Binance Wallet Review

Hvis du leter etter Binance lommebokanmeldelser, sjansen er at du er klar til å dykke ned i kryptoverdenen. Eller kanskje, du er allerede en erfaren kryptovaluta-veteran, og leter bare etter et pålitelig lommebokalternativ. Uansett hva som måtte være i dag, skal vi ta en god titt på Binance, og alle dens kryptolagringsfunksjoner (og deretter noen).

Med kryptovalutaer blir mer adoptert hver eneste dag, er det fornuftig at kryptoholdere leter etter den beste måten å holde myntene trygge på. Som du kanskje allerede vet, er det ganske mange alternativer tilgjengelig på markedet – forskjellige lommeboktyper, forskjellige funksjoner og funksjonalitet, og så videre.

Med Binance å være et veldig fremtredende navn i kryptoscenen, det er også naturlig at det har et metaforisk forstørrelsesglass på seg selv – det er tross alt en viss standard å leve opp til!

Uten videre, men la oss gå videre til Binance-lommeboken, og se om det er en plattform som er verdt å ha myntene dine på.

Fordeler

  • Flere kryptovaluta-støtte
  • Veldig sikker
  • SegWit og Bech32 adressestøtte
  • Innebygd utvekslingsfunksjonalitet
  • Et av de mest pålitelige navnene i kryptoverdenen

Ulemper

  • Middelmådig kundesupport
  • Ikke ideell for nybegynnere

Binance Wallet Review: Binance Wallet VS Trust Wallet

Det aller første vi trenger å diskutere er forskjellen mellom Binance-myntlommeboken, og Trust lommeboken. Selv om begge lommebøkene tilhører Binance, er de det to forskjellige prosjekter, og må derfor skilles ordentlig.

Binance lommeboken er en utvekslingsbasert måte å lagre kryptovalutaene dine på. I motsetning til det er Trust lommeboken også en lommebok som tilhører Binance, men er et helt annet, dedikert produkt.

Naturligvis har både Binance-lommeboken og Trust-lommeboken sine fordeler og ulemper – de vil også passe til forskjellige mennesker. I denne spesifikke Binance-lommebokgjennomgangen vil vi imidlertid fokusere på den tidligere.

Sannheten blir fortalt, å bruke en Binance lommebok vil sannsynligvis være det en mye mer fordelaktig opplevelse for mange kryptoentusiaster over hele verden. Det er fordi denne spesifikke lommeboken har flere funksjoner, er mer behagelig å bruke (Jeg kommer litt til det jeg mener med det), og er ganske enkelt det mer kjent og pålitelig, generelt.

Så bare for å være helt klar – dette er en Binance lommebok gjennomgang, og IKKE en Trust lommebok. Med det ut av veien, skjønt, la oss hoppe rett inn i funksjonen og fordelelisten!

Binance Wallet Review: PROS

Binance tilbyr sine brukere et stort utvalg av forskjellige funksjoner – det er åpenbart ved å ta en enkelt titt på de fleste bruker Binance lommebokanmeldelser. Vi bør imidlertid begynne med det det er en veldig praktisk lommebok.

Veldig praktisk for daglig bruk

En av de første tingene du sannsynligvis vil se nevnt i flere forskjellige Binance-lommebokanmeldelser, er det faktum at denne lommeboken er ekstremt behagelig å bruke.

Tillat meg å utdype det.

Enten du skulle bruke Binance-lommebokappen eller nettleserversjonen av lommeboken, vil den ha det plattformens fulle funksjonalitet integrert i den. Blant annet innebærer denne funksjonaliteten den av en kryptobørs.

Holder myntene dine i denne spesielle lommeboken, vil du kunne bytte og handle dem til enhver tid, umiddelbart. Dette er det faktisk fantastiske nyheter for begge langsiktige hodlere, og også daglige handelsmenn, likt.

Binance lommebok gjennomgang: Binance funksjoner.

