SKALE Token za zagon na Codefi Activate 17. avgusta 2020

blog 1NewsDevelopersEnterpriseBlockchain ExplainedEvent and ConferencesPressGlasila

Naročite se na naše novice.

Email naslov

Spoštujemo vašo zasebnost

HomeBlogPress Release

SKALE Token za zagon na Codefi Activate 17. avgusta 2020

Danes je ConsenSys objavil, da bo žeton SKALE (SKL) mreže SKALE na voljo na 3-dnevni nizozemski dražbi na platformi 17. avgusta 2020 ob ​​12:00 EST. ConsenSys 16. julija 2020 Objavljeno 16. julija 2020

Napoved dražbe SKALE 4

New York, NY, 16. julija 2020Aktiviraj, ConsenSys Codefi, je prva platforma, namenjena zagonu decentraliziranih omrežij in strankam omogoča nakup, upravljanje in uporabo njihovih žetonov v eni aplikaciji. Danes je ConsenSys objavil, da je SKALE Network’s Žeton SKALE (SKL) bo na voljo na 3-dnevni nizozemski dražbi na platformi 17. avgusta 2020 ob ​​12:00 EST. Mreža SKALE, ki je bila objavljena februarja, je prvi projekt, ki se je začel s programom Activate, in sicer od takrat sprejete registracije sodelovati. Za uporabnike, preverjene na platformi, so prijave za dražbo zdaj odprte https://activate.codefi.network/skale.

Žeton SKALE podpira težko pričakovano Mreža SKALE, odprtokodno elastično omrežje verig blokov, zasnovano posebej za skaliranje Ethereuma s povečanjem hitrosti transakcij, znižanjem transakcijskih stroškov in ustvarjanjem brezhibnih delovnih tokov za končne uporabnike in razvijalce, ki gradijo aplikacije na Ethereumu. Mainnet mreže SKALE deluje od takrat 30. junija. Vsaka aplikacija, ki uporablja omrežje SKALE, dobi svojo verigo za izvajanje transakcij v času sekund bloka z več kot 2000 transakcijami na sekundo. Poleg izvajanja pametnih pogodb v polnem stanju verige SKALE ponujajo tudi decentralizirano shranjevanje in lahko v pametnih pogodbah izvajajo strojno učenje. Na SKALE trenutno gradi več kot 40 decentraliziranih aplikacij, od iger do decentraliziranega financiranja, pretakanja zvoka in še več. Kombinacija SKALE in Ethereum je resnično decentraliziran oblak, ki aplikacijam Web 3 omogoča, da tekmujejo s spletom 2 tako glede na stroške kot glede na zmogljivost.

»Pri decentraliziranih aplikacijah in DeFi, ki temelji na Ethereumu, je prišlo do izjemne rasti. ConsenSys Codefi je zasnovan tako, da graditeljem našega ekosistema omogoča modularna orodja za trgovino in finance, vključno z uporabljeno uporabo žetonov. SKALE je velik korak naprej za operativni napredek gospodarstva Ethereum in z veseljem podpiramo ekipo, «je dejal Lex Sokolin, globalni sopredsednik ConsenSys Codefi. 

»Naš cilj je bil zgraditi vertikalno integrirano platformo, ki omogoča trden zagon omrežja in stalno uporabo – kjer lahko ljudje kupijo in dajo svoje žetone v uporabo, kot so predvideni. Po aktiviranju lahko uporabniki po nakupu žetonov SKL z vložki začnejo prispevati k varnosti in razširljivosti omrežja, že od nastanka, «je povedal Collin Myers, vodja strategije žetonov pri ConsenSys Codefi. Uporabniki so morda upravičeni do nagrade s to dejavnostjo.

Uporabniki lahko ne samo kupujejo žetone SKL neposredno od omrežja SKALE na platformi Activate, temveč lahko imetniki žetonov SKL v skladu s protokolom mreže SKALE vložijo žetone SKL in v zameno prejmejo nagrade za vložke, ne da bi morali zapustiti aplikacijo. Nadzorna plošča omrežja Activate uporabnikom olajša odločitev, katerega ponudnika vplačila kot storitev izbrati za prenos svojih žetonov SKL v omrežje. Žeton SKL je žig hibridne rabe, ki sodeluje v mehanizmu omrežne varnosti in se uporablja kot plačilno sredstvo za verige SKALE.

