Što je Tron Coin: Objašnjeno TRX Coin

Od sredine prosinca do početka siječnja, Tron (TRX) je rastao preko 2000% – da, to je rast od 2000% u samo tri tjedna. Gotovo svi su čuli za Tron, ali znate li točno što je to? Ili se još uvijek pitate, "što je novčić Tron?".

Ako je ovo drugo, na pravom ste mjestu!

Na kraju ovog vodiča obradit ćemo sve što trebate znati da biste odgovorili na pitanje "što je novčić Tron?". Osim osnova, upoznat ću vas i sa:

Započnimo!

Tražite najsigurnije mjesto za kupnju BTC-a? U nastavku sam prikupio najbolje ocijenjene kripto burze koje su odobrene kao najsigurnije platforme za kupnju BTC-a, pa pogledajte.

Dostupna Visa / Mastercard Dostupna kripto Naša ocjena Coinbase Review DA

 • Bitcoin
 • Ethereum
 • Litecoin
 • + Još 30

9.8 Pročitajte recenziju Posjetite web mjesto Pregled Binancea DA

 • Bitcoin
 • Ethereum
 • Cardano
 • + 150 više

9.6 Pročitajte recenziju Posjetite web mjesto Pregled Coinmama DA

 • Bitcoin
 • Ethereum
 • Bitcoin Cash
 • +Još 7

9.4 Pročitajte recenziju Posjetite web mjesto Kraken Review DA

 • Bitcoin
 • Ethereum
 • CRTICA
 • + Još 37

9.1 Pročitajte recenziju Posjetite web mjesto eToro pregled DA

 • Bitcoin
 • Bitcoin Cash
 • Ethereum
 • +Još 3

8.6 Pročitajte recenziju Posjetite web mjesto KuCoin pregled DA

 • Bitcoin
 • Ethereum
 • Monero
 • + Još 210

8.5 Pročitajte recenziju Posjetite web mjesto Pregled razmjene blizanaca DA

 • Bitcoin
 • Bitcoin Cash
 • Ethereum
 • +Još 21

8.4 Pročitajte recenziju Posjetite web mjesto Najpopularniji 729 recenzija 9,8 bankovni prijenos: DA Posjetite web stranicu Pročitajte recenziju Izbor urednika 1279 recenzija 9,6 bankovnog prijenosa: DA Posjetite web stranicu Pročitajte recenziju 816 osvrta 9.4 bankovni prijenos: DA Posjetite web stranicu Pročitajte recenziju 1174 recenzija 9,1 bankovni prijenos: DA Posjetite web stranicu Pročitajte recenziju 453 osvrta 8.6 Bankovni prijenos: DA Posjetite web stranicu Pročitajte recenziju 563 Recenzije 8,5 Bankovni prijenos: DA Posjetite web stranicu Pročitajte recenziju 603 recenzija 8,4 bankovni prijenos: DA Posjetite web stranicu Pročitajte recenziju

Pros

 • Sadržajno orijentirana platforma
 • Decentralizirano
 • Primjenjuju se P2P principi
 • Vrlo utjecajan tim i osnivači koji stoje iza projekta

Protiv

 • Neke negativne glasine oko osnivača
 • Može se zloupotrijebiti zbog utaje poreza i trgovine iznutra

Što je Tron Coin?

Da bismo u potpunosti razumjeli što je novčić Tron, moramo krenuti od samih osnova. Tron je a decentralizirano platforma za zabavu i razmjenu sadržaja koja koristi blockchain i peer-to-peer (P2P) tehnologija.

Možete to smatrati sljedećom generacijom društvenih medija na kojima to možete stvarati i dijeliti sadržaj s bilo kime, bilo gdje u svijetu. Tronix je osnovna obračunska jedinica u Tronovom blockchainu. To je valuta koja vam plaća za vaš sadržaj i često se naziva njenim simbolom oznake, ‘TRX‘.

Ljudi koji uživaju u društvenim mrežama, online kockanju i drugim oblicima internetske zabave, uživat će u Tronu.

Što je Tron Coin: Objašnjeno TRX Coin

Korištenjem ekosustava kriptovalute Tron ne samo da možete dijeliti sadržaj s drugim ljudima, već ćete kao kreator sadržaja dobiti naknadu za sadržaj i podatke koje stvarate. Ovaj model služi u izravnoj suprotnosti s tim kako tradicionalne tvrtke za društvene medije, kao što je Facebook, unovčiti korisničke podatke.