Hvis du er klar til å holde kryptomyntene dine lenge før du tenker å selge dem, er det greit og dandy – Binance lar deg gjøre det, bekymringsfritt. Men hvis du skulle få en god pris for en bestemt krypto på toppen av et marked bull run, Du vil kanskje vurdere å selge en bit av myntene dine, bare for å kjøpe tilbake litt mer etter at støvet har lagt seg.

Med det sagt, day trading er virkelig der det er. Kryptodagshandlere følger kontinuerlig kryptovaluta-relaterte nyheter, siden de må reagere på markedsendringer umiddelbart for å maksimere gevinsten. Bare se på hva som skjedde da Tesla kjøpte Bitcoin – noen ganger er det noen minutter!

Binance lommebok gjennomgang: BTC-pris etter Teslas investering.

Bruker Binance lommebokanmeldelser vil fortelle deg at i en situasjon som denne vil du kunne få tilgang til pengene dine som er lagret på Binance-lommeboken, og deretter selge dem umiddelbart – ingen forsinkelser, ingen bekreftelser, ingenting av det!

Ved å bruke Binance lommebok kan du holde tritt med markedstrendene, og reagere på en riktig og passende måte. En stor fordel, uansett hvilken type kryptoentusiaster det er at du er!

En veldig sikker kryptovaluta lommebok

Sikkerhet er det første folk ser på når de plukker ut den beste lommeboken for seg selv – det er også det viktigste aspektet å vurdere.

Alle bruker Binance lommebokanmeldelser vil fortelle deg at det ikke egentlig betyr noe hvor “kul” en lommebok er (nei, det er ikke ordspill på kjølerom), eller hvor mange funksjoner den har å tilby brukeren – hvis det mangler sikkerhet, det er ikke et optimalt valg, på noen måte.

Tabell: Sikkerhetsfunksjonene til Coinbase Wallet og Binance Wallet

Det stemmer både hvis du ønsker å finne en lommebok til Binance, eller bruke den spesifikke Binance-lommeboken selv. Videre bør du vurdere at begrepet “sikkerhet” kan bety noen få forskjellige ting – din valgte kryptolagringsmetode bør begge holde myntene dine trygge, og også beskytte din personlige informasjon, hvis du har levert det (selv om dette, for å være rettferdig, mest gjelder hardware lommebøker).

Så er Binance-lommeboken sikker?

Det er det sikkert – veldig mye, faktisk!

Binance lommebok gjennomgang: sikkerhetsfunksjoner.

Binance er utvilsomt, en av de mest populære kryptorelaterte plattformene i hele bransjen – dette faktum alene burde allerede fortelle deg at lommebokfunksjonaliteten som tilbys av plattformen, vil være oppdatert. Men snakk er billig – la sikkerhetsfunksjonene til Binance synge ros!

For det første, når du oppretter en konto, vil du kunne aktivere sikkerhetsfunksjoner i frontlinjen, for eksempel tofaktorautentisering (2FA) og universell tofaktorautentisering (U2F). I disse dager, mange kryptovaluta-børser og varme lommebøker har denne funksjonen – men dette bør ikke ta bort dens betydning! 2FA er ofte den beste måten å beskytte eiendelene dine mot de aller fleste hackingsforsøk.

Lurer du fortsatt på er Binance lommebok trygg? Du blir veldig begeistret for å lære det plattformen holder de aller fleste av brukernes kryptovalutaer på fryselagringsenheter. Dette faktum alene er høydepunktet i mange bruker Binance lommebokanmeldelser.

Binance lommebok gjennomgang: maskinvaresikkerhetsnøkler på Binance.

Du skjønner, det er fryselagringsenheter nesten aldri koblet til internett – ærlig talt betyr dette at en potensiell hacker ikke vil være i stand til å nå dem på noen måte. Dette er nøyaktig tilfelle med Binance-myntlommeboken – mens maskinvareenhetene som Binance bruker sannsynligvis er litt annerledes enn forbrukerkvalitets lommebøker, konseptet er fortsatt det samme.