Activate uporablja distribucijski mehanizem »Dokaz o uporabi«, namenjen pridobivanju žetonov imetnikom, katerih glavni namen je uporaba omrežnih žetonov za predvideni namen. Proof of Use programsko zahteva, da uporabniki, ki pridobijo žetone med zagonom, aktivno “dokazujejo uporabo” svojih žetonov v glavnem omrežju v določenih primerih uporabe, preden jih lahko prenesejo ali unovčijo. V primeru SKALE bodo udeleženci po protokolu morali 90 dni prenesti vsaj 50% kupljenih žetonov, preden jih bodo lahko prenesli izven mreže. To ustvarja merljiv spodbudni mehanizem, katerega cilj je minimizirati špekulativno vedenje udeležencev, hkrati pa povečati aktivni prispevek k mreži. Dokazilo o uporabi je v skladu s standardi za uvedbo žetonov Codefi Activate, ki vzpostavljajo poštene, odgovorne in pregledne prakse. 

Rprijave za dražbo so zdaj odprte https://activate.codefi.network/skale

O ConsenSys

ConsenSys je vodilno podjetje v industriji blockchain programske opreme. Naši izdelki Ethereum s polno paleto izdelkov – MetaMask, Codefi, PegaSys, Infura, in skrbnost – pomagajte razvijalcem pri gradnji omrežij naslednje generacije in podjetjem omogočite vzpostavitev močnejše finančne infrastrukture. ConsenSys služi milijonom uporabnikov, od finančnih institucij do razvijalcev in maloprodajnih uporabnikov javnega omrežja Ethereum. Ethereum je najbolj zaupanja vredna odprtokodna veriga blokov, ki jo imajo vodilna podjetja najprimernejša zaradi preprostih orodij, napredne funkcije zaščite, zasebnosti in dovoljenj ter neprekinjene zanesljivosti..

O SKALE

SKALE je elastično omrežje verig blokov, ki razvijalcem omogoča enostavno zagotavljanje zelo nastavljivih popolnoma decentraliziranih verig, ki so takoj združljive z Ethereumom. Verige SKALE lahko izvedejo čas sekund blokov, izvedejo do 2.000 tps na verigo in izvajajo pametne pogodbe v polnem stanju, podpirajo decentralizirano shranjevanje, izvajajo Rollupe in strojno učenje v EVM. SKALE Network je odprtokodni projekt s številnimi sodelavci, vključno s SKALE Labs, Inc. s sedežem v San Franciscu, CA. Podporniki mreže SKALE so Blockchange, ConsenSys Labs, Hashed, HashKey, Floodgate, Multicoin Capital, Recruit Holdings, Signia VP in Winklevoss Capital. Omrežje SKALE podpirajo vrhunski svetovalci na svetu, vključno z Blockware, ConsenSys, Certus.One, Chorus One, Dokia, Figment Networks, Hashed, Staked, StakewithUs in Stake X, pa tudi ključni infrastrukturni igralec Bison Trails. Za več informacij obiščite www.skale.network, @SkaleNetwork na Twitterju in @skaleofficial na telegramu. 

O N.O.D.E. Fundacija & Anstalt

Fundacija Network of Decentralized Economics (N.O.D.E.) je neprofitna organizacija s sedežem v Lihtenštajnu, ustanovljena za izvajanje poslanstva podpore odprtokodnemu projektu SKALE Network. Fundacijo podpira N.O.D.E. Anstalt, podružnica podružnice Fundacije. Fundacijo podpira tudi SKALE Labs, Inc. s sedežem v San Franciscu, CA. SKALE Labs podpira mrežo s prispevanjem k odprtokodni kodi, rasti skupnosti in drugim ključnim prizadevanjem za lažjo rast in sprejetje mreže SKALE..

Medijski stiki:

James Beck ([e-pošta zaščitena])

[e-pošta zaščitena]

Obvestilo stranke Decentralizirana omrežja SKALEN Newsletter Naročite se na naše novice o najnovejših novostih v Ethereumu, podjetniških rešitvah, virih za razvijalce in še več.Poročilo DeFi Ethereum Q3 2020Prijavi

Poročilo DeFi Ethereum Q3 2020

Poročilo DeFi za Ethereum Q2 2020Prijavi

Poročilo DeFi za Ethereum Q2 2020

Poročilo Ethereum 2 0 Staking EcosystemPrijavi

Eterično poročilo Ethereum 2.0

Popoln vodnik po poslovnih omrežjih BlockchainVodnik

Popoln vodnik po poslovnih omrežjih Blockchain

Kako zgraditi uspešen izdelek BlockchainSpletni seminar

Kako zgraditi uspešen izdelek Blockchain

Centralne banke in prihodnost denarjaBel papir

Centralne banke in prihodnost denarja

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me