Robinhood Crypto plånbok

Stjäla från de rika, ge till de fattiga – förmodligen en slogan som är ganska känd för många av oss, åtminstone de som växte upp och lärde sig om engelsk folklore. Tja, när det gäller Robinhood krypto plånbok, saker är helt annorlunda – det finns mycket mindre “stjäla” och mycket mer “utbyte” pågår.

Robinhoods kryptoplånbok är inte så välkänt i kryptosamhället – det finns skäl till varför så också är. Oroa dig dock inte – alla kommer att utarbetas och förklaras i guiden längre ner.

Robinhood-plånboken har också varit föremål för några anmärkningsvärda kontroverser, också – många av dem har att göra med den allmänna filosofin som varumärket upprätthåller när det gäller krypto och hur de hanterar användarnas integritet och anonymitet. Vi täcker allt detta också.

Tabell: Huvuddragen i RobinHood-plånboken och Ledger Nano X

TL; DR: Kryptoplånboken Robinhood var ursprungligen en fri att använda aktiehandelsplattform, som så småningom övergick till kryptovärlden också. Även om den har några fantastiska användbarhetsfunktioner, kommer att följa nykomlingar ganska bra och också har små avgifter, är det en online plånbok som orsakar stora säkerhetsproblem.

Fördelar

  • Lätt att använda
  • Accepterar fiat-valutor
  • Anständiga säkerhetsåtgärder på plats

Nackdelar

  • Nollalternativ för anonymitet
  • Du styr inte din plånbok
  • Begränsade kryptovalutealternativ
  • Potentiella dolda avgifter tillkommer

Robinhood Crypto Wallet: PROS

Som du kanske har samlat in från den inledande delen av artikeln är kryptoplånboken Robinhood lite okonventionell, åtminstone när det gäller kryptolagring, i allmänhet. Det är helt enkelt för att Robinhood började inte som en kryptoplånbok – det började inte ens som en utbytesplattform för kryptovaluta, antingen!

Nej – istället började det som en börs.

Som du förmodligen kan säga dig själv, så är det ganska långt från kryptovärlden – åtminstone vid första anblicken.

Företaget skapades av två vänner, Vlad och Baiju. Båda männen brukade vara rumskamrater över Stanford, och efter examen skapade de båda sina egna finansföretag. Vid någon tidpunkt märkte männen det det finns en enorm lönevägg som gör det svårt för alla att komma in på börser.

Robinhood crypto plånbok: förstasida.

Båda männen bestämde att något måste göras åt det. Det ”något” blev Robin Hood.

Besöker företagets officiella webbplats nu kanske du inte ens hittar delen “Robinhood crypto wallet” så lätt. jag menar, även kryptosektionen verkar vara undanstängd – Robinhood fokuserar fortfarande mer på de traditionella börserna snarare än på kryptosidan.

Som du förmodligen kan föreställa dig har detta naturligtvis vissa konsekvenser – de flesta av dem är inte så positiva. Ändå har varumärket lyckats komma in i kryptovärlden och erbjuder sina användare ett intressant alternativ, krypto plånboksmässigt.

Inbyggda Exchange-funktioner

Medan vi har pratat om det ovan, låt oss få en poäng rakt, direkt från början – kryptoplånboken Robinhood är inte ens i första hand en plånbok. I stället, när det gäller ämnet krypto, är Robinhood det en kryptoutbytesplattform.

Å ena sidan är detta ett problem – vi kommer att prata om det senare, samtidigt som vi diskuterar de negativa aspekterna av denna Robinhood Bitcoin-plånbokgranskning. Den “positiva” sidan av sakerna här är dock den du kommer att kunna handla och byta ut kryptovalutor på ett enkelt sätt.

Robinhood crypto plånbok: fondlagring.

Det anses faktiskt vanligtvis vara den huvudsakliga styrkan i online plånböcker, för det första. Eftersom de är alltid kopplade till ett utbyte, du behöver inte oroa dig för att hantera de långvariga och komplexa processerna för att ansluta din, säg, hårdvaruplånbok till utbytet bara för att göra en handel.

Som du kan föreställa dig är detta mest fördelaktigt för dem som är det handlar ständigt med sina kryptomynt. Med andra ord passar Robinhood-plånboken bäst för kortsiktiga handlare – med dina kryptos alltid på en börs kan du utföra affärer mycket snabbt och effektivt, och därmed undvika möjligheten att missa en potentiellt stor affär.

Stöder alla de viktigaste kryptovalutorna

En sak som du kommer att märka ganska snabbt när det gäller kryptoplånboken Robinhood är att den stöder alla de viktigaste kryptovalutorna.

Vad anses vara en “viktig” kryptovaluta, kan du fråga? De mynt som du kan lagra på Robinhood är:

Bitcoin, som du kanske redan vet är den ”viktigaste” kryptovalutan – den som startade allt. Alla andra kryptor som följde den kallas ”altcoins”- detta inkluderar allt från Ethereum och Litecoin, upp till Dogecoin och NEO.

Tabell: De kryptovalutor som stöds av Ledger Nano X och RonbinHood-plånboken

Ovan nämnda lista gör Robinhood-plånboken ett mycket attraktivt alternativ för dem som vill komma in i kryptovärlden och letar bara efter de mest kända och omtalade mynten. Om du inte är stor på att experimentera och bara vill lagra de mest populära mynten är det några goda nyheter!

Mycket lätt att använda

Att läsa igenom alla användargranskningar av Robinhood Bitcoin-plånboken verkar som att den mest omtalade aspekten av denna plånbok (och utbyte) är det faktum att det är superlätt att använda.

Om du börjar se en vanlig trend här, låt mig berätta – det finns faktiskt en. Saken med kryptoplånboken Robinhood är det det är väldigt nybörjarvänligt – både när det gäller val av kryptovaluta och dess användbarhetsaspekter också.

Robinhood crypto plånbok: en plånbok med Bitcoins inuti.

När vi kommer tillbaka till “användarvänlighet” -faktorn påpekar användarna att gränssnittet för plånboken (utbyte) är utformat för att vara ganska förenklat. Det överbelastar inte användaren med ett brett utbud av komplexa funktioner, och istället håller saker till ett minimum.

Visserligen är detta kanske inte den bästa nyheten för vissa avancerade kryptohandlare, men det kommer säkert att passa branschnykomlingar bra.

Avancerade säkerhetsfunktioner

Online plånböcker – särskilt de som är baserade på utbyten – har det väldigt svårt när det gäller övertyga användaren om att deras kryptomynt är säkra när de befinner sig i plånboken i fråga. Jag menar, med centraliserade utbyten, du äger inte ens dina mynt i första hand – det är definitivt inte lugnande!

När det gäller Robinhood-kryptoplånboken måste jag dock säga – när det gäller ämnet säkerhet, den är på rätt väg.

Om du skulle använda appversionen av plattformen skulle du kunna aktivera den tvåfaktorautentisering, samtidigt som man kan lägg till några anpassade PIN-koder för att säkerställa ännu bättre skyddsstandarder.

Robinhood kryptoplånbok: tvåfaktorsautentisering.

Medan saker som 2FA borde vara standarden när det gäller att säkra din kryptovalutaplånbok verkar det tyvärr fortfarande inte vara fallet. Många kryptoplånböcker, till i dag, erbjuder inte sina användare möjligheten att använda tvåfaktorautentisering – några av de mer avancerade säkerhetsfunktionerna är inte uteslutna.

Tack och lov är det inte en fråga som du behöver oroa dig för när det gäller Robinhood Bitcoin-kryptoplånboken – det är fantastiskt!

Senaste Robinhood-kupong hittades:

Robinhood Crypto Wallet: CONS

Nu, som jag har nämnt i början av artikeln, är Robinhood-kryptoplånboken en online-utbytesbaserad plånbok kommer med många frågor – detta är uppenbart när man läser igenom feedback från användare också. Naturligtvis, som du säkert redan kan gissa, härrör de viktigaste problemen från säkerhet sida av saker.

En potentiellt osäker kryptovalutaplånbok

När du forskar och försöker hitta den bästa möjliga kryptovalutaplånboken för dina egna, personliga behov lär du dig snabbt att det finns fyra stora typer av plånböcker att välja mellan – uppkopplad, programvara (app), hårdvara, och papper.

Den ordning jag nämnde dessa typer av plånböcker är inte heller slumpmässig – de är listade från det minst säkra alternativet, till den säkraste.

Tabell: Säkerhetsfunktionerna i RobinHood Wallet och Trezor Model T

Rätt … Som ni kan säga anses onlineplånböcker vara det värsta när det gäller säkerhet. Robinhoods kryptoplånbok är faktiskt, online-baserade, befinner sig på en utbytesplattform.

Anledningen till att detta är fallet är helt enkelt för att online-plånböcker är det alltid ansluten till internet, och är således alltid benägna att vara hackad och stulna under någon form av en Cyber ​​attack.

Robinhood crypto plånbok: en hårdvarukryptovaluta plånbok.

Nu, visserligen, som påpekats tidigare, Robinhood-kryptoplånboken har många extra säkerhetsfunktioner på plats – många av dem saknas i några andra avancerade, utbytesbaserade plånböcker. Ändå är det lite kondoleans, om du verkligen menar krypto – att lagra dina valutor online under en längre tid är en väldigt dålig idé, hur som helst.

Online plånböcker ska endast användas under en utbyte eller någon annan transaktion – när du är klar med handel bör alla dina medel riktas mot en säker lagringsplats, t.ex. en hårdvaruplånbok.

Överföringar kräver verifiering

Nu verkar det vara det som buggar många av Robinhoods kryptobloggningsanvändare mest.

Om du ville överföra dina kryptomynt till en annan plånbok eller till och med byta dem till fiat-pengar på Robinhood-plattformen skulle du bara kunna göra det efter verifierar din identitet.

Å ena sidan är det inte så konstigt – verifiering är något som krävs av de flesta kryptovalutabörser där ute, några av de bästa och mest kända inkluderade.

Robinhood crypto plånbok: du äger inte din Robinhood plånbok.

Med detta sagt är problemet här att de flesta av dessa utbyten har en penninggräns på plats – om du inte överskrider det angivna beloppet kan du överföra och byta ut dina kryptovalutor efter behag. Inte fallet med Robinhood, dock – verifiering krävs alltid.

Utöver det är det faktum att du måste verifiera din identitet även om du vill överföra dina pengar till en annan plånbok helt enkelt tjurar. Det eliminerar allt anonymitet som du kanske vill bevara och knyter dig till utbytet i fråga.

Pålitliga frågor

Medan Robinhood skapades och grundades redan 2013, uppstod Robinhoods krypteplånbok först tillsammans med börsen 2018.

Med andra ord, det är fortfarande en helt ny plattform – naturligtvis, som ni kan föreställa er, finns det några bekymmer inom samhället när det gäller varumärkets pålitlighet.

Majoriteten av människorna kommer fortfarande att föredra att använda väletablerade utbyten, t.ex. Binance eller Coinbase. Detta gäller särskilt med tanke på det faktum att Robinhood verkade “hoppa på vagnen” i krypto efter att det blev riktigt mainstream – fram till den tiden var plattformen fokuserad på börser.

Allt detta sagt, det bör noteras att Robinhoods kryptoplånbok har fortfarande inte upplevt några anmärkningsvärda säkerhetsproblem, och har ännu inte brutits av hackare. Med andra ord, alla misstankar baseras på kontextuell information om företaget och inte på några konkreta, specifika händelser.

Jämför Robinhood sida vid sida med andra

Visste du?

Jämför Robinhood sida vid sida med andra

Alla Crypto-utbyten kan se ut som du men de är INTE alla samma!

ja! Visa mig jämförelsetabellen

Pris

Tidigare i översynen nämnde jag att Robinhood-projektet har varit känt för sin avgiftslösa strategi för utbyten – detta betyder naturligtvis också kryptosidan av plånboken / utbytet.

Robinhood hävdar det det finns absolut inga avgifter för plånboken. Låter fantastiskt, eller hur? Tja, du vet ordspråket – om det är för bra för att vara sant, är det förmodligen inte. Enligt vissa användare, detta gäller även plånboken i fråga.

En del undersökningar av Robinhood-användaravtalet och användarvillkoren avslöjade att det finns avsnitt i dokumenten som kan tolkas som “dolda avgifter”. Namnlösa: Avsnitten som talar om ”vidarebefordringsavgifter” – medan du inte debiterar dig direkt, finns det spekulationer om att plattformen kan öka vissa priser på vissa kryptovalutaköp, på så sätt faktiskt ta ut en avgift.

Observera dock att detta är inte ett specifikt uttalande, utan snarare en varning om en potentiell situation – det verkar som om den verkliga situationen fortfarande är öppen för diskussion, och det verkar inte finnas något starkt bevis för att företaget gör detta. Ändå något som är värt att komma ihåg ändå!

Senaste Ledger Wallet-kupong hittades:

Slutsatser

Dåså – är Robinhood-plånboken värt att titta på?

Definitivt inte – många användare Robinhood Bitcoin plånbok recensioner kommer att berätta samma sak.

På den positiva sidan av saker är plattformen ganska lätt att använda och är i allmänhet nybörjarvänligt.

För att vara uppriktig har det dock ingenting att göra med filosofin om kryptovalutor. Du får inte tillgång till din plånbok eller dina mynt, och kan inte överföra dina kryptor till Robinhood helt enkelt för att de ”vill förhindra olagliga aktiviteter”.

Det är meningslöst.

Kort sagt, det finns mycket bättre plånböcker för dig att utforska och använda. Även om Robinhood verkade ha en ökad berömmelse är det inte värt att uppmärksamma, åtminstone förrän de åtgärdar de uppenbara problemen med sin plattform, och förstå begreppet anonymitet, när det gäller krypto.

Innehållet som publiceras på denna webbplats syftar inte till att ge någon form av finansiell, investering, handel eller någon annan form av rådgivning. BitDegree.org rekommenderar inte eller föreslår att du köper, säljer eller innehar någon form av kryptovaluta. Innan du fattar finansiella investeringsbeslut, kontakta din finansiella rådgivare.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me