Igjen – det er utrolig! Det betyr at flertallet av myntene dine vil ha best mulig beskyttelse som finnes der ute! Men hvis du fremdeles ikke er overbevist om sikkerhetsfunksjonen for Binance-lommeboken, har jeg en større, unik funksjon til å fortelle deg om – Binance SAFU-fondet.

Binance, som først og fremst er en kryptovaluta-utveksling, belaster brukerne noen spesifikke gebyrer for transaksjoner. Med det tar plattformen en del av disse avgiftene (rundt 10%), og dedikerer dem til et fond med et bestemt formålforsikring.

Binance lommebok gjennomgang: SAFU fond.

Med andre ord, hvis noe skulle skje med Binance, og sikkerhetsfunksjonene ville bli kompromittert, er det en ganske god sjanse for at du vil få refundert tapene dine. Det er virkelig en fantastisk forsikring, og noe som er stresset i Binance-lommebokanmeldelser for flere brukere også!

Multisignaturfunksjonalitet, egendefinerte PIN-koder, en frøfrase-basert gjenopprettingsmetode – Det er mange forskjellige, mindre funksjoner som Binance gir brukerne sine, når det gjelder sikkerheten til deres kryptoaktiver. Så hvis du fortsatt lurer på “er Binance lommebok sikker?”, Vær trygg – det er en av de tryggeste lommebøkene som finnes!

Støtter et stort utvalg av kryptovalutaer

Uansett om du allerede er en erfaren kryptotrader (hodler?), eller en komplett nykommer til scenen, er sjansen stor for at du vil finne en lommebok som støtter et bredt utvalg av forskjellige kryptovalutaer. Vel, med Binance-lommebokappen er det akkurat det du får!

Mens mange individer sammenligner dagens markedskjøringer med 2017 og 2018, er faktum at mange ting er ganske forskjellige. En av hovedforskjellene er at folk er nå mye mer kunnskapsrike om kryptokurver enn de var for noen år tilbake.

Binance lommebok gjennomgang: støttede mynter.

Dette betyr igjen at flere og flere bruker Binance lommebokanmeldelser snakker om et bredt utvalg av krypto eiendeler, og ikke bare Bitcoin eller Ethereum. Utbredte diskusjoner betegner det faktum at folk er skarpere på å kjøpe og eksperimentere med et bredt utvalg mynter også!

Binance-lommeboken lar deg gjøre det. Faktisk kan dette ikke undervurderes, selv om det tilsynelatende ikke ofte nevnes i bruker Binance-lommebokanmeldelser – denne spesielle utvekslingslommeboken støtter sannsynligvis det bredeste utvalget av kryptovalutaer på hele markedet!

Fra utvekslingssiden av ting har Binance alltid vært kjent for å tilby sine brukere et fantastisk utvalg og utvalg av kryptohandelspar – det er en av de viktigste salgsargumentene for denne børsen. Hvis det er en kryptomynte du har hørt om, er det også en ganske god sjanse for at Binance også støtter den.

Binance lommebok gjennomgang: trading par.

Etter det ville det bare være fornuftig at plattformen også tillater deg å lagre alle de forskjellige kryptovalutaene. Ved å bruke Binance-lommebøker vil du oppdage at det gjør det!

Nok en gang er dette helt fantastisk fra brukerens perspektiv, uansett hvilken type kryptoentusiast det er du er. Langsiktige hodlere vil kunne lagre et bredt utvalg av kryptoaktiva, mens dagshandlere vil ha sjansen til å finn noen nisje altcoin perler å leke med.

Kort sagt, hvis kryptosortiment er det du elsker, og du er også opptatt av å holde porteføljen din så variert som mulig, så vil de fleste bruker Binance lommebokanmeldelser fortelle deg at denne plattformen helt sikkert er veien å gå!

