Beste Blockchain-sertifiseringer for å øke karrieren din

Leter du etter de beste blockchain-sertifiseringene for å ta blockchain-karrieren din til neste nivå? Du er på rett sted!

Den stadig økende etterspørselen etter nye og nye ferdigheter er en av de formidable trendene i IT-arbeidsmarkedet. Siden desember 2017 var den utbredte anerkjennelsen av betydningen av Blockchain-teknologi og kryptovaluta, selv om det var sent, et fenomen som ventet på å skje. Året 2009 gjorde begrepet ‘kryptovaluta’ oppmerksom på nesten alle enkeltpersoner i teknologiverden.

Spesielt finansnæringen ble overveldet av forventninger om muligheter og utfordringer som organisasjoner måtte møte for å tilpasse seg kryptovalutaer. Spol frem til 2020; verden er opptatt med å lære mer om blockchain – grunnlaget for kryptovaluta og hvordan den kan transformere de konvensjonelle databehandlingsparadigmene.

Derfor har etterspørselen etter de beste blockchain-sertifiseringene blitt en eksplisitt observasjon for enhver ambisiøs IT-profesjonell. Nybegynnere er imidlertid ofte plaget av ulike tvil når de velger den ideelle blockchain-sertifiseringen i henhold til deres karrieremål. Følgende diskusjon dykker inn i tre bemerkelsesverdige blockchain-sertifiseringer som er tilgjengelige på 101 Blockchains academy, som kan gi en formidabel boost til din blockchain-karriere..

Meld deg på nå:Gratis Enterprise Blockchain Fundamentals-opplæringskurs

Finne de riktige Blockchain-sertifiseringene

Så hvor er den velprøvde plattformen for å finne den beste blockchain-sertifiseringen for karrieren din? Med blockchain som en ny teknologi, kan det være vanskelig for kandidater å finne troverdige plattformer for å oppnå blockchain-sertifiseringer. La oss ta en titt på de forskjellige blockchain-sertifiseringene som er tilgjengelige på 101 Blockchains. En nærmere oversikt over målene for hver sertifisering og målgruppen for hver sertifisering kan hjelpe deg med å velge den ideelle sertifiseringen i henhold til dine karrierebehov.

1. Certified Enterprise Blockchain Professional (CEBP) -sertifisering

CEBP

Certified Enterprise Blockchain Professional-sertifisering er et effektivt valg for fagpersoner som ønsker å redusere den ekstra milen mellom formell utdanning og transformasjon til en anerkjent enterprise blockchain-ekspert. Identiteten til CEBP som en av de beste blockchain-sertifiseringene er riktig validert i sin struktur og mål.

CEBP-sertifisering er egnet for toppledere, bransjefolk og bedriftsledere for å oppnå en sterk forståelse og omfattende innsikt om virkningen av blockchain-teknologi. Derfor er CEBP-sertifiseringen ideell for fagpersoner som ønsker følgende roller,

 1. Seniorledelse og beslutningstakere i blockchain
 2. Innovasjonssjefer
 3. Blockchain-løsning og programledere
 4. Forretningsanalytikere og rådgivere
 5. Blockchain teknologi gründere

CEBP er den beste blockchain-sertifiseringen på 101 Blockchains, da den har bevist fordeler når det gjelder å bygge bro over gapet mellom blockchain-teori og praksis for blockchain-utøvere. Vi i 101 Blockchains tilbyr et omfattende og godt artikulert kurs som strekker seg over fire uker.

Aspiranter kan bruke tre til fire timer hver uke for å forberede seg effektivt for CEBP-sertifisering med 101 Blockchains-kurset. Viktigst, støtten fra bransjeeksperter i opplæringskurset for CEBP-sertifisering gir en ekstra fordel. La oss nå reflektere over de viktige domenene som dekkes av CEBP-sertifiseringen for å forstå dens relevans for blockchain-karrierer.

