Pozdravi ConsenSys Discord

blog 1NewsDevelopersEnterpriseBlockchain ExplainedDogodki in konferencePressGlasila

Naročite se na naše novice.

Email naslov

Spoštujemo vašo zasebnost

DomovBlogNovice

Pozdravi ConsenSys Discord

Skočite na naš novi strežnik in gradite skupaj z najboljšimi skupinami ekosistema Ethereum. avtor Billy Luedtke 14. julij 2020 Objavljeno 14. julija 2020

Pridružite se ConsenSys Discord

TLDR: Pridružite se ConsenSys Discord. To je zadnji korak na naši poti, da razbijemo naše stene in tesneje sodelujemo z vsemi, da Ethereum in decentralizirani splet še naprej potiskamo naprej.

ikona konsenz pleksusa okrogla Pridružite se našemu popolnoma novemu strežniku Discord Skoči v

Na notranjih kanalih ConsenSys se zgodi nekaj čarobnega. Podjetju lahko pošljete sporočilo:

  • Ali kdo dela na X-u?
  • Ali mi lahko kdo pomaga pri Y-ju?
  • Kakšno je stanje Z?

Integracije denarnic, državni kanali, kostumi za Devcon, raziskave Eth 2.0 Phase 2, arhitekture za digitalne valute centralnih bank, ničelna učinkovitost vezja – kar koli že. In nedvomno bo nekdo spregovoril. Danes želimo razširiti agoro ConsenSys in hladilnik vode na vas.

Mi smo razvijalec

ConsenSys je v zadnjih nekaj letih doživel nekaj globokih premikov. Pred nekaj meseci se je znotraj našega podjetja oblikovala nova skupina – pestra, skunkworks posadka razvijalcev, tehničnih trenerjev in oblikovalcev izdelkov. Naše poslanstvo: olajšati trenutke Ethereuma “aha” za splošno populacijo razvijalcev, ki niso Web3. Pokažite razvijalcem vse neverjetne stvari, ki jih lahko naredijo z Ethereumom, in jim nato pomagajte na njihovih poteh, da bodo svoje izdelke uresničili. Razumevanje želja in potreb skupnosti ter sporočanje teh potreb našim produktnim skupinam – tako da bomo kot organizacija lahko bolje služili prostoru Ethereum. Povežite pike ekosistema Ethereum, poskrbite, da se bodo vsi zavedali, kaj počnejo vsi, se pogovarjali z ljudmi, s katerimi se morajo pogovarjati, in sodelovali z ljudmi, s katerimi morajo sodelovati.

Zavedali smo se, da je vse to osnova enega samega načela: vzpostaviti tesnejše odnose z razvijalci. Kot taka je bila naša ekipa ustrezno poimenovana »Odnosi z razvijalci«.

Odnosi z razvijalci ConsenSysTo smo mi.

Gojenje ekosistema Ethereum

Ko smo revidirali naše odnose z razvijalci, tako v prostoru Ethereum, kot tudi zunaj njega, smo ugotovili, da smo se v naglici, da bi že zgodaj zavzeli pomembno vlogo pri podpiranju ekosistema, nekoliko zaprli vase. naše dejavnosti kot studia tvegane produkcije, vrata ConsenSys (fizično (vrata naših pisarn), digitalno (ConsenSys Slack) in v prenesenem pomenu (naše misli in srca)) so bila odprta dobesedno vsem in vsem, ki gradijo na / z Ethereumom. Vsi so bili dobrodošli kot sodelavec pri iskanju boljšega, decentraliziranega spleta.

Vendar smo videli, da se je ConsenSys začel usmerjati po drugačni poti – v smeri razvoja izdelkov in protokolov. In nekdaj brezmejna mreža posameznikov, idej, projektov in skupnosti, ki je Ethereumu omogočila konkurenčno prednost odprtih inovacij, se je začela bolj usmerjati v smer nekoliko bolj tradicionalnega podjetja s programskimi izdelki. V nekem smislu smo prevzeli nekatere značilnosti obzidanega vrta – ravno tisto, proti čemer smo se borili.

Ozidan vrt = slaboJa, ta obzidan vrt bo morda videti lepo, toda NE PADITE NA TRIKE! stena = slabo

Ugotovili smo tudi, da to v našem imenu sploh ni bilo namerno – preprosto smo bili ujeti, ko smo VELIKO delali, in v tej poplavi dejavnosti smo se znašli v spodnjem toku in izpadli iz stika z ljudmi, ki smo jim morali biti najbližje. 

ConsenSys pomaga graditi temelje ekosistema Ethereum.To smo mi, ki pomagamo zgraditi temelje ekosistema Ethereum (ne smemo ga zamenjati z Ethereum Foundation). Tudi to pravzaprav nismo mi. To je le naključna slika nekaterih gradbenih frajerjev.

