15 najboljših vplivov na blockchain v YouTubu

Blockchain vplivneži v YouTubu so sposobni spremeniti kripto trg v trenutku. Kadar koli vrhunski blockchain YouTuber sproži močno razpoloženje glede določenega tržnega scenarija, lahko vpliva na tisoče kripto vlagateljev, da ukrepajo. Zato je potrebno, da kateri koli vlagatelj blockchaina ali vlagatelj kriptovalut dobi veliko informacij od teh vplivnih oseb v YouTubu.

V tem prispevku smo na YouTubu našteli 15 najbolj vplivnih blockchain in crypto influencerjev. Vsak vplivnež ima svojo nišo vpliva v večji blockchain skupnosti.

Vrhunski vplivi na kripto in blokčein v YouTubu

1. David Hay

David je znan po svojem edinstvenem in zabavnem pristopu v svojih predstavitvah. Specializiran je za raziskovanje nastajajočih in novih vrst kripto. Poglobljeno raziskuje, kako deluje vsaka nova virtualna valuta, in svetuje, kako najbolje vanjo vlagati.

David predstavlja tudi novice o različnih verigah blokov in ponuja dragocene naložbene nasvete. Lahko mu sledite naprej YouTube, ima 122.651 naročnikov.

2. Tone Vays

Tone je priznani blockchain in finančni svetovalec. Je tudi vodja skupnostnih misli in gostitelj podcastov. V skupnosti blockchain je mnenje Toneta zelo cenjeno in ima vpliv na milijone blockchain in finančnih navdušencev po vsem svetu.

Lahko se naročite na njegov YouTube, Tone ima 64.364 naročnikov.

3. Dr Julian Hosp

Dr Julian je med najboljšimi vplivneži na blockchain na YouTubu. Julian je soustanovitelj TenX-ovega osebnega YouTube kanala. Vsebine blockchaina predstavlja v različnih jezikih, jemlje tudi odlomke iz dolgih govorov in jih naredi razumljive.

Že dolgo vpliva na kripto industrijo. Njegov YouTube kanal,  ima 80.879 naročnikov.

4. Ian Balina

Ian je evangelist za kriptovalute, svetovalec in vlagatelj. Ian je nekdanji IBM-ov analitični evangelist, o njem so govorili v številnih revijah, kot so The Street, The Wall Street Channel, Huffington Post, Entrepreneur Magazine, Forbes in INC.

Znan je po analitičnem delu, podjetništvu in kripto naložbah. Na voljo je dne YouTube, Ian ima 122.822 naročnikov.

5. Kripto Bobi

Bobby je aktivni YouTube evangelist. Dejaven je ne samo na svojem kanalu, temveč tudi v drugih skupnostih v YouTubu. Je znan blockchain insajder, ki daje iskrena mnenja o virtualni valuti.

Njegove predstavitve večinoma vsebujejo dragocene grude in vpoglede v trendna kripto novice.

Lahko se naročite na njegov YouTube kanal, ima 143.177 naročnikov.

6. Andreas M. Antonopoulos

Andreas je dolgoletni YouTuber, ki predstavlja vrhunske novice o tehnologiji veriženja blokov in Bitcoinu. Je tudi priznan svetovalec za projekte in bitkoine ter vodja skupnosti.

Na svojem kanalu v YouTubu svobodno komunicira s svojimi naročniki in je eden najboljših vplivnih blockchainov na YouTubu.

Njegov YouTube kanal & ima 149.215 naročnikov.

7. Boxmining

To je kanal, ki je dobro znan po svoji predanosti analizi trga verig blokov. Boxmining podpira več skupnosti YouTube. V veliki meri je podprt, ker v zlahka razumljivih videoposnetkih predstavlja pomembne blockchain teme.

Poleg tega Boxmining predstavlja tudi novice o tem, kako blockchain sprejemajo v različnih delih sveta.

Njegov YouTube kanal, Ima 197.248 naročnikov.

8. Kripta0

To je priznani vodja YouTuba na področju kripto novic. Kanal pokriva široko paleto novic. Tu objavljeni video v glavnem pokriva najnovejše novice in prihajajoče dogodke. Na njem je tudi video intervjujev z različnimi voditelji skupnosti.

Naročite se na YouTube podjetja Crypt0 kanal.

Naročnikov je 109.799.

9. Louis Thomas

Thomas razpravlja o trenutnih dogodkih na verigi blokov, pa tudi o trendih kripto trga. Je tudi družbeno-politični komentator. Njegovi videoposnetki v YouTubu govorijo predvsem o novicah v virtualni valuti in njegovih osebnih izkušnjah kot vlagatelja kriptovalut.

Louis je med najboljšimi vplivneži blockchaina na YouTubu, saj si njegove videoposnetke ogleduje več milijonov gledalcev.

Njegov YouTube kanal ima 96.264 naročnikov.

10. Obvladovanje kovancev

To je kanal, ki je namenjen predstavitvi trendov na trgu kriptovalut. Posodobitve prinaša vse delavnike Njegov glavni poudarek je na makro dejavnikih, ki vplivajo na trg. Poleg tega predstavljajo tudi dragocene nasvete, ki jih vlagatelj lahko uporabi pri odločanju in postane boljši vlagatelj.

Lahko spremljate YouTube Cotery Mastery kanal in se pridružite 129.068 naročnikom.

11. Ameer Rosič

Ameer je blockchain evangelist, podjetnik, vlagatelj in strokovnjak za trženje. Je tudi znan blockchain govornik, ki je na različnih univerzah predstavljal pogovore o blockchainu. Poleg tega je Ameer najbolj vpliven v industriji blockchain. Je tudi blogger blokov.

Naročite se na njegov YouTube kanal, Ima 167.588 naročnikov.

12. Ivan na teh

Ivan je programski inženir, vzgojitelj, analitik in mednarodni govornik v verigi blokov. Njegova vrhunska tehnična analiza veriženja blokov je v industriji verig verig zelo spoštovana. Priljubljen je zaradi odkritih mnenj o blockchain dogodkih.

Njegov YouTube kanal vključuje več kot 173.436 naročnikov.

13. Decentralizirana televizija

Ustanovil jo je Peter Saddington. Peter je zelo cenjen vplivnež v industriji blockchain. Znan je po svojih edinstvenih in zabavnih videoposnetkih na YouTubu. Njegovi videoposnetki večinoma vsebujejo novice o kriptovalutah in trendne avtomobile.

Na YouTubu se lahko naročite na decentralizirano televizijo tukaj, Ima 67.426 naročnikov.

14. Chris Dunn

Chris je dolgoletni YouTuber, ki predstavlja izobraževalne videoposnetke o kripto naložbah. Njegovi videoposnetki naj bi vlagateljem pomagali razumeti trenutno gospodarsko vzdušje, preden lahko vlagajo.

Njegovi videoposnetki o ustvarjanju bogastva so mu privedli do velike skupnosti naročnikov. Chris je med najboljšimi vplivneži blockchaina na YouTubu. Lahko se naročite na njegov kanal tukaj.

Chris ima 198.226 naročnikov.

15. Crypto vlagatelj

Crypto investitor je YouTube kanal. Gosti ga usposobljeni vodja skupnosti, vlagatelj kriptovalut s finančnim ozadjem. Vsebina, objavljena na tem kanalu, vsebuje dragocene temeljne analize zalog in kripto naložb.

Informacije o kripto vlagatelju so tisočem vlagateljem pomagale, da se izognejo prevarantskim projektom in nepredvidljivim tržnim trendom.

Naročite se lahko na YouTube za kripto vlagatelje kanal in se pridružite več kot 150.000 naročnikom.

Naročnikov je 150.122.

 

Preberite tudi,

  • 20 najboljših vplivov v tehnologiji Blockchain, ki jih bomo spremljali leta 2018
  • Top 5 knjig o blockchainu in kriptovalutah
  • Najboljših 5 poddaj Blockchain, ki jih bomo spremljali v letu 2018

 

Kaj menite o tem seznamu Youtubers? Ste seznanjeni s katerim koli drugim vplivnežem? Sporočite nam svoje misli v spodnjem oddelku za komentarje.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me