Hvordan bli en Blockchain-arkitekt?

Ønsker å bli en blockchain-arkitekt? Lær av vår grundige guide når vi diskuterer viktige ferdigheter og sertifiseringer du trenger for å bli en.

Blockchain-arkitekt kan være et av de lukrative karrierevalgene så langt. Blockchain har vært det i ganske lang tid nå, og nå ser mange av dere også nye typer karrieremuligheter.

Ettersom mange bedrifter ser på teknologien, ansetter de også kvalifisert personell for å hjelpe dem med å utvikle innovative løsninger også. Som et resultat er det stor etterspørsel etter blockchain-eksperter over hele verden.

Imidlertid ser det ut til at mange av dere er forvirret med blockchain-arkitekten som en karriere. Viktigst, mange av dere vet ikke bare hvilke ferdigheter du trenger for å forfølge denne karrieren. Noen av dere forvirrer også blockchain-utviklere eller ingeniører med blockchain-arkitektjobber.

Så for å hjelpe deg med å forfølge denne karrieren og hjelpe deg å kjenne forskjellen mellom blockchain-utvikler og arkitekt, vil jeg dekke alt i denne guiden.

Så ta en kaffe og les videre!

Meld deg på nå: Certified Enterprise Blockchain Architect (CEBA) kurs

Hvem er en Blockchain-arkitekt?

Først av alt, før vi begynner på hvordan vi kan bli en blockchain-arkitektguide, la oss se hvem som faktisk er en blockchain-arkitekt.

I virkeligheten er en blockchain-arkitekt ansvarlig for å jobbe med R&D team og hjelper til med å infisere blockchain i å bygge og designe løsninger som utnytter rammer og konsepter på tvers av aktiva.

I tillegg vil du også jobbe med de nye innovasjonene og lage ytelsesstandarder for å bedømme nye løsninger. Annet enn det, inkluderer blockchain arkitekt ferdigheter svært erfarne innen blockchain arkitektur rammer og skape lagringsløsninger.

Uansett er hovedfaktoren at stillingen faktisk er på toppen av blockchain-utviklerjobber og ingeniørjobber. Som et resultat vil arkitekten ha ansvaret for å lede eventuelle blockchain-baserte prosjekter og skissere den generelle veikartet for teamet å følge..

Det beste med denne karrieren er at du ikke bare koder eller utvikler systemet, men også vurderer forretningsperspektiver.

La ta med deg andre risikoer som er forbundet med det også. Vanligvis vil en blockchain-arkitekt-sertifisering være veien å gå. Siden det er mange flotte plattformer som tilbyr denne typen sertifisering og hjelper dem med å nå sitt fulle potensiale.

Uansett må du ha andre sosiale ferdigheter for å håndtere potensielle kunder også. Så til slutt, som du ser, vil du ha ansvaret for nesten alt løsningen står for.

Blockchain Architect

Forskjellen med Blockchain-utvikler og ingeniør

Det er her ting blir litt mer kompliserte. Både en blockchain-utvikler og ingeniør har noen vanlige roller, men de har også sine forskjeller. I virkeligheten sammenfaller disse vanlige rollene også med rollene som blockchain-arkitektjobber.

Derfor ser det ut til at mange mennesker forvirrer dem og kan bytte dem. Uansett, blockchain arkitektjobber trenger en person som vet hvordan systemet fungerer og hvordan kan han / hun visualisere et system som minimerer alle risikoer.

Åpenbart er det nødvendig med høyere kodingsferdigheter, ellers vet han / hun kanskje ikke om selskapet kan trekke det av eller ikke. Mer, han / hun vil også se over den tekniske kvaliteten og for det meste ta toppnivåbeslutningene i et prosjekt.

På den annen side kan utviklere ta avgjørelser også, men stort sett er de basert på arbeidet deres. Vanligvis jobber flere blockchain-utviklere i et prosjekt med forskjellige deler av en løsning. Så han / hun kan bare ta implementeringsbeslutninger på deres deler.

Blockchain-ingeniører kan også se for seg strukturen til infrastrukturen. Men de vil ikke ha myndighet eller håndtere forretningsperspektivet til løsningen også.

I utgangspunktet vil det hele komme ned på autoritet og ledelse. Dette er punktet der blockchain-arkitektjobber skiller seg fra resten.

Uansett, la oss sjekke ut neste del i dette hvordan du blir en blockchain arkitektveiledning.