CEBP-sertifiseringen er lett en av de beste blockchain-sertifiseringene på grunn av dens omfattende. Sertifiseringen dekker ikke bare de forskjellige aspektene av blockchain-teknologi, men fokuserer også på deres innvirkning på ulike virksomhets forretningsmål. Kandidater får muligheten til å bevise sine evner for å delta praktisk talt med bedriftsledere.

Registrer deg nå: Certified Enterprise Blockchain Professional (CEBP) -sertifisering

I tillegg kan kandidater også bruke CEBP-sertifiseringen for å bevise sine evner for å tilpasse kravene til bedriftsledere med rimelige og svært effektive blockchain-løsninger. CEBP-sertifiseringen sørger for at kandidatene er forberedt på slike ansvarsoppgaver gjennom dekning av følgende eksamensdomener:

Modul 1: Blockchain Technology Fundamentals

Den første modulen i en av de beste blockchain-sertifiseringene fra 101 Blockchains gjenspeiler hvordan blockchain-teknologien fungerer og dens viktigste funksjoner. Her er kapitlene dekket i det første domenet for CEBP-sertifisering.

 1. Grunnleggende om Blockchain
 2. Bevis på arbeid
 3. Opprettelse av blokkjede
 4. Private og offentlige blokkjeder
 5. Smarte kontrakter

Modul 2: Enterprise Blockchain-plattformer

Den andre modulen med CEBP-sertifisering fokuserer på viktigheten av blockchain utenfor omfanget av kryptovalutaer. De bemerkelsesverdige kapitlene dekket i dette domenet er som følger,

 1. Grunnleggende om Ethereum
 2. Grunnleggende om Hyperledger Fabric
 3. Grunnleggende om Corda

Modul 3: Blockchain i handelsfinansiering

CEBP styrker sin identitet blant de beste blockchain-sertifiseringene på 101 Blockchains med det tredje domenet. Dette domenet fokuserer spesifikt på betydningen av kryptoaktiva i handelsfinansieringsoperasjoner om blockchain. De viktige kapitlene i det tredje domenet for CEBP-sertifisering inkluderer følgende,

 1. Kryptovaluta og kryptoaktiva
 2. Grunnleggende om Ripple
 3. Handelsfinansieringsoperasjoner relatert til blockchain

Modul 4: Blockchain-applikasjoner

Den fjerde modulen i CEBP-sertifisering fokuserer fremtredende på å forstå blockchain-radikale innvirkning på drift av supply chain management. Kandidater må trene for de følgende kapitlene i dette domenet i CEBP-sertifiseringen,

 1. Grunnleggende om supply chain management på blockchain
 2. Bruk saker relatert til supply chain management på blockchain
 3. Digital transformasjon ved å utnytte blockchain-teknologi

Modul 5: Blockchain brukstilfeller

Det endelige domenet i CEBP-sertifiseringen av 101 Blockchains understreker forskjellige eksempler på de praktiske implementeringene av blockchain-teknologi. Kandidater må bevise sine evner for å utnytte forskjellige verktøy i spesifikke virkelige scenarier.

Ønsker å bli profesjonell i Blockchain? Sjekk ut de beste tipsene for å starte en Blockchain-karriere av ekspertene

2. Certified Enterprise Blockchain Architect (CEBA) -sertifisering

CEBA

Certified Enterprise Blockchain Architect-sertifisering er også en av de beste blockchain-sertifiseringene på 101 Blockchains. CEBA-sertifiseringen tar sikte på å bevise fagfolkens evner til å utnytte riktig sett med praktiske ferdigheter som kreves for blockchain-utviklere, IT-utøvere og blockchain-ingeniører. Hvis du ønsker følgende roller, er CEBA-sertifiseringen det første valget blant de beste blockchain-sertifiseringene som er tilgjengelig for øyeblikket.

 1. Blockchain-løsningsarkitekter og ingeniører
 2. Blockchain-utviklere og IT-ledere
 3. Enterprise blockchain-utøvere og skyarkitekter
 4. IT-sjefer og informasjonssjef
 5. Før-salg ingeniører og IT-salg ledere

Betydningen av CEBA som en av de beste blockchain-sertifiseringene i vår tid er med rette tydelig i den gradvis økende adopsjonen av blockchain-teknologi. Bedrifter overgår sakte fra konseptbevis til produksjon i stort antall, og understreker det åpenbare behovet for blockchain-ekspertise.

