ConsenSys lanserer Codefi-overholdelse

blogg 1NyheterUtviklereEnterpriseBlockchain ExplainedBegivenheter og konferanserPresseNyhetsbrev

Abonner på vårt nyhetsbrev.

Epostadresse

Vi respekterer personvernet ditt

HjemBlogPressemelding

ConsenSys lanserer Codefi-overholdelse

ConsenSys kunngjør lanseringen av Codefi Compliance, en automatisert og smidig regulerings- og compliance-plattform for digitale eiendeler. av ConsenSys 8. juni 2020 Publisert 8. juni 2020

codefi compliance hero

New York City– ConsenSys kunngjorde i dag lanseringen av Codefi Compliance, en automatisert og smidig regulerings- og compliance-plattform for digitale eiendeler. Codefi Compliance er et nytt tilbud i Codefi-produktsuiten, som samlet driver handel og økonomi ved å optimalisere forretningsprosesser og digitalisere finansielle instrumenter. Som en neste generasjons løsning for bekjempelse av hvitvasking av penger (AML) og mot finansiering av terrorisme (CFT), sørger Codefi Compliance for at digitale eiendeler oppfyller lovens forventninger uten å gå på kompromiss med markedets og forretningskravene, uavhengig av jurisdiksjon og design. Det er den eneste compliance-løsningen designet eksklusivt for Ethereum-baserte eiendeler og bygget av ConsenSys, lederen innen Ethereum-utvikling.. 

Historisk har AML / CFT-overholdelse utnyttet KYC-retningslinjer (KYC), som krever at institusjoner for finansielle tjenester må gjøre et forsøk på å verifisere identiteten, egnetheten og risikoen forbundet med å engasjere seg med sine kunder. Codefi Compliance leverer know-your-transaction (KYT), som er kritisk for desentralisert infrastruktur og gir neste nivå i samsvaranalyse. KYT er personvernbevaring ved å evaluere oppførselen til deltakende adresser i stedet for identiteten til deltakerne. Ved å tilby KYT-overvåking designet for blockchain-baserte eiendeler med høyeste kvalitetsdata, gir Codefi Compliance AML-sjekker for å sikre at transaksjoner kan forbli anonyme mens de overholder forskriftene. 

Codefi Compliance gir klienter verktøy for risikovurdering, risikostyring og risikoundersøkelse. Brukere kan administrere globale operasjoner fra en konto ved å justere samsvarsinnstillinger i henhold til jurisdiksjon, og sømløst administrere flere innstillinger på tvers av internasjonale divisjoner. Codefi Compliance gir overvåking og risikostatus i sanntid for alle digitale eiendeler med filtre for etiketter, identifiserte attributter, transaksjonsoverensstemmelse og risikonivå. Kunder kan spore aktivaaktiviteter, brukeratferd, transaksjoner, fondstrøm og se dataanalyse for spottrender. Innsikt hentet fra Codefi Compliance kan hjelpe bedrifter som står overfor dynamiske regler for å sikre at alle krav blir oppfylt uten å forstyrre prosessflytene. 

Funksjoner Compliance Risk Investigation

Ethereum fortsetter å få fart som den programmerbare blockchain som er valgt for bedrifter, ettersom flertallet av verdens største selskaper som bruker blockchain er bygge på Ethereum. Før Codefi-overholdelse sto bedrifter som håndterte digitale eiendeler på Ethereum overfor utfordringen med å adressere ulike standarder og implementeringer for hver eiendel og administrere nettverkets komplekse database. Codefi Compliance bruker et tilpasset rammeverk for å tilby en AML / CFT-løsning som er kompatibel med Ether og de mest brukte tokenstandardene som ERC20, ERC721, ERC179, ERC777, sammen med bemerkelsesverdige stablecoins som DAI, USDC og Tether, som dekker over 280 000 typer digitale eiendeler bygget på Ethereum. Det er den første løsningen som er bygget for digitale eiendeler som kjører på ETH 2.0, den etterlengtede nettverksoppgraderingen som eksponentielt vil øke transaksjonene per sekund og muliggjøre Ethereum-skala.. 

“Å tilby robust AML / CFT-overholdelse for Ethereum-baserte digitale eiendeler er et viktig skritt for å bringe den institusjonelle finansnæringen til desentralisert finansiering. Codefi Compliance er den neste modulen i produktsuiten vår for å eliminere kompleksitet og risiko ved bruk av DeFi, og hjelpe enhver forretningsfordel med å bruke digitale eiendeler ”sa Lex Sokolin, global co-sjef for ConsenSys Codefi. 

Codefi Compliance er laget for enhver bedrift som interagerer med digitale eiendeler på Ethereum. Forutsigelsesmarkedsplattform Syn benytter Codefi Compliance for å sikre at transaksjoner med tokens er i samsvar med lokale forskrifter. “Som en ikke-frihetsberøvende markedsplattform, lette Sight etter en krypto AML-løsning som ville være enkel å integrere, brukervennlig og dekke alle Ethereum-tokens. Codefi sjekket alle boksene, og ga regulatorer tryggheten for at Sight oppfyller de høyeste AML-standardene, ”sa Graeme Barnes, produktsjef, Sight.

Codefi Compliance er tilgjengelig i dag på codefi.consensys.net/compliance.  

Utforsk Codefi Compliance i dag

Lær mer om vår AML-CFT-samsvarsløsning for kryptovaluta og digitale eiendeler. Utforsk CodefiNyhetsbrev Abonner på nyhetsbrevet vårt for de siste Ethereum-nyhetene, bedriftsløsninger, utviklerressurser og mer. E-postadresse Eksklusivt innholdEthereum Q3 2020 DeFi-rapportRapportere

Ethereum Q3 2020 DeFi-rapport

Ethereum Q2 2020 DeFi-rapportRapportere

Ethereum Q2 2020 DeFi-rapport

Ethereum 2 0 Staking Ecosystem ReportRapportere

Ethereum 2.0 Staking Ecosystem Report

Komplett guide til Blockchain Business NetworksGuide

Komplett guide til Blockchain Business Networks

Hvordan lage et vellykket Blockchain-produktWebinar

Hvordan lage et vellykket Blockchain-produkt

Sentralbanker og pengens fremtidHvitt papir

Sentralbanker og pengens fremtid

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me