Hva du trenger for å bli en Blockchain-arkitekt

Det er visse ferdigheter du trenger for å bli en blockchain-arkitekt. Jeg har samlet alle ferdighetene som kreves for stillingen rett nedenfor. Sjekk dem ut og vet hva du må mestre.

Få grundig kunnskap om Blockchain Fundamentals

Før du hopper inn i et hardt teknisk aspekt, må du først begynne med blockchain-grunnleggende. Å få en blockchain-arkitekt arkitekt-sertifisering vil hjelpe deg i dette tilfellet. I utgangspunktet vil du lære om hver periode i blockchain-verdenen, fra definisjon av blockchain til smarte kontrakter.

Andre faktorer som visse funksjoner i blockchain bør også være i leselisten din. Hvis du ikke begynner med dette grunnleggende, vil det bli vanskelig for deg å gå inn på andre aspekter. Jeg vil foreslå å sjekke ut vårt Enterprise Blockchain-sertifiseringskurs da vi tilbyr en disseksjon av denne teknologien på en enkel måte.

Meld deg på nå: Certified Enterprise Blockchain Professional (CEBP) kurs

Poler opp dine lederegenskaper

Dette er den neste store tingen du må gjøre. I virkeligheten vil blockchain-arkitektferdigheter også kreve at du fokuserer på ledelse og ledelse. Men hvorfor? Vel, et av hovedansvarene dine vil være å lede et team av fagpersoner til å utvikle en blockchain-løsning som vil være til fordel for næringslivet.

Så du må skjerpe lederegenskapene dine for å gi teamet riktig guide for å gjøre enhver løsning til en stor suksess. Uten riktig koordinering mellom alle teammedlemmene dine, ville det være vanskelig å få gjort noe i utgangspunktet.

Også, en smart leder vet om styrken og svakheten til hans / hennes teammedlemmer. Det hjelper å tildele dem bestemte oppgaver de kan utmerke seg i.

Kunnskap om Blockchain Architecture Works

Som navnet antyder, så du definitivt det komme. En blockchain-arkitekt bør alltid være oppdatert med alle de nyeste blockchain-arkitektoniske mønstrene. Mer, bør du forstå begreper som hash-funksjoner og konsensus også.

Jeg vil foreslå at du går gjennom alle papirene til blockchain-plattformer for bedrifter. Det vil gi deg et klart innblikk i hvordan de har strukturert plattformene sine. I tillegg får du andre innovative ideer for å gjøre løsningen din også forskjellig fra dem.

Imidlertid må jeg advare deg, forvente å bruke mye tid, og bygge opp denne ferdigheten. Siden det vil være en av dine beste ferdigheter i karrieren.

Ha en omfattende kunnskap og applikasjonsfølelse av datastrukturene

Deretter kommer den avanserte forståelsen av datastrukturer. I virkeligheten kommer blockchain med en veldig unik form for datastruktur. Mer, det er ikke mange der ute som fullt ut kan forstå den komplekse naturen til den.

Derfor må du ha omfattende kunnskap om hvordan datastrukturene utgjør blockchain. Så du bør studere Merkle Trees eller Patricia Trees for det. Et annet aspekt du trenger å sjekke ut er anvendeligheten av det med løsningen. I mange tilfeller kan spesifikke datastrukturer hjelpe deg med å nå dine mål raskere.

Dermed må du huske det mens du utformer veikartet for teamet ditt i begynnelsen.

La oss gå videre til neste ferdighet i dette, hvordan bli en blockchain arkitektguide.

Vær dyktig i kryptografi

En annen av de beste blockchain arkitektferdighetene er å lære kryptografi. Hashing i kryptografi er en stor del av blockchain-teknologien. Uten å bruke kryptografi ville hele sikkerhetsgrunnlaget falle fra hverandre. Så du må bruke den for å tilby ekstra sikkerhet og uforanderlighet til systemet.

Men vær veldig forsiktig når du har å gjøre med kryptografi. I virkeligheten kan til og med en liten feil føre til enorme risikofaktorer. Så sørg for å lære alt det er å kryptere effektivt.

Uten å forstå det helt, kan du aldri håpe å perfeksjonere løsningene dine.

Vær ekspert på front-end og back-end webutvikling

Du finner det kanskje ikke i et typisk blockchain-arkitekurs der ute. Dette er noe du kan lære av et institutt eller et treningsprogram. I mange tilfeller kan du også utforske det selv. Men å være en front-end og back-end webutvikling er veldig viktig.