CEBA-sertifiseringen av 101Blockchain følger et kurs som er skreddersydd for å forbedre ferdighetene til kandidater på de forskjellige domenene. Programutviklere, blockchain-fokuserte ingeniører og IT-administratorer bør utnytte CEBA-sertifiseringen for å øke karriereveksten. La oss nå se på essensen av de forskjellige modulene som dekkes av CEBA-sertifiseringen, som følger,

 1. Fundamentale og avanserte konsepter relatert til blockchain-arkitektur som utvikling
 2. Valg av ideelle blockchain-systemer for forskjellige brukstilfeller
 3. Analyse av kundekrav og evaluering av ideelle tilnærminger for utnyttelse av blockchain beslutningstreet
 4. Effektivt samarbeid med publikum så vel som tillatelse blockchain-systemer som Hyperledger og Ethereum

Registrer deg nå: Certified Enterprise Blockchain Architect (CEBA) -sertifisering

CEBA-sertifiseringen er en av de beste blockchain-sertifiseringene på 101 Blockchains med omfattende dekning av følgende domener,

Modul 1: Blockchain Fundamentals

Den første modulen med CEBA-sertifisering legger vekt på de grunnleggende begrepene blockchain-teknologi som er relevante for blockchain-arkitekter. De viktige kapitlene i denne modulen er som følger,

 1. Definisjon av blockchain
 2. Sammenligning av blockchain, tokens og kryptovaluta
 3. Nøkkelkomponenter i blockchain
 4. Bysantinske generaler Problem
 5. Konsensusmekanismer
 6. Skriveblokker på en blockchain
 7. Hashing
 8. Krav til gruvedrift
 9. Smarte kontrakter
 10. Gafler og segwits
 11. Blockchain typer
 12. Bruk saker

Modul 2: Enterprise Blockchains

Den andre modulen med CEBA-sertifisering fokuserer på bedriftens applikasjoner av blockchain. Kandidater bør forberede seg på de følgende kapitlene for å kvalifisere en av de beste blockchain-sertifiseringene på 101 Blockchains,

 1. Definisjon av enterprise blockchain
 2. Å skape verdi i enterprise blockchain
 3. Kostnadsmodellering i enterprise blockchain
 4. Kostnadsoverveielser i enterprise blockchain
 5. Ytelsesaspekter i blockchain
 6. Arkitektur av blockchain
 7. Generelle tilfeller i blockchain
 8. Selger blockchain-løsninger for bedrifter
 9. Bekymringer for enterprise blockchain-teknologi
 10. Blockchain som en tjenestemodell
 11. Enterprise blockchain utvikling
 12. Enterprise blockchain sikkerhet

Modul 3: Oversikt over Ethereum

Den tredje modulen i CEBA-sertifisering fokuserer på Ethereum-teknologi. Kandidater må bevise sine evner på følgende områder for å bevise sin ekspertise for CEBA-sertifisering.

 1. Oversikt over Ethereum
 2. Ethereum utvikling
 3. Ethereum distribusjon
 4. Ethereum bruker en sak i tokenplattformen

Modul 4: Oversikt over Hyperledger Fabric

Denne modulen i CEBA-sertifisering legger vekt på Hyperledger Fabric og dekker følgende viktige kapitler,

 1. Oversikt over Hyperledger Project og Hyperledger Fabric
 2. Bruk tilfeller av Hyperledger Fabric
 3. Utvikling i Hyperledger Fabric
 4. Logistikksak av Hyperledger Fabric

Modul 5: Oversikt over R3 Corda

Den siste modulen i en av de beste blockchain-sertifiseringene på 101 Blockchains dekker de følgende kapitlene,

 1. Grunnleggende og brukstilfeller av R3 Corda
 2. Corda utvikling

Er du i tvil om verdien av Blockchain-sertifiseringer? Her er de viktigste grunnene til å få Enterprise Blockchain-sertifisering.