Full SegWit-adressestøtte, delvis Bech32-støtte

Hvis du har lest overskriften ovenfor og synes at det er “altfor teknisk” for deg å forstå, ikke bekymre deg – det hele er egentlig veldig enkelt. La oss først få terminologien ut av veien.

Når du snakker om Bitcoin – om det er blant bruker Binance-lommebokanmeldelser, eller hvor som helst annet – det vil du alltid ha tre typer BTC-lommebokadresser å diskutere – Legacy, SegWit, og Innfødt SegWit (disse kalles også “Bech32”).

Arvadresser er enkle – de kan identifiseres ved at de begynner med en1”, Og er den eldste formen av BTC-lommebokadresser der ute. Så er det SegWit-adresser – disse vil starte med en “3”. I motsetning til det kalles den nyeste iterasjonen av Bitcoin-adresser “Innfødt SegWit”, Og vil begynne med en“bc1”.

Binance lommebok gjennomgang: Bitcoin SegWit adresser.

Så da – hvorfor betyr alt dette i denne Binance-lommeboken? Vel, SegWit og Native SegWit-adresser er der av en grunn – de har vært det skapt av en myk gaffel av Bitcoin, og tillate deg å utføre transaksjoner mye raskere og på en jevnere måte.

Ulempene? I skrivende stund støtter ikke alle sentraler (og lommebøker) Native SegWit (Bech32) -adresser.

Binance støtter ikke SegWit-adresser. Det begynte faktisk bare å støtte denne funksjonen på et veldig sent tidspunkt i 2020! Når det gjelder Bech32 (Native SegWit), er ting litt mer kompliserte enn det. Mens den aktuelle utvekslingslommeboken tillater deg å bruke Bech32-adresser, det lar deg ikke lage lommebøker med dem, på dette tidspunktet.

Likevel – gitt at du kan utføre transaksjoner på Bitcoin blockchain mye raskere enn med en eldre adresse er fantastisk!

Sammenlign Binance Wallet side om side med andre

Visste du?

Sammenlign Binance Wallet side om side med andre

Alle Crypto Exchanges kan se ut som deg, men de er IKKE det samme!

Ja! Vis meg sammenligningskartet

Binance Wallet Review: CONS

Nå som vi har diskutert alle de viktigste fordelene og funksjonene i Binance-lommeboken, vi bør også ta opp noen bekymringer som brukere av plattformen kan ha, og diskutere hvor viktige de er, i den store ordningen.

Når det er gjort, vil jeg også fortelle deg det hvordan du begynner å bruke Binance-lommeboken – hold deg i nærheten!

Kan være litt komplisert for nybegynnere

En av de vanligste klagene folk ser ut til å ha angående Binance-myntlommeboken, er det faktum at det kan være litt vanskelig å bruke. Dette gjelder spesielt hvis du nettopp har begynt, og ikke har gjort det engang kjøpte dine første kryptomynter ennå.

Er det virkelig vanskelig å bruke Binance-lommebok? Vel, det kommer an på!

Plattformens “vanskelighetsgrad” kommer av det faktum at Binance tilbyr sine brukere en stor liste over funksjoner og tilpasningsalternativer, og også fordi avgiftsmodellen at børsen sysselsetter er litt innviklet.

Funksjonsmessig, det er litt av en “lidelse fra suksess” slags avtale – med andre ord, det er et godt problem å ha! Visst, du kan føle deg litt tapt første gang du logger deg på plattformen, eller se de grundige kryptokartene som er tilgjengelige på den, men når du først blir vant, vil du være takknemlig for all ekstra funksjonalitet!

Binance lommebok gjennomgang: krypto innskuddsprosess.

Når det gjelder gebyrer, kan de også være det fordelt på enklere, mer tilnærmelige deler. Hvis du leser gjennom Binance lommebokanmeldelser bare fordi du er det søker etter en lommebok, og ikke bryr deg om utveksling, så avgifter gjelder ikke engang egentlig for deg – bortsett fra de som er relatert til lommeboken, selvfølgelig.