Du trenger kanskje ikke å kode det selv i det lange løp, men uten å vite hvordan du gjør det, kan du ikke kartlegge designene dine riktig.

Uansett, i denne, må du lære å utvikle brukergrensesnitt, APIer og så videre. Å gi retningen for hvordan brukergrensesnittet skal se ut, vil også være til fordel for prosjektet ditt.

Beherske forskjellige programmeringsspråk

Dette er den gode delen. Som blockchain-løsningsarkitekt må du mestre forskjellige programmeringsspråk. I tillegg må du også ha ekspertise på høyere nivå i dem. I utgangspunktet er det et av de viktigste kravene til arkitektposisjonene i bedrifter.

I tillegg kan din rolle få deg til å kode visse vanskelige deler av prosjektet som ingen andre er i stand til. Så begynn med å lære C ++, Python og Java. Når du er ferdig med dem, begynn også å lære Solidity. Etter det må du lære å utvikle en blockchain-app for å forstå konseptet fullt ut.

Denne ferdigheten vil sikkert komme til nytte mens du også sitter på et intervju.

Ha en dypere forståelse av forskjellige Blockchain-plattformer

Sertifiseringsprogrammer for Blockchain-løsningsarkitekt kan hjelpe deg med denne. En av ferdighetene dine er å forstå hvordan alle plattformene fungerer. Så, å forstå forskjellen mellom private, fødererte / konsortium og offentlige plattformer er et must.

Det vil hjelpe deg med å velge den beste før du jobber med noe prosjekt.

Vær dyktig i smart kontraktutvikling

Den smarte kontrakten er helt nødvendig for blockchain-arkitekter. Enhver blockchain-løsningsarkitekt må vite hvordan man kan utvikle smarte kontrakter. Mer, siden det er en av de høye etterspurte funksjonene til bedriftsbedrifter, kan du ikke hoppe over det.

I utgangspunktet begynner du med å lære hvordan virksomhetslogikk fungerer, og deretter bygge deg vei til smarte kontrakter.

Har kunnskap om hvordan standarder og økosystemer fungerer

For å lande en karriere som blockchain-arkitekt, må du lære hvordan forskjellige standarder fungerer. Mer, bør du også studere alle de forskjellige blockchain-økosystemene sammen med distribuert hovedboksteknologi.

I dette tilfellet vil blockchain arkitektkurset hjelpe deg sterkt. Økosystemer som Corda, Quorum, Ethereum og Hyperledger er et must for deg.

Master Blockchain-interoperabilitet

Blockchain-interoperabilitet er en stor faktor for alle slags prosjekter. Selv om mange high-end fremdeles ikke kunne sikre riktig interoperabilitet. Men ettersom det vil bli en av de høye etterspurte funksjonene i fremtiden, må du studere hvordan det fungerer.

Hvis du kan mestre denne ferdigheten og implementere blockchain i bedriftens løsninger, er det tydelig at du kan få en jobb i denne nisjen. Uansett er den grunnleggende ideen å fokusere på vanlige standarder i stedet for å bruke nye.

Lær å utvikle Blockchain produktspesifikasjon

Det vil være et av dine hovedansvar som blockchain-arkitekt. Derfor må du lære å utvikle blockchain-produktspesifikasjoner. I utgangspunktet må du forstå hvordan blockchain-produkter pakkes eller markedsføres.

Mer, vil du også måtte ta i mot kundens krav sammen med bedriftens forbrukerkrav også. Hvis du ikke klart kan definere spesifikasjonen, ville forbrukerne ikke forstå hva du tilbyr.

I alle fall hjelper andre teammedlemmer til å jobbe effektivt med å gi en skikkelig retningslinje for produktet.

Tilegne deg kunnskap om utvikling av strategier for implementering av Blockchain

Jeg antar at det ikke er noen bedre måte å være ekspert på, i stedet for å ha erfaring med andre prosjekter. Hvis du bare er en startpakke innen dette feltet, ville det være best å studere vellykkede utvikling av blockchain-implementeringer tidligere.

Hvordan ville det hjelpe? Vel, det vil hjelpe deg å forstå hvordan de strategiserte produktene sine for å gjøre dem vellykkede. Å bli med i et samfunn eller blockchain i konsortiet kan også hjelpe på denne måten også. Consortia har et samarbeidsmiljø, og du kan alltid være oppdatert med hvordan de lanserer hvert av sine blockchain-produkter.