3. Certified Blockchain Security Architect (CBSE) -sertifisering

CBSE

Certified Blockchain Security Architect-sertifisering er en av de beste blockchain-sertifiseringene. Den er skreddersydd spesielt for blockchain-sikkerhetsroller og gir et lovende løft til karriereporteføljen til blockchain-arkitekter og utviklere. CBSE-sertifiseringen er ideell for følgende roller,

 1. Enterprise blockchain arkitekter og ingeniører
 2. IT-ledere
 3. CIO-er
 4. Blockchain-utviklere

CBSE-sertifiseringen utgjør de beste blockchain-sertifiseringene for å styrke ditt konseptuelle og praktiske fundament i blockchain-sikkerhet. Blockchain-sikkerhet er et obligatorisk krav for forskjellige stadier av forretningsplanlegging, programvareutvikling og arkitekturdesign relatert til blockchain-teknologi.

Håpefulle fagpersoner i blockchain kan utnytte CBSE-sertifiseringen for å etablere ferdigheter og kunnskap om ulike blockchain-designhensyn og sikkerhetstrusler. Kandidater må bevise sine evner på følgende domener i CBSE-sertifiseringen,

Modul 1: Blockchain Introduksjon

Den første modulen for CBSE-sertifisering fokuserer på de viktige kapitlene som følger,

 1. Grunnleggende om blockchain
 2. Blockchain struktur
 3. Blokker i blockchain
 4. Kjeder i blockchain

Modul 2: Blockchain Threat Modelling

Den andre modulen i CBSE-sertifiseringen fokuserer på trusselmodellering, de mest kritiske verktøyene for kategorisering, og diskusjon om cybersikkerhetstrusler. Modulen dekker de følgende kapitlene,

 1. Fordeler med trusselmodellering
 2. Multi-tiered blockchain økosystem
 3. Grunnleggende om STRIDE trusselmodelleringsrammeverk
 4. Utvikling av blockchain trusselmodell

Modul 3: Grunnleggende om kryptografi i blockchain

Den tredje modulen i CBSE-sertifisering på 101 blokkjeder dekker de følgende kapitlene,

 1. Grunnleggende om blockchain-kryptografi
 2. Grunnleggende om kryptografi for offentlig nøkkel
 3. Kryptografi med offentlig nøkkel relatert til blockchain
 4. Offentlig nøkkelkryptografi og sikkerhetsaspekter
 5. Hash-funksjoner i blockchain
 6. Sikkerhet i hash-funksjoner

Modul 4: Consensus Algorithm Security

Denne modulen i de beste blockchain-sertifiseringene på 101 Blockchains, dvs. CBSE-sertifisering fokuserer på følgende emner omfattende,

 1. Grunnleggende om blockchain konsensusalgoritmer
 2. Grunnleggende om bevis på arbeid
 3. Å angripe beviset på arbeid
 4. Introduksjon til bevis på stav
 5. Attacking the Proof of Stake

Modul 5: Blockchain Node og Network Security

De viktige emnene som dekkes i dette domenet er som følger,

 1. Blockchain implementeringer
 2. Blockchain node angrep
 3. Blockchain-nettverksangrep

Modul 6: Smart kontraktsikkerhet

De bemerkelsesverdige emnene som tas opp i dette domenet for CBSE-sertifisering, er som følger,

 1. Grunnleggende om smarte kontraktssikkerhet
 2. Vanlige programmeringsproblemer
 3. Blockchain-relaterte sårbarheter
 4. Plattformrelaterte sårbarheter

Modul 7: Evaluering av Blockchain Systems

De bemerkelsesverdige emnene som dekkes i dette domenet er som følger,

 1. Introduksjon til blockchain-testing
 2. Hensyn til blockchain-arkitektur
 3. Designhensyn
 4. Feil i blockchain-implementering

Modul 8: Enterprise Blockchain Security

Det endelige domenet i CBSE-sertifiseringen dekker følgende emner,

 1. Introduksjon til blockchain-plattformer for bedrifter
 2. Corda introduksjon
 3. Corda sikkerhetshensyn
 4. Introduksjon til hyperledger
 5. Sikkerhetshensyn i Hyperledger

Registrer deg nå: Certified Blockchain Security Architect (CBSE) -sertifisering

Etterspørsel etter Blockchain Career

Før en refleksjon over den beste blockchain-sertifiseringen i henhold til ferdighetssettet ditt, er det rimelig å fokusere på etterspørselen etter blockchain-sertifiseringer for øyeblikket. Den fremste faktoren som driver lovende muligheter i en blockchain-karriere, refererer til den nye naturen til blockchain-teknologi.

