ConsenSys förvärvar Truffle Suite

blogg 1NyheterUtvecklareFöretagBlockchain förklaradeHändelser och konferenserPressNyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev.

E-postadress

Vi respekterar din integritet

HomeBlogPressmeddelande

ConsenSys förvärvar Truffle Suite

Teamet bakom de mest använda blockchain-utvecklarverktygen ansluter sig till ConsenSysby ConsenSys 17 november 2020 Publicerat 17 november 2020

Tryffel med ConsenSys-produkter 3

NEW YORK, 17 november 2020 – ConsenSys har förvärvat teamet och tekniken för Tryffel. Bland de mest använda blockchain-utvecklarverktygen är Truffle Suite en utvecklingsmiljö, testramverk och tillgångspipeline som alla rullas in i en. Villkoren för förvärvet avslöjades inte.

Med Truffle kan användare få tillgång till inbyggd smart kontraktssamling, länkning, distribution och binär hantering. Med mer än 8,5 miljoner nedladdningar och en livlig utvecklargemenskap har Truffle länge varit en ekosystemfavorit för nya och erfarna utvecklare som letar efter verktygen för att påskynda det smarta kontraktet och app-utvecklingsprocessen. Truffle accelererade tillväxten av Ethereum-ekosystemet med öppen källkod som ett av de första projekten som inkuberades av ConsenSys och har sedan dess vuxit ett dedikerat följe av utvecklare. Med den framgångsrika integrationen av Truffle med ConsenSys Quorum, Filecoin, och andra protokoll, Truffle sätter sikte på global företags antagande av blockchain.

Truffle Suite är beroende av mer än 1,3 miljoner utvecklare världen över och gör Solidity-utvecklingen elegant, produktiv och säker. Fri Tryffelboxar innehålla användbara moduler, fasthetsavtal och bibliotek, frontend-vyer och till och med kompletta exempel på dApps för att göra det lättare för nya utvecklare. Tryffellag gör det möjligt för ingenjörsteam av alla storlekar att samarbeta om delat arbete i testmiljöer för att se till att en applikation fungerar innan de kostar att distribuera på mainnet Ethereum.

Tillägget av Truffle till ConsenSys produktstack för utvecklare ger företagskunder ett bredare utbud av tjänster för att distribuera sina applikationer med tillförsikt. Teamet kommer att fortsätta bygga Truffle med stöd av de branschledande teamen för affärsutveckling, teknik och marknadsföring på ConsenSys. Tryffelteknologi kommer också att utnyttjas av Quorum, Diligence och Infura. Blockchain-ingenjörer och utvecklingsexperter bakom Truffle kommer att fortsätta att höja blockchain-utvecklarnas upplevelse och förse dem med högkvalitativa utvecklingsverktyg i företagsklass..

”Truffle Suite är viktigt för utvecklare att komma igång på Ethereum och Web3, och är ovärderligt för att öka antagandet av Mainnet-applikationer och blockchain-lösningar för företag. Truffle kommer ofta att vara toppen av tratten för alla våra produkter och tjänster eftersom nästan alla utvecklare börjar sin smarta utvecklingsresa med Truffle Suite. Vi är glada över ytterligare integrationer med ConsenSys svit av utvecklarverktyg och applikationer, säger Joseph Lubin, grundare av ConsenSys.

Truffle lanserades 2015 och är en utvecklingssvit som är utformad för att hantera blockchain-utvecklarnas hela arbetsflöde från smart kontraktsutveckling till front-end-applikation, och erbjuder den mest populära utvecklingsramen för att bygga på Ethereum blockchain baserat på Github-stjärnor. 

Truffle Suite består av följande element för att underlätta en smidig och sömlös utveckling av dApps: 

  • Tryffellag – Effektiviserar ett lags arbetsflöde, tillhandahåller en delad sammanställnings- och testmiljö för kontinuerlig integration och gör det möjligt för ett team att övervaka utplacerade smarta kontrakters transaktion, tillstånd och händelser. Det möjliggör också visuell presentation av användbara data och konfigurerbara felmeddelanden för kritisk insikt.
  • Tryffel – Den faktiska utvecklingsmiljön som integrerar sammanställning, testning och distribution av smarta kontrakt.
  • Ganache – En lokalt distribuerad blockchain-simulator, Ganache har ett grafiskt användargränssnitt som kan simulera blockchain-nätverk och möjliggöra live-testning av smarta kontrakt utan att kräva inrättande av riktiga testnätverk eller använda ett fjärranätverk.   
  • Dugga – Ett sortiment av front-end-bibliotek som erbjuder användbara komponenter för att utveckla webbapplikationer som sömlöst kan anslutas till smarta kontrakt.

”Som den mest populära utvecklingsramen för Ethereum är det en naturlig passform för Truffle att vara en del av ConsenSys produktstack. Vi ser fram emot att leverera företagslösningar som gör det möjligt för utvecklare att bygga och distribuera blockchain-system med Ethereum och över flera blockkedjor, säger Tim Coulter, grundare av Tryffel.   

För mer information, besök trufflesuite.com.

Tryffelprodukt

Kontakt: [e-postskyddad]

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för de senaste Ethereum-nyheterna, företagslösningar, utvecklarresurser med mera. E-postadress Exklusivt innehållEthereum Q3 2020 DeFi-rapportRapportera

Ethereum Q3 2020 DeFi-rapport

Ethereum Q2 2020 DeFi-rapportRapportera

Ethereum Q2 2020 DeFi-rapport

Ethereum 2 0 Staking Ecosystem ReportRapportera

Ethereum 2.0 Staking Ecosystem Report

Komplett guide till blockchain-affärsnätverkGuide

Komplett guide till blockchain-affärsnätverk

Hur man bygger en framgångsrik Blockchain-produktWebinar

Hur man bygger en framgångsrik Blockchain-produkt

Centralbanker och pengarnas framtidVitt papper

Centralbanker och pengarnas framtid

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me