Electroneum Wallet Review

Denne guiden er laget med et formål å hjelpe deg med å forstå alt du kan vite om ETN kryptovaluta lommebok. Jeg vil introdusere deg for forskjellige typer lommebøker, deres fordeler og ulemper, appen, sikkerhetstiltak og alle de andre aspektene som er viktige når du velger den beste kryptovaluta-lommeboken for dine behov.

Etter dette Electroneum lommebok anmeldelse, du bør ha nok kunnskap til å avgjøre om lommeboken passer for deg, eller om du skal bevege deg lenger og se etter bedre og sikrere alternativer.

Siden vi har mye å dekke, la oss komme inn på det.

Fordeler

 • App tilgjengelig på Android på iOS-enheter
 • Rask betaling
 • Enkelt oppsett for små betalinger

Ulemper

 • App-lommeboken mangler sikkerhet
 • Ikke veldig funksjonell
 • Nødvendige personlige opplysninger

Ulike typer Crypto-lommebøker

Før vi går rett til Electroneum-gjennomgang, la oss se på de forskjellige typer lommebøker tilgjengelig.

Electroneum Wallet Review

Papir lommebøker

Papir lommebøker er den sikreste type kryptovaluta lommebok. Imidlertid er de vanskelige å sette opp riktig. Av denne grunn anbefales de ikke for nybegynnere. De er ikke annet enn et nøkkelpar laget på en helt offline datamaskin og lagret på et tryggest mulig sted.

Det er en rimelig enkel måte å lage en papirlommebok med Electroneum. Imidlertid vil Electroneum-papirlommebøker som er opprettet uten å følge komplekse sikkerhetstrinn, ikke være så sikre som de burde være.

Hardware lommebøker

Maskinvare lommebøker er gode for folk som vil lagre store mengder kryptovaluta. Eksempler på hardware lommebøker inkluderer Ledger Nano S og Trezor enhet. Selv om de gir brukerne en god balanse mellom sikkerhet og bekvemmelighet, er det ikke en som støtter Electroneum ennå.

Online lommebøker

Hvis du noen gang har kjøpt Bitcoin, Ether, Electroneum, eller annen kryptovaluta ved en børs som Coinbase eller Kraken, du har allerede brukt en online lommebok.

Tabell: Generell informasjon om Coinbase Wallet og Electroneum

Online lommebøker skal aldri betraktes som lagring for kryptovalutaer. De tjener et formål – du kan sette inn penger i en online lommebok og bruke en tjeneste som den er knyttet til den. Dette kan være et kasino, en nettbutikk eller en børs, men du skal ikke sette inn pengene dine der.

Det er ingen kontroll når det gjelder online lommebøker. Hvis børsen forsvinner, gjør pengene dine det også.

Programvare lommebøker

Programvare lommebøker tilby brukerne en balanse mellom sikkerhet og bekvemmelighet. De er ikke like sikre som maskinvarepungebok, men de er mer praktisk å bruke. Det er mange eksempler på lommebøker rundt programvaren. Noen lagrer bare en type kryptovaluta, andre lagrer mange. Electroneum-lommeboken som vi for det meste diskuterer i dag er en type lommebok for programvare.

Programvarelommebøker er perfekte for lagring små mengder kryptovaluta brukes til daglige utgifter. De er ikke så bra for lagring av store mengder i lang tid. Hvis du leter etter de mest anbefalte programvarelommebøkene, bør du sjekke ut det Coinbase, Electrum og Mosebok.

Programvare lommebøker kan brukes på enten en datamaskin eller a mobiltelefon. De tillater brukere å sende og motta digitale mynter og tokens med et klikk på en knapp. Imidlertid kan de bli hacket ved hjelp av nøkkelloggere og skadelig programvare.

Siste Ledger Wallet-kupong funnet:

Hva er Electroneum Wallet?

Electroneum-lommeboken er en digital valuta lommebok designet for å lagre Electroneum-kryptovalutaen. Det finnes to typer ETN-lommebøker: Electroneum app lommebok og Electroneum papir lommebok.

Electroneum lommebok gjennomgang: hjemmeside.

Electroneum App Wallet

Mobiltelefonlommeboken er designet for å være utrolig Brukervennlig. Selvfølgelig, når noe er designet for å være praktisk, er det sjelden sikkert. Dette er tilfellet med søknaden. Skadevare kan enkelt infisere enheter som kjører lommeboken til Electroneum-appen.

En av de beste aspektene ved Electroneum app-lommeboken er at du til slutt vil være i stand til å gjøre det bruk prosessorkraften på telefonen til min Electroneum. Dette kan redusere enheten din og redusere batterilevetiden, men teamet bak Electroneum ønsket å gjøre plattformen attraktiv for de millioner av mennesker som bor i utviklingsland og har tilgang til smarttelefoner..

Den lille mengden valuta som Electroneum-app-lommeboken vil være i stand til, kan motvirke prisen på en telefonregning hver måned.

Papir lommebok

Papirlommebøker kan være vanskelig å sette opp, men hvis du vet hva du gjør, kan du ha den sikreste lommeboken for å lagre myntene dine.

Det er imidlertid viktig å nevne at hvis du ved et uhell setter opp en ved hjelp av en maskin som er det infisert med skadelig programvare, lommeboken din vil ikke være sikker i det hele tatt. Hvor langt du vil ta sikkerhetsforholdsregler, vil avhenge av hvor mye Electroneum du lagrer på papirlommeboken.

Sammenlign Electroneum Wallet side om side med andre

Visste du?

Sammenlign Electroneum Wallet side om side med andre

Alle Crypto Exchanges kan se ut som deg, men de er IKKE det samme!

Ja! Vis meg sammenligningskartet

Hvor god er Electroneum-lommeboken?

Hver ETN-lommebok kommer med forskjellige særegenheter og fordeler. Jeg har tatt med all informasjonen nedenfor.

Electroneum App Wallet

PROS ULEMPER
 • Lett å bruke.
 • Min en liten mengde Electroneum med et veldig lite oppsett.
 • Veldig beleilig. Betalinger kan gjøres fra håndflaten din.
 • Tilgjengelig på Android- og iOS-enheter.
 • Ikke egnet for store mengder Electroneum.
 • Å være en lommebok for mobiltelefoner, er Electroneum app-lommeboken sårbar for skadelig programvare og andre lignende trusler.
 • Ikke veldig funksjonell.
 • Når du bruker gruvefunksjonen, vil telefonen din reduseres merkbart.
 • Når du setter opp Electroneum-lommeboken, må du oppgi personlige opplysninger som mobiltelefonnummer og e-postadresse.

Electroneum-lommebok

PROS ULEMPER
 • Det kan være utrolig sikkert når det er satt opp riktig.
 • Flott for lagring av store mengder Electroneum.
 • Du trenger ikke å oppgi noen detaljer for å sette opp en papirlommebok.
 • Vanskelig å sette opp riktig.
 • Kan ikke gruve Electroneum ved hjelp av Electroneum papirlommebok.

Selv om det er noen gode aspekter når det gjelder Electroneum-lommebøker, er de definitivt ikke de beste alternativene i markedet. Hvis du vil finne de sikreste lommebøkene, bør du sjekke ut Hovedbok, Coinbase og Trezor, du blir ikke skuffet.

Electroneum Wallet: Sikkerhetsoversikt

Electroneum lommebøker tilbyr forskjellige sikkerhetsnivåer. Generelt Electroneum papir lommebok vil tilby høyeste sikkerhetsnivå, imidlertid Electroneum app lommebok tilbyr en mer praktisk måte bruk av Electroneum, men denne bekvemmeligheten koster. Den kostnaden er dens sikkerhet.

La oss først se på hvordan øke sikkerheten til Electroneum lommebok-appen:

 • Bruk oppdatert skadelig programvare og antivirus programvare på telefonen din.
 • Last aldri ned noe fra ukjente programvareleverandører. Enda bedre, aldri last ned noe.
 • Ikke bla gjennom potensielt farlige nettsteder – streaming-nettsteder eller voksent materiale er ofte infisert med skadelig programvare.
 • Beskytt alle sikkerhetskopifraser og kopier av private nøkler som om du ville gjort en papirlommebok (med livet ditt!).

Øker sikkerheten til Electroneum Paper Wallet

 • Bruk en datamaskin som har full luft (har aldri vært koblet til internett) for å sette opp papirlommeboken.
 • Når du legger til filene som er nødvendige for å generere et par kryptografiske nøkler til den luftgapte datamaskinen, bruker du en datamaskin som nylig er blitt tørket av alt annet enn en oppdatert antivirusprogramvare..
 • Bruk en gang den eneste formen for dataoverføring. Å brenne de nødvendige filene på en CD er ideelt.
 • Skriveren du bruker til å lage kopier av papirlommeboken din, skal ikke ha sitt eget minne eller sin egen trådløse tilkobling.
 • Når du oppbevarer papirlommeboken, må du huske at brann og vann kan skade den. Husk også at alle som har tilgang til lommeboken også kan få tilgang til midlene som er lagret der. Bruk derfor minst en safe.

Hvordan sette opp Electroneum-lommeboken

La meg gi deg en grundig guide som viser hvordan du setter opp Electroneum-lommeboken.

Sette opp Electroneum-appen

 • Besøk https://my.electroneum.com/
 • Klikk på “Opprett konto”

  Electroneum lommebokleder

 • Fyll ut e-postadressen din og opprett et passord. Gjenta passordet, les og merk av i “vilkår og betingelser” -boksen. Fullfør Captcha. Klikk på “Opprett konto”.

  Registrering for Electroneum lommebok

 • Gå til e-postboksen din og klikk på lenke i e-posten.
 • Ved neste Captcha-sjekk, fullfør den om nødvendig.
 • Legg til din landskode og mobilnummer. Dette må være ditt virkelige nummer, da det vil bli brukt til å konfigurere tofaktorautentisering på Electroneum-kontoen din. Klikk deretter på “Send SMS”.

  Mobilnummer 2FA på Electroneum lommebok

 • Når du mottar en SMS til telefonen, Tast inn koden i boksen som kreves. Det blir en sekssifret kode. Du kan da bli bedt om å fullføre en ny Captcha.
 • Deretter må du sette opp en PIN-kode og en gjenopprettingsepost. Først skriver du inn en e-postadresse som ikke er den du brukte til hovedkontoen. Igjen, en e-post med en lenke vil bli sendt til denne adressen. Når du mottar e-posten, klikker du på lenken.

  Oppsett av PIN-gjenoppretting via e-post på Electroneum

 • Nå blir du bedt om å sette opp en fem-sifret PIN-kode. Gjør det minneverdig, men ikke lett å gjette. Du må angi den to ganger og fullføre en Captcha om nødvendig.

  Ekstra sikkerhet på Electroneum lommebok

Gratulerer, du har nettopp opprettet en konto hos Electroneum. Dette kan brukes med enten den nettbaserte nettleserlommeboken eller mobiltelefonapplikasjonen. Bare gå over til Google Play-butikken og søk etter “Electroneum”. Etter at du har lastet ned og åpnet filen, kan du Logg inn og begynn å bruke Electroneum-lommeboken.

Enkelt, ikke sant?

Sette opp lommeboken for electroneum

 • Besøk "nedlasting" delen om Electroneum nettsted.
 • Klikk enten “nettleserversjon” eller “last ned ZIP”. Hvis du bruker nettleserversjonen, må du sørge for at du bruker Google Chrome. For denne veiledningen bruker jeg nettleserversjonen. For ekstra sikkerhet bør resten av guiden utføres offline eller ideelt på en datamaskin som aldri har vært online.

  Electroneum mining pool programvare

 • Les ansvarsfraskrivelsen om private nøkler på neste side. Når du forstår viktigheten av å holde nøklene hemmelige, kan du klikke “La oss komme i gang”.

  Electroneum papir lommebok generator

 • Flytt musen rundt i hvilket mønster du ønsker på neste skjerm. Dette er nødvendig for å lage et virkelig tilfeldig nøkkelsett.
 • Les deretter advarselen om at du holder den trykte lommeboken trygg. Deretter klikker du på “Lagre lommebok som PDF.”
 • Åpne PDF-filen og skriv ut nøkkelsettene.

Det er det! Du kan nå sende litt Electroneum til den nye papirlommeboken for langvarig lagring.

Husk: Dette er en kort og enkel måte å lage en papirlommebok på. Bruk de ovennevnte tipsene for å forbedre sikkerheten. Når du konfigurerer riktig, er en papirlommebok den sikreste måten å lagre kryptovalutaer på.

Hvordan bruke Electroneum-lommeboken

I denne delen av Electroneum-gjennomgangen forklarer jeg hvordan du sender Electroneum fra appen til en hvilken som helst annen lommebok som bruker både papir og bytte lommebøker. Deretter tar vi en titt på hvordan du mottar betalinger ved hjelp av appen.

 • Logg på Electroneum lommebok-appen. Trykk på “send”.

  Elektronisk lommebok mobilapplikasjon

 • Skriv inn adressen til lommeboken du vil sende Electroneum til. Alternativt kan du skann QR kode med enhetens kamera.
 • Deretter vil du se “Betalings-ID” -skjermen. Hvis du sender penger til en papirlommebok, kan du ignorere dette. Hvis du sender Electroneum til en adresse som vil motta mange forskjellige innskudd fra forskjellige personer (en sentral), skriv inn betalings-ID som de gir deg.

  Hvordan legge inn betalings-ID på Electroneum lommebok-app

 • Deretter skriver du inn mengde ETN du ønsker å sende.
 • Sjekk adressene og beløpet på neste skjermbilde. Hvis informasjonen er riktig, klikker du på “send”. Du må da oppgi fem-sifret PIN-kode du satte opp tidligere.

Det er det! Du er ferdig. Electroneum skal komme snart!

For å motta Electroneum ved hjelp av Electroneum-lommebok-appen, klikker du bare på “motta” i stedet for “send”, så får du presentert den offentlige nøkkelen. Ulike online lommebøker vil ha forskjellige instruksjoner, men de vil alle være veldig enkle.

Konklusjon

Derfor, Electroneum tilbud to forskjellige typer lommebøker: programvare og papir. Selv om selskapet har et relativt godt rykte, vil jeg ikke anbefale noen av dem for deg.

Programvare lommebok for Electroneum can er enkel å sette opp og lar deg foreta raske innbetalinger når det gjelder små mengder Electroneum, men det mangler også funksjonalitet, sikkerhet og er rett og slett ikke egnet for lagring av store mengder Electroneum.

Tabell: Fordeler og ulemper med Ledger Nano X og Electroneum

Snakker om Electroneum papir lommebok, det er veldig sikkert og flott for lagring av store mengder mynter, men det kan være veldig vanskelig å sette opp riktig.

Hvis du verdsetter sikkerheten din og vil finne en pålitelig kryptovaluta lommebok, bør du sjekke ut Hovedbok, Coinbase og Trezor. Ledger og Trezor er hardware lommebøker, mens Coinbase er en programvare lommebok som har klart å opprettholde et fantastisk rykte gjennom årene.

Innholdet som er publisert på dette nettstedet er ikke rettet mot å gi noen form for økonomisk, investering, handel eller noen annen form for rådgivning. BitDegree.org støtter ikke eller foreslår at du kjøper, selger eller har noen form for kryptovaluta. Før du tar økonomiske investeringsbeslutninger, må du rådføre deg med din økonomiske rådgiver.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me