Mreža SKALE je v živo na Mainnetu!

blog 1NewsDevelopersEnterpriseBlockchain ExplainedDogodki in konferencePressGlasila

Naročite se na naše novice.

Email naslov

Spoštujemo vašo zasebnost

HomeBlogCodefi Aktiviraj

Mreža SKALE je v živo na Mainnetu!

Danes je mreža SKALE začela delovati na glavnem omrežju. SKALE je posebej zasnovan za reševanje skaliranja plasti 2 na glavnem omrežju Etheruem. Codefi Activate bo kmalu ponudil storitve vstavljanja SKL.

avtor Collin Myers 1. julij 2020 Objavljeno 1. julija 2020

pokrov skale

Februarja je ConsenSys Codefi objavil SKALE Network kot prvo decentralizirano omrežje, ki je na spletnem mestu lansiralo žeton Aktivirajte platformo. Produktne in inženirske ekipe v mreži SKALE so bile globoko v jarkih in danes dosegle hvalevreden mejnik.

Mreža SKALE obstaja tako na vozliščih Ethereum Mainnet kot na vozliščih SKALE Network in je zasnovana posebej za izboljšanje uporabniške izkušnje dApps, hkrati pa znatno poveča hitrost transakcij, dramatično zniža stroške in ustvarja nemotene delovne tokove za končne uporabnike in razvijalce..

Ker je to prva faza omrežja SKALE Network, vložki in prenosi še niso omogočeni. Vendar spodbuden testni sistem SKALE že od 20. maja brez zastojev deluje nemoteno z več kot 12 validacijskimi napravami, da bi zagotovil, da je glavni omrežje SKALE varen in maksimalno zmogljiv, ko je vstavljanje na voljo na Activate. Več o fazah lansiranja Mainnet-a SKALE tukaj.

Untitled design.png

Kdaj je na voljo možnost Aktivacija?

Aktivirajte že sprejema zgodnje prijave za tiste, ki želijo sodelovati pri zagonu omrežja SKALE (registrirajte se tukaj). Registrirani uporabniki bodo lahko žetone SKL kupili v treh dneh nizozemska dražba. Cena žetonov bo določena med nizozemsko dražbo, kar omogoča prostemu trgu, da določi ceno SKL, ter omogoča bolj pregledno in pravično določanje cene. Po zaključku prodaje bodo vsi, ki so uspešno oddali ponudbo, prejeli žetone po enaki ceni. Nizozemske dražbe temeljijo na povpraševanju in na osnovi prvi prispe, prvi dobi, kar pomeni, da se prodaja zaključi, ko je A) povpraševanje po razpoložljivi ponudbi žetonov izpolnjeno ali B) je poteklo 3-dnevno obdobje dražbe. 

Nova platforma Activate bo udeležencem olajšala, da takoj uporabijo svoje žetone SKL in prejmejo nagrade za prenos svojih žetonov takoj po zaključku dražbe. Preveč žetonov je bilo uvedenih in distribuiranih, še preden je bilo omrežje sploh na voljo, kar verjamemo, da krepi miselnost „HODL“, kjer imetniki žetonov špekulirajo ali čakajo, da se njihovi žetoni povečajo, ne da bi jih dejansko uporabili za predvideni namen. V ta namen smo poskrbeli, da smo uvedbo žetona SKL uskladili s popolnoma funkcionalnim omrežjem SKALE.

Zdaj, ko je glavni omrežje SKALE omrežja v živo, smo blizu uvedbe najbolj nemotene, učinkovite in varne uporabniške izkušnje za bodoče udeležence na platformi Activate. To je sicer trajalo nekoliko dlje, kot smo predvidevali (ker dobre stvari zahtevajo čas), vendar smo na pravi poti in z veseljem objavimo datum dražbe žetonov v prihodnjih tednih. Veselimo se vašega obiska!

Skaliranje Ethereuma s tehnologijami Layer 2 je bolj pomembno kot kdaj koli prej

Ali ste preverili Bencinska črpalka Eth v zadnjem času? Pristojbine za pošiljanje transakcij prek omrežja Ethereum so precej visoke, kar je pozitiven pokazatelj povpraševanja po ETH in izboljšanju varnosti omrežja. Ni pa tako super, če poskušate uporabiti svoje najljubše aplikacije dApps, ne da bi pri tem zlomili breme. 

Zdaj bolj kot kdaj koli prej Ethereum potrebuje bolj prilagodljivo tehnologijo Layer 2. Mreža SKALE je posebej zasnovana za reševanje teh težav. Cene SKALE podpirajo Ethereum tako, da dAppsu dajo lastno verigo blokov, ki zaračuna na podlagi količine strežniškega prostora v določenem časovnem obdobju, ne pa na podlagi transakcije. SKALE bo cenejši za izvajanje transakcij, hkrati pa ne bo izgubil sinhronizacije z glavnim omrežjem Ethereum.

Ker je SKALE združljiv z navideznim računalnikom Ethereum, lahko razvijalci dApp svoje obstoječe pametne pogodbe Ethereum enostavno integrirajo s podjetjem SKALE. Številni dApps v inovacijskem programu SKALE že izvajajo svoje pametne pogodbe na elastičnih stranskih verigah SKALE.

Bodite pozorni na prihajajočo objavo datuma dražbe SKALE in se registrirajte na Activate tukaj!

___

POSODOBITEV: Dražba SKALE bo objavljena 17. avgusta 2020, ob 12.00 EST!

Več o dražbi si preberite tukaj.

Decentralizirana omrežja SKALEN Newsletter Naročite se na naše novice o najnovejših novicah Ethereum, podjetniških rešitvah, virih za razvijalce in še več.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me