Vær ekspert på Blockchain-utviklingsverktøy

Blockchain-utviklingsverktøy vil hjelpe deg med å akselerere prosjektet ditt. I utgangspunktet er disse blockchain-verktøyene her for å spare tid og ressurser. Mer, uten å distribuere utkastløsningen din, kan du alltid teste den ved hjelp av verktøyene.

Uansett, utviklere elsker blockchain-utviklingsverktøy. Så som arkitekt må du også vite om dem. Spesielt må du bestemme hvilket verktøy som er best egnet for et bestemt prosjekt. Så når du vet om det grunnleggende om blockchain, kan du begynne å bruke disse verktøyene for å mestre dem.

Meld deg på nå: Kurs for Enterprise Blockchains Templates

Lær å koble Blockchain med virksomheten

Det er enda et av dine ansvarsoppgaver som arkitekt i blockchain-nisje. I din blockchain arkitektutdannelse, begynn å lære hvordan du kan koble teknologien med eksisterende forretningsmodeller. Åpenbart må du gjøre noen endringer i den typiske forretningsmodellen. Men det skal ikke gå på bekostning av inntektene.

I virkeligheten er dette en ekstremt avgjørende ferdighet, da et prosjekt mislykkes eller lykkes, vil avhenge av det. I tillegg, ettersom bedrifter ikke vet hvordan de skal bruke denne teknologien til deres fordel, vil de avhenge av beslutningene dine. Derfor må du komme med blockchain-forretningsmodeller.

Har strategiske ferdigheter for raskere problemløsning

Strategiske ferdigheter er ekstremt nødvendige for at du skal bli arkitekt. Mens du jobber i et bedriftsmiljø med et helt nytt prosjekt, vil du møte mange problemer. Så du må ta ansvar og løse det så raskt som mulig.

Du må imidlertid sørge for at selskapet ditt ikke blir utsatt for tap også. Dermed må du ha høyere strategiske ferdigheter for å holde alt i gang. Uansett, sørg for å polere opp denne ferdigheten for å få en jobb som blockchain-arkitekt.

La oss sjekke ut den neste i dette hvordan du blir en blockchain-arkitektguide.

Få en grad eller diplom i datalogi

Jeg antar at dette er den mest grunnleggende tingen du kan gjøre for din blockchain arkitektutdannelse. Hva kan være den beste måten å vise fortjenestene dine foran andre selskaper enn å få en grad? En grad i datalogi kan hjelpe deg med å vise arbeidsgiveren at du er perfekt kvalifisert til å bli ansatt.

Mer, mens du tar vitnemålet eller graden, vil du lære alt om programvareutvikling. Det vil videre hjelpe deg med å forstå alle programmeringsresultatene for blockchain-prosjektene dine.

Også, hvis du møter noen form for problemer mens du utvikler blockchain-løsningen, kan du også enkelt identifisere feilen.

Registrer deg for et Enterprise Blockchain-sertifiseringsprogram

Vil du vite en liten hemmelighet? Et Enterprise Blockchain-sertifiseringsprogram er faktisk den beste måten å få et forsprang på reisen din til å bli blockchain-arkitekt. Det er mange kurs på nettet for øyeblikket, men jeg vil anbefale deg å sjekke ut programmene våre.

I utgangspunktet vil vårt blockchain-arkitekurs hjelpe deg med å bedre forstå det grunnleggende innen blockchain-teknologi.

Ettersom vårt blockchain-arkitekurs dekker alle de potensielle high-end blockchain-plattformene som Ethereum, Hyperledger og Corda, kan du enkelt vite hvordan disse plattformene fungerer. I tillegg vil det å hjelpe deg i alle tilfeller hjelpe deg også.

Med hjelp fra blockchain arkitektopplæring kan du hoppe videre i løpet av å få topplasseringen. Vi tilbyr imidlertid bare kursene våre til beslutningstakere, ledere, ingeniører, utviklere, arkitekter, forretningsanalytikere, innovasjonsledere, rådgivere og mange flere..

Leter du etter blockchain-sertifiseringskurs som kan gi deg en god jobb? Sjekk ut vårt brede utvalg av blockchain-kurs akkurat nå!

Er Blockchain Architect den rette veien å gå?

Vel, det er helt naturlig å være skeptisk til det. Vi mener blockchain er en ganske ny teknologi. Ingen kan være helt sikre på hvordan det vil ende opp med å forstyrre eller til og med vil forstyrre i utgangspunktet. Men å dømme ut fra all sprøytenarkoman og nesten en besettelse nivå fascinasjon av bedriftene med teknologien får meg til å tenke noe annet.

Så her gir vi noen klare fordeler som kan interessere deg mer enn du tror.

  • Eksklusive lønnsalternativer

Teknologien er ny, og for å være ærlig, nesten alle stillinger i blockchain får mye lønn helt fra starten. Det er mange mest betalte blockchain-jobber i markedet. Og blockchainarkitektjobber er ikke annerledes enn det.

Men det beste med denne jobbrollen er at du vil være leder for en blockchain-løsning, slik at du kan forvente mye mer enn andre stillinger som for tiden er i markedet. Bedrifter er også villige til å betale mer hvis du også har tidligere erfaring.

Å få ekstra blockchain-arkitektutdannelse for å hjelpe deg med å bli vant til selskapets policy er også på bordet. Basert på din posisjon vil du sannsynligvis få flere ferietider med insentiver.

  • Høy etterspørsel etter Blockchain Architect

Det er høy etterspørsel etter blockchain-arkitekt for øyeblikket. Men hvorfor? Vel, det er bare en håndfull mennesker som er i stand til å trekke frem en blockchain-løsningsdesign. På den annen side er dyktig personell som kan trekke arkitektenes ansvar enda sjeldnere.

Du må være en eksepsjonell tenker for å øke selskapets inntekter basert på løsningsdesignene. Derfor, hvis du er skikkelig dyktig, vil du definitivt bli ansatt der og der.

  • Få mer fleksibilitet

Bedrifter er villige til å gjøre deg komfortabel akkurat som du ønsker. Selv om du ville jobbe under dem, vil en person med dine ferdigheter bli behandlet høyt på arbeidsplassen. Dermed virker det som en drømmejobb å få et vennlig miljø med et eget team og andre fasiliteter?

I mange tilfeller kan du selvfølgelig velge å “jobbe hjemmefra” under visse forhold, selvfølgelig! Å være broen mellom selskapets nisje og blockchain er din første prioritet, og det er derfor bedrifter er villige til å gi deg all slags fleksibilitet du trenger.

  • Arbeid med den teknologiske revolusjonen

Blockchain er en teknologisk revolusjon i denne alderen. Det kan virkelig omforme alle forretningsmodellene våre og få dem til å kjøre enda mer effektivt. Tenk deg at du kommer til å jobbe med helt ny teknologi. Jeg mener, hvor mange mennesker som får denne sjansen, ikke sant?

Med dine blockchain-arkitektferdigheter kan du utforske nye muligheter og til og med oppdage nye innovasjoner innen dette feltet også. Det er fortsatt så mange muligheter igjen å utforske. Så du får full pakke helt.

  • Bedre posisjon

Åpenbart vil blockchain arkitektferdigheter gi deg en lukrativ posisjon i teamet. Du vil helt sikkert ende opp med å lede prosjektet helt. Selv om blockchain-utviklere og ingeniører også har høyere stillinger, vil de jobbe under vingene dine.

I virkeligheten kan det ta mange dager å nå denne stillingen i karrieren. Men hvis du sikter mot topposisjonen, kan du sikkert få det hvis du vil. Det beste er at det også er et blockchain arkitektkurs som kan hjelpe deg med å nå dine mål raskt.

Sluttnotat

Det ser ut til at blockchain sakte tar over verden bit for bit. Det kan virke litt forstyrrende, men slik føles enhver ny innovasjon i begynnelsen. Husker du industrialiseringstidene? Selv om det tok bort noen potensielle karrieremuligheter, introduserte det også nye.

Det samme gjelder blockchain-teknologi. Dermed har folk nye muligheter innen dette feltet så vel som blockchain-arkitekter.

Men hvis du vil fortsette denne karrieren i full gang, er det best å få en blockchain-arkitekt arkitekt-sertifisering. Ikke bare vil det tilby blockchain arkitektopplæring, men det gir også innflytelse over andre konkurrenter på markedet. Vi anbefaler å starte med vårt Certified Enterprise Blockchain Architect (CEBA) kurs.

Det er din tid å skinne. Så ta sjansen og start reisen nå!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me