ConsenSys Codefi tillkännager Ethereum 2.0 Staking Pilot med 6 medlemmar

blogg 1NyheterUtvecklareFöretagBlockchain förklaradeHändelser och konferenserPressNyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev.

E-postadress

Vi respekterar din integritet

HemBloggCodefi

ConsenSys Codefi tillkännager Ethereum 2.0 Staking Pilot med 6 medlemmar

Binance, Crypto.com, DARMA Capital, Huobi Wallet, Matrixport och Trustology ansluter sig till Codefi Staking Pilot Program, får tidig tillgång till Ethereum 2.0-insättningslösning av ConsenSys 16 juni 2020 Publicerad 16 juni 2020

Codefi Staking pressmeddelande

Binance, Crypto.com, DARMA Capital, Huobi Wallet, Matrixport och Trustology går med i Codefi Staking Pilot Program och får tidig tillgång till Ethereum 2.0-insatslösning 

LONDON, 16 juni 2020 – ConsenSys Codefi lanserar en Ethereum 2.0-plattform-som-en-tjänst-plattform med institutionell funktionalitet för börser, depåer, fonder, plånböcker och andra potentiella kunder. Idag avslöjade Codefi sin första satsning av Pilot Program-deltagare, utformade för att införliva feedback och funktionsförfrågningar när de designade och byggde Codefi Staking API före Ethereum 2.0-lanseringen. Genom att genomföra pilotprogrammet får partner en djupare förståelse för Ethereum 2.0 och har möjlighet att vara först på marknaden för att ge sina kunder Ethereum 2.0-insatsfunktioner. 

Codefi Staking bygger på en pålitlig programvarustack byggd av ConsenSys. Uppdraget är att tillhandahålla en vit etikett för institutionell klass API, med enkel och effektiv åtkomst till Ethereum 2.0-nätverket för att göra det möjligt för företag att på ett säkert och lönsamt sätt delta i nästa fas av Ethereums utveckling.

Förbereder för en protokolluppgradering

Med den första fasen som förväntas starta 2020 markerar Ethereum 2.0 en efterlängtad uppgradering till Ethereums offentliga mainnet. Lanseringen av Ethereum 2.0 är särskilt betydelsefull jämfört med tidigare uppgraderingar på grund av implementeringen av en Provis of Stake-konsensusmekanism, som flyttar nätverket bort från sin befintliga Proof of Work-arkitektur. Med Proof of Stake placerar ett nätverk av validerare effektivt en deposition på 32 ETH på speciella konton i nätverket, som en garanti för att de följer och verkställer nätverksreglerna. Ethereum 2.0 kommer att förbli decentraliserat, och alla som är villiga att spela 32 ETH kan bli validerare (minst 16384 validerare som satsar 524288 Eth behövs för att Ethereum 2.0 ska kunna starta).

För personer som har ETH markerar Proof of Stake ett mer inkluderande sätt att upprätthålla säkerheten i Ethereum 2.0-nätverket jämfört med Proof of Work, tillsammans med relativt höga belöningar för deltagarna. Men för den genomsnittliga kryptoentusiasten kan satsningen vara komplex; Därför kommer plattformar som börser, fonder och plånböcker som erbjuder satsningar att skilja sig från sina konkurrenter när de sänker hindren för deltagande i satsningsnät..

”Några av de risker som är förknippade med att köra din egen validerare inkluderar stöld eller förlust av uttagsnycklar, felaktig överföring av pengar till Eth 2-insättningsavtalet, och för att inte tala om maskinvaru- eller internetanslutningsfel som resulterar i förlust av valideringsbelöningar. Med ConsenSys Codefi hålls valideringsnycklar i ett säkert valv med online-signeringsfunktion, och det kommer att finnas flera lager av gatekeepers som validerar transaktioner som förhindrar obehörig användning. Vi vet vikten av att gå ombord så många validerare till Ethereum 2.0 och av den anledningen har vi byggt en nyckelfärdig lösning för att möjliggöra för stora börser och institutionella kryptofonder att ha en alltid pålitlig åtkomstpunkt för att sätta den ETH som de har för sina kunder, ”Sa Tim Lowe, produktledare för Codefi Staking. 

Codefi Staking Pilot Program

Binance, Crypto.com, DARMA Capital, Huobi Wallet, Matrixport och Trustology är de första företagen som går med i Codefi Staking Pilot Program.

”När du sätter på Binance kan användare få utdelningsbelöningar utan att behöva ställa in noder, eller oroa sig för minimala insatsmängder, tidslängder eller några fångster. Användare förtjänar de belöningar som deras mynt kan tjäna dem. Med den eventuella lanseringen av Ethereum 2.0 är vi glada att stödja insatser för alla våra ETH-innehavare på Binance, säger Changpeng Zhao (CZ), VD på Binance.

”Ethereums uppgradering till proof-of-stake kommer att vara ett avgörande ögonblick för både Ethereum och Web 3.0-ekosystemet. Vi ser fram emot att samarbeta med ConsenSys eftersom de stöder den tekniska utvecklingen och DARMA tar itu med de ekonomiska effekterna av ETH-låsta tillgångar och belöningar genom insatser och säkerheter, säger James Slazas, VD för DARMA Capital.

Alex Batlin, ”Vi tror att ETH2.0 representerar en stegförändring för decentraliserad finansiering, både när det gäller prestanda och skalbarhet, som kommer att leda den efterlängtade massanpassningen, tillsammans med möjligheten att tjäna ränta på ETH via staking. ETH2.0 lyfter fram behovet av säkra, men lättare snabba depålösningar. Tack vare vår anpassade HSM-firmware i HSM kan vi leda marknaden när det gäller att erbjuda en snabb och skalbar vårdplånbokslösning både för investerare som vill satsa på ETH2.0 och för validerare som är involverade i insatsverksamhet. ”

ConsenSys Codefi erbjuder flexibla funktioner och tjänster

Codefi Staking kommer att erbjuda direkt API-integration eller ett vitmärkt UI, både med detaljerade mätvärden och rapportering, samtidigt som man garanterar minst 99% upptid för validerare som bekräftar block på Ethereum 2.0. Och viktigare är att det kommer att finnas support dygnet runt och ett professionellt kundtjänstteam tillgängligt. 

Codefi Staking byggdes med PegaSys Teku, Ethereum 2.0-klienten som ger företag möjlighet att satsa på nästa utveckling av Ethereum-nätverket. Teku är skrivet i Java och underhålls av samma team bakom Hyperledger Besu, vilket gör det lättare att tillhandahålla stakingstjänster till företag. Codefi Staking kommer också att stödja andra Eth2-klienter att upprätthålla flexibilitet och 99% drifttid för validatorer, eftersom utvecklingsfaserna för Eth2 fortsätter att utvecklas. 

Program för tidig adopterare 

Codefi accepterar Early Adopter-kunder att samarbeta med före lanseringen av Ethereum 2.0 Beacon Chain. Early Adopters ligger före konkurrenterna med låg risk, lågt hinder för inträdesvägen för att ge feedback om tjänsten samt lära sig direkt från Eth2-team som bygger nästa generation Ethereum och börjar sätta ETH. Klicka här för att registrera dig. 

#####

CodefiEthereum 2.0NyhetsbrevPrenumerera på vårt nyhetsbrev för de senaste nyheterna om Ethereum, företagslösningar, utvecklarresurser och mer.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me