Kort sagt, hvis du er en helt ny person i kryptoscenen og fremdeles prøver å finne fotfeste, helt sikkert – den spesifikke lommeboken til Binance kan være litt forvirrende i starten. Men hvis du er sta om å finne en high-end kryptolommebok, da er dette sikkert et ikke-tema!

Middelmådig kundesupport

Riktignok, kundeservice er en viktigere funksjon i hvilken som helst kryptorelatert plattform. Dette gjelder spesielt med børser og lommebøker – denne typen plattformer er i forkant av bevegelsene til forskjellige kryptoaktiver, og dermed må brukerne være sikre på at de vil være i stand til å få hjelp til alle problemer som de kan komme over.

I denne forbindelse er Binance litt … Middelmådig. I det minste er det følelsen man kan få fra å lese bruker Binance lommebokanmeldelser.

Binance lommebok gjennomgang: kundesupport.

Mens jeg personlig ikke hadde annet enn gode erfaringer med støtten over på Binance lommebok-appen, nevner flere brukere at responstidene kan variere sterkt, og at supportteamet noen ganger adresserer ikke problemene deres effektivt.

Dette er sikkert noe som må huskes! Selv om det på ingen måte er en “dealbreaker” for den aktuelle lommeboken (gitt at bruk av Binance-lommebok vil gi deg en enorm liste over viktige fordeler), er det også bemerkelsesverdig, likevel.

Binance lommebok gjennomgang: ofte stilte spørsmål.

Tenk om du skulle gjøre det kjøre inn i et teknisk problem under en overføring. I de fleste situasjoner som dette er det viktig å få riktig kundesupport så snart det er mulig! Hvis plattformen du velger ikke er fantastisk i den forbindelse, kan det føre til store tap – tap som kunne vært forhindret.

Nå, tydeligvis, Binance er egentlig ikke kjent for å ha mange tekniske eller andre problemer. Dette unnskylder likevel ikke problemet det gjelder! Når du har funnet ut om Binance har en lommebok eller ikke, vil du sannsynligvis ikke at den neste tingen du lærer om lommeboken skal være relatert til problemer med kundestøtte!

Hvordan bruke Binance Wallet?

Så nå har vi diskutert alle de mest bemerkelsesverdige fordelene og ulempene med den aktuelle lommeboken, og sett på forskjellige brukere Binance lommebok anmeldelser. Det siste vi må gjøre er å sjekke ut hvordan fungerer en Binance lommebok, og hvordan du kan utføre forskjellige handlinger og transaksjoner fra det.

Hvordan registrere deg på Binance Wallet?

Førstemann, registreringsprosessen. Ærlig talt er det bemerkelsesverdig at du registrerer deg videre Binance-sentralen er det samme som å registrere seg på lommeboken – dette er en grunn til at mange lurer på om Binance i utgangspunktet har en lommebok! Selv om det kan virke forvirrende, er det virkelig ikke – det er ganske enkelt tilfelle med mest utvekslingslommebøker på markedet.

Trinn 1: Gå til Binance offisielle nettsted. Øverst til høyre på skjermen ser du “Registrere”-Knappen. press den.

Binance lommebok gjennomgang: Binance hjemmeside.

Steg 2: Her blir du bedt om å opprette en ny konto, enten via e-post eller en mobiltelefon. Jeg tar e-postruten – altså, en e-postadresse må legges inn, så vel som et tilpasset passord opprettet.

Binance lommebok gjennomgang: opprett en gratis konto.

Trinn 3: Du vil motta en forespørsel om bekreftelse av konto til e-postadressen din – bare skriv inn sifrene fra e-posten din til Binance-nettstedet når du blir bedt om det.

Binance lommebok gjennomgang: kontoverifisering.