Za referenco – ConsenSys je od prvega dne iskal najboljše in najsvetlejše tehnologe in podjetnike, da bi široko raziskal prostor rešitev, da bi iterativno opredelil in izboljšal vse bolj dovršene inkarnacije vidikov ekosistema Ethereum. Leta 2014, ko se je ustanovil ConsenSys, še ni obstajala infrastruktura, ki bi podpirala cvetočo skupnost odprtih inovacij, ki jo imamo danes. Potrebovali smo orodja, da smo lahko gradili prihodnost.

Tako smo se lotili dela.

Zgradili smo MetaMask. In Infura. In Tartuf. In Gitcoin. In Hiperledger Besu– tretji odjemalec Ethereuma smo imeli veliko vlogo pri razvoju. In začel revidirati pametne pogodbe. In pomagal oblikovati EGP. In tokenizirani projekti, omrežja in sredstva. In začel sodelovati s podjetji, da bi jih izobraževal in vodil po poti novega decentraliziranega digitalnega sveta.

Zgradili smo program donacij in inkubator ter ekipo za digitalno identiteto in ConsenSys Academy ter mrežo BUIDL in platformo za odprta vlaganja. Raziskovali smo prihodnost dela. Začeli smo eno najbolj filozofskih, odprtih in naprednih konferenc v ekosistemu (Eterično). Gradili smo odjemalce Ethereum naslednje generacije. Izvajali smo raziskave državnih kanalov in raziskovanje stopnje 2 ter raziskave Eth1.X. In tako, toliko več.

pregled konsenzovHiter pregled nekaterih naših dejavnosti (in to je bilo ~ 2 LETI PRED). Vir: “Razumevanje enega najpomembnejših podjetij v kripto”

In danes smo tu. 

Našli smo našo podlago.

Ethereum raste in napreduje kot še nikoli prej.

Inovacije se dogajajo na a smešna hitrost

Vsak dan je še en neverjeten projekt, ki sproži še eno neverjetno stvar.

Zdi se, kot da je Ethereum dozorel do točke, ko je v prepadu, da bi povzročil resnične, sistemske spremembe.

ekosistem ethereum defi 1Yo upočasni Ethereum !! (j / k ne). Tudi to je od 17. decembra 2019, zato je verjetno tu okoli 9000 + več projektov, ki niso navedeni.

Odprta komunikacija in sodelovanje

In tako, ko smo pod nogami, imamo v ConsenSys končno nekaj prostora za dihanje, da naredimo korak nazaj. Da ocenimo, kje smo in kam želimo iti. V tem razmisleku smo ugotovili, da bi si morali bolje prizadevati, da bi živeli iste vrednote, ki vodijo naš inženiring – da bi morali biti bolj odprti, pregledni in “mrežni” do celotnega ekosistema. (“Meshy” je izraz, ki se interno uporablja za opisovanje kulture ConsenSys – glej tudi: Mesh, Meshian in drugi). 

Vendar smo tudi spoznali, da moramo biti kot skupnost Ethereum vsi boljši pri izmenjavi informacij. VSI moramo biti boljši, če želimo, da naš napredek uide iz naših odmevnih komor in silosov. Potrebujemo briljantne misli in glasove našega ekosistema, da jih slišimo in jim damo priložnost, da se povežemo z drugimi briljantnimi umi okoli njih – ki so pogosto tako blizu, a tako povezani.

Torej, naš prvi korak na tej poti je klepet, obrnjen k javnosti. Neskladje ConsenSys. Resnično upamo, da bo ta strežnik – čeprav le en zelo majhen del sestavljanke – spremenil način dela s splošno skupnostjo. In upamo, da se nam boste na tej poti pridružili kot sodelavci.

Priložnosti v ekosistemu Ethereum ni malo. Globoka ideja je, ko zares pomisliš. Bolj ko gradimo, bolj lahko gradimo naprej. Zakaj torej ne bi gradili skupaj?

Mesh je več kot ConsenSys – to smo vsi mi.

Pridružite se ConsenSys Discord

Potisnimo Ethereum in decentraliziran splet naprej – skupaj. Hyperledger BesuInfuraMetaMaskNewsletterNaročite se na naše glasilo, kjer boste prejemali najnovejše novice o Ethereumu, rešitve za podjetja, vire za razvijalce in še več.Poročilo DeFi za Ethereum Q3 2020Prijavi

Poročilo DeFi za Ethereum Q3 2020

Poročilo DeFi o Ethereum Q2 2020Prijavi

Poročilo DeFi o Ethereum Q2 2020

Poročilo Ethereum 2 0 Staking EcosystemPrijavi

Eterično poročilo Ethereum 2.0

Popoln vodnik za poslovna omrežja BlockchainVodnik

Popoln vodnik za poslovna omrežja Blockchain

Kako zgraditi uspešen izdelek BlockchainSpletni seminar

Kako zgraditi uspešen izdelek Blockchain

Centralne banke in prihodnost denarjaBel papir

Centralne banke in prihodnost denarja

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me