Često to čine, a da korisnik ne zna, ubirući koristi za sebe. Kada upotrebljavate kriptovalutu Tron, vi imate kontrolu nad svojim podacima i dobit ćete naknadu za svoj sadržaj.

Tronova partnerstva

TRX već ima neka velika partnerstva, poput onog s oBicikl. Najveća tvrtka za dijeljenje bicikala u jugoistočnoj Aziji (oBike) sa sjedištem u Singapuru pokrenula je vlastiti token, oCoin. Token je pokrenut na Tronovoj mreži. oCoins imaju stvarnu uslugu, jer se novčići mogu koristiti za kupnju vožnji na platformi oBike. Tvrtka omogućuje korisnicima da zaradite oCoins samo odabirom vožnje oBikes.

Ostala glavna partnerstva uključuju ono s poluvodičkim divom, Bitmain, koji je vodeći producent i dizajner ASIC čipovi koristi za Rudarstvo bitcoina. Bitmainov Antminer S9 jedan je od najzanimljivijih proizvoda koji se koriste u zajednici Bitcoin mininga. Pa kad vas netko pita što je Tron coin, ne zaboravite spomenuti njihovu ogromnu mrežu partnera.

Što je Tron Coin: Objašnjeno TRX Coin

Zag- S&W, još jedan od Tronovih partnera, jest vodeća međunarodna odvjetnička tvrtka koji se usredotočuje na trgovačko i korporacijsko pravo. Ovo je obećavajući dodatak jer je tvrtka dio Legal 500, koji ima proširenu mrežu do neke od najvećih svjetskih tvrtki.

Ovo partnerstvo ponudit će sveobuhvatnu podršku u transakcijama digitalne imovine, operacijama, upravljanju rizicima i pravnoj prilagodbi u svim jurisdikcijama. Kako se Tronix nalazi na sve više burzi, potreba za pravnom podrškom samo se povećava. Ovo partnerstvo je vrlo strateški.

Ovo nije iznenađujući potez neprofitne zaklade koja stoji iza Trona.

Zaklada Tron

Zaklada Tron neprofitna je organizacija sa sjedištem u industrijskoj podružnici jugoistočne Azije u Singapuru. Zaklada se uglavnom bavi upravljanjem kripto mrežom Tron u načelima otvorenost, poštenje, i prozirnost u podršci Tronovom razvojnom timu.

Tim koji stoji iza Zaklade Tron smatra regulacija i usklađenost biti najviša vrijednost. Imaju odobrenje Računovodstvenog i korporativnog regulatornog tijela i pod nadzorom su zakona o trgovačkim društvima u Singapuru.

I dalje se pitate, što je novčić Tron? Učenje više o osnivaču, Justin Sun, pomoći će vam da bolje razumijete novčić.

Justin Sun

Vođa Zaklade Tron je mladi Justin Sun koji ima ludo impresivnu pozadinu za bilo koga u bilo kojoj dobi, a kamoli za nekoga tko ima 27 godina. Za početak je osnovao aplikaciju Peiwo koja već ima 10 milijuna korisnika. Justin Sun naveo je Peiwo da postane prva aplikacija za streaming uživo koja prima kriptove. Aplikacija Peiwo jedan je od vodećih članova mrežne zajednice audio sadržaja.

Forbes je popisao Sunce kao 30 ispod 30 u Aziji. Dakle, kad vas netko pita što je Tron coin ili zašto odabrati Tron coin, uvijek imajte na umu njegovog uspješnog osnivača. Također je štićenik Jacka Ma koji je osnivač grupe Ali Baba. Jack Ma odabrao je Justina Sunca za studij na prestižnom sveučilištu Jack Ma Hupan, koje je to učinilo niža stopa prihvaćanja od Princetona.

Što je Tron Coin: tipka Tron na tipkovnici.

Justin Sun također je diplomirao na Sveučilištu Pennsylvania. Iako je veza između Ali Babe i Trona još uvijek nejasna, neki od vodećih programera iz Ali Babe odlaze iz Alibabe u Tron, što probleme čini još zamagljenijima.

Osim Jacka Ma, Sun se okružio još širim timom mentora svih zvijezda, uključujući Feng Li i Tim Berners-Lee. Za one koji ne znate, Feng Li je savjetnik za Mreškanje i vodio ulaganja u Coinbase. Tim Berners-Lee poznat je po izmišljajući World Wide Web.