Trinn 4: Når du har gått gjennom alle bekreftelses- og bekreftelsestrinnene, må du Logg inn på kontoen din med informasjonen du har oppgitt i begynnelsen av registreringsprosessen. Det er det!

Binance lommebok gjennomgang: Binance hjemmeside (innlogget).

Når det gjelder registreringsprosessen på Binance-myntlommeboken, er ting veldig greie og enda viktigere, fort! Igjen – uansett om du registrerer deg i lommeboken eller børsen, forblir prosessen den samme. Dette gjør det mulig for Binance å optimalisere registreringsprosessene i full grad å tilby en sømløs og enkel opplevelse.

Når det er sagt, er folk som lurer på hvordan en Binance-lommebok fungerer, sannsynligvis allerede forbi dette stadiet, og ser på produktets faktiske funksjonalitetsaspekter. Så, la oss gå videre til det!

Hvordan bruke lommeboken?

La oss diskutere de forskjellige funksjonene som er tilgjengelige med Binance-lommeboken.

Trinn 1: Fra hjemmesiden til Binance (etter at registreringsprosessen er fullført), naviger til øvre høyre hjørne av skjermen, til “Lommebok”-Fanen. Her vil du se en liste over forskjellige funksjoner du kan velge – la oss starte med “Oversikt”.

Binance lommebok gjennomgang: Binance lommebok-fanen.

Steg 2: Her vil du kunne se lommebalansen din i BTC. På toppen av det kan du se alle funksjonene som lommeboken (e) din skal kunne utføre – P2P-handel, handel med marginkontoer, sparekontostyring, gruvebasseng fond lagring, og så videre.

Binance lommebok gjennomgang: lommebok oversikt.

Du kan administrere og aktivere de forskjellige lommebokseksjonene du vil bruke og bruke, og også begynn å overføre midler umiddelbart. Prosessen er veldig enkel – du blir bedt om å vise en popup, og du trenger ganske enkelt å fylle ut et skjema.

Binance lommebok gjennomgang: overfør eiendeler med Binance.

Trinn 3: Innskudd av midler til lommeboken er også veldig enkelt. Når du klikker “Innskudd”Øverst på siden får du fire valg – sette inn krypto eller kontanter, eller kjøp noen kryptovalutaer med et kreditt- eller debetkort, eller via en P2P-tilkobling.

Binance lommebok gjennomgang: fond innskuddsmetoder.

Hvis du husker, i begynnelsen av denne Binance-lommebokgjennomgangen, har vi diskutert det faktum at du kan kjøpe og handle kryptovalutaer direkte fra lommebokgrensesnittet, og at dette er utrolig så langt det går. Vel, dette er det!

Uttak er også ganske ukomplisert, spesielt hvis du allerede har trukket noen kryptovalutaer tidligere. Med det sagt, vil du faktisk kunne ta ut fiat-penger, også – dette er ekstremt sjeldent!

Det er riktignok funksjonen til utvekslingsdelen av Binance – bruker Binance lommebokanmeldelser vil fortelle deg så mye. Imidlertid tillater få andre high-end-lommebøker sine brukere å faktisk ta ut fiat-penger til bankkontiene sine!

Når du utforsker lommeboken videre, lærer du raskt at den har mange funksjoner, alt relatert til de forskjellige tjenestene og alternativene som Binance tilbyr.

Dette er faktisk der den nevnte “kompleksitetsdelen” også stammer fra – siden Binance-lommeboken er så tett sammenvevd med utvekslingsdelen av plattformen, den kommer med et stort utvalg av funksjoner, men er også mer kompleks enn andre lignende lommebøker.

Avsluttende poeng

På dette punktet, bør du nå ha en ganske god idé om fordeler og ulemper med Binance-lommeboken. Vi har diskutert ulike bruker Binance lommebokanmeldelser, sett på bruksaspektet av plattformen, og også sjekket ut noen av hovedtrekkene som den tilbyr.