Bedrifter i nesten alle sektorer prøver seg på blockchain for å skape merverdi. Mange medie- og forskningsselskaper spår radikal vekst i investeringer i blockchain-teknologi. Noen estimater antyder at de globale utgiftene til blockchain-løsninger ville nå nesten 15,9 milliarder innen 2023 fra 1,5 milliarder i 2018.

Global Blockchain Survey of Deloitte i 2020 påpekte at rundt 39% av toppledere og blockchain-utøvere verifiserte innlemmelsen av blockchain i produksjonen i sine virksomheter. Viktigst av alt, den anerkjente profesjonelle nettverksplattformen, LinkedIn, regnet blockchain som en av de beste etterspurte harde ferdighetene for 2020 i en fersk rapport.

Videre har bemerkelsesverdige navn i bedriftsverdenen som Oracle, Microsoft, IBM, Amazon og JP Morgan Chase tatt i bruk blockchain-teknologi. Samtidig får blockchain-teknologien adopsjon på tvers av ulike bransjer som underholdning, landbruk, skipsfart, spill og helsetjenester. Kravet om de beste blockchain-sertifiseringene trekker også drivstoff fra de forventede jobbtrendene knyttet til blockchain-markedet.

I følge Emerging Jobs 2020-rapporten fra LinkedIn, ville blockchain-utvikler være en av de mest etterspurte jobbrollene i 2021. Videre viser dataene som samles inn av en online læringsplattform, Simplilearn, tydelig at gjennomsnittlig årslønn for en blockchain-utvikler i USA er rundt USD 157 893. Disse trendene og tallene viser viktigheten av de beste blockchain-sertifiseringene i det eksisterende IT-arbeidsmarkedet.

Ønsker du å øke Blockchain-karrieren din med en av de beste Blockchain-sertifiseringene? Sjekk hvordan du kan bli en Certified Blockchain Expert.

Fordeler med å få en Blockchain-sertifisering

Kravet om blockchain-sertifiseringer er åpenbart da de gir håndgripelig dokumentasjon om blockchain-ekspertisen til en profesjonell. Arbeidsgivere kan effektivisere rekrutteringsprosessen for blockchain-talent ved å bruke sertifiseringer for å verifisere ferdigheter og kunnskap hos søkere til spesifikke blockchain-baserte jobbroller..

Blockchain-fagpersoner kan bruke sertifiseringer som instrumenter for karriereutvikling og oppnå anerkjennelse i blockchain-fagmiljøer. Hvis du har vært på utkikk etter en pålitelig plattform for å få topp blockchain-sertifisering, er 101 Blockchains et lovende alternativ.

Bunnlinjen

På et avsluttende notat gir 101 Blockchains uunngåelig de beste blockchain-sertifiseringene. Håpefulle blockchain-fagpersoner kan velge den ideelle sertifiseringen i henhold til deres ferdigheter og karrieremål. For eksempel, hvis du vil forfølge en karriere innen blockchain-sikkerhet, er CBSE-sertifiseringen det ideelle valget.

På den annen side, hvis du vil etablere din karriere som en bedrift blockchain-utøver eller profesjonell, så tjener CEBP-sertifiseringen det riktige alternativet. 101 Blockchains fortjener troverdigheten i blockchain-teknologi og forskning med den eksepsjonelle kvaliteten på treningsressursene. Ta avgjørelsen, bli sertifisert med topp Blockchain-sertifisering, og merk navnet ditt i blockchain-økosystemet akkurat nå!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me