Iznad tima, raste sve veći broj ključnih utjecaja na kripto, koji vjeruju da će TRX novčić uspjeti, uključujući Hacker Noon.

Kako se TRON može koristiti?

Najveća je korist korištenja Tron crypto u tome što jeste osnaživanje umjetnika i stvaratelja sadržaja iz cijelog svijeta u vlasništvu nad sadržajem koji stvaraju.

Tron vodi pokret koji neki nazivaju trećom mrežom. Iako zvuči futuristički, treći web ili web 3.0 omogućit će ljudima da koriste Internet onako kako je prvotno bio namijenjen – kao decentralizirana, otvorena mreža.

Tijekom dotcom balon, internet se zauzeo daleko od svog decentraliziranog podrijetla. Divovi društvenih medija u Silicijskoj dolini izgradili su povrh infrastrukture koja im je dana i preoblikovali je kako bi Tech Giants mogli zaraditi od korisničkih podataka. Cambridge Analytica je slučaj i poanta ovog sustava. Međutim, u Trećem webu Tron će vratiti snagu u ruke korisnika, tako da oni imaju kontrolu nad vlastitim podacima.

Što je Tron Coin: web mjesto Tron ispred grafikona.

Korištenjem Tron crypto-a vraćate Internet natrag na njegov izvorni put. Vraćate podatke pod svoju kontrolu, gdje imate mogućnost ne otkrivati ​​ili unovčavati podatke radi vlastite dobiti. Dakle, jedan od odgovora na ono što je Tron coin nešto je što hoće dovesti Internet natrag do njegove izvorne svrhe.

Sa stajališta programera, Tron je također poseban jer se trenutno gradi na takav način omogućuje upotrebu bilo kojeg jezika visoke razine za pametni ugovori. To znači da će programeri u budućnosti moći koristiti bilo koji programski jezik koji više vole graditi povrh dizajna otvorenog softvera.

Jedan od najvećih proizvoda razvijenih na Tronu do sada je kripto štenad. Neposredno nakon što su kripto mačke prvi put puštene, Tron je pokušao izigrati nadolazeću kinesku godinu psa. Tron psi se i dalje prodaju za ekvivalent 18 dolara. Ovo je samo jedan od mnogih primjera uspješnih proizvoda na mreži.

Pronađen najnoviji kupon za Coinbase:

Kako transakcije funkcioniraju?

Da bih vam pomogao u potpunosti razumjeti što je novčić Tron, dat ću vam uvid u to kako funkcioniraju transakcije ovog novčića.

Kao i mnoge druge digitalne valute, TRX transakcije kovanicama događaju se na javnoj knjizi. Na ovoj javnoj knjizi može se pratiti povijest svake transakcije sve do prve transakcije. Model transakcije koji koristi TRX sličan je modelu transakcije koji koristi Bitcoin. Jedina je razlika u tome Tron je poboljšao Bitcoinov model pružajući dodatnu sigurnost. Model koji TRX koristi naziva se UTXO.

U UTXO modelu postoji osnovni izlaz koji je iznos novca poslan na TRX-ovu adresu korisnika uz niz pravila koja će otključati taj određeni postavljeni iznos. Konačni proizvod je izlaz koji se naziva UTXO.

Što je Tron Coin: Objašnjeno TRX Coin

Ali da biste u potpunosti razumjeli što je TRX, zapravo ne morate znati previše o UTXO modelu. To više vrijedi za programere i štrebere koji mogu znati više nego što bi trebali (ne da u tome nešto nije u redu!).

Trebali biste se usredotočiti na širu sliku, držeći se ukupna korisnost koju pruža Tron ljudima koji žele povratiti kontrolu nad svojim podacima i dalje koriste društvene mreže.

Potencijal TRON-a

Budući da već imate prilično dobru ideju o tome što je Tron coin, vrijeme je za raspravu njegov potencijal. Odnos Justina Sunca s Jackom Maom postavlja pitanje hoće li u budućnosti doći do spajanja ili konvergencije dvaju entiteta. Svaka takva vijest bila bi monumentalna i sigurno bi katastrofirala Tronixa već dobro utabanim putem do uspjeha.

Tron je još uvijek potpuno nov i tek započinje. Ali ipak, ne možete biti pretjerano optimistični.

