariti izkušnjo brez trenja. Še več, stranke in podjetja bodo lahko komunicirali prek več verig blokov. Prav tako lahko komunicirajo s programskimi jeziki in pametnimi pogodbami. Glavni projektni projekt v kriptovalutah se je začel testirati aprila.

VeChain Mainnet

Projekt VeChain želi zagotoviti nemoteno integracijo med Internetom stvari in verigo blokov. Tekmuje se za izgradnjo nezaupljivega in porazdeljenega ekosistema za pregleden pretok informacij. VeChain Mainnet v kriptovalutah je predviden za objavo 30. junija 2018. Po uvedbi testne mreže 1. maja 2018.

Ontologija Mainnet

Ontologija je ambiciozen projekt veriženja blokov, s katerim želijo verige verig omogočiti podjetjem in potrošnikom. Omrežje trenutno gradi preverljiv sistem, po katerem bodo stranke in podjetja sodelovale s podatki, tudi brez izzivov ostrenja, prerokb in strele.

Cilj projekta je potegniti glavno mrežo v kriptovaluti komaj tri mesece po zagonu.

Ethereum Mainnet

Ethereum Mainnet želi ponuditi platformo za pomoč razvijalcem pri gradnji decentraliziranih aplikacij. Tako lahko razvijalci z uporabo platforme ustvarijo različne vrste aplikacij dApps. V resnici bo pospešil sprejetje verige blokov. Ponujajo tudi kriptovaluto, imenovano Ether. Trenutno obstaja veliko decentraliziranih aplikacij, ki temeljijo na Ethereumu, in je ena izmed boljših glavnih mrež na trgu.

Preberi več:Enterprise Ethereum: zasebni blockchain za podjetja

Zaključek

Mainnet v kriptovalutah zagotavlja zanesljiv in učinkovit način merjenja uspešnosti katerega koli nastajajočega projekta veriženja blokov. Takšne funkcije so dokaz, da se projekt blockchain izvaja in da ekipa razvijalca dela na tem, da bi bil učinkovit in boljši. Mainnet tudi kratkoročno in dolgoročno vpliva na cene kriptovalut.

Če ste le novinec, ki želi izvedeti več o tehnologiji veriženja blokov, priporočamo, da začnete z našim brezplačnim tečajem veriženja blokov.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me