SKALE Token lanseres på Codefi Activate 17. august 2020

blogg 1NyheterUtviklereEnterpriseBlockchain ExplainedBegivenheter og konferanserPressNyhetsbrev

Abonner på vårt nyhetsbrev.

Epostadresse

Vi respekterer personvernet ditt

HjemBlogPressemelding

SKALE Token lanseres på Codefi Activate 17. august 2020

I dag kunngjorde ConsenSys at SKALE-nettverkets SKALE-token (SKL) vil være tilgjengelig for kjøp gjennom en 3-dagers nederlandsk auksjon på plattformen 17. august 2020 kl 12:00 EST. Av ConsenSys 16. juli 2020 Publisert 16. juli 2020

SKALE Auksjonsmelding 4

New York, NY, 16. juli 2020Aktiver, av ConsenSys Codefi, er den første plattformen designet for å lansere desentraliserte nettverk og tillate kunder å kjøpe, administrere og bruke tokens i en applikasjon. I dag kunngjorde ConsenSys at SKALE Network’s SKALE token (SKL) vil være tilgjengelig for kjøp gjennom en 3-dagers nederlandsk auksjon på plattformen 17. august 2020 kl. 12:00 EST. SKALE Network ble kunngjort i februar og er det første prosjektet som ble lansert med Activate, som har gjort det siden aksepterte registreringer delta. For brukere som er verifisert på plattformen, er registrering for auksjonen nå åpen https://activate.codefi.network/skale.

SKALE-token støtter det etterlengtede SKALE Network, et elastisk blockchain-nettverk med åpen kildekode designet spesielt for skalering av Ethereum ved å øke transaksjonshastigheter, senke transaksjonskostnader og skape sømløse arbeidsflyter for sluttbrukere og utviklere som bygger applikasjoner på Ethereum. SKALE Network’s mainnet har vært live siden 30. juni. Hver applikasjon som bruker SKALE-nettverket, får sin egen kjede for å utføre transaksjoner på sekund-sekunders blokkeringstider, med over 2000 transaksjoner per sekund. I tillegg til å kjøre full-state smarte kontrakter, tilbyr SKALE-kjeder desentralisert lagring og kan utføre maskinlæring i smarte kontrakter. Over 40 desentraliserte applikasjoner bygger for tiden på SKALE, alt fra spill til desentralisert finansiering, til streaming av lyd og mer. Kombinasjonen av SKALE og Ethereum er en virkelig desentralisert sky som gjør at Web 3-applikasjoner kan konkurrere med Web 2 både på en kostnads- og ytelsesbasis..

“Det har vært en fantastisk vekst i desentraliserte applikasjoner og DeFi som er bygget på Ethereum. ConsenSys Codefi er designet for å gjøre det mulig for byggere av vårt økosystem med modulære verktøy for handel og økonomi, inkludert anvendt bruk av tokens. SKALE er et stort skritt fremover for den driftsmessige utviklingen av Ethereum-økonomien, og vi er glade for å støtte teamet, ”sa Lex Sokolin, Global Co-Head of ConsenSys Codefi.. 

“Målet vårt har vært å bygge en vertikalt integrert plattform som muliggjør en robust nettverkslansering og pågående bruk – der folk kan kjøpe og sette tokens til å fungere slik de er ment. Etter at brukere har kjøpt SKL-tokens, når de er aktivert, kan de begynne å bidra til sikkerheten og skalerbarheten i nettverket gjennom innsetting, fra begynnelsen, sier Collin Myers, Token Strategy Lead hos ConsenSys Codefi. Brukere kan være kvalifisert til å tjene belønninger gjennom denne aktiviteten.

Ikke bare kan brukere kjøpe SKL-tokens direkte fra SKALE Network på Activate-plattformen, men SKL-tokenholdere kan stake SKL-tokens i samsvar med SKALE Network’s protokoll, og motta innsatsbelønninger direkte fra nettverket i retur, uten å måtte forlate applikasjonen. Activates nettverksdashboard gjør det enkelt for brukere å bestemme hvilken staking-as-a-service-leverandør som skal velge å delegere sine SKL-tokens i nettverket. SKL-token er et hybrid-bruk-token som deltar i nettverkssikkerhetsmekanismen, og brukes som betalingsmiddel for SKALE-kjeder..

Activate bruker distribusjonsmekanismen “Proof of Use” designet for å få tokens til innehavere hvis primære formål er å bruke nettverkstokener til sitt tiltenkte formål. Bevis for bruk krever programmatisk at brukere som skaffer seg tokens under en lansering, aktivt “beviser bruk” av tokens på nettverkets mainnet i spesifikke brukstilfeller før de får lov til å overføre eller innløse dem. I tilfelle SKALE vil deltakerne være pålagt av protokollen å delegere minst 50% av de kjøpte tokensene sine i 90 dager før de kan overføre dem utenfor nettverket. Dette skaper en målbar insentivmekanisme rettet mot å minimere spekulativ atferd fra deltakerne, samtidig som det maksimerer aktivt bidrag til nettverket. Bevis for bruk er i tråd med Codefi Activates Token Launch Standards som etablerer rettferdig, ansvarlig og gjennomsiktig praksis. 

Registrasjoner for auksjonen er nå åpne https://activate.codefi.network/skale

Om ConsenSys

ConsenSys er et bransjeledende blockchain programvareselskap. Våre full-stack Ethereum-produkter – MetaMask, Codefi, PegaSys, Infura, og flid – hjelpe utviklere med å bygge neste generasjons nettverk og gjøre det mulig for bedrifter å lansere kraftigere finansiell infrastruktur. ConsenSys betjener millioner av brukere, alt fra finansinstitusjoner til utviklere og detaljbrukere av det offentlige Ethereum mainnet. Ethereum er den mest pålitelige blockchain med åpen kildekode, foretrukket av ledende virksomheter på grunn av brukervennlig verktøy, avansert sikkerhets-, personvern- og tillatelsesfunksjoner og alltid pålitelig.

Om SKALE

SKALE er et elastisk blockchain-nettverk som gir utviklere muligheten til å enkelt tilby svært konfigurerbare fullt desentraliserte kjeder som umiddelbart er kompatible med Ethereum. SKALE-kjeder kan utføre blokkeringstider på sekund-sekund, kjøre opptil 2000 tps per kjede og kjøre full-state smarte kontrakter, støtte desentralisert lagring, utføre samleoppdateringer og maskinlæring i EVM. SKALE Network er et open source-prosjekt med mange bidragsytere, inkludert SKALE Labs, Inc. med hovedkontor i San Francisco, CA. SKALE Networks støttespillere inkluderer Blockchange, ConsenSys Labs, Hashed, HashKey, Floodgate, Multicoin Capital, Recruit Holdings, Signia VP og Winklevoss Capital. SKALE Network støttes av toppvaliderere i verden, inkludert Blockware, ConsenSys, Certus.One, Chorus One, Dokia, Figment Networks, Hashed, Staked, StakewithUs og Stake X, samt viktige infrastrukturspillere Bison Trails. For mer informasjon, besøk www.skale.network, @SkaleNetwork på Twitter, og @skaleofficial på telegram. 

OM N.O.D.E. Fundament & Anstalt

Network of Decentralized Economics (N.O.D.E.) Foundation er en ideell enhet basert i Liechtenstein, opprettet for å utføre oppdraget med å støtte SKALE Network open source-prosjektet. Stiftelsen støttes av N.O.D.E. Anstalt, en datterselskapsarm av stiftelsen. Stiftelsen støttes også av SKALE Labs, Inc. med hovedkontor i San Francisco, CA. SKALE Labs gir støtte til nettverket ved å bidra til åpen kildekode, vekst i samfunnet og andre viktige anstrengelser for å lette veksten og adopsjonen av SKALE-nettverket.

Mediekontakter:

James Beck ([e-postbeskyttet])

[e-postbeskyttet]

KundemeldingDesentraliserte nettverkSKALENyhetsbrev Abonner på vårt nyhetsbrev for de siste Ethereum-nyhetene, bedriftsløsninger, utviklerressurser og mer. E-postadresse Eksklusivt innholdEthereum Q3 2020 DeFi-rapportRapportere

Ethereum Q3 2020 DeFi-rapport

Ethereum Q2 2020 DeFi-rapportRapportere

Ethereum Q2 2020 DeFi-rapport

Ethereum 2 0 Staking Ecosystem ReportRapportere

Ethereum 2.0 Staking Ecosystem Report

Komplett guide til Blockchain Business NetworksGuide

Komplett guide til Blockchain Business Networks

Hvordan lage et vellykket Blockchain-produktWebinar

Hvordan lage et vellykket Blockchain-produkt

Sentralbanker og pengens fremtidHvitt papir

Sentralbanker og pengens fremtid

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me