Tron kripto možda neće uspjeti rasti zbog načina na koji Justin Sun upravlja komunikacijom, što je ponekad naljutilo investitore. Sunce ima ugled isporučiti ažuriranja koja jednostavno najavljuju da će u budućnosti biti objavljena velika najava, što je razumljivo prilično frustrirajuće. Ljudi također gledaju na Sunce kao na previše mladoliko i možda previše naivno za pokretanje blockchaina koji ima veličinu Tron.

Što je Tron coin: tvorci Tron coin.

Drugi negativni udarci na reputaciju Trona i Justina Sunca pojavili su se početkom 2018. godine kada su kružile vijesti Tron koristi neke od Ethereum’s koda i kršeći autorsku licencu Ethereuma. To je u međuvremenu ispravljeno. Otprilike u isto vrijeme, pojavile su se i glasine o tome kako je Justin Sun unovčio vlastite kovanice vrijedne 1,2 milijarde dolara. Ispostavilo se da je i ovo bila lažna glasina.

Neki smatraju taj niz muljanja kao FUD kampanja u pokušaju uništavanja ugleda Justina Sunca. Sunčeva reputacija često je na udaru kad ljudi pitaju, "što je novčić Tron?". Bez obzira na to, novčić je tek jedne godine putokaza koji se proteže sve do 2023. Drugim riječima, za Tron su još vrlo rani dani, pa će vijesti poput ove s vremenom nestati.

Pogledajte Jeda McCaleba iz Zvjezdani. Ljudi su zaboravili na sve Mt. Gox kad su se pojavile vijesti o partnerstvu Stellar s IBM-om. Opet, rani su dani za Tron.

Je li TRON siguran?

Ako koristite Tronovu platformu, do sada je reputacija oko nje bila prilično dobra. Čini se da proračun dati prioritet sigurnosti, što mogu prikupiti iz nedavnog Tronovog angažiranja visoko traženog sigurnosnog inženjera, Jorge Guo. Za svoj rad dobio je priznanje od takvih Google, Qualcomm, Huawei.

Guo će sve riješiti istraživanje i razvoj zbog Tronove sigurnosti. Pomaže u odgovorima na pitanja u vezi s temom usmjerena na sigurnost, "što je novčić Tron?".

Što se tiče držanja samog TRX-a, jednostavno morate biti pametni.

Poput držanja sigurne zaporke, morate postupati s onim što spremate svoje novčiće vrlo osjetljivo. Možete odabrati spremanje kovanica u novčanik, Kao knjiga Nano S, ali ako upotrebljavate takav novčanik, svakako zapišite svoj privatni ključ. Ako ne zapišete svoj privatni ključ, možete zauvijek izgubiti svoje novčiće.

Budući da je kriptovaluta decentralizirano, mnogi novčanici uopće ne pohranjuju vaše podatke. Nemaju sigurnosne kopije vašeg korisničkog imena i lozinke. Ne možete vam poslati e-poštu za resetiranje lozinke ako ste je zaboravili. Morate imati privatni ključ kojem ćete dobiti pristup prilikom prijave. To je to. To je jedini način da uđete na svoj račun.

Isto se može reći i za kupnju kovanica Tron. Uvijek biste trebali odabrati pouzdana platforma za razmjenu kriptovaluta (ili pouzdan posrednik za plaćanja) i pobrinite se da su sve sigurnosne mjere na provjeri – samo tako možete biti sigurni u to nikakva šteta neće doći do vaših sredstava i imovine u procesu kupnje, a nakon toga.

Baš kao i bilo koji drugi digitalni materijal, Tron se može iskoristiti, i njegova se sigurnost može narušiti. To je rizik koji morate poduzeti u doba digitalizacije. Možete slijediti osnovne sigurnosne tehnike poput osiguranje vaših privatnih ključeva pomoću hardverskog novčanika. Takve će tehnike povećati vašu sposobnost da zaštitite svoju imovinu.

Međutim, možda ste sami sebi najveći neprijatelj što se tiče zlouporabe TRX-a. Kao i ostale digitalne valute, pomoću nje možete raditi neke prilično ilegalne stvari kada je riječ o njima izbjegavanje poreza ili ilegalna trgovina (iako bi trebalo znati da će TRX Justina Sunca biti zaključan do 2021., pa ne može dirati svoju opskrbu poput rukovoditelja c-suitea na Wall Streetu).

Kako se to može zlostavljati?