Med alt dette sagt og gjort, vil jeg selv anbefale byttelommeboken til noen som spør “har Binance en lommebok?”, Eller en person som leter etter en sikker kryptolommebok, generelt?

Ja, Det ville jeg absolutt.

Binance-lommeboken er et unikt produkt, både når det gjelder kryptovaluta-lommebøker generelt, og til og med noen spesifikke utvekslingsbaserte kryptolagringstjenester. Dette er sant bare på grunn av funksjonaliteten den gir brukerne.

Binance lommebok gjennomgang: funksjoner i Binance.

Lommeboken er universell – det kan huse et stort utvalg av forskjellige kryptovalutaer, Til og med noen utvalgte fiat-valutaer, også! På toppen av det kan du sende, innskudd, og ta ut alle de nevnte valutaene, uten problemer – alt du trenger å gjøre er å passere noen KYC-bekreftelseskontroller, og du er god å gå!

Siden Binance også er en børs, har det gjort det et stort ansvar for å holde hele plattformen sikker, både når det gjelder brukerinfo, og også kryptering av aktiva. Riktignok, plattformen har ingen problemer med dette – det forbedrer sikkerhetssiden på ting regelmessig, og mens Binance har hatt noen hikke tidligere, har nettstedet definitivt forbedret seg og fått bred tillit.

De eneste “negative” tingene som er nevnt blant ulike Binance-lommebokanmeldelser har å gjøre med kompleksiteten til utvekslingslommeboken, og også noen mindre enn ideell kundesupport. Det tidligere “problemet” er egentlig ikke en enorm faktor – mens du kanskje trenger å bruke litt tid på Binance på å prøve å finne ut av ting, bør du ikke møte noen uslåelige hindringer.

Binance lommebok gjennomgang: BNB mynt diagrammer.

En siste ting som er verdt å nevne er at Binance, som mange andre utvekslingslommebøker der ute, har et naturlig verktøystoken – Binance-mynten (BNB). Bedømme fra pris- og volumdiagrammene for dette symbolet, det ser ut til at folk virkelig bruker det ganske ofte!

Et av hovedformålene med dette tokenet er å takle avgiftssatsene på Binance – ved hjelp av BNB-token kan du eliminere en stor del av gebyrene, og dermed øke potensielle gevinster eksponentielt! Dette gjelder imidlertid bytting mer enn lommeboken. Hvis du vil lære mer, kan du sjekke ut vår Binance exchange review, også.

Siste Ledger Wallet-kupong funnet:

Konklusjoner

Hvis du har kommet dit så langt – takk! Jeg vet at det er mye informasjon å ta inn på en gang, og derfor setter jeg stor pris på at du holder fast med meg helt til slutt!

Selv om det er mye å vurdere, forblir dommen min den samme – hvis du leter etter en high-end kryptovaluta lommebok, Binance bør være et av de første stedene du sjekker ut.

Hvis du imidlertid er mer interessert i maskinvarekryptolagring, du bør da snu mot lommebøker som f.eks Ledger Nano X, eller Trezor Model T. Dette vil sikre best mulig sikkerhet som penger kan kjøpe, men vel, ja – det vil koste en pris.

Tabell: Prisalternativene til Binance Wallet og Ledger Nano X

Endelig må du sjekke ut de beste kryptovaluta-børsene på markedet – Når du har en fantastisk lommebok, kan du begynne å fylle den med dine favoritt kryptomynter!

Nok en gang, takk for at du har lest denne Binance-lommeboken, og til neste gang! Jubel!

Innholdet som er publisert på dette nettstedet er ikke rettet mot å gi noen form for økonomisk, investering, handel eller noen annen form for rådgivning. BitDegree.org støtter ikke eller foreslår at du kjøper, selger eller har noen form for kryptovaluta. Før du tar økonomiske investeringsbeslutninger, må du rådføre deg med din økonomiske rådgiver.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me