Kao i mnogi drugi novčići ili zapravo samo sredstva općenito, TRX se može koristiti za takve skrivanje novca ili utaja poreza. Zapravo, do 36% vlasnika Bitcoina planira počiniti porezne prijevare ove godine, prema članku Motley Fool.

Kako se regulacija o kriptovalutama povećava, tako je i manje prostora za kriminalce da ilegalno koriste kriptovalute. Koncepti poput KYC (Upoznajte svog kupca) postaju sve istaknutiji u identificiranju i provjeri ljudi koji koriste digitalnu valutu. KYC je dobar za identifikaciju vlasnika imovine, ali na neki način KYC koristi i samim vlasnicima uvjeravajući ih u legitimitet platforme koju koriste.

Što je novčić Tron: vizualizacija novca Tron.

Trgovina iznutra također se može odvijati s Tronom baš kao što se može dogoditi za bilo koji drugi novčić. Sumnja u trgovinu iznutra raširena je kripto. Nisu se pojavile nikakve neobične glasine o Tronu i trgovini iznutra, zabranjivajući raskrinkanu glasinu o Justinu Sunu koji je za sebe uzeo TRX u vrijednosti milijardu USD.

Sunce koje uzima novac za sebe ne bi vas trebalo navesti da vjerujete da je Tron loša kovanica ako još uvijek pokušavate odgovoriti na pitanje "što je novčić Tron", iako.

Kroz različite aspekte, TRX kovanica je solidna. Tehnologija i osoblje koje stoje iza Trona imaju malo brige. Tim se polako gradi s programerima iz Alibabe i drugih tehnoloških divova. Justin Sun je mlad, ali to samo znači da je iste generacije kao i kriptovaluta – razumije mlađahnu publiku. Ovaj novčić svakako vrijedi pogledati.

Usporedite Tron rame uz rame s drugima

Dali si znao?

Usporedite Tron rame uz rame s drugima

Sve kripto burze mogu izgledati slično vama, ali jesu NE sve isto!

Da! Pokaži mi tablicu usporedbe

Zaključak

S energičnim mladim vođom Justina Sunca, ovaj novčić ide na mjesta. Osnivač je jedan od najbolje povezanih ljudi u kripto. Činjenica da može nazvati Jacka Ma, osnivača grupe Ali Baba, kao i utemeljitelja World Wide Weba, članovima svog užeg kruga pokazuje koliko je zapravo moćan. Kad odgovorite na pitanje, sjetite se mreže Justina Sunca "što je novčić Tron?".

Jeste li ikad čuli citat "pokaži mi s kim se okružuješ, a ja ću ti pokazati tko si"? Ovaj se citat odnosi i na poslovno mentorstvo. Prvostupanjska mreža Justina Sunca, kao i njegova vizija budućnosti Trona, jesu moćna imovina. Ovaj je projekt još uvijek vrlo nov i užasno sam uzbuđen kad vidim kakvu budućnost ima Tron!

Sada, ako ste zaključili da želite kupiti sebi malo kovanica Tron, napominjete da bi to trebalo učiniti samo pouzdane razmjene kriptovaluta. Na primjer, Binance jedna je takva razmjena – kupnja Trona ovdje bi izgledala otprilike ovako:

 1. Registrirajte se i potvrdite svoj identitet na Binance;
 2. Postavite svoj račun;
 3. Odaberite koliko kovanica Tron želite kupiti;
 4. Odaberite željeni način kupnje;
 5. Napravite kupnju!

Alternativno…

Ako ne želite kupovati kovanice Tron s burze kriptovaluta, zapravo biste ih mogli kupiti putem Simplex – tvrtka za obradu plaćanja. Na taj ćete način moći kupiti svoje kovanice Tron kreditnom ili debitnom karticom, i budite sigurni da je vaša uplata sigurno i brzo, isto.

Također, ne zaboravite pronaći novčanik u kojem ćete čuvati svoje novčiće Tron. Mnogi korisnici preporučuju knjiga Nano S – zasigurno je to jedan od najsigurnijih novčanika za kriptovalute!

Sadržaj objavljen na ovom web mjestu nije namijenjen pružanju bilo kakvih financijskih, investicijskih, trgovačkih ili bilo kojih drugih oblika savjeta. BitDegree.org ne odobrava niti sugerira da kupujete, prodajete ili držite bilo koju vrstu kripto valute. Prije donošenja odluka o financijskim ulaganjima, konzultirajte svog financijskog